evet bence de fena soyuyorlar.
Ben çağlayan adliyesinin karşısındakine sordum telefonla..Sen hangisine gidiyorsun acaba özel sigortan var mı acaba o yüzden mi bu fiyat..Bana da 9000 çok pahalı geldi( 8 küsür aslında yuvarladım ben)..
Lafınızın ortasına atladım ama sanırım burada bahsi gecen kişi doktor. Firstcüm bence dün gittiğin doktora gitmelisin doğumda. Yazık günah arada ki farka. Bu doktorda iyi dedin cok ilgilendi dedin ee ne gerek var ozaman 4 milyar daha cok verip ona gitmeye. Bide doğduğunda iğnesiymiş aşısıymış serumuymuş ne biliyim hersey olabilir bide onlara para harcarsınız oooo gitti valla Duru'muzun rızkı
Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin.
günaydın güzel annelerbugün güzel güzel dualar edelim, kabul olur inşallah
Gercekten oyle daha dün gibi hatırlıyorum idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm acaba mı dediğim günü :)) sonra 3 gün sonra tekrarladım ikinci cizgi birazcık koyulaşmıştı ve evin içinde göbek atmıştık resmen eşimle hamileyimmmm diye bağırıyordum şimdi son 49 gün kaldı :)) Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallahFirst,
canım bebiş maşallah çok büyümüş,bugünleri gördük çok şükür inşallah böyle herşey yolunda gidecek :)Doktor konusuna gelince içine hangisi daha çok yattıysa ona devam et tatlım.Önemli olan doğumda senin psikolojinin rahat olması, bir de normal doğum istiyorsun o nedenle bence kendini iyi hissettiğin doktoru seçmen daha önemli.Sezeryan olsan gözünü kapatıp açtığında zaten bebek gelmiş olur ama normal doğumda doktorla dialoğun çok önemli bence.Fiyat olarak baya fark varmış ama önemli olan senin mutluluğun.
Kamuran
Çok şükür ameliyat başarıyla geçmiş, bu süreçte çok yorulmuşsndur canım ama sabret bayram tatiline çok az kaldı,yanında annen,karnında bebişin,mutlu,huzrlu bir bayram geçirirsiniz inşallah
Damla
Hena maşallah kocaman oldu, inşallah hep böyle devam eder canım.2 kiloyu duyunca insan şaşırıyor, sanki daha yeni gramlardan bahsediyorduk :))
ya bnm de bır kac gundur alt bölgem,ayıptr soylemesı dudak kısımları kemıklerı agrıor.odamı acaba bu yüzden oluor ki
Kesinlikle katılıyorum sana şekerimsen nasılsın bakalım? İki haftada bir gitmelerin başlıyor mu senin?
Dualarımız kabul olsun inşallah
Cok cok dua edelim bugun inşallah Rabbim duyar sesimizi ve kabul eder dualarımızı aminnnnn
Gercekten oyle daha dün gibi hatırlıyorum idrar testinde silik çizgiyi görmüştüm acaba mı dediğim günü :)) sonra 3 gün sonra tekrarladım ikinci cizgi birazcık koyulaşmıştı ve evin içinde göbek atmıştık resmen eşimle hamileyimmmm diye bağırıyordum şimdi son 49 gün kaldı :)) Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip eder inşallah
demekki canım diğer arkadaşlarda öyle yazmış ben bayramdan sonra doktora sorucam bazen dayanılmayacak gibi oluyor çünkü
Hiç sorma ya , hele ben silik çizgiyi gördüm test bozuk dedimtekrar günlerce yaptım . Annemlere kalmaya gittik orada bile yaptım . Omarka ya güvenmedim yenilerini aldım yaptım . En sonunda en iyisi kanda baktırmak dedim . Allahım hepimize sağlıkla sıhatle hayırlsıyla nasip et Amin
Demekki first'le konuşuyorsun ama aklın bendeymiş tatlım :))
Doktorumla doğum konusunu ben de konuştum, normal doğum olmaz, sezeryan olacaksın dedi.Ama benim doktorum çok evhamlı ve riski hiç sevmez,o nedenl belki dediğin gibi kıymetli bebeği riske atmak istememiştir,bilemiyorum :) Ben de zaten sezeryan düşündüğüm için üstelemedim. Bir de clexane konusunda haklıymışsınız, doktorum doğumdan sonraki 6 hafta da da iğneyi olmam gerektiğini söyledi
Aspirinin clexane dan daha etkili olduğu kesin.Çünkü benim apandisit ameliyatı ihtimali doğduğunda hemen aspirini kestiler ama clexane ı kesmedi dr, aspirin daha etkili dedi.
O zaman hepimiz bu konuda hemfikiriz canim doktorlar riske atmak istemiyor bebislerimizi ee bu da cok yanlis bi mantik diil tabi:) Allah hepimize normal yada sezaryen farketmez saglikli dogum nasip etsinn kuzucum:)
İnşallah doğunca da boyle olurlar da nedense ben oyle hissetmiyorum :) sankimm cok koşturcaz cok uykusuz kalmaz gibi :)
Sana da maşallah. Baya uzun boylu olmuş gercekten kızın nerdeyse bizim kadar maşallah :) evet biliyorum senin kuzunda da oyle olmuştu zaten o beni rahatlatıyor cok şükür senin kızın kurtuldu inşallah benim kızımın basına da gelmez oyle birsey
Evet tatlimm selvi boylu olcak kizim insallah:)evet evet rahat ol canim benim o kordon surekli dolanir cikar hic korkma demislerdi gercekten de cikti...ben boynumda kordonla dogmusum hem de normal dogumla Allahin izniyle hicbisey olmaz canim merak etme
ya ben dr.dan ve hastaneden çok memnundum ama zaten ctsi yanından çıktığım an başka bir doktora daha gitcem demeye başlamıştım, ama canım sıkıldı gerçekten en başta bana sen normal yapabilirsin diyordu şimdi herşeyin kolayına kaçmaya çalışıyor gibime geldi, doğum bayram zamanına denk geliyor ya normalleri eleyip planlı mı olsun istiyor napıyorsa
Hehehe bak o da dogru bi mantik bayram tatillerini ziyan etmek istemiyo olabilirler:))
Lafınızın ortasına atladım ama sanırım burada bahsi gecen kişi doktor. Firstcüm bence dün gittiğin doktora gitmelisin doğumda. Yazık günah arada ki farka. Bu doktorda iyi dedin cok ilgilendi dedin ee ne gerek var ozaman 4 milyar daha cok verip ona gitmeye. Bide doğduğunda iğnesiymiş aşısıymış serumuymuş ne biliyim hersey olabilir bide onlara para harcarsınız oooo gitti valla Duru'muzun rızkı
Offf sen de cok haklisinn canimmheralde sonunda dr u degidtirmek zorunda kalcam
Cuma günü raporu almaya gittiğimde sorcam dün unuttum sormayı okadar sorunun içinde. Ama sanırım başlamıştır artık 32. Haftamızdayız ki ben artık endişelerim gidip görüyim edeyim diye. 4 hafta sonra catı mauanesine geleceksin dedi birtek onun dışında bikmiyorummmm :44:
rapor günün bile geldi canım ya maşallahcumadan sonra çağırır bence artık seni.. off şu çatı muayenesi beni geriyor yaw :18:
Canım ben Kadıköy Florence'a gidiyorum. Özel sigortam var ama bu ham fiyatı canım. 3500 TL doğum + benim doktorum doçent olduğu için 1000 TL hoca parası dediler. Yani toplamda 4500 TL oluyor.. Belki İstanbul hastanesinin fiyatları farklıdır, yeni ya orası değişik olabilir. Ama benim Avrupa yakasında oturan çoğu arkadaşım Gayrettepe Florence'a gitti ve çok memnun kaldılar, oraya da bir sor istersen doktorları çok iyi..
Nereden nereye dimi :s testlerle uğraşıyorduk şimdi bebeğimize ne alsak diye düşünüyoruz insan duygusallaşıyor
Evet rapor günümün geldiği için seviniyorum normalde haftaya verecekti. Ama bayrama geliyor diye cuma alıyorum. Bide sezeryan olursan problem olmasın diye adet tarihinden once alıyorum. Gercekten bende cok korkuyorum çatı muanesinden. Allah'tan 3,5 hafta var. Amansız oluyor o muane biliyormusun ben cok acıyor diye biliyorum gerçi annemde hiç acımamış sanırım doktordan doktor değişiyor
Çatı muanesi nasıl oluyor canım ? açılma olup olmadığına mı bakacaklar ?
Peki canım mobilya beşikten düşüyorlar falan diyorlar ya 9 aydan sonra o beni korkutuyor biraz o yüzden kesin karar veremedim ama mobilyalar çok hoş ve daha sağlam diyor eşim. Ben de 60*120 i düşünüyorum yatak odasına sığmıyor yoksa.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım internetten okuma, insan neler okuyor iyice morali bozuluyor. Hiç takılma, istersen bir doktordan daha görüş al, için rahatlar belki? Ben inanıyorum, bir sonraki gittiğinde geçmiş bitmiş olacak
Canım çok geçmiş olsun . Lütfen endişe etme , hepsi geçer sıkıntısız atlatırsınız inşallah .
Lifle falan yıkama iyi değil diyorlar ,
Bende bilmiyorum ki sanırım açılmaya bakacaklar ama nasıl bakacaklar bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?