günaydın güzel annelerimsınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun
çok çok saolun kızlar gerçekten alprenimiz nasibiyle geldirabbim kendinide göstersin uğurum şansım oğlumun
kızlar dün doktora gittim enfeksiyon varmış ama çok az düzeyde suyu bol içersen geçer dedi yinede ilaç yazdı artarsa bayramda al kullan diye
sabah güzel haberlerle geldi.. çok güzel ...senin yerinde olmayı çok isterdim. yanlış anlama kıskandığımdan değil gerçekten imrendiğimden çok güzel bir duygu güzel bir şans. hep öğretmen olmak isterdim de.. tabi bir de şu zor günlerimde böyle bir durum çocuğumun geleceği için çok iyi olurdu....neyse..
hadi bakalım bebeğini kucağına öğretmen bir anne olarak almak mutluluğunu da eklesin allah..
inşallah yavrularımız önce sağlıklı gelsinler temennimiz.. sonra da bize şans getirir güzellik getirirler.. onlara güzel bir gelecek sağlamamız için..
inşallah işsizler iş bulur.. çalışanlar daha iyi şartlarda çalışır.. ben de inşallah iyi bir iş bulurum..
günaydın güzel annelerimsınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun
Ne kadar güzel olmuş maşallah sana canım bayıldım :) inşallah canım Allah giydirmeyi nasip etsin :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aminnn inşallah. Çok tatlı ya çok beğendim. Ellerine sağlık annesi:)
Ben de gri yeleğin kalan ipiyle patik örüyorum şimdi. Sonra yeşil ipe başlıcam. İnşallah yetiştiririm:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm arkadaşlar ebn 4 buçuk haftalık hamileyim kanda çıktı doktora gittim kesin hamileyim idrarda görüp o sevinci yaşamak için bugün test yaptım ama 2.çizgi açıkpembe çıktı daaha çokmu erken idrarda koyulaşması iiçin buarada bat 6 gün geçti
Canım biz banyo süngeri nuktan aldık. Doğal deniz süngeri. Fiyatı birazcık pahalı küçücük birsey ama güzel birşeye benziyorKızlar banyo süngerini nerden aldınız.. ebebekteki 2tl lik olan var kuş tüyü banyo süngeri diyor.ördek şeklinde.. onu alan var mı yada hangisinden aldınız?
bir de süt sağıcını hangisinden aldınız.
bebedor ürünlerinden alsam mı..
Biz geldik :)) herkes umarız iyidir. Bugun bizim evde temizlik var ama ben bu kadından hiç memnun değilim. Var mı tanıdığı olan gercekten güzel temizleyen arkasından bide benim gitmeyeceğim? Ama fiyatı da 140 olsun en fazla. Bu kadın 120 ye geliyor ama ne yapıyor hiç bir sey. Cam siliyorsan pervazını da silersin dimi gittim baktım duruyor salon camı. Bide burayı unutmussun diyorum bakıyor suratıma. Sanki bedava yapıyor. Neyseee. Biz kızımla yarın için hazırlık yapıyoruz :)) annanemiz geldi şimdi sarma sarcaz keşkek yapcaz sonra yanına da baklava ohh bayramların en güzeli bu olsa gerek :) onun dışında da serumu başladık teyzeleri. Ama serum bizi mahvetti dün ilk defa takıldı onda da tansiyonumuz falan düştü eve gelip akşama kadar uyuduk. Bu arada raporumuzu aldık resmi olarak izinliyiz artık :))) ee siz ne yapıyorsunuz Bayram için hazırlıklar nasıl gidiyor kuzularınız nasıl?
Biz geldik :)) herkes umarız iyidir. Bugun bizim evde temizlik var ama ben bu kadından hiç memnun değilim. Var mı tanıdığı olan gercekten güzel temizleyen arkasından bide benim gitmeyeceğim? Ama fiyatı da 140 olsun en fazla. Bu kadın 120 ye geliyor ama ne yapıyor hiç bir sey. Cam siliyorsan pervazını da silersin dimi gittim baktım duruyor salon camı. Bide burayı unutmussun diyorum bakıyor suratıma. Sanki bedava yapıyor. Neyseee. Biz kızımla yarın için hazırlık yapıyoruz :)) annanemiz geldi şimdi sarma sarcaz keşkek yapcaz sonra yanına da baklava ohh bayramların en güzeli bu olsa gerek :) onun dışında da serumu başladık teyzeleri. Ama serum bizi mahvetti dün ilk defa takıldı onda da tansiyonumuz falan düştü eve gelip akşama kadar uyuduk. Bu arada raporumuzu aldık resmi olarak izinliyiz artık :))) ee siz ne yapıyorsunuz Bayram için hazırlıklar nasıl gidiyor kuzularınız nasıl?
Şeker olabilir beslenmene dikkat et dedi ne yesem ne içsem bilmiyorum ki ağzıma tatlı sürmem neredeyse
Sen yine seker yeme az az ama sık sık temek temeye calis yine de icin rahat etmezse bi diyetisyenle gorus o liste hazirlasin sana cnm
geçmiş olsun.Sen yine seker yeme az az ama sık sık temek temeye calis yine de icin rahat etmezse bi diyetisyenle gorus o liste hazirlasin sana cnm
Teşekkür ederim canım az az sık sık kısmını beceremiyorum işte
Canım istersen benim kadının numarasını vereyim ara, ben çok memnunum 4 yıldır. 120 tl ye geliyor.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
damlacım raporu 32. haftaya girince mi alabiliyoruz yani 32. haftayı doldurmamız gerekmiyor bu durumda öyle mi?
saglık ocagına gittim canım doktor yüksek çıksa hastaneye gönderirdim dedi dün baya su içtim bugün geçti sayılırSuan azsa hic ilac kullanma canim bol su gecirir onu uzulme hic:) sen ataniyor olmanin keyfini cikar:)
Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah canım üzülme nasipten ötesi yok vakti vardır bol dua etsabah güzel haberlerle geldi.. çok güzel ...senin yerinde olmayı çok isterdim. yanlış anlama kıskandığımdan değil gerçekten imrendiğimden çok güzel bir duygu güzel bir şans. hep öğretmen olmak isterdim de.. tabi bir de şu zor günlerimde böyle bir durum çocuğumun geleceği için çok iyi olurdu....neyse..
hadi bakalım bebeğini kucağına öğretmen bir anne olarak almak mutluluğunu da eklesin allah..
inşallah yavrularımız önce sağlıklı gelsinler temennimiz.. sonra da bize şans getirir güzellik getirirler.. onlara güzel bir gelecek sağlamamız için..
inşallah işsizler iş bulur.. çalışanlar daha iyi şartlarda çalışır.. ben de inşallah iyi bir iş bulurum..
teşekür ederimHem geçmiş olsun hem de gözün aydın canım
Kızlar herkese günaydın biraz geç oldu ama :)) yatağın tadını çıkarttım canım cok sevindim atanacağın haberine bebeğin Uğur getirdi sana maşallah diyim:))aklıma kendi atamam geldi ne cok sevinmiştim))
sosyal bilğiler öğretmeniyim 2008 mezunuyum 79.452 geldi p121(alan) puanım )Ne guzel cnm,ne ogretmeniydin?puan nsl geldi.Gozun aydin bebek kismetiyle geliyor diye buna denir iste ☺☺ne mutlu sana..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim doktora göre 32. Haftayı doldurmam gerekiyordu 32+0 olmam gerekiyordu sanırım ama ben sezeryan olacağım için cuma gel veriyim bir sorun olmasın sonra dedi. Sende sor mutlaka canım ama sen normal olacaksın olsun sen yine de sor ne kadar erkek alırsan okadar iyi olur :) bu arada rapor vermiuorlaroyle bende kağıt bekliyorum nerdee sisteme işlemişler bir tane kağıt aldım ben yine de ne okur ne olmaz diye ama orada da hiç birsey yazmıyor
Cok iyi olur valla canım bir dahakine sanırım Maltepe'ye tasınınca çağıracağım 3-4 hafta sonra falan. Cok iyi oldu valla. Fiyatı da iyimiş tamam ozaman coksağol canım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?