- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Herkeslere günaydın. Tek tek alıntı yapamıyorum baya olmuş sizler sabah uyanalı cunku üşendim bide tekmek alıntı yapmaya sanırım :))
Snowwhite, cool, lale, Kamuran, beylül hepinize günaydın saha ismi aklıma gelmeyen annişlerimize de günaydın :)
Ben anlamıyorum ya bunlar nasıl baba olacak? Geçmişi birazcık okudum ama cok sinir oldum. Bu bebek yeni doğuyor. Ve hiç birşeyi yok bu nasıl bir sorumsuzluktur da bebeğin birsey olmamasına sessiz kalıyorlar ve sizleri ağlatıyorlar. Ay bence hiç gurur falan yapmayın dikilin tepelerine ve aldırın. Tamm fuzili birsey olmasın ama gerekli olan herseyi almak zorundalar zorundayız. Bosverin ya hiç üzülmeyin onlar üzülsün bukadar sorumsuz oldukları için
Eşin neden bu kadar isteksiz? Hep böyle miydi? Belki bu ara başka bir şeylere canı sıkılıyordur. Belki işleri yolunda gitmiyordur..
Allah yardımcın olsun. Ayrıca kardeşin sizde kaldıysa ne olmuş ki, benim bütün ailem iki hafta bende kaldı. Eşin anlayışsız davranmış ama oturup konuşmakta fayda var..
Herkeslere günaydın. Tek tek alıntı yapamıyorum baya olmuş sizler sabah uyanalı cunku üşendim bide tekmek alıntı yapmaya sanırım :))
Snowwhite, cool, lale, Kamuran, beylül hepinize günaydın saha ismi aklıma gelmeyen annişlerimize de günaydın :)
Ben anlamıyorum ya bunlar nasıl baba olacak? Geçmişi birazcık okudum ama cok sinir oldum. Bu bebek yeni doğuyor. Ve hiç birşeyi yok bu nasıl bir sorumsuzluktur da bebeğin birsey olmamasına sessiz kalıyorlar ve sizleri ağlatıyorlar. Ay bence hiç gurur falan yapmayın dikilin tepelerine ve aldırın. Tamm fuzili birsey olmasın ama gerekli olan herseyi almak zorundalar zorundayız. Bosverin ya hiç üzülmeyin onlar üzülsün bukadar sorumsuz oldukları için
Günaydın canım.
Ben de çok kızıyorum böyle adamlara. Okuyunca inanamıyorum. İnşallah akılları başlarına gelir bir an önce. Çünkü bebeklerimiz doğduktan sonra sorumluluklar iki kat artacak. İnşallah bunun farkına varırlar.
Bugün senin kontrolün vardı sanırım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım:)
yok canım maalesef eşimle konuşulmuyor, o herşeye bağırır, benim ailemi zaten hiç sevmiyor, hamile almadan önce annem bize hiç gelmezdi, sürekli surat asan bir damat düşünün, şimdi hasta olduğum için hafta sonu sadece bir gün geliyor, geçen hafta annemin kuzenide geldi bana buluz dikiyordu prova yaptı, inanırmısınız evde öyle öfkeli dolaşıyor ki utandım resmen, mutfağa girmişti elindekini çarparak bırakıyor felan neymiş bir annemi birde kuzenimi ayrı ayrı eve mi bırakacakmış,duyanda hergün geliyorlar sanar , birde annesi bizimkileri iftara çağırdı bizimkiler geç saate kadar kalınca eşim öfkeden kudurdu, olan arada bana oluyor,
bende çok şükür biraz iyileştim arabaya binince kusmuyorum artık geçen hafta sonu gittim annemde kaldım, bu cumarteside inşallah annemde kalıcam, zaten annemde herşeyin farkında ama beni merak ettiği özlediği için geliyordu, anneme doğumdan sonra bizde kal bana sen bak diyorum, ben boğulurum orda nolur sen bize gel dedi( hep derdim eşimle evlilik Hintlilerin çivili yataklarına oturmak gibi diye, sağolsun sadece bana değil ailemede aynı acıyı veriyor
Bende anlamıyorum yapmaya gelince yapıyorlar sorumluluk almaya gelince susuyorlar sanki biz yapıyoruz benekleri birtek biz istiyoruz.
