2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar kadir geceniz mübarek olsun yaradan mevlam bu gecede hasta olanlara şifa dertli olanlara deva kim gönlünden ne geçiriyosa onu versin tabi bizede en güzelinden rahat sağlıklı bir doğum nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnn.

inşallah canım hayırlısıyla gelsin de minnoşlarımız ciciler bicileriz biz odalarını
Ben mothercare'in outletinden 5li body setlerden aldım, 25 tl idi 5 tanesi, optimumda demstock diye bir mağazada satılıyor, ordan bakabilirsin canım.. Penyeleri çok güzel gerçekten..
ya ben bu zıbınla çıtçıtlı arasındaki farkı hiç anlamadım :26: ama yenidoğanlarda yandan çıtçıtlı olanlar kullanışlı diyorlar

Moralini bozma canım taşıyıcı isen bende hapatit B taşıyıcısıyım doğumdan hemen sonra bebeğe iğne yapıyorlar inş. birşey olmuyor.

İnşaAllah olmaz canım ya doktordan geldikten sonra kafama takılan sorular için netten baktım birazda daha beter şeyler okudum allak bullak oldum iyice

Çok sağol canım benim. Evet gebelikte enfeksiyon bakteri kaçınılmaz haklısın çıkmayan kimse yok neredeyse bende öyle düşünüyorum ama doktor bu özel bi bakteri sana sıkıntı vermese bile taşıyıcı olarak kalabilir vücudunda o da bebek için risk dedi şimdi 1000lik antibiyotik içiyorum sabah akşam bakalım inşaAllah bir dahaki gittiğimde içimi rahatlatıcak bişeyler duyarım. İnan o kadar dikkat ediyordum ki kendime evim dışında hemen hiç lavaboya girmemeye çalışıyodum nasıl kaptım nasıl oldu bende anlamadım. Günlük pedi söylediğin iyi oldu çamaşırımı sık değiştirmeme rağmen ondanda mı kullansam daha iyi olur falan diyodum iyiki dedin

Öylemi ben bilmiyordum orayı , hemen gitmem lazım hastane çıkışı da var mıydı ? En beğendiğim markadır :)))
Evet yandan çıtçıtlı da kullanışlı , ama zıbınlar hani daha hafif kuşaklı falan ya ondan çok kullanışlı

Canım internetten okuma, insan neler okuyor iyice morali bozuluyor. Hiç takılma, istersen bir doktordan daha görüş al, için rahatlar belki? Ben inanıyorum, bir sonraki gittiğinde geçmiş bitmiş olacak

cool canım firstden alıntı yapıcagıma senden yapmısım :))

Demekki first'le konuşuyorsun ama aklın bendeymiş tatlım :))

evet hemen git bence de canım çok ucuz hastane çıkışı yok ama her türlü body seti var, tulum setleri var, çorap elbise falan var.. Ben kısa kollu, uzun kollu ve atlet olanlardan aldım birer set.. anladım canım, neyse artık o kadar çok aldım ki zıbın da almayıvereyim artık bir büyük boy hurç doldu şimdiden, bir de hediye gelir

evet bence de fena soyuyorlar.

canım bu hangi flörence acaba? Ben de Florence'a gidiyorum ama normal doğum 3500 TL

Ben çağlayan adliyesinin karşısındakine sordum telefonla..Sen hangisine gidiyorsun acaba özel sigortan var mı acaba o yüzden mi bu fiyat..Bana da 9000 çok pahalı geldi( 8 küsür aslında yuvarladım ben)..

İnşallah doğunca da boyle olurlar da nedense ben oyle hissetmiyorum :) sankimm cok koşturcaz cok uykusuz kalmaz gibi :)

Sana da maşallah. Baya uzun boylu olmuş gercekten kızın nerdeyse bizim kadar maşallah :) evet biliyorum senin kuzunda da oyle olmuştu zaten o beni rahatlatıyor cok şükür senin kızın kurtuldu inşallah benim kızımın basına da gelmez oyle birsey

Ayy canim benimm tsk ederimm utandim😘😚

Lafınızın ortasına atladım ama sanırım burada bahsi gecen kişi doktor. Firstcüm bence dün gittiğin doktora gitmelisin doğumda. Yazık günah arada ki farka. Bu doktorda iyi dedin cok ilgilendi dedin ee ne gerek var ozaman 4 milyar daha cok verip ona gitmeye. Bide doğduğunda iğnesiymiş aşısıymış serumuymuş ne biliyim hersey olabilir bide onlara para harcarsınız oooo gitti valla Duru'muzun rızkı

Canım çok geçmiş olsun . Lütfen endişe etme , hepsi geçer sıkıntısız atlatırsınız inşallah .
Lifle falan yıkama iyi değil diyorlar ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…