2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım ben Kadıköy Florence'a gidiyorum. Özel sigortam var ama bu ham fiyatı canım. 3500 TL doğum + benim doktorum doçent olduğu için 1000 TL hoca parası dediler. Yani toplamda 4500 TL oluyor.. Belki İstanbul hastanesinin fiyatları farklıdır, yeni ya orası değişik olabilir. Ama benim Avrupa yakasında oturan çoğu arkadaşım Gayrettepe Florence'a gitti ve çok memnun kaldılar, oraya da bir sor istersen doktorları çok iyi..

Kesinlikle katılıyorum sana şekerim sen nasılsın bakalım? İki haftada bir gitmelerin başlıyor mu senin?

Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin.

Dualarımız kabul olsun inşallah

günaydın güzel anneler bugün güzel güzel dualar edelim, kabul olur inşallah

Cok cok dua edelim bugun inşallah Rabbim duyar sesimizi ve kabul eder dualarımızı aminnnnn

Gercekten oyle daha dün gibi hatırlıyorum idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm acaba mı dediğim günü :)) sonra 3 gün sonra tekrarladım ikinci cizgi birazcık koyulaşmıştı ve evin içinde göbek atmıştık resmen eşimle hamileyimmmm diye bağırıyordum şimdi son 49 gün kaldı :)) Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah

kızlar alıntılar birbirine karışmış.. o yüzden açıkçası kim ne dedi tam çıkaramadığım var..

kan sulandırıcı kullananlar için ve sezaryan mı normal doğum mu sorusuna benim dr un yaklaşımını yazıyım..

dr bana dedi ki..
daha önce düşük yapmışsın.. iğne kullanıyorsun,aspirin kullanıyorsun, eutroxy kullanıyorsun, yaşın biraz küçük olsa dayanabilir diye düşünme ihtimal var yaşın da küçük değil.. yani riskli durumdasın..

yani tüm bebekler önemlidir ama daha önce düşük yapmış birini riskliyken bizim de daha az risk alarak yapacağımız bir doğum yöntemi sezeryan varken o riske girmeyip sezaryanla annesini bebeğine, bebeği annesine kavuşturmak isteriz dedi.

hı bir de sezeryanın da riskli var.. aspirin kullanıyorsun. gebeliğin ne zaman ne süreçte sonlanacak belli değil.. bunu yaşayıp göreceğiz. endişenlenmeyeceğiz sadece zamanı bekleyeceğiz.. bebeğin gelişimin büyümesini izleyeceğiz.. takip edeceğiz.. aspirin kullanırken mecburen ameliyatla doğum yapanlar da varmış.. ama hepsi bir risk içerisinde..

duruma göre en doğru seçimi yapmak lazım anlaşılan.. Ona da ancak drlar karar veriyor. tabi bizi bilen drlar olması en doğrusu..

kordon dolanması hakkında da

o dedi bizim için sıkıntı oluyor.onu da doğumda bir şekilde halledip alıyoruz.. yoksa bebek onunla oynuyor zaten dedi.. çünkü nasıl elini başına koyuyor hareket ediyor..parmaklarını ellerini bacaklarını hareket ettiriyor.. tekmeliyor,yumrukluyor vs. kordon da eline dolaşıyor çekiyor itiyor vs. dedi..

allah sağlıcakla almayı nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
ya bnm de bır kac gundur alt bölgem,ayıptr soylemesı dudak kısımları kemıklerı agrıor.odamı acaba bu yüzden oluor ki

demekki canım diğer arkadaşlarda öyle yazmış ben bayramdan sonra doktora sorucam bazen dayanılmayacak gibi oluyor çünkü

Kesinlikle katılıyorum sana şekerim sen nasılsın bakalım? İki haftada bir gitmelerin başlıyor mu senin?

