Teşekkür ederim ilgin için. 33. Haftamıza yeni girdik
Rica ederim eger yardimci olabildiysem ne mutlu bana
iyi almşssn kız, şmdi baktm internet sitesinden organik 10lu setler 100ün üzerinde.. takip edeym ben de bakaym denk gelr inşallah..
Kansızlıktan dolayı serum verdiler ya canım bana. Bugun serum takılması gerekiyordu ama Sakarya'dan yeni geldik taktıramadım ne yazıkki. Yarına kaldı artık umarım bir sorun olmaz ya :s
Çok teşekkürler canım :) aynen darısı başınızakraft aldık canım 505 olandan baya büyük ve kullanışlı tavsiye ederim
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak)
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?
Aa dur ona da bakym..sagolbücürükte de indirimdeydi canım bir arkadaşım bana hediye almış. bambu organik 11 li set 70 lira civarında.
iyi bayramlar..
seneye bebeklerimizle kutlarız inşallah. kızlar anneler gününde,bayramlarda mutlaka girelim buraya.. bir bakalım herkes ne durumda..
avuçlarım yine sorunlu. tutamıyorum birşeyler. benim kahverengi lekelere ön eşli olduğu için demişti.yani aşağıda olduğu için en ufak bir işte lekelenme oluyor. eşime dedim elimi hiçbirşeye sürmeyeceğim. o da ben de öyle diyorum sana dedi.. hemen yapmıyorum ama sonra yaparım işleri dedi. sen durmuyorsun diyor..
akşamları nasılsın daha bir ağırlaşıyorum yatamıyorum,oturamıyorum,duramıyorum yürüyemiyorum. sizler de böylemisiniz yoksa ben mi böyleyim
Bu arada öncelikle kuzucuklarımızla ilk bayramımız mübarek olsun. Musmutlu geçsin inşallah tüm bayramlarımız. Kızım bereketli geldi bana da. Lübnan'dan bir öğrenci Bayram öncesi pratik yapmak istiyormuş, bu yüzden 3 gündür özel derse gidiyordum, sadece akşamları geçmişi okuyabildim.
Bugün de Bayram temizliği yaptık eşimle belim koptu resmen, ama insanın evi temiz olunca bir başka oluyor.
Artık Ramazan da bittiğine göre ben de hafta sonu alışverişe başlayabilirim.
Son 4 haftam çalışma için de. Eylül başında önce yıllık izin sonra da 36. Haftada doğum iznimi başlatıcam. Dr ile konuştum sen nasıl istersen dedi:)
Sizleri çok özledim ve öpüyorum. Bayram dönüşü bol bol dedikodu yaparız artık
Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak)
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?
Ozaman organizasyon yapmalıyız biran once bende cok istiyorum buluşmayı :)
evet, yapalım organizasyon ve buluşalım. herkes gelsin. çok merak ediyorum 5 aydır konuştuğum annişleri:) sonra da bebişler olunca buluşuruz, süper olur:))
Bayramınız mübarek dualarınız kabul olsun rabbim sizi bir avazda kurtarsın canlarım kendinize iyi bakın öpüyorum
Nabooo nerelerdeydin ya merak ettim sizi ama iyi olmanıza sevindim:)
Damlacım İleryaya katılıyorum, büyük ihtimal idrar kaçağıdır, bende yaşamıştım iki ay önce ama şimdi bebişlerimizin son haftaları artık ihmal ermeyelim bence. Acile gitmeden yakınlarda bir medikalci varsa su testi alıp kendin de uygulayabilirsin ama acile gitmen daha hesaplı olur, o testler 60-90 tl arası değişiyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?