2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Ben de internetten almicam, mağazadan alicam. Küçük beşik değil park yatak gibi büyük benim dediğim. Sitede gorursun 70*130 alicam ben. Park yatak gibi 2 katli 4 yaşina kadar kullanabilir, sonra odada yapsan kullanirsin. Sonra katla kaldir tek kisilik genç odasi yatagi alabilirsin.

bebeğini görenler güzel haberlerle gelenler maşallah..
sorun olanlar da inşallah bir daha ki gidişlerinde güzel haberler alırlar.. allah şifasını versin..

baktım güzelmiş.. güle güle kullanın. yalnız o siteye allah aşkına nasıl giriyorsunuz. deve kadar anket çıkıyor.gitmiyor.. birşey inceleyemiyorum. bu şikayetimi yazar mısınız oraya..

yatak hediyeli olanlar var acaba onlardan mı alsam karar veremedim.

Son düzenleme:

Önemli degil canım. Ben de kuğu modelini almaya karar vermistim. Zevklerimiz aynı:)

Maşallah berenimize:)) kocaman olmuş:) gözün Aydın canım. Şimdi bebeğe ayrı kendine ayrı çanta mı hazırlıyorsun? Ben çantaya ikimizin eşyalarını da koyarım dedim ama sığmazsa tabi ayrı çanta yapıcam kendime.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar magnesiuma kaçıncı haftanizda basladiniz.rutin olarak her gebeye veriliyor mu yoksa sadece krampları olanlara mi veriliyor

mrb koca göbüşlü annişler iyisinizdir yaramaz bi durum yoktur inş sizleri mrk ettim oğluşu uyutunca damladım buraya kendinize çok çok iyi bakın sıcak havalar bol yürüyüş az kaldı minik mucizelerinizin doğmasına artık hazırlıklar hızlansın ama dimi opuyorum herbirinizi

Senin o tatlı oğluşundan bana da nasip olur inşallah amin. Öp benim yerime balı:))) sıcaklardan bazı geceler uyuyamıyorum. Huzursuz oluyorum. Allahım yardım etsin. İnşallah Ağustos kolay geçer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aminn canim benim Allahim hepimizin bebeklerininkorusun insallah.... Dr meselesi onemli bisey duil cnm ya benim dr un hastanede dogumlar cok pahali olduu icin bgun baska biyere gttim ordan da cok memnun kaldim:) iyice kafam corba oldu anlayaxagin:) sen annenle ilgilen bizden de cok gecmis olsun dileklerimizi ilet tatlim:)

Hosgeldin tatlimm nasilsin? Havalar cok cok sucakk ve gece uykulari bana haram oldu artik surekli uyaniyorum

Teşekkürler canımm :)
Çantamı İdil beyb den aldım , 100 küsürden 58 TL ye inmiş , termosu var çok hoşuma gitti . Bak sende beğenirsin kampanyayı değerlendir .

gözünaydın canım maşallah kocaman oldular artık :))bende kendime hiçbişey almadım bebişimede yavas yavas alıorum.

Teşekkürler canımm :)
Artık al bence , hastane çıkışını aldın , kendine de al hazırla çantanı . Tedarikli olalım bu çok önemli . Benim daha hazırlıklarım bitmedi , ağustosta tamamlamayı düşünüyorum hayırlısıyla ,

Teşekkürler tatlım :))
Bebeğim doğum pozisyonu almış dedi doktorumuz , eyvah dedim , neden dedi ? korkuyorum dedim , konuşacağız dedi
32 haftalık raporumu 11 inde alacağım inşallah .
Hazırlıklar daha var canım ama karyolasını yatağını hallettik çok şükür

Teşekkürler canım :))
Maşallah sizede , kızının adına karar veremedin herhalde . Boyunu sevsinler onun :)

Teşekkürler canımmm :)
Çanta epey büyük ama , ayrı hazırlarsak daha derli toplu olur gibi , hemşirelere vereceğiz sanırım bebeğin eşyalarını , kendimizinki ayrı olsa daha iyi
Geçm,işe bakamadım canım annen nasıl oldu , ameliyat nasıl geçti merak ettim sizi

kızlar magnesiuma kaçıncı haftanizda basladiniz.rutin olarak her gebeye veriliyor mu yoksa sadece krampları olanlara mi veriliyor
cnim ben suan 31 haftayla gdiyorum 2 hafta falan önce başladım kntrolde kasık agrm ve sancım oldugunu söyledm snra bna magnezyum kullanmamı söyledi ama agrm war diye mi verdi bilemicem

Evettvtatlimm maalesef daha karar veremedik:)) ama Duru yada Ada olacak sanirim ikisi uzerine yogunlastik:)

Canim tecrübeli bir anne olarak sana tavsiyem iki canta yap senle bebisinkiler ayrı olsun ayrica ebeye verecegin ((bebegin kiyafeti yani)) onuda ayri bir bohcaya yada guzel bir posete koy cunku sen dogumdayken ebe gelip yakınlarından bebegin kıyafetlerini istiyor zatdn herkeste bi heyecan oluyor onun icin ayrı canta yapman daha iyi bide unutmadan kapida kim beklicekse onlara ds soyle ebeye bunlari verirsiniz diye...

kızlar gün içinde karnım bi kaç kez taş gbi sertleşiyo böyle sizdede oluyo mu acaba duruşndan mı kaynaklanyor

kızlar gün içinde karnım bi kaç kez taş gbi sertleşiyo böyle sizdede oluyo mu acaba duruşndan mı kaynaklanyor

Evet evet aynen, hatta şu anda karnım yırtılmak üzere sanki. Çok gergin ve taş gibi resmen.Sanırım sırtı dönük olduğunda poposunu falan dışarıya doğru çıkarıyor. Zaten bu hafta yine çok sert olduğu bi günün ertesi günü ilk çatlakları gördüm.

Canım çantanın resmi var mı ? Ben göremedim o kampanya yı internetten mi aldın? Linki varsa paylaşırmısın?

hAVALAr oyle sıcakkı gece nefes almakta zorlandgmı farkettım ve boguluorum dıye uyandım.sabaha kadar sırılsıplam oluorum.yazın hamılelık cok zormuş gercekten

Canim cok gecmis olsun benimde iki hafta once yaptirdigim idrar testinde bakteri cikmisti ama adinin ne oldugunu bilmiyorum benim doktorumda sadece tek doz kullanimlik suda eriyen bi antibiyotik verdi bol su ic dedi su zaman gel testi tekrarlayalim falan demedi ama ben tekrar yaptiricam icim rahat degil cunku sen doktorunun talimatlarina uy hicbiseycik olmaz Allah in izniyle gbelikte enfeksiyon bakteri kacinilmaz oluyo bicok kiside oluyo cokta takilma ilacla gecer insallah sen bol su ic altini hic nemli birakma sik sik ic camasiri degistir mutlaka kurulan ha gunluk ped falan kullanma sakin onlar bakterilrrin uremesine yol aciyo diye biliyorum tabi en buyuk ilac bol su icmek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…