Çok sağol canım. Bakıcam şimdi ama ben internetten almayı pek tercih etmiyorum özellikle büyük ürünleti illa görmem dokunmam lazım. O yüzden bu markayı satan mağazaları da bir bulayım gidip bakarım olmazsa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
e bebekte baby plus marka park yatak aldm 129 tl ye. bi de içine pamuk park yatak için ince yatak aldm 89 a. bi bak istersen yorumları iyiydi. hem sallanıyor hem de müzikli. tekerli kolayca odadan odaya taşımak için. ayrıca kurulumu kolaymış.
Baktım canım şimdi kuğu modelini beğendim ama görmem lazım
Üretim yeri izmir miş zaten. Ben izmir deyimde:) bayisini bulup da gidip göreyim çok saol fikir verdiğin için.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar
Biz dün doktora gittik , çok şükür bebeğim iyi . 1.420 grhaftası ile uyumlu dedi .
Uyku seti olayını şükürler olsun hallettim . Pikocu ya yaptırıyorum .
Çantamı aldım , içine 1 takım gecelik daha alırım çorap, terlik , tacımı da aldım mı tamamdır .
Ama bebişimin hazırlıkları , daha tamamlanmadı .
mrb koca göbüşlü annişler iyisinizdir yaramaz bi durum yoktur inş sizleri mrk ettim oğluşu uyutunca damladım buraya kendinize çok çok iyi bakın sıcak havalar bol yürüyüş az kaldı minik mucizelerinizin doğmasına artık hazırlıklar hızlansın ama dimi opuyorum herbirinizi
kızlar hangi siteden beğendiniz bu park yatakları..
Maşallah maşallah kızına. Boylu poslu olacak belli:)) Allahım esirgesin. Benim de ultrasona göre önde görünüyor ama bana da doktorum bu önemli değil, son adet tarihin önemli diyor. Gelişimleri normal olsun da önemli olan bu:) doktor meseleni okuyamadım pek canım annemin ameliyatından dolayı çok yoğunum. İnşallah verdiğimiz kararlar bizim için hayırlı olur. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mrb koca göbüşlü annişler iyisinizdir yaramaz bi durum yoktur inş sizleri mrk ettim oğluşu uyutunca damladım buraya kendinize çok çok iyi bakın sıcak havalar bol yürüyüş az kaldı minik mucizelerinizin doğmasına artık hazırlıklar hızlansın ama dimi opuyorum herbirinizi
Teşekkürler canımm :)Ne güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindimkocaman olmuş Beren maşallah size Çanta olarak ne aldın canım?
Bizim de çok eksiğimiz var ama bu hafta artık bir kısmını alacağım ebebekten. Liste yaptım, ne nerde ne kadar yazdım şimdi almaya kaldı iş
gözünaydın canım maşallah kocaman oldular artık :))bende kendime hiçbişey almadım bebişimede yavas yavas alıorum.
maşallah canım, 2 kiloya doğru yol aldı miniklerimiz sen hazırlıkları bitirmişsin yavaş yavaş bebeişlerin hazırlıkları da biter canım, daha zaman var
hoşgeldiniz, maşallah kızın çok güzel ilerliyor, Allah nazarlardan saklasınbana da doktor günde 20 kez hissetmen gerekiyor demişti. İşleri güçleri uyumak zaten yaramazların inşallah doğunca da uyurlar da, annelerini yormazlar:)
merhaba kızlarr,
bugünn baska bi hastane ve baska bi doktra gittim ilk defa...ve doktoru begenirim diye ödüm kopuyodu çünkü kendi doktoruma ihanet ediyomusum gibi geldi:) maalesef korktugum basıma geldii adam 10 numara 5 yıldız cıktı :) bugüne kadar ikili test,detaylı ultrason,seker yüklemesi vb. bütün testlerimi baskasına yaptırmıs olmama ragmen sanki yeni gebe kalmıs bi hastası gibi detaylı bi sekilde ilgilendi herseyi acıklayarak...cok cok begendim adamı ve şimdi kendi doktorumun oldugu hastaneyle bu yeni doktorun oldugu hastane arasındaki dogum ücretindeki farklar dolayısıyle belki de dr degiştirmek durumunda kalıcam
normal ve sezaryen: 1350 tl (ikisi aynı fiyatmış cok ilginç)
epidural normal ve sezaryen : 1650 tl
bu giriş bilgisinden sonra kızım maşallah cok iyidi:) 1250 gr olmuş boyu da 40-41 cm gibi baya uzun olacak dedi:) suyu,kalp atışları,böbrekleri herseyi iyi herseyi yolunda 30 haftalık bi bebek görünümünde gelişimi iyi gidiyo ultrasona göre dogum 30 eylül görünüyo ama sen ona bakma SAT tarihin önemli dedi aynı kendi doktorumun dedigi gibi:) ve kan sulandırıcı nedeniyle normal dogum yapabilir miyim diye buna da sordum tabiki yapabilirsinn hiç sorun diiil dedii onu da söleyince beni kalbimden vurdu zaten:)
anlayacagınız kafam iyice karıstı kızlar iki doktoru da cok cok begeniyorum ama tabiki gönlümde yatan aslan kendi doktorum:) Allah hakkımızda hayırlısını versin hepimiz için...
