evet canım, bayramdan sonra 32 haftalık raporumu alıcam hem, hemde bebeğimin her şeyini alıp alışveriş işini de bitireceğim inşallahBizim haftalarımız da doğmuş minik :) sıcaklara dayan canım biraz daha son ayımızda havalar serinleyecek inşallah .
Hayırlı sağlıklı olsunlar da Rabbimin izniyle Amin . Hazırlıklarını bayramdan sonra yapacaktın sanırım , erteleme artık 7 ay dedin bitti çok şükür
İnşallah canım ,hepimizin herkesin bebeişleri sağlıklı olsunlar Aminnnn
Denizcili bir bebek odası falan çok güzel olur
ilik suda yaptım içtim ama Fanta hakgetire.tadı çok kotu geldi bana.zaten boyle surubumsu şeylere karşı hassasiyetin var.daha bugün ilk kez icitim.ama benim için içmek biraz zor olacak gibi.keşke hap formunu verseydi doktor.gerçi hap olarak var mi konuda bilmiyorum ama.birkaç gün iceyim bakalım belki alisirim..:)
ilik suda yaptım içtim ama Fanta hakgetire.tadı çok kotu geldi bana.zaten boyle surubumsu şeylere karşı hassasiyetin var.daha bugün ilk kez icitim.ama benim için içmek biraz zor olacak gibi.keşke hap formunu verseydi doktor.gerçi hap olarak var mi konuda bilmiyorum ama.birkaç gün iceyim bakalım belki alisirim..:)
Hayırlı sabahlar, hayırlı cumalar annişler. tecrübeli evliler size soracaklarım var; eşimle 3 yıl birlikte olduktan sonra evlendik. zorluklar yaşadık,tüm zorluklara karşı gelerek birbirimizden ayrılmadık. inanılmaz güzel süprizler yapardı,küçük küçük hediyelerle gönlümü alırdı. 2 adım yere gitsek elimi tutmadan edemezdi. gözlerime baktığında içinin eridiğini hissederdim kalbim büyürdü. şimdi 14 aylık evliyiz,7 aylık hamileyim. eski duygular kalmadı sanki aramızda.eski heyecanlar yerini alışkanlığa bıraktı,elimi tutmadan yürüyor,bana sarılmadan öpmeden 1 günü geçirebiliyor. bir iki ben yanaştım ama yok değişmedi,ben de gurur budalasıyım hiç öyle mıçmıç olamam. bir de çok kötü bir huyum var böyle devam ederse sonunda ben uzaklaşacam ve benim uzaklaşmam daha kötü eskisi gibi olamam bir daha. ev arkadaşı gibi olmak için evlenmedim ben,sevgili hayatımız hep olsun diye evlendim. ben de mi hata? nerde hata yapıyorum? ne yapmam gerekiyor bilmiyorum...
evet canım, bayramdan sonra 32 haftalık raporumu alıcam hem, hemde bebeğimin her şeyini alıp alışveriş işini de bitireceğim inşallahumarım zorlanmam.
hepsini bir bebek mağazasından alıcaz zaten sanırım çok zor olmaz
Amin canım, hep dua ediyorum bebekler, çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsun diye. Dünyanın en saf en güzel canlıları onlar. Allahım hiçbirine hastalık, dert vermesin; savaşlardan, zulümlerden korusun canları.
Bebek odası mobilyasını ben de dediğin gibi düşünüyorum. Ama henüz almayacağız. Allah izin verirse seneye baharda kendi odasına geçeceği zaman araştıracağım. Gerçi şimdiden bazı süslerini aldım, denizatlı, yelkenlili falan.
Birazdan yine dereye atcam adamımı Akşam üstü de denize. Bakalım ne olacak halimiz Normalde zayıfsan verirsin zaten canım. Bebişin peşine koşmaktan kilo falan kalmaz.
Canım ben de hiç hazetmedim o efervesan magnezyumdan. Ayrıca boyalı,aromalı ve tatlandırıcılı. Yani çok fazla katkılı. Toz olanı da varmış. Bugün eczaneye soracağım, o tatlandırıcısız ise onu kullanacağım.
ayy canım çoook sağol,içimi rahatlattın valla:) inşallah her şey çoook güzel olur. hepimizin mutlu,mesut,huzurlu çekirdek ailelerimiz olsun inşallah:) hayırlı cumalar tatlım:)
kızlar ya bende tam yatak araştırıyordum.benim kendi yatagım visco ve acayip rahatım eşimde bel fıtıgı vardı yatak sayesinde geçti diyebilirim.ama yatak vücudun şeklini alıyor die acaba bebeklerimiz dönemedikleri için rahatsız olurlarmı visco yatakta ???biraz sertmi olması lazım.ama yaylı yatağa çok karşıyım.
Yok canım olmaz da , ne kadar geç yaniben mağazaya yarın gitsem kalmaz biter birde... Sen işini hallet canım benim , ben bi anda karar veririm
valla doğum korkusu başladı sanırım:)) seninde çok ilginçmiş rüyan, nasıl bir doğum şekli o öyle:)) eşinin yanında olması çok iyibenim eşim ben korkarım giremem diyor:))) bende açıkcası beni o halde görmesini istemiyorum doğumu normal düşünüyorum ben
alınca tam ismini babada yazar misinCanım ben de hiç hazetmedim o efervesan magnezyumdan. Ayrıca boyalı,aromalı ve tatlandırıcılı. Yani çok fazla katkılı. Toz olanı da varmış. Bugün eczaneye soracağım, o tatlandırıcısız ise onu kullanacağım.
Kızlar bu oyun parkını beğendim ama çok da fikrim yok. 60 cm den büyük olmamalı. Başka rengi var mı ona da bakmadım henüz. Ne dersiniz?
http://www.hellobaby.com.tr/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-006-Oyun-Parki-60120.aspx
Kızlar,
Yarın yeni bir doktora gidiyorum çok iyi yorumları var adamın ve tanıdığım biriside gitmiş( memorial -Cihangir yılanlıoğlu) şimdi doktorun yanına girince heyecandan soruları hep unutuyorum.Bebekle alakalı ne sormalıyım sağlığı için var mı aklınıza gelen acaba?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımsuyunu sorabilirsin, bebeğe giden damarlara baktırabilirsin, rahim ağzı genişliğini sorabilirsin. Aklıma bunlar geliyor, diğerlerini rutin söyler zaten (boy, kilo vb)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?