2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkeslere günaydın. Tek tek alıntı yapamıyorum baya olmuş sizler sabah uyanalı cunku üşendim bide tekmek alıntı yapmaya sanırım :))
Snowwhite, cool, lale, Kamuran, beylül hepinize günaydın saha ismi aklıma gelmeyen annişlerimize de günaydın :)

Ben anlamıyorum ya bunlar nasıl baba olacak? Geçmişi birazcık okudum ama cok sinir oldum. Bu bebek yeni doğuyor. Ve hiç birşeyi yok bu nasıl bir sorumsuzluktur da bebeğin birsey olmamasına sessiz kalıyorlar ve sizleri ağlatıyorlar. Ay bence hiç gurur falan yapmayın dikilin tepelerine ve aldırın. Tamm fuzili birsey olmasın ama gerekli olan herseyi almak zorundalar zorundayız. Bosverin ya hiç üzülmeyin onlar üzülsün bukadar sorumsuz oldukları için

Günaydın canım.
Ben de çok kızıyorum böyle adamlara. Okuyunca inanamıyorum. İnşallah akılları başlarına gelir bir an önce. Çünkü bebeklerimiz doğduktan sonra sorumluluklar iki kat artacak. İnşallah bunun farkına varırlar.

Bugün senin kontrolün vardı sanırım. İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım:)

yok canım maalesef eşimle konuşulmuyor, o herşeye bağırır, benim ailemi zaten hiç sevmiyor, hamile almadan önce annem bize hiç gelmezdi, sürekli surat asan bir damat düşünün, şimdi hasta olduğum için hafta sonu sadece bir gün geliyor, geçen hafta annemin kuzenide geldi bana buluz dikiyordu prova yaptı, inanırmısınız evde öyle öfkeli dolaşıyor ki utandım resmen, mutfağa girmişti elindekini çarparak bırakıyor felan neymiş bir annemi birde kuzenimi ayrı ayrı eve mi bırakacakmış,duyanda hergün geliyorlar sanar , birde annesi bizimkileri iftara çağırdı bizimkiler geç saate kadar kalınca eşim öfkeden kudurdu, olan arada bana oluyor,
bende çok şükür biraz iyileştim arabaya binince kusmuyorum artık geçen hafta sonu gittim annemde kaldım, bu cumarteside inşallah annemde kalıcam, zaten annemde herşeyin farkında ama beni merak ettiği özlediği için geliyordu, anneme doğumdan sonra bizde kal bana sen bak diyorum, ben boğulurum orda nolur sen bize gel dedi ( hep derdim eşimle evlilik Hintlilerin çivili yataklarına oturmak gibi diye, sağolsun sadece bana değil ailemede aynı acıyı veriyor

günaydın canım :) aynen ben de hiç anlayamıyorum, değişik geliyor bana. Hazır değilsen neden baba oluyorsun, hadi oldun neden eşini üzüyorsun. Hamileyi üzmek çok günah bence. Yazık değil mi hiç mi vicdan yok anlamıyorum gerçekten.. Allah en kısa zamanda düzelmelerini sağlar inşallah.

Bende anlamıyorum yapmaya gelince yapıyorlar sorumluluk almaya gelince susuyorlar sanki biz yapıyoruz benekleri birtek biz istiyoruz.

Âmin canım âmin boyunu ve kilosunu cok merak ediyorum bakalım ne kadar oldu cimcimem :)) biliyormusun artık one doğru eğildiğimde organlarını hissediyorum ben kasıklarıma birşeyler batıyor sen de de oluyor mu?

Annen nasıl oldu bu arada?

canım gerçekten çok çok zor bir durum ama sen de sürekli bunları düşünerek içinde daha da büyütme, sonra ileride telafisi zor yaralar açarsın kendi içinde. Eşini olduğu gibi kabul etmekten başka çaren yok gibi görünüyor. Zaten öyle de olmalı, olduğu gibi kabul etmediğimiz anda üzüntülerimiz artar. Maalesef insanla uğraşmak çok zor senin yapacağın şey sabredip eşinin düzelmesi için dua etmek, bence bir süre sonra düzelecektir, bebeğinizin onu değiştireceğinden eminim canım. