2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın güzel annelerim sınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun

sabah güzel haberlerle geldi.. çok güzel ...senin yerinde olmayı çok isterdim. yanlış anlama kıskandığımdan değil gerçekten imrendiğimden çok güzel bir duygu güzel bir şans. hep öğretmen olmak isterdim de.. tabi bir de şu zor günlerimde böyle bir durum çocuğumun geleceği için çok iyi olurdu....neyse..

hadi bakalım bebeğini kucağına öğretmen bir anne olarak almak mutluluğunu da eklesin allah..

inşallah yavrularımız önce sağlıklı gelsinler temennimiz.. sonra da bize şans getirir güzellik getirirler.. onlara güzel bir gelecek sağlamamız için..

inşallah işsizler iş bulur.. çalışanlar daha iyi şartlarda çalışır.. ben de inşallah iyi bir iş bulurum..

Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canımm

günaydın güzel annelerim sınava giderken dua istemiştim sizlerden kabul oldu zannımca öğretmenliğe atanıyorum eylülde inşallah oğlum gelmeden nasibini getirdi bana şükürler olsun

Kızlar herkese günaydın biraz geç oldu ama :)) yatağın tadını çıkarttım canım cok sevindim atanacağın haberine bebeğin Uğur getirdi sana maşallah diyim:))aklıma kendi atamam geldi ne cok sevinmiştim))

Kızlar banyo süngerini nerden aldınız.. ebebekteki 2tl lik olan var kuş tüyü banyo süngeri diyor.ördek şeklinde.. onu alan var mı yada hangisinden aldınız?

bir de süt sağıcını hangisinden aldınız.
bebedor ürünlerinden alsam mı..

Ne kadar güzel olmuş maşallah sana canım bayıldım :) inşallah canım Allah giydirmeyi nasip etsin :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederiiiz ☺☺insallah iyi gunlerde giydiririz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne guzel cnm,ne ogretmeniydin?puan nsl geldi.Gozun aydin bebek kismetiyle geliyor diye buna denir iste ☺☺ne mutlu sana..

slm arkadaşlar ebn 4 buçuk haftalık hamileyim kanda çıktı doktora gittim kesin hamileyim idrarda görüp o sevinci yaşamak için bugün test yaptım ama 2.çizgi açıkpembe çıktı daaha çokmu erken idrarda koyulaşması iiçin buarada bat 6 gün geçti

Hayırlı olsun taze annecik:) idrardavgörünmesi kandaki Hcg oranınına bağlı, o da herkeste aynı olmuyor. Kimimizde Bat 2 gün geçince 400-500leri bulurken kimimiz 100-150 ile öğrendik, bu durumda çizgimin koyuluğu da farklı olur tabi. Allah sağlıklı ve keyifli bir hamilelik ve hayırlı bir evlat versin inşallah:)

Biz geldik :)) herkes umarız iyidir. Bugun bizim evde temizlik var ama ben bu kadından hiç memnun değilim. Var mı tanıdığı olan gercekten güzel temizleyen arkasından bide benim gitmeyeceğim? Ama fiyatı da 140 olsun en fazla. Bu kadın 120 ye geliyor ama ne yapıyor hiç bir sey. Cam siliyorsan pervazını da silersin dimi gittim baktım duruyor salon camı. Bide burayı unutmussun diyorum bakıyor suratıma. Sanki bedava yapıyor. Neyseee. Biz kızımla yarın için hazırlık yapıyoruz :)) annanemiz geldi şimdi sarma sarcaz keşkek yapcaz sonra yanına da baklava ohh bayramların en güzeli bu olsa gerek :) onun dışında da serumu başladık teyzeleri. Ama serum bizi mahvetti dün ilk defa takıldı onda da tansiyonumuz falan düştü eve gelip akşama kadar uyuduk. Bu arada raporumuzu aldık resmi olarak izinliyiz artık :))) ee siz ne yapıyorsunuz Bayram için hazırlıklar nasıl gidiyor kuzularınız nasıl?