maşallah canım bebeğinee kocaman olmuşş nazar degmesin:)
ooo Hena kocaman olmus yaa:) maşallah canım sizee güzel haberlere cok sevindim :) kordonu takma bak benimki dolanmıştı cıkmış kurtulmus bile kordondan:)
merhaba canım gecmiş olsun...ben kan sulandırıcı hap ve iğne kullanıyorum pıhtılasma cıktıgı için ama senin pıhtılasman oldugunu nasıl anladılar trombofili paneli testlerin yapıldı mı?
canım cok gecmiş olsun...üzülmee bak erken farkedilmiş en azından dogum sırasında ne yapılması gerektigini biliyosunuz artık önlem alınırsa hiç korkmaya gerek yokk
Teşekkürler canımmm :)Maşallah berenimize:)) kocaman olmuş:) gözün Aydın canım. Şimdi bebeğe ayrı kendine ayrı çanta mı hazırlıyorsun? Ben çantaya ikimizin eşyalarını da koyarım dedim ama sığmazsa tabi ayrı çanta yapıcam kendime.
cnim ben suan 31 haftayla gdiyorum 2 hafta falan önce başladım kntrolde kasık agrm ve sancım oldugunu söyledm snra bna magnezyum kullanmamı söyledi ama agrm war diye mi verdi bilemicemkızlar magnesiuma kaçıncı haftanizda basladiniz.rutin olarak her gebeye veriliyor mu yoksa sadece krampları olanlara mi veriliyor
Teşekkürler canımm :)
Çantamı İdil beyb den aldım , 100 küsürden 58 TL ye inmiş , termosu var çok hoşuma gitti . Bak sende beğenirsin kampanyayı değerlendir .
Artık al bence , hastane çıkışını aldın , kendine de al hazırla çantanı . Tedarikli olalım bu çok önemli . Benim daha hazırlıklarım bitmedi , ağustosta tamamlamayı düşünüyorum hayırlısıyla ,
Teşekkürler tatlım :))
Bebeğim doğum pozisyonu almış dedi doktorumuz , eyvah dedim , neden dedi ? korkuyorum dedim , konuşacağız dedi
32 haftalık raporumu 11 inde alacağım inşallah .
Hazırlıklar daha var canım ama karyolasını yatağını hallettik çok şükür
Teşekkürler canım :))
Maşallah sizede , kızının adına karar veremedin herhalde . Boyunu sevsinler onun :)
Teşekkürler canımmm :)
Çanta epey büyük ama , ayrı hazırlarsak daha derli toplu olur gibi , hemşirelere vereceğiz sanırım bebeğin eşyalarını , kendimizinki ayrı olsa daha iyi
Geçm,işe bakamadım canım annen nasıl oldu , ameliyat nasıl geçti merak ettim sizi
Maşallah berenimize:)) kocaman olmuş:) gözün Aydın canım. Şimdi bebeğe ayrı kendine ayrı çanta mı hazırlıyorsun? Ben çantaya ikimizin eşyalarını da koyarım dedim ama sığmazsa tabi ayrı çanta yapıcam kendime.
kızlar gün içinde karnım bi kaç kez taş gbi sertleşiyo böyle sizdede oluyo mu acaba duruşndan mı kaynaklanyor
Çantamı İdil beyb den aldım , 100 küsürden 58 TL ye inmiş , termosu var çok hoşuma gitti . Bak sende beğenirsin kampanyayı değerlendir .
Artık al bence , hastane çıkışını aldın , kendine de al hazırla çantanı . Tedarikli olalım bu çok önemli . Benim daha hazırlıklarım bitmedi , ağustosta tamamlamayı düşünüyorum hayırlısıyla ,
Teşekkürler tatlım :))
Bebeğim doğum pozisyonu almış dedi doktorumuz , eyvah dedim , neden dedi ? korkuyorum dedim , konuşacağız dedi
32 haftalık raporumu 11 inde alacağım inşallah .
Hazırlıklar daha var canım ama karyolasını yatağını hallettik çok şükür
Teşekkürler canım :))
Maşallah sizede , kızının adına karar veremedin herhalde . Boyunu sevsinler onun :)
Teşekkürler canımmm :)
Çanta epey büyük ama , ayrı hazırlarsak daha derli toplu olur gibi , hemşirelere vereceğiz sanırım bebeğin eşyalarını , kendimizinki ayrı olsa daha iyi
Geçm,işe bakamadım canım annen nasıl oldu , ameliyat nasıl geçti merak ettim sizi
kızlar gün içinde karnım bi kaç kez taş gbi sertleşiyo böyle sizdede oluyo mu acaba duruşndan mı kaynaklanyor
Selam kızlar nasılsınız?? Benim moralim çokkk bozuk2 hafta önce kontrole gittiğimde doktor idrar kültürü yapmıştı ve onda "b grubu beta hemolitik streptokok" diye bi bakteri çıktı doktor ilaç vermedi o an lavabodan falan kapmış olabilirsin testi tekrarlayalım demişti geçen hafta tekrar örnek verdim bugün sonuçları görüştüm yine aynı bakteri aşırı çoğalarak çıkmış ve doktor antibiyotik tedavisine başladı. Sanırım taşıyıcı olarak kalan değişik bi bakteriymiş doğum sırasında bebeğe enfeksiyon geçme riski varmış o yüzden doğuma geldikten sonra muhakkak damar yoluyla sürekli antibiyotik vermemiz lazım sana bunu unutma dosyana not düştüm ama sende hatırlat çok önemli doğum sırasında antibiyotik alman dedi Bebeğime bulaşır bişey olursa dayanamam ben 2 hafta sonra yine gidicem bakteriyi kontrol edecekler aşırı moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?