Âmin canım âmin boyunu ve kilosunu cok merak ediyorum bakalım ne kadar oldu cimcimem :)) biliyormusun artık one doğru eğildiğimde organlarını hissediyorum ben kasıklarıma birşeyler batıyor sen de de oluyor mu?
Annen nasıl oldu bu arada?
yok canım maalesef eşimle konuşulmuyor, o herşeye bağırır, benim ailemi zaten hiç sevmiyor, hamile almadan önce annem bize hiç gelmezdi, sürekli surat asan bir damat düşünün, şimdi hasta olduğum için hafta sonu sadece bir gün geliyor, geçen hafta annemin kuzenide geldi bana buluz dikiyordu prova yaptı, inanırmısınız evde öyle öfkeli dolaşıyor ki utandım resmen, mutfağa girmişti elindekini çarparak bırakıyor felan neymiş bir annemi birde kuzenimi ayrı ayrı eve mi bırakacakmış,duyanda hergün geliyorlar sanar , birde annesi bizimkileri iftara çağırdı bizimkiler geç saate kadar kalınca eşim öfkeden kudurdu, olan arada bana oluyor,
bende çok şükür biraz iyileştim arabaya binince kusmuyorum artık geçen hafta sonu gittim annemde kaldım, bu cumarteside inşallah annemde kalıcam, zaten annemde herşeyin farkında ama beni merak ettiği özlediği için geliyordu, anneme doğumdan sonra bizde kal bana sen bak diyorum, ben boğulurum orda nolur sen bize gel dedi( hep derdim eşimle evlilik Hintlilerin çivili yataklarına oturmak gibi diye, sağolsun sadece bana değil ailemede aynı acıyı veriyor
canım gerçekten çok çok zor bir durum ama sen de sürekli bunları düşünerek içinde daha da büyütme, sonra ileride telafisi zor yaralar açarsın kendi içinde. Eşini olduğu gibi kabul etmekten başka çaren yok gibi görünüyor. Zaten öyle de olmalı, olduğu gibi kabul etmediğimiz anda üzüntülerimiz artar. Maalesef insanla uğraşmak çok zor senin yapacağın şey sabredip eşinin düzelmesi için dua etmek, bence bir süre sonra düzelecektir, bebeğinizin onu değiştireceğinden eminim canım. Ama sen de lütfen pozitif düşün, zaten zor bir hamilelik yaşıyorsun daha da zorlaştırma yazık sana da..
herşeyden sıkıldım artık......onu olduğu gibi kabul edersem ailemi hayatımdan çıkartmam lazım, evlendiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam eskiden kahkaham ünlüydü şimdi sürekli ağlayan bir tip haline geldim, zaten 7 aydır evden çıkamıyorum iyice bunaldım
şu günlerde maddi durumumuz çok parlak değil, büyük bir borç ödedik ve bu hafta borcumuzun son kısmını tamamlıcaz inşallah ama çok şükür Allaha durumumuz kötüde değil, birkaç aylık sıkışıklıktan sonra atlatılacak bir durum, zaten benim alacağım şeylerde maksimum 500 tl tutar, eşim maalesef değişik biri içinde ne yaşıyor bilmiyorum, herşeyden bıkmış gibi, benide hayattan soğutuyor, bir elinde cep telefonu, bir elinde tv kumandası önünde bilgisayarı varsa mutlu, sanırım kendi almak istediği şeyleri alamıyor diye kendince bir gurur yapıyor bu da bana çok saçma geliyor, sonuçta ev aldık bu da oğlumuz için yaptığımız bir yatırım, üstelik evi alırken o stres yapmasın diye evi sen düşünme parasını ben ödicem dedim ve çok şükür borcu bitirdim sadece tapu masrafları beni biraz aştı ondan yarısını borç olarak alıyorum taksit taksit ödicem, daha ne yapabilirim bilmiyorumo sürekli şikayet eder herşeyden, Allah bize evlat vermiş , ev vermiş , iş vermiş, aş vermiş daha ne olsu
