- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Kansızlıktan dolayı serum verdiler ya canım bana. Bugun serum takılması gerekiyordu ama Sakarya'dan yeni geldik taktıramadım ne yazıkki. Yarına kaldı artık umarım bir sorun olmaz ya :sHadi gözünüzaydın annesi, maşallah size
Damlacığım çok az kaldııı, heyecanlandım bak. Allah dualarınızı da kabul etsin.
Hayırlı olsun annesi, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Park yatağın dönencesi yok sanmıştım ama varmış. Modeli de kibar. Huzurlu uykuları olsun içinde bebeğinin.
Canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inşallah. Bir de ben karar verebilsem şu alınacaklara. Hangi park yatağı aldın?
Canım kaçırdım mı ben, birşey mi oldu Allah korusun? Ne serumu bu ?
annişler bana yardım edin fikir verin lütfen...
bebeğimizin adına bir türlü karar veremiyoruz. 2 isim arasında kaldık ama seçim yapamıyoruz, tek isim koymayı düşünüyoruz meleğimize...
oylarınıza sunuyorum,
meleğimizin adı ARYA mı olsun yoksa
ADA mı
Kızlar ya ne kadar pahalı gercekten .arkadasım lcw almıs biraz önce sordum 30 liraya orayada bakıyım beyaz gecelik çok güzel duruyo ama malum çok kanama oluyormuş kararımı verdim ilk gün için koyu renk alıyım ikinci gün açık renk olabilir
markası ne terliklerin canım?
Hadi gözünüzaydın annesi, maşallah size
Damlacığım çok az kaldııı, heyecanlandım bak. Allah dualarınızı da kabul etsin.
Hayırlı olsun annesi, sağlıkla mutlulukla kullanın inşallah. Park yatağın dönencesi yok sanmıştım ama varmış. Modeli de kibar. Huzurlu uykuları olsun içinde bebeğinin.
Canım hayırlı uğurlu olsun cicileriniz. Güzel günlerde kullanın inşallah. Bir de ben karar verebilsem şu alınacaklara. Hangi park yatağı aldın?
Canım kaçırdım mı ben, birşey mi oldu Allah korusun? Ne serumu bu ?
iyi almşssn kız, şmdi baktm internet sitesinden organik 10lu setler 100ün üzerinde.. takip edeym ben de bakaym denk gelr inşallah..
Haklısın canım bayram dönüşü bakacağım doktor araştıracağım
Cool görüşlerini bekliyorum canım İstanbuldaysan doktor tavsiyesi alabilirim senden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar banyo süngerini nerden aldınız.. ebebekteki 2tl lik olan var kuş tüyü banyo süngeri diyor.ördek şeklinde.. onu alan var mı yada hangisinden aldınız?
bir de süt sağıcını hangisinden aldınız.
bebedor ürünlerinden alsam mı..
Ayya bu buluşma şeysini bana da haber verin ben de gelmek isterim :)Ailelerimiz ist te oldugu icin sık sık geliyoruz zaten kizlar :) artik dogumdan sora ki ilk gelisimde hemen haber veririm size:)
kızlar birşey soracağım sizin iç çamaşırınız tertemiz mi? ben de böyle çamaşıra bulaşan kahverengi lekelenmeler oluyor.bazen tertemiz olduğu zamanlar da oluyor.o zaman çok seviniyorum ama genele yayarsak çok az.. bir günde iki üç defa çamaşır değiştiriyorum. muayene ağusto 2 de. telefonla sorsam gel diyebilir.ben ağustos da gitmek istiyorum. yine de arayıp sorsam mı aslında yeni birşey değil. geçen ay soracaktım unutmuşum..
Madame cocodan aldım canım
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak)
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?
Herkesin bayramı mübarek olsun: inşallah öbür bayramda bebişlerimiz kucağımızda olacak)
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir acaba?
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir kac aylik hamilesin acaba canim
Kanli bi islaklikmiydi acaba
Kızlar ya benim Bayram dısında soracağım birsey var. Sabah uyandığım da iç çamaşırım ıpıslaktı. Suyum mu geldi bilemedim şimdi bayramın ilk günü de acil kapılarında dolanmak istemiyorum onemli birseymidir kac aylik hamilesin acaba canim
Teşekkür ederim ilgin için. 33. Haftamıza yeni girdik
Hayır normal su şeklideydi. Altımda günlük ped olmasına rağmen külodum ıpıslaktı. Once tuvaletimi mi yaptık acaba dedim sonra koku falan olmayınca anneme sordum suyun gelmiş olabilir dedi
Bazi sabahlar bnm de oyle oluyor canim suyun gelmesi baya fena bsymis bacaklarindan asagi damliomus valla :)) gorcz hayrlisiyla o gunleri de insallah:)) iyi bayramlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?