Canım yaa kusura bakma lütfen ben 50lik sandım senin testi75lik olanın ref değerini bilmiyorum çok özür dilerim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
not aldım canım sağol bakalım inşallah iyidir.bayramdan sonra da Herman İşçi ye gidicem ve son kararımı vereceğim inşallah
Olsun canım önemli değil ben dün bayağı sıkıntı yapmıştım sabah sağlık ocağına gittim. İdrar tahlili yapıldı baktılar lökositten şüphelendi ama çok şükür lökosit yok idrarda glukoz çıktı öyle olunca hemen parmaktan kan alarak tokluk kan şekerine baktı normal çıktı ki akşam misafirim vardı çok tatlı yemiştim. Bayramdan sonra kendi doktorumla da görüşcem inşallah. Bir sıkıntı yok dedi sağlık ocağı ben de rahat olmaya karar verdim. İnşallah bir sorun çıkmaz.
merhaba annişler,
yaklaşık 10 gündür foruma bakamıyorum, uzak kaldım aranızdan... tatile gitmiştik bu sabah geldik, ilk 3 kişilik tatilimizi yaptık :) labebişimiz karnımda da olsa her zaman varlığını hissettirdi bize :) ve anladım ki bizim meleğimiz denizi sevecek, tatilde baya bi hareketliydi, demek onun da hoşuna gitti :)) bol bol yüzdük, tekne turları yaptık :)
neyse bugün eve geldik hemen kontrole gittik, her şey normalmiş meleğimiz 1145 gram olmuş, boyu da 36 cm kadar :) ağzını minik minik açıp kapattı ultrasonda :) ama yüzünü hiç net göstermiyo bize, meraktan çatlayacağız :) sadece yandan göründü birazcık ...
bundan sonraki kontrolümüz 3 hafta sonra... inşallah hepinizin de bebişleri iyidir ve sağlıklıdır kızlar...
görüşürüüüzzz
Kocası yanında olan arkadaşlar!!!
Ne güzeldir paylaşmak,ne güzeldir tekmelerini onunda hissetmesi,bazen ilgilenmiyor gibi davranması bile güzeldir..bilirsin yanındadır oda bekler yavrusunu,bunları yaşamak güzeldir..!! Hiç bişey bile yapmasa arada sana baktıgında içinde onun parçasını görüyor olması bile güzeldir sessizce..ya uzaktakiler şükredin halinize yanınızda en azından benim eşim çook uzaklarda 9 aylık bir yavrumuz var,şimdi ise 7 aylık hamileyim ama babamız yanımızda değil,ne var olan yavrumuzun büyüdüğünü nede karnımdaki yavrunun hareketlerini paylaşabiliyorum..inannın bu en zoru dua edin ve eşinize sıkıca sarılın 3=1 olun!!!
2013 ekim annesiyim
Şimdi 2014 ekim annesiyim :)
Mavisi de varmış canım, cici bişicanım güzelmiş ama başka rengi daha güzel olur bence
Eğer şekersizse ve alırsam yazarım buradanalınca tam ismini babada yazar misin
Benimki de o canım ama tatlandırıcılı şeyler tüketmemeye çalışıyorum. Üstelik aroma ve boyası da var.canım benimkisinin adı magnorm .tadı bana soğuk suyla kötü gelmio ..
Bende öyle düşünüyorum..
Yalnız çok imrendim sana dere deniz :) ne güzel ben işteyim daha :)
İyi eğlenceler canım
cnm benm eşim de aynı senın anlattgn gbı ınce ruhludur ve hamılelıkten sonra ,ozellıkle bebek hareketlenmeye başlayınca,oda bunu görünce,bnden daha da uzaklaştı.oyle buz gbı uzaklaşmak dgl.mesela eskısı gbı smsıkı sarılmıor,dokunmuor,opmuor.yanı yanaklarımdan ancak opuor.ama ben benı hala delı gbı sevdgnı bılıorum.ve ıkı kg aldım karnım yok bılıosunuz,hanı dıyım acaba cekıcımı gelmıorum.yok cnm dıorum kocaman gobegmde olsa seven erkek cekıcı bulur.bana benı sevdgnı hıssettırıor.dun cok aşırı sıcakladm ve dus alıp gıyındım gece kıyafetımı.yanı gecelgmı.oturup tvye bakıordum ama esımın hep benı suzdugunu hıssettım.neyse gec oldu uzanmaya gıttık.ben sarılarak uyamak ıcın yanaştım.ben kendıme bastrdıkca esımı o kactısonra kendı ıtıraf ettı.yapma cok yanaşma,cok cekıcı bır kadınsın,bebegımız kıpırdamaya basladgndan berı ters bır hareket yapcam,sana sıkı sarılcam,kendıme hakım olamıcam ,bebeğe zarar gelcek dusurturum dıye cok korkuorum.zaten cok zor dayanıorum,surda az bır zaman kaldı cok zor tutuorum kendımı dedı meğer bnm kocam bebeğe zarar vermekten korktgu ıcın benı masumhane bır sekılde yanağımdan öpmekten başka yaklasmıormus.sıkı sarılmıormus.bende neler kurdum.kendıne hakım olamamaktan korkuormus bende neler kurmuşum.yanı dıcegım su kı: hamıleyken esler kendını bebek ıcın fazlasıyla frenlıor,bebegı kaybetme korkusu karısından bellı zaman uzaklastırıor.bu senı sevmıor,uuzaklastı demek dgl.sadece kısa surelgıne.ee bebegımız ıcın bızde kurmadan bunun gecıcı olgnu bılerek beklemelıyız.