aileside bir şey yapamazki değişik bir tip işte , en basitinden örnek vereyim evin badana yapılması gerekiyor, ramazandan önce yatak odasını zarzor boyadı, annesi kardeşleri 50 kere dediler yardım edelim bitsin diye, yatak odasının tavana yakın kısmına şerit halde kağıt yapışacak, kağıdıda aldı ki yine onu almayada zorla surat yaparak gitti 1,5 ay oldu hala o kağıt duvara yapışacak(( ve daha salon,mutfak, koridor boyanacak hiç konusu bile geçmiyor, sürekli yorgun beyefendi, doktora git vitamin al kendine bak diyorum o da yok... o zaman adam tut 2 günde boyar diyoruz onada hayır diyor, yani delirmemek elde değil maalesef,
hadi herşeyi geçtim ama insan bebeği için olsun biraz canlanır, gidip mağaza mağazada dolaşmıcaz, zaten çoğu şeyi araştırıp belirledim, maksimum 2-3 saatte bitecek bir şey için bile üşeniyor, zaten liste çıkarttığımdan beri tersliyor beni duyanda sanacak ki listemde altın kaplama beşik, bulunmaz hint kumaşından bebek giysileri var, çok mutsuzum .........
kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkıneşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff
Kızlar sizce hangisi güzel mevlüt için Eki Görüntüle 1208907 Eki Görüntüle 1208910 Eki Görüntüle 1208910
Kizlar bugun kontolumuze gittik cok sukur gayet guzel gecti once kendi doktoruma muayne oldum suyumuz normal 35cm 1190 kg olarak haftasiyla uyumlu dedi doktor hicbi sikinti gounmuyo dedi... ellerimin ayaklarimin sistiginden bahsettim havalarda sicak sisme olmasi normal ama tuzu tamamen kes aksamlari serinde yururyus yap bide magnezyum vereyim onu kullan birazdaha rahatlarsin dedi gunde bitane sade soda iciyorum dedim cok iyi yapiyosun cok faydali dedi kan sayimi ve idrar tetkikleri yapildi cok sukur hepsi guzel cikti kalsiyum ilacini sordum okadar yuklenmeye gerek yok dedi.... sonra dooplere gittik kan akimlarina bakildi sag taraftaki direnc artisi duzelmis cok sukur radyologta kilosunu 1240 olarak olctu guzel gelismis dedi beyindeki bi damari biturlu olcemedi pozisyondan dolayi bas asagida oldugu icin git dolas sora gene gel dedi bizde gittik kahvalti yaptik geldik ikinci seferinde olcumunu yapabildi sukur... doktorum genel olarak bi sikintimizin olmadigini bundan sonra dooplere gerek olmadigini soyledi kismetse 3hafta sonrasi icin cagirdi.... bizden bukadar bu arada arkadasim da hamile oda ywnimdaydi sonra onunla bebek magazasina girdik dolastim dolastim alacak hicbisey bulamadim sanirim tum eksiklerimizi tamamlamisim sadece uzun kollu kapsonlu onden citcitli bi ust aldim ... kizlar bu arada ben sebamed sabun sampuan ve pisik kremini sultanbeyli civilden kampanyayla cok uyguna almistim bugun eczanecime sordum cok pahali fiyatlar soyledi alacaklar varsa civil den alabilir yada e bebek ten oradada uygun ben normalde e bebek ten siparis verecektim ama onume denk gelince aldim....