Cuma günü raporu almaya gittiğimde sorcam dün unuttum sormayı okadar sorunun içinde. Ama sanırım başlamıştır artık 32. Haftamızdayız ki ben artık endişelerim gidip görüyim edeyim diye. 4 hafta sonra catı mauanesine geleceksin dedi birtek onun dışında bikmiyorummmm :44:

Hiç sorma ya , hele ben silik çizgiyi gördüm test bozuk dedim tekrar günlerce yaptım . Annemlere kalmaya gittik orada bile yaptım . Omarka ya güvenmedim yenilerini aldım yaptım . En sonunda en iyisi kanda baktırmak dedim . Allahım hepimize sağlıkla sıhatle hayırlsıyla nasip et Amin

demekki canım diğer arkadaşlarda öyle yazmış ben bayramdan sonra doktora sorucam bazen dayanılmayacak gibi oluyor çünkü

Çatı ağrısı kızlar o endişe etmeyin. Doğuma hazırlanıyor vücudumuz

Nereden nereye dimi :s testlerle uğraşıyorduk şimdi bebeğimize ne alsak diye düşünüyoruz insan duygusallaşıyor

rapor günün bile geldi canım ya maşallah cumadan sonra çağırır bence artık seni.. off şu çatı muayenesi beni geriyor yaw :18:

rapor günün bile geldi canım ya maşallah cumadan sonra çağırır bence artık seni.. off şu çatı muayenesi beni geriyor yaw :18:

Evet rapor günümün geldiği için seviniyorum normalde haftaya verecekti. Ama bayrama geliyor diye cuma alıyorum. Bide sezeryan olursan problem olmasın diye adet tarihinden once alıyorum. Gercekten bende cok korkuyorum çatı muanesinden. Allah'tan 3,5 hafta var. Amansız oluyor o muane biliyormusun ben cok acıyor diye biliyorum gerçi annemde hiç acımamış sanırım doktordan doktor değişiyor

Benim doktorum da gayrettepe florence den gelmeymis canim :))bu arada biz 32. hafta raporumuzu hangi tarihte aliyoruz canim bilgin var mi?

Çatı muanesi nasıl oluyor canım ? açılma olup olmadığına mı bakacaklar ?

Herkese günaydın, kandiliniz mübarek olsun.
Ben epeydir yatişemiyorum buraya, katınvalidem ciddi bi ameliyat oldu, yakın bir arkadaşım çok zor bir dönem atlattı derken geçen ay benim için de çok zor geçti, Allah daha kötülerinden sakınsın hepimizi.
Arada baktım, şimdi de son sayfalara baltım da herkes iyi gibi inşallah. Son aylar sıkıntıları bende de baş gösterdi, bel bacal ve hatta alt bölge ağrısı... Özellikle göbeğimin altındaki kaslae çok ağrıyor az birşey nile ayakta kalınca. Gece yataeken bacaklarımın arasına yastık alıyorum bir haftadır o çok iyi geliyor kızlar,en azından iç bacak ağrılarını bayağı azalttı.
Dünden beri hastane çantamı hazırlıyorum, aldıklarımı yıkayıp ütülüyorum, sonradan da bayağı ekleniyormuş birşeyler, temel ihtiyaçları unutmayım bari diye düşündüm, sonra da bebişin çantasını hazırlayacam, en acili bunlar galiba.
Bu arada English home da %50 indirimli ürünler de çok şık bebek ürünleri de var, ben dün bir bornoz ve uyku tulumu aldm, çok şeker ve çok uygunlae. Bizim bebişler kışa geleceği için çok rahat ettik demişti arkadaşlarım, aklınızda bulunsun:)
herkese ve minnoşlara sevgiler

bence küçük mobilya beşiklerden bahsediyorlar. yuvarlak gibi olanlar var ya bence onlardır. çünkü benim bahsettiğim park yatak gibi dikdörtgen ve 2 katlı bebek büyüyünce alt kata indiriyorsun yatağını bence sorun olmaz. sen gidip görünce zaten daha iyi karar verirsin. ben de bayramdan sonra alıcam kısmetse.

Canım internetten okuma, insan neler okuyor iyice morali bozuluyor. Hiç takılma, istersen bir doktordan daha görüş al, için rahatlar belki? Ben inanıyorum, bir sonraki gittiğinde geçmiş bitmiş olacak

Canım çok geçmiş olsun . Lütfen endişe etme , hepsi geçer sıkıntısız atlatırsınız inşallah .
Lifle falan yıkama iyi değil diyorlar ,

sağolun kızlar inşaAllah dediğiniz gibi olur geçer gider... aynen nette en uç noktalara kadar götürüyor bende baktığıma pişman oldum valla. şu doktorun bi dediğini yapayım bayramdan sonra tekrar gidince içim rahat etmezse yine başka doktorada danışıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…