2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen bende hamilelikten beri hic kuaföre gidemedim mikrop kaparim falan diye korkuyorum.Oysaki temiz yer aslinda ama iste..

Walla benim bi kere el tirnagimi keserken cok dipten mi kestim naptiysam mikrop kapti apse apti elin antibiyotukli kremle flan gecirdik ama majikurcu kiz sana hamilelik bitene kdr manikur oedikur yapmayalim nolur nolmaz dedi bnde hic yaptirmadim korkudan

Canım magnezyum ilacını seninle konuşmuştuk sanırım. Haber vermemi istemiştin. Eczaneye uğradım, toz olanda da şeker varmış. Ayrıca bir de pastili vardı magnezyumun, o daha fecidir bence. O nedenle efervesana devam ediyorum mecburen.

bende korkumdan gitmedim hic.zaten tesetturluyum ayda yilda boya perma olursa ona gidiyorum Kaş da çıkmıyorki aldırayim.bi.manikurum vardi oda bekleyiversin.leyla zanaya gidiyorum igneliye cocukdan sonra oda kaldi.saci sakalı saldim :))

Kizlar selam evde bilgisayarimiz bozuldu bnde telefondan tam giremedim simdi insallah yaparim.dun kontrole gittim yeni doktora ve inceledi sagolsun ve bugune kadar hicbir doktorun demedigini dedi.oglumun iki beyinciginin arasnda bosluk varmis bu tek basina bisey ifade etmez ama takip edelim dedi cok uzuldum ve korkuyorum.bayramdan snra iki doktora daha gidicem boyle bir seyi duyan var mi.Allah im kimseye vermesin insallah bizde de bisey olmaz.

Canim bende senin dusundugun gibi düşünüyorum hele sezeryan olursa koridorda dolasiyorsun arkandan koca ped belli olur ben iki takim picama aldim biri pembe alti cicekli ustu sade digerinin alti lacivert ustu kirmizi
Bu tarz sabahlikli gecelik takımları ni cok sik buluyorum cokda güzeller ama hastanede giymeye cesaret edemem.

Kislarr nasilsinizz biz geldikk kizimla )

Bebegimin beynindeki kist gecmis.cok mutluyumm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi gözünüzaydın annesi, maşallah size

Damlacığım çok az kaldııı, heyecanlandım bak. Allah dualarınızı da kabul etsin.

Hayırlı olsun annesi, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Park yatağın dönencesi yok sanmıştım ama varmış. Modeli de kibar. Huzurlu uykuları olsun içinde bebeğinin.

Canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inşallah. Bir de ben karar verebilsem şu alınacaklara. Hangi park yatağı aldın?

Canım kaçırdım mı ben, birşey mi oldu Allah korusun? Ne serumu bu ?

bende pıjama alma taraftarıyım aslında ama ne bılım emzirmek o bu cok zor oluor dıolar.bır gun ıcınde kalkıp gecelik almakta ıstemıorum.cunku evde hıc gymıcem bılıorum.pıjamasa hep gıyerım.ama blmıom zor olur mu.baska renkler olsa,gecsede koyu renk onu saklıor ama beyaz kabak gbı gosterıor.kızların bunuda dıkkate almasını onerırım...

Bende seninle hemfikirim
Iki dogumumda sezeryan olmasina ragmen picama takimi giydim zaten ameliyattan bi kac saat sonra sondayi cikartip hemen yurutuyorlar gecelik le yürümeye cesaret edemem ya alttan pedim düşerse diye korkarim onun icin bikac saat icin okadar cok para vermeye gerek yok picama takimi daha kullanisli burdan herkese duyurim bari

tmm cnm saol.bır ara arastrırım bnde buralarda bakarım.cok saol

Kızlar ya ne kadar pahalı gercekten .arkadasım lcw almıs biraz önce sordum 30 liraya orayada bakıyım beyaz gecelik çok güzel duruyo ama malum çok kanama oluyormuş kararımı verdim ilk gün için koyu renk alıyım ikinci gün açık renk olabilir

aaa çok sevindim tamam hemen bir organizasyon yapalım o zaman bayramdan sonrası için

çok teşekkür ederiz teyzesi hello babyden aldım canım indirimdeydi 59 TL

iyi almşssn kız, şmdi baktm internet sitesinden organik 10lu setler 100ün üzerinde.. takip edeym ben de bakaym denk gelr inşallah..

İnşallah önemli birşey değildr cnm sıkma sen canını, tek başına bşy ifade etmiyormş hem bak!

Bence dogru bir karar canım bende bi denim eger becerebilirsem aldigim pijama takimlarin fotosunu yollim

İnşallah önemli birşey değildr cnm sıkma sen canını, tek başına bşy ifade etmiyormş hem bak!
umarim dedigin gibidir.ne olursa olsun o benim canimin parcasi her turlu kabulum tabii ki uzulurum ama Allah tan gelene lafim yok.ikili testim ayrintilim hep temiz icim birazcik rahat ama suphe icimde hep cabuk gecse bayram beteri olmasnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…