Canım ya çok üzüldüm. Senin işin çok zor. Hem de bu hamile halinle senin bunlarla uğraşmaman gerekir. Ne diyim Allah kocanı ıslah etsin. Bi kere annenin açısından baktım da insan ne çok üzülür. Bi de kadın nolur sen bizde kal demiş. Napsın kadın. Böyle surat asan, elindekini yere çarpan damadın yanında kimse durmak istemez elbet. Evlenmeden önce böyle değil miydi. Keşke o zaman anlamış olsaydın. Çok zor durumlar ya. Annedir babadır kardeştir, istediği zaman sende gelip kalabilir. Surat yapmaya hakkı yok. Ben çok üzüldüm. İnşallah düzelir. İnşallah aklı başına gelir..
Bende anlamıyorum yapmaya gelince yapıyorlar sorumluluk almaya gelince susuyorlar sanki biz yapıyoruz benekleri birtek biz istiyoruz.
Âmin canım âmin boyunu ve kilosunu cok merak ediyorum bakalım ne kadar oldu cimcimem :)) biliyormusun artık one doğru eğildiğimde organlarını hissediyorum ben kasıklarıma birşeyler batıyor sen de de oluyor mu?
Annen nasıl oldu bu arada?
hata bende oldu, nişandan bir gün önce beni sabaha kadar ağlatmıştı o zaman bu işi bitirsem şimdi bu durumda olmazdım, işte o zamandan beri ağlıyorum...
canım gerçekten çok çok zor bir durum ama sen de sürekli bunları düşünerek içinde daha da büyütme, sonra ileride telafisi zor yaralar açarsın kendi içinde. Eşini olduğu gibi kabul etmekten başka çaren yok gibi görünüyor. Zaten öyle de olmalı, olduğu gibi kabul etmediğimiz anda üzüntülerimiz artar. Maalesef insanla uğraşmak çok zor senin yapacağın şey sabredip eşinin düzelmesi için dua etmek, bence bir süre sonra düzelecektir, bebeğinizin onu değiştireceğinden eminim canım. Ama sen de lütfen pozitif düşün, zaten zor bir hamilelik yaşıyorsun daha da zorlaştırma yazık sana da..
Canım eşin ne iş yapıyor eğer işi çok yoğunsa veya güç gerektiren birşeyse eve gelince hali kalmıyordur hiçbirşey yapmaya o yüzden de salıyordur kendini..Benimde eşim işte bazen yoğun olunca o şekilde yayıyor kendini..Birde erkekler bizim kadar anlamıyorlar evlat ne demek ancak doğunca anlarlar sen üzme kendini eşinle konuş ya da anlamıyorsa baskı kur hiç çekinme..
kızlar doğum çantasını nasıl bir çantaya hazırladınız? Küçük çantaya sığmaz sanırım her şey? Valiz falan mı yaptınız?
Canım eşin ne iş yapıyor eğer işi çok yoğunsa veya güç gerektiren birşeyse eve gelince hali kalmıyordur hiçbirşey yapmaya o yüzden de salıyordur kendini..Benimde eşim işte bazen yoğun olunca o şekilde yayıyor kendini..Birde erkekler bizim kadar anlamıyorlar evlat ne demek ancak doğunca anlarlar sen üzme kendini eşinle konuş ya da anlamıyorsa baskı kur hiç çekinme..
Uzakta olupta kavga edince insan daha da sinir yapıyor..Gelince bence ne kadar üzüldüğünü görecek ve anlayacaktır hatasını.Sen telefonda kavga etmemeye çalış çünkü daha çok büyüyor her konu..Umarım gelince hatasını anlar ve o ısrar eder gidelim diye:)
Ben ilkini beğendim diğerleri sünnetlik gibi olduğu için ilerde giyecek zaten.. Güle güle giysin inşallah
Maşallah sana da bebeğine de inşallah hep böyle güzel haberlerle döneriz hepimizArkadaşına da hayırlı olsun
Ben küçük boy çekmeli valizime hazırlıcam :)
Bebeğin ilk giyeceklerini ayrı poşete koyucam.
kızlar doğum çantasını nasıl bir çantaya hazırladınız? Küçük çantaya sığmaz sanırım her şey? Valiz falan mı yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?