2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese merhaba
inşallah herkes iyidir, işte çok yoğunum, sizlerle konuşmayada alışmışım, iş yaparken canım sıkılıyor özledim sizleri........

evet canım, bayramdan sonra 32 haftalık raporumu alıcam hem, hemde bebeğimin her şeyini alıp alışveriş işini de bitireceğim inşallah umarım zorlanmam.
hepsini bir bebek mağazasından alıcaz zaten sanırım çok zor olmaz

İnşallah canım ,hepimizin herkesin bebeişleri sağlıklı olsunlar Aminnnn
Denizcili bir bebek odası falan çok güzel olur

Amin canım, hep dua ediyorum bebekler, çocuklar hep sağlıklı ve mutlu olsun diye. Dünyanın en saf en güzel canlıları onlar. Allahım hiçbirine hastalık, dert vermesin; savaşlardan, zulümlerden korusun canları.

Bebek odası mobilyasını ben de dediğin gibi düşünüyorum. Ama henüz almayacağız. Allah izin verirse seneye baharda kendi odasına geçeceği zaman araştıracağım. Gerçi şimdiden bazı süslerini aldım, denizatlı, yelkenlili falan.

:))) valla ben bildiğin buz gibi suya yapıorum canım.ılık suda berbat oluo tadı bide soğuk suda dene istersen. sanırım hap olarak
yok hiç duymadım

Canım ben de hiç hazetmedim o efervesan magnezyumdan. Ayrıca boyalı,aromalı ve tatlandırıcılı. Yani çok fazla katkılı. Toz olanı da varmış. Bugün eczaneye soracağım, o tatlandırıcısız ise onu kullanacağım.

Son düzenleme:

cnm benm eşim de aynı senın anlattgn gbı ınce ruhludur ve hamılelıkten sonra ,ozellıkle bebek hareketlenmeye başlayınca,oda bunu görünce,bnden daha da uzaklaştı.oyle buz gbı uzaklaşmak dgl.mesela eskısı gbı smsıkı sarılmıor,dokunmuor,opmuor.yanı yanaklarımdan ancak opuor.ama ben benı hala delı gbı sevdgnı bılıorum.ve ıkı kg aldım karnım yok bılıosunuz,hanı dıyım acaba cekıcımı gelmıorum.yok cnm dıorum kocaman gobegmde olsa seven erkek cekıcı bulur.bana benı sevdgnı hıssettırıor.dun cok aşırı sıcakladm ve dus alıp gıyındım gece kıyafetımı.yanı gecelgmı.oturup tvye bakıordum ama esımın hep benı suzdugunu hıssettım.neyse gec oldu uzanmaya gıttık.ben sarılarak uyamak ıcın yanaştım.ben kendıme bastrdıkca esımı o kactı sonra kendı ıtıraf ettı.yapma cok yanaşma,cok cekıcı bır kadınsın,bebegımız kıpırdamaya basladgndan berı ters bır hareket yapcam,sana sıkı sarılcam,kendıme hakım olamıcam ,bebeğe zarar gelcek dusurturum dıye cok korkuorum.zaten cok zor dayanıorum,surda az bır zaman kaldı cok zor tutuorum kendımı dedı meğer bnm kocam bebeğe zarar vermekten korktgu ıcın benı masumhane bır sekılde yanağımdan öpmekten başka yaklasmıormus.sıkı sarılmıormus.bende neler kurdum.kendıne hakım olamamaktan korkuormus bende neler kurmuşum.yanı dıcegım su kı: hamıleyken esler kendını bebek ıcın fazlasıyla frenlıor,bebegı kaybetme korkusu karısından bellı zaman uzaklastırıor.bu senı sevmıor,uuzaklastı demek dgl.sadece kısa surelgıne.ee bebegımız ıcın bızde kurmadan bunun gecıcı olgnu bılerek beklemelıyız.

Bayramdan sonra bir hafta çalışıcam kısmetse sonra raporumu alıp , istirahatimeze çekileceğiz hayırlısıyla :)
Aynı mağazadan bulursun tabi , Kamuran hepsini aynı yerden aldı ve bitirdi maşallah . Netten de bulursun

Çok güzel dua ediyorsun canım Maşallah Rabbim kabul etsin Amin
Bende o zaman yapacağım inşallah odasını , biraz benimle dursun bakalım miniğim

Birazdan yine dereye atcam adamımı Akşam üstü de denize. Bakalım ne olacak halimiz Normalde zayıfsan verirsin zaten canım. Bebişin peşine koşmaktan kilo falan kalmaz.

Bende öyle düşünüyorum..
Yalnız çok imrendim sana dere deniz :) ne güzel ben işteyim daha :)
İyi eğlenceler canım

canım benimkisinin adı magnorm .tadı bana soğuk suyla kötü gelmio ..

demın bır sıtede okudum.catı muayenesı ıcın okuordum.acaba kaçıncı haftada olcak dıye.bırı yazmmıs kı.doktor komple elını soktu ıcerı ve cnm cok yandı.hem ıkı parmak sokup zafer ısaretı yapcak denıor hemde kadın tum elını soktu demıs.ilgincc

Canım ben park yatak için visco alacağım kendi yatağı için de yarı ortopedik aldım. Yün ve pamuk yataklar kesinlikle önerilmiyor. Ama sünger yataklar var, onlara da bakabilirsin istersen. Ben baya bir araştırdım en sonunda buna karar verdim.

Yok canım olmaz da , ne kadar geç yani ben mağazaya yarın gitsem kalmaz biter birde... Sen işini hallet canım benim , ben bi anda karar veririm

ehehe çok alemsin neden bitsin canım :) yemeğe kayınvalidemlere gideceğimiz için 11den önce gidemem eve maalesef yine de ben bakar yazarım sana canım.

ben de normal doğum istiyorum canım ama kısmet tabi ki. Her ikisinde de girmesini istiyorum açıkçası, güç almam lazım birinden çünkü :18:

alınca tam ismini babada yazar misin

kızlar biraz internetten ankardaki özel hastaneleri ve doğum ücretlerini araştırdım 2013 annelerin topiclerinden.yani fiyatlar çok uçuk geldi.malum Bayramdan sonra ankaraya tasincam.bu ev taşıma beni zaten geriordu bide fiyatları duyunca Yandık dedim.sezeryan için 5 bin 6 binler yazıp yoğun bakimi olan iyi hastaneler için.allah gerçekten hepimize hem maddi hem manevi kolaylık versin ...

Kızlar,

Yarın yeni bir doktora gidiyorum çok iyi yorumları var adamın ve tanıdığım biriside gitmiş( memorial -Cihangir yılanlıoğlu) şimdi doktorun yanına girince heyecandan soruları hep unutuyorum.Bebekle alakalı ne sormalıyım sağlığı için var mı aklınıza gelen acaba?

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım suyunu sorabilirsin, bebeğe giden damarlara baktırabilirsin, rahim ağzı genişliğini sorabilirsin. Aklıma bunlar geliyor, diğerlerini rutin söyler zaten (boy, kilo vb)

not aldım canım sağol bakalım inşallah iyidir.bayramdan sonra da Herman İşçi ye gidicem ve son kararımı vereceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…