2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
hayırlı sabahlar hayırlı bayramlar cümleten annişler ve tatlı bebişler:) Rabbim dünyadaki hiçbir çocugu mazlumların zulmüne teslim etmesin. Dünyadaki tüm çocuklar gülsün ve oynarken düşüp dizlerini kanattıkları için ağlasınlar sadece. bizim bebişlerimiz de sağ salim doğsunlar ve seneye bebişlerimizle bayramlaşmaya çıkıp bol bol harçlık toplayalım inşallah:) hepinizi çooook öptüm,bayramımız bayram ola.

iyi almşssn kız, şmdi baktm internet sitesinden organik 10lu setler 100ün üzerinde.. takip edeym ben de bakaym denk gelr inşallah..

bücürükte de indirimdeydi canım bir arkadaşım bana hediye almış. bambu organik 11 li set 70 lira civarında.

Kansızlıktan dolayı serum verdiler ya canım bana. Bugun serum takılması gerekiyordu ama Sakarya'dan yeni geldik taktıramadım ne yazıkki. Yarına kaldı artık umarım bir sorun olmaz ya :s

Bir günle sorun olacağını sanmıyorum canım. Kan olsun yarasın Henamıza.

Çok teşekkürler canım :) aynen darısı başınıza kraft aldık canım 505 olandan baya büyük ve kullanışlı tavsiye ederim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel o park yatak annesi, huzurla uyusun. Bize 60 lık gerekli, 70 yazlıktaki odamda sıkıntı yaratabilir. O nedenle kraft 006 alacağız sanırım.

Canım senin de bayramın mübarek olsun. Amin inşallah. Islaklığı daha önce ben de panik yapıp acile gitmiştim. Doktorum dediki "Su öyle gelmez, bacaklarından aşağı şırıl şırıl akar. O gelen rahmin arkasındaki çanakta biriken akıntıdır." Sıkma yani canını Bir de idrar kaçırıyor olabilirmişiz. Ben bazen hapşururken oluyor öyle.

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar..
bir daha ki bayrama çoğumuzun bebeği de kucağında olacak inşallah.. her günümüz bayram tadında sevincinde geçirmek nasip olsun inşallah..
sevgiler..

iyi bayramlar..
seneye bebeklerimizle kutlarız inşallah. kızlar anneler gününde,bayramlarda mutlaka girelim buraya.. bir bakalım herkes ne durumda..

avuçlarım yine sorunlu. tutamıyorum birşeyler. benim kahverengi lekelere ön eşli olduğu için demişti.yani aşağıda olduğu için en ufak bir işte lekelenme oluyor. eşime dedim elimi hiçbirşeye sürmeyeceğim. o da ben de öyle diyorum sana dedi.. hemen yapmıyorum ama sonra yaparım işleri dedi. sen durmuyorsun diyor..

akşamları nasılsın daha bir ağırlaşıyorum yatamıyorum,oturamıyorum,duramıyorum yürüyemiyorum. sizler de böylemisiniz yoksa ben mi böyleyim

Sevdiklerinizle mutlu huzurlu bayram geçirmeniz dileği ile iyi bayramlar kızlar

Herkese huzurlu,mutlu ve sağlıklı bayramlar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selamun aleykum arkadaslar :))
herkesin bayrami mubarek olsun, herkese mutlu saglikli bayramlar diliyorum hersey gonlunuzce olsun, rabbim tekrar bebislerimizle nasip etsin insallah, coktandir yazmiyorum ama takipteyim...

ben de artık uyumakta zorlanıyorum =( sola yatın diyorlar sola yatıyorum ama bebiş itekliyor, sağa dönüyorum yine kıpraşıyor, düz yatıyorum hiç olmuyor :) fenalardayım 2-3 gündür..30.haftalarda böyle olacakmş demekki.. Allah yardımcımız olsun =)

Nabooo nerelerdeydin ya merak ettim sizi ama iyi olmanıza sevindim:)

Damlacım İleryaya katılıyorum, büyük ihtimal idrar kaçağıdır, bende yaşamıştım iki ay önce ama şimdi bebişlerimizin son haftaları artık ihmal ermeyelim bence. Acile gitmeden yakınlarda bir medikalci varsa su testi alıp kendin de uygulayabilirsin ama acile gitmen daha hesaplı olur, o testler 60-90 tl arası değişiyor sanırım

Bayramınız mübarek dualarınız kabul olsun rabbim sizi bir avazda kurtarsın canlarım kendinize iyi bakın öpüyorum

Annişler geçmişi okudum herkes buluşmak istiyor benim gibi 😊ilk adımı atayım 09 Ağustos Cumartesi öğleden sonra buluşalım mı 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaaaa buluşmayııın, kıskanırıııız. Şaka bir yana ben İstanbul'da değilim ama heyecan yaptım buluşma olayına. Buluşun kaynaşın, fotolarınızı da bizlerle paylaşın.

Kızlar birşey soracağım. Benim ellerim ayaklarım ağrıyor. Özellikle el parmaklarımı kıvırırken zorlanıyorum. Eşim sağolsun devamlı el ayak masajı yapıyor. Şiş de değiller pek ama acaba belimdeki sinirler mi sıkışıyor da böyle oluyor diye aklıma takılıyor. Çünkü belimin sağ yanında siyatik ağrısı oluyor hamileliğin başından beri. Geçen yaz incitmiştim baza kaldırırken, fizik tedavi görmüştüm. Ondan ötürü müdür acaba? Yoksa sizin de elleriniz ayaklarınız ağrıyor mu?

Iyiyiz canım çok şükür, ama işten güçten fırsat bulamadım ki :) neyse artık inşallah bayramdan sonra sakinleşirse işlerim daha sık girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…