2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar süt yoğurt ve peynir tuketemeyen var mı benim gibi doktorumdan kalsiyum mu istesem kullanan var mı

Kızlar süt yoğurt ve peynir tuketemeyen var mı benim gibi doktorumdan kalsiyum mu istesem kullanan var mı
ben süt içemedim yogurt peynirde düzenli değil 4 buçuk aydan şu ana kadar kalsiyum ve agrılarım oldukça magnezyum aldım şu an reflüm çok beter ilaç alamıyorum doktorunla konuş bence

ben süt içemedim yogurt peynirde düzenli değil 4 buçuk aydan şu ana kadar kalsiyum ve agrılarım oldukça magnezyum aldım şu an reflüm çok beter ilaç alamıyorum doktorunla konuş bence
Çok sağol canım iyi oldu söylemen magnezyum verdi kasılma için ama kalsiyumda isteyim

bilmiyorum ki, annemi çok sevdiğim aklıma geldi, dedimya hormonlar işte , artık iyice sıkıldım galiba evde aklımı dağıtacak birşeyler bulmam lazım,
bazen kendimi çok yalnız hissediyorum

Oyy kuzummmmmm, evden uzaklaşş biraz, ne bilim arada iş yerine git vs..insan kuruyoor bazen...
Öpüyoruz seniiii ve paşayı..

Pozitif düşünelim canım, inşallah 2 hafta sonra geçer gider
Maşallah annesi selvi boylu olacak senin minik kuş desene neresi hesabına geliyor içine siniyorsa orayı tercih et bence canım. Herşeyin güzel olmasına sevindim:))

Saolasın canımm öyle yapıcaz artıkk hem içimize sinsin hem bütcemize yetsin:))

Maşallah bebişine herşeyin yolunda olması ne güzel:) bu hangi hastane ve doktor canıım bende değiştirmeyi düşünüyorum da fikir olur..

MTHFR testi ve faktör testiyle anlaşıldı ne zaman başladın iğneye biraz bilgilendirir misin...

Maşallah bebişine herşeyin yolunda olması ne güzel:) bu hangi hastane ve doktor canıım bende değiştirmeyi düşünüyorum da fikir olur..

soyle bakım sen hangı hastane doktora gttın de bu kadar begendın cok merak ettım.bu arada bebısıne MASAALLAH.SUBHANALLAH.

marmaristeyim kızlar ben... benim doktorlarr size yaramaz o yüzden :))
hepimizin bebeğinee maşallaahhh:))

MTHFR testi ve faktör testiyle anlaşıldı ne zaman başladın iğneye biraz bilgilendirir misin...

ben 2 kere boş gebelik gecirip kurtaj olduktan sonra bu testler yapıldı ve pıhtılasma oldugu cıktı ortaya...hamile kalmadan 2-3 ay önce coraspine basladım hamileliğimi öğrendiğimde 3 hafta 5 günlüktüm ve aynı gün iğneye basladım...32.haftada coraspini kesecek doktorum ama iğneye doguma kadar devam edicez...senin neden yapıldı testlerin neyden şüphelendi doktorun?

genellikle burada bizim gibi pıhtılaşması olanlar o testleri gebeliğin başında yada hamile kalmadan yapıldı.senin 26. haftanda neden şüphelenip bu testleri istediler.önemli olan farkedilmesi.en azından hemen ignelerine ve aspirinine başlarsınız.genel olarak hepizin tedavisi ayni.seker testinde kaç mg yükleme yapıldı.bana da geçtiğimiz hafta yapıldı.benimde 138 çıktı 50 mg lık yapılmıştı.yani sınırda çıktı siniri 140 mis.2 doktora danistim birisi önemli değil normal dedi.birisi 2 hafta sonra 100 mg lık yaptır dedi.ben de çok arada kaldım.simdi kafamda gore diyet yapmaya çalışıyorum.az ve sik yiyorum.bakalım belki 100 luk yaptiririm.senin doktorun ne önerdi seker icin

Moralini bozma canım taşıyıcı isen bende hapatit B taşıyıcısıyım doğumdan hemen sonra bebeğe iğne yapıyorlar inş. birşey olmuyor.

Oh oh maş. canım Herşeyin yolunda olması çok güzel.
Ben park yatak düşünüyorum büyüyüncede artık ona göre düşünücem. Şuan az yer kaplaması ve taşınabilir olması önemli bence.

Canim bende yogurt yiyemiyorum sut ve peyniri çok tuketiyorum doktoruma yoğurt yemedigimi soyledigimde bana kapalı dondurma yememi söyledi bende maşallah dondurmayı çok yiyorum

Canım bebişinden çok güzel haberler getirmişsin. Nazar değmesin maşallah miniğimize:) kansızlığın için de inşallah serum iyi gelir. Su içmeyi de ihmal etme. Bende de 3 mü 5 miydi neydi lökosit çıkmıştı ama doktorum önemli değil demişti. Su iç demişti.kordonu kafaya takma. Dolanabiliyor ama biz görmüyoruz bilmiyoruz. Yine kurtuluyor bebeklerimiz. Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz.
Bu arada sizler de dışarda bir sürü hamile görmüyor musunuz? Kime baksam hamile:) ne ilginç:) annem de bu yıl çok hamile var diyor:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah maşallah kızına. Boylu poslu olacak belli:)) Allahım esirgesin. Benim de ultrasona göre önde görünüyor ama bana da doktorum bu önemli değil, son adet tarihin önemli diyor. Gelişimleri normal olsun da önemli olan bu:) doktor meseleni okuyamadım pek canım annemin ameliyatından dolayı çok yoğunum. İnşallah verdiğimiz kararlar bizim için hayırlı olur. Âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…