selamun aleyküm anneler bugün ilk defa mutlu haberlerle gelmedim buraya.. her daim mutlu ayrılırken hastane kapısından bugün tersi oldu.. kaç gündür yapılan tahliller sonucu gebelik kolestazı teşhisi konuldu. gebelikte karaciğer yağlanması varmış..hormonlarla ilgili bişeymiş bu yükselen safra asidi karaciğerde birikiyormuş tehlikeli olabilirmiş bundan sonra sürekli kontrol altında olucaz..Erken doğum olabilirmiş ne düşünücem ne yapıcam hiç bilmiyorum ilaçları kullandığımda değerler düşecekmiş ama korkuyorum bebeğin hayati riski bile olabilirmiş :2::2::2: işin komik kısmıysa bütün bunlar kendini sadece kaşıntıyla gösteriyor gebelikte en ufak şeyin bile atlanmaması gerekiyor cidden eşim ailem moral vermeye çalışsada çok mutsuzum korkuyorum ben bebeğimin iyi olduğunu nasıl bilicem..En beteri benim vücudum benim yavruma zarar veriyor bu beni mahvediyor
selamun aleyküm anneler bugün ilk defa mutlu haberlerle gelmedim buraya.. her daim mutlu ayrılırken hastane kapısından bugün tersi oldu.. kaç gündür yapılan tahliller sonucu gebelik kolestazı teşhisi konuldu. gebelikte karaciğer yağlanması varmış..hormonlarla ilgili bişeymiş bu yükselen safra asidi karaciğerde birikiyormuş tehlikeli olabilirmiş bundan sonra sürekli kontrol altında olucaz..Erken doğum olabilirmiş ne düşünücem ne yapıcam hiç bilmiyorum ilaçları kullandığımda değerler düşecekmiş ama korkuyorum bebeğin hayati riski bile olabilirmiş :2::2::2: işin komik kısmıysa bütün bunlar kendini sadece kaşıntıyla gösteriyor gebelikte en ufak şeyin bile atlanmaması gerekiyor cidden eşim ailem moral vermeye çalışsada çok mutsuzum korkuyorum ben bebeğimin iyi olduğunu nasıl bilicem..En beteri benim vücudum benim yavruma zarar veriyor bu beni mahvediyor
Kardeşimin eşinde vardı çok ciddiye almadı bebeği de tosun gibi doğdu... Doktorların dediğini yaparsın Allah'ın izniyle bişey olmaz doktorlar en kötüsünü de bil diye söylüyorlar... Bende şeker çıktığında çok bunalmıştım şimdi alıştım.
cok gecmis olsun, kafana takma bence, ilaclarla duzelebilir diyorsun. Rabbim sifa versin ins.
vaktinde mi doğdu peki bebiş ilaçları kullanınca düzeliyormuş ama insan yinede sıkıntı yapıyor..
Annem köye gitti , babamın yemeği bitmiş . Bende hazırladım götürdüm gece 11 de ancak eve döndüm . Babam çekinerek teşekkür ediyor , ey gidi günler
onlar bize bakarlarken biz teşekkür etmiyorduk
Senin iş saatin uygun iş yükün de hafifledi çalışmaya devamevdeki rahatlığa alıştırmamak lazım kendimizi, yoksa bir daha çalışamayız:))) ama çalışmayı arıyormuş çoğu bayan izindeyken. Alışınca çalışma ortamına evde hep aynı şeyler sıkmaya başlıyormuş. Bakalım biz nasıl hissedeceğiz o dönemde:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?