evet hemde 3farkli model var bide emzirmek icin yer yapmislar cok kullanisli. bide pijama takimi aldim oda 15liraydi. hastane için yeterde artar bile.
Hahahha aynen bndee :)hatta manikurcume gidicem o kessin torpulesin yoksa hemen batiyo tirnagim
aynen bende hamilelikten beri hic kuaföre gidemedim mikrop kaparim falan diye korkuyorum.Oysaki temiz yer aslinda ama iste..
bende senin gibiyim Cnm.50 mg lık sınırda çıktı.ama 100 luk yapmamaya karar verdi.yediklerinde dikkat ediceksin dedi.öyle siki bi diete gerek yok sadece hamur isleri ekmek pilav bunlardan uzak durup meyveyi falan abatrtmadan yiyorum.3 ana öğün 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum.her ana ogunume 2 dilim tam buğday ekmeği koyuyorum.bide protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.abur cubur yok.belki senin için de boyle yapman iyi olur
Masallahh cok guzellerr cok begendimm:) bu aksam bizde kipaya gidicez bakalim marmaris kipa da bebeknkiyafetleri var mi:)
Walla benim bi kere el tirnagimi keserken cok dipten mi kestim naptiysam mikrop kapti apse apti elin antibiyotukli kremle flan gecirdik ama majikurcu kiz sana hamilelik bitene kdr manikur oedikur yapmayalim nolur nolmaz dedi bnde hic yaptirmadim korkudan
cnm hepsını cok begendım.ama su aklımı kurcalıor benm.hastenede beyaz gıydıgımızde acaba malum arkamıza gecermı dıye düşünmekten alıkoyamıorum kendımı.bır de loğusa gecelıklerı cok pahalı ya.bır gece ıcın 100 ,150mı verılır.mağazanın bırınde bakmıstm 150 deyınce arkama bakmadan kactım
Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla)
Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biz bugun sonunda 33 olduk :)) bizimde bugun annanemi yanına gitme gunümüz. Mezarı Sakarya'da olsa da yol falan hersey annaneme değer cok ozledim zaten gidip dua okumamız çiçek dikmemiz evini (mezarını) ziyaret etmemiz gerekiyor.
Kızlar park yatağımız geldi bir hevesle kocamla kurduk hemen :) Perşembe gecesi e-bebekten sipariş verdik cuma sabahı kargoya verildi cumartesi sabahı elimizdeydi. sevinçten kargocunun boynuna sarılacaktıme-bebeği ve ups kargoyu çok seviyorum
içine yatak almadım henüz, karar veremedim.. pamuk mu visko mu sünger mi ??:18:
hepsi için ayrı yorumlar var.. 34- 36 dns sünger öneriliyor ama bakalım..
Eki Görüntüle 1202736
Kızlar ebebek trump towerstatüm ürünlerde %20 indirim var! Az önce geldik eve ve nerdeyse her şeyimizi aldık :) park yatak, içine yatak, ateş ölçer, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, ter bezi, alez.. Hepsini aldık :) oh bee çok mutluyum üzerimden yük kalktı :) darısı hepinizin başına inşallah :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Biz geldik :)) herkes umarız iyidir. Bugun bizim evde temizlik var ama ben bu kadından hiç memnun değilim. Var mı tanıdığı olan gercekten güzel temizleyen arkasından bide benim gitmeyeceğim? Ama fiyatı da 140 olsun en fazla. Bu kadın 120 ye geliyor ama ne yapıyor hiç bir sey. Cam siliyorsan pervazını da silersin dimi gittim baktım duruyor salon camı. Bide burayı unutmussun diyorum bakıyor suratıma. Sanki bedava yapıyor. Neyseee. Biz kızımla yarın için hazırlık yapıyoruz :)) annanemiz geldi şimdi sarma sarcaz keşkek yapcaz sonra yanına da baklava ohh bayramların en güzeli bu olsa gerek :) onun dışında da serumu başladık teyzeleri. Ama serum bizi mahvetti dün ilk defa takıldı onda da tansiyonumuz falan düştü eve gelip akşama kadar uyuduk. Bu arada raporumuzu aldık resmi olarak izinliyiz artık :))) ee siz ne yapıyorsunuz Bayram için hazırlıklar nasıl gidiyor kuzularınız nasıl?
evet hemde 3farkli model var bide emzirmek icin yer yapmislar cok kullanisli. bide pijama takimi aldim oda 15liraydi. hastane için yeterde artar bile.
Canim bende senin dusundugun gibi düşünüyorum hele sezeryan olursa koridorda dolasiyorsun arkandan koca ped belli olur ben iki takim picama aldim biri pembe alti cicekli ustu sade digerinin alti lacivert ustu kirmizi
Bu tarz sabahlikli gecelik takımları ni cok sik buluyorum cokda güzeller ama hastanede giymeye cesaret edemem.
hemen bakarım cnm gercı umraneyede oturuom hıc çivil gormedım acaba nerde var buralarda
umraniyede nerde bilmiyorum ama Sultanbeyli de var civil bende ondan aldım
bende pıjama alma taraftarıyım aslında ama ne bılım emzirmek o bu cok zor oluor dıolar.bır gun ıcınde kalkıp gecelik almakta ıstemıorum.cunku evde hıc gymıcem bılıorum.pıjamasa hep gıyerım.ama blmıom zor olur mu.baska renkler olsa,gecsede koyu renk onu saklıor ama beyaz kabak gbı gosterıor.kızların bunuda dıkkate almasını onerırım...
Bende seninle hemfikirim
Iki dogumumda sezeryan olmasina ragmen picama takimi giydim zaten ameliyattan bi kac saat sonra sondayi cikartip hemen yurutuyorlar gecelik le yürümeye cesaret edemem ya alttan pedim düşerse diye korkarim onun icin bikac saat icin okadar cok para vermeye gerek yok picama takimi daha kullanisli burdan herkese duyurim bari
tmm cnm saol.bır ara arastrırım bnde buralarda bakarım.cok saol
aaa çok sevindim tamam hemen bir organizasyon yapalım o zaman bayramdan sonrası için
çok teşekkür ederiz teyzesihello babyden aldım canım indirimdeydi 59 TL
Kizlar selam evde bilgisayarimiz bozuldu bnde telefondan tam giremedim simdi insallah yaparim.dun kontrole gittim yeni doktora ve inceledi sagolsun ve bugune kadar hicbir doktorun demedigini dedi.oglumun iki beyinciginin arasnda bosluk varmis bu tek basina bisey ifade etmez ama takip edelim dedi cok uzuldum ve korkuyorum.bayramdan snra iki doktora daha gidicem boyle bir seyi duyan var mi.Allah im kimseye vermesin insallah bizde de bisey olmaz.
Kızlar ya ne kadar pahalı gercekten .arkadasım lcw almıs biraz önce sordum 30 liraya orayada bakıyım beyaz gecelik çok güzel duruyo ama malum çok kanama oluyormuş kararımı verdim ilk gün için koyu renk alıyım ikinci gün açık renk olabilir
umarim dedigin gibidir.ne olursa olsun o benim canimin parcasi her turlu kabulum tabii ki uzulurum ama Allah tan gelene lafim yok.ikili testim ayrintilim hep temiz icim birazcik rahat ama suphe icimde hep cabuk gecse bayram beteri olmasndaİnşallah önemli birşey değildr cnm sıkma sen canını, tek başına bşy ifade etmiyormş hem bak!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?