Canım biz banyo süngeri nuktan aldık. Doğal deniz süngeri. Fiyatı birazcık pahalı küçücük birsey ama güzel birşeye benziyor

Canım istersen benim kadının numarasını vereyim ara, ben çok memnunum 4 yıldır. 120 tl ye geliyor.

damlacım raporu 32. haftaya girince mi alabiliyoruz yani 32. haftayı doldurmamız gerekmiyor bu durumda öyle mi?

geçmiş olsun.
şeker sadece tatlı da olmuyor canım. patates, pirinç, makarna, ekmek vb karbonhidrat içeren gıdalar yemeyeceksin. meyve çok az yiyeceksin. sık ve az beslenmelisin. bol su içmelisin. kırmızı et, beyaz et, balık ve sebze ağırlıklı bir beslenme olmalı.

Son düzenleme:
Canım istersen benim kadının numarasını vereyim ara, ben çok memnunum 4 yıldır. 120 tl ye geliyor.

Cok iyi olur valla canım bir dahakine sanırım Maltepe'ye tasınınca çağıracağım 3-4 hafta sonra falan. Cok iyi oldu valla. Fiyatı da iyimiş tamam ozaman coksağol canım :)))

damlacım raporu 32. haftaya girince mi alabiliyoruz yani 32. haftayı doldurmamız gerekmiyor bu durumda öyle mi?

Benim doktora göre 32. Haftayı doldurmam gerekiyordu 32+0 olmam gerekiyordu sanırım ama ben sezeryan olacağım için cuma gel veriyim bir sorun olmasın sonra dedi. Sende sor mutlaka canım ama sen normal olacaksın olsun sen yine de sor ne kadar erkek alırsan okadar iyi olur :) bu arada rapor vermiuorlaroyle bende kağıt bekliyorum nerdee sisteme işlemişler bir tane kağıt aldım ben yine de ne okur ne olmaz diye ama orada da hiç birsey yazmıyor

Suan azsa hic ilac kullanma canim bol su gecirir onu uzulme hic:) sen ataniyor olmanin keyfini cikar:)
saglık ocagına gittim canım doktor yüksek çıksa hastaneye gönderirdim dedi dün baya su içtim bugün geçti sayılır daha şoktaayım 6 sene sonra keyfi nasıl çıkarılır onu bile bilmiyorum

Rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah canım üzülme nasipten ötesi yok vakti vardır bol dua et

Hem geçmiş olsun hem de gözün aydın canım

teşekür ederim

Ne guzel cnm,ne ogretmeniydin?puan nsl geldi.Gozun aydin bebek kismetiyle geliyor diye buna denir iste ☺☺ne mutlu sana..

sosyal bilğiler öğretmeniyim 2008 mezunuyum 79.452 geldi p121(alan) puanım ) o da benim branşa eylül ataması için yetiyor inşallah

hadii yaa ayy hiçbişey anlamıyorum bu işlerden:) neyse 5 agustosta gittigimde sorarım artık...gönlümden gecen normal tabi de bakalım şartlar elverecek mi bakarsın pat diye sezaryen olmuş olurum:)

Cok iyi olur valla canım bir dahakine sanırım Maltepe'ye tasınınca çağıracağım 3-4 hafta sonra falan. Cok iyi oldu valla. Fiyatı da iyimiş tamam ozaman coksağol canım :)))

Canım mesaj attım sana inşallah anlaşırsınız rica ederim ne demek tatlım :)

Arkadaslar biz doktor teyzemizden geldik tansiyonum normal cikti 11 ..6 cikti
Güzel haberim ise bebegimin başı doğum kanalından çıkmış midemin altina kafasini dayamis suanda oturu vaziyette ama bu onemli degil cunku sezeryan olacağı icin yeterki erken dogum olmasin
Bebegim ellerini alnina dayamis dusunuyordu artik icerde ne gibi derdi varsa
Boyu ve kilosu iyi dedi doktorum suyuda iyiymis.
Progestan ilacimida gunde iki defa degil sadece gece yatarken alicam bir ay daha kullandiktan sonra artik kesicez dedi
Bir sonraki rendavumda bir ay sonra yani 32 haftalik olunca simdi bir ay nasıl gecicek bilmiyorum simdilik haberler boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…