2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Evettvtatlimm maalesef daha karar veremedik:)) ama Duru yada Ada olacak sanirim ikisi uzerine yogunlastik:)

Duru çok güzel :) hayırlısı olsun

Canım çantanın resmi var mı ? Ben göremedim o kampanya yı internetten mi aldın? Linki varsa paylaşırmısın?

Mağazadan aldım canım :) resmi eve gidince koyarım akşam bakarsın

Çantalara bakmadığından görmemiş olabilirsin , o kadar güzel bebek kıyafetleri var ki çantalara bakmak zor oluyor
Oradaki bayan hastane çokışlarında en iyi marka İdil Bayb dedi , ben daha almadım . 20 li olanlar 200 tl :
Eminönü çok yoruyor haberin olsun , odanız çok güzel olacak :)

Ameliyat çok iyi geçmiş canım doktor öyle söyledi :) Allahıma şükürler olsun. Bugün de bi aksilik olmazsa hastaneden çıkarıcaz.

Çok şükür ...İtina ile bakarsın annene , hemen iyileşir umarım

Önemli degil canım. Ben de kuğu modelini almaya karar vermistim. Zevklerimiz aynı:)

Canım alırsan haber et de konuşalım. Ben daha tam karar veremedim gidip görmem lazım o da anca bayram sonrası.
Ama en güzeli kuğu di mi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hehehe tsk edeimm cnmm bana da Duru daha yakin geliyo artik:) seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun canim benim:)

evet ya inanılmaz güzel şeyler var, mevlüt kıyafetlerine de bayıldım ben ama hastane çıkışları aşırı pahalı, bir de bikaç kez giyeceğini düşünürsek.. Ben zaten 2 tane aldım, birisi organik diğerini de ebebekten aldım pembeli.. Başka almam.. Kıyafet çok oldu bizim ya pişman oldum bu kadar aldığıma :26: hepsini giyemiycek sanırım.. neyse artık günde 5 kez üst değiştiririm artık
Hastane çıkışlarına hello baby ve ebebekten bak canım bence, çok indirim oluyor ve güzel şeyler var..

Evet çok yorulucam Eminönünde biliyorum bayramdan sonraki haftasonu gitmeyi düşünüyorum, bakalım dinlene dinlene gezicem artık..
İnşallah canım bakalım sen duvar kağıdına karar verdin mi?

Hehehe tsk edeimm cnmm bana da Duru daha yakin geliyo artik:) seninde kandilin mubarek dualarin kabul olsun canim benim:)

eşim çok istedi Duru ismini ama ben istemedim.. Ama güzel bir isim, benim istemememin kendimce sebepleri vardı, beğenmediğimden değil yani :) adı gibi Duru olur inşallah kızın tatlım

eşim çok istedi Duru ismini ama ben istemedim.. Ama güzel bir isim, benim istemememin kendimce sebepleri vardı, beğenmediğimden değil yani :) adı gibi Duru olur inşallah kızın tatlım

Aminn tatlimm insallahh:) gerci hala kesinlestiremedik ama olsunn bana daha yakin geliyo artik Duru adi:)

Oradaki bayan ilk 03 ay giydikleri çok önemli dedi . Aman ne bileyim 3 ay giyeceği kıyafete o kadar verilmez . Çok kıyafet ben almayacağım , biraz büyüsün öyle alırım nasipse . Çok çabuk kiloları değişecek aldıklarımızı küçük gelecek . Evet her gün değiştirirsin ne tatlı olur :))) Ebebek ve Hello bayb bakayım .
Eminönünde gideceğin yeri belirle alacağını falan , hemen halleder yorulmazsın . Duvar kağıdına karar veremedim , çizgiliyi çok beğeniyorum

offf ya orası da tamemen soyguncuymuş insanlar parayı basıyor mu

canım 32.hafta aspirini kesmek için erken değilmi?? yanlıs hatırlamıyosam benim doktorum 35.hafta demişti iğneyide doğuma kadar kullanıcaksın demişti.bende bu kontrolümde tekrar sorayım ..

bana dr bir ay kala coraspini bırakırsın dedi. iğneden daha çok etki yapıyormuş..iğneyi doğumdan sonra 1 ayda kullanacağım.

aslında biraz da duruma bağlı.. yani doğum yakın gibi görünürse o zaman kaç haftalık olduğu önemli değil. önlemini almak için aspirini bıraktırır.. bu yüzden kontrollere iki haftayı geçirmemeliyiz.normal şartlar altında iki haftada bir muayene olunuyor biz kesinlikle ihmal etmemeliyiz..

ben ağustosun ilk haftasını bekliyorum. hayırlısıyla bir gelsin..

Kızlar herkesin kadir gecesi mübarek olsun. Allahım dualarımızı kabul etsin.

evet canım %100 pamuk olması önemli, buna dikkat etmek lazım.. Bence de ki 3 ay boyunca da aynı kıyafeti giymeyeceğine göre :)
Eminönüne giderken liste yapacağım canım yoksa dediğin gibi sarhoş gibi olurum ordan oraya..
Ben de çizgili çok seviyorummm öyle bir süsleyeceksin ki o odayı eminim harika olacak

canım bu hangi flörence acaba? Ben de Florence'a gidiyorum ama normal doğum 3500 TL

:))) teşekkürler canım , aklımda çok güzel şeyler var. Asıl sizin odanız harika olacak
Ablam zıbın al ilk zamanlar çıtçıtlı falan değil en kullanışlı olan zıbın dedi . Mothercarenin hastane çıkışları güzel ama çıtçıtlı var zıbın yok onda da
Ben idil bayb den zıbın alayım 4 lülerden , 5 adet takım alırım yeter diye düşünüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…