2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hiç sormadım aktarlara daha. Zor bulunuyorsa Kadıköy'e gider bakarım. Olmazsa karşıdan bakarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim cok geçmiş olsun moralini bozma ki bebebeginde uzulmesin doktorlar en kotusunu soyluyor sen ilaçları ni kullan ve duani et Allah yardimcin olsun arkadaşım

Arkadaşlar yarın sabah rendavum var. Bana dua edin insallah erken doğum riskim kalmamıştır.

evet kocaman olmuş, zaten artık arada karnım bir tarafa yamuluyor çok komik görünüyor :)) hareketleri de artık dıştan bile baya baya görünüyor, o zamanlarda karnıma bakmaya doyamıyorum :)) diğer gittiğimizde gösterirler inşallah da bizi meraktan kurtarırlar minik melekler :))

geçmiş olsun canım, bana da 18. ve 20. haftada yapılan tahlillerde alt , ast ve ggt degerleri yüksek çıkmıştı ve 2 hafta içinde baya artmıştı, tabi sağlık ocağında yapılan testlerde öyle çıkınca kendi doktoruma da durumu anlattım ve o da tahlillerin tekrarlanmasını istedi ve bende de gebelik kolestazından şüphelendi... bunun üzerine bir de safra asitleri analizi testi yaptırdı... hastanede yapılan tahlillerde alt, ast normal çıktı ama ggt yüksek çıktı... benim de içim rahat etmedi ve özel bir labaratuvarda tekrar yaptırdım tüm tahlilleri... orada referanslar aralığında çıktı... hastanede safra asitleri analizinin de sonucu normal çıkınca rahat bir nefes aldım... tanı kesin mi? tahlillerini başka bir yerde de yaptırdın mı canım? ben de çok araştırmıştım ilaçla değerler düşüyormuş genelde... Allah şifa versin canım,içini ferah tut,bebişini de sağlıkla kucağına alırsın inş...

Canım aynısı akrabamızda da oldu. Çok korkuttu doktor. Hatta ikincisini hiç yapma dedi. Bebeği 1 yaşını geçti şimdi gayet sağlıklı. Korkma hiç. Inşallah sorunsuz doğacak bebeğin.

Arkadaşlar yarın sabah rendavum var. Bana dua edin insallah erken doğum riskim kalmamıştır.

bebeğini göreceksin ne güzel.. ben 2 Ağustos da göreceğim inşallah..çok heyecanlıyım. gerçi randevuyu almadım daha da:)))
güzel haberlerle gelirsin inşallah.

canım tahlil yaptıracakmışsın yarın. inşallah temiz çıkar. idrarda yanma var diyosun enfeksiyon olabilir.. ilaç verebilirler.. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

glprenses canım bizim hastane çıkışlarımız bunlar işte, organik olan hello Baby den diğeri ebebekten.. Sen aldın mı ki acaba?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya acitiyo bazen de sıpa :)) inşallah canım ya 9 Ağustos'ta gidicez biz gösterirler inşallah :)

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür ki tedavisi varmış Allah dermansız dert vermesin.. Sen ilaçlarını kullan gerisini Allah'a bırak her şey iyi olur inşallah

Canım o sızı acı bende de oluyor bence normal o ağrılar, ama idrarda yanma için mutlaka doktora git. Hiç stres olma canım..

Hiç sormadım aktarlara daha. Zor bulunuyorsa Kadıköy'e gider bakarım. Olmazsa karşıdan bakarım.

Kamuran nasılsın? Annen nasıl oldu? Tatilde çok yorma kendini :*

Arkadaslarim tek tek alinti yapmadim guzel dileklerde bulunan butun arkadaslarima teşekkür ederim. Allah izin verirse insallah gelince haber vericem

Kızlaaar ben ördüm oğlumaaa, inşallah sağlıkla doğsun da giydireyim ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1406321152552.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
Kızlaaar ben ördüm oğlumaaa, inşallah sağlıkla doğsun da giydireyim ☺☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne kadar güzel olmuş maşallah sana canım bayıldım :) inşallah canım Allah giydirmeyi nasip etsin :)

canım arkadaşların söylediği gibi dr lar en kötüsünden bahsediyorlar.. ilaçlarını düzenli alıp söylenenleri yapıp tekrar bir kontrole kadar dua ederek geçirmen lazım. inşallah güzel sonuçlanır..

tabı kı cnm.bız herseyı kendımıze baglıoruz.bız annelıgı yasarken,onların baba olacagnı ve bunu yasadgını unutuyoruz.bnm esımde gece bana çarpma korkusundan,dun ayrı odadamı yatsam kı acaba dedı.o kadarda dgl dedım.dun kaval kemıgıme vurdu cnm cok acıdı.sabah cok uzulmus.babalıkta annelık kadar kutsal.ve bız kızlar böyle eslere sahıp oldgmuz ıcın bence cok sanslıyız.Allah kımseyı ıyı kocasızz,evlatsız ve evladını anasız babasız bırakmasın.surda loğusalık dahıl 3 ay kaldı.en fazla uc ay uzak kalma pıskolojısını yasıcaklar sonra naslsa ıster ıstemez eskı hallerıne doncekler.

Kamuran nasılsın? Annen nasıl oldu? Tatilde çok yorma kendini :*

Annem iyi çok şükür canım ben de iyiyim. Şimdi babamın sahurluğunu hazırladım yedi topladım. Bi buraya bakayım dedim kızlar neler konuşmuş diye:) bugün işe gitmediğim için uykum gelmedi:) 11de uyandım:) tabi kocişimi yolculamak için 8de uyandım ama yine uyudum işte. Gerçekten uykum bana yetmiyormuş bunu anladım. Allahıma şükürler olsun bugünümüz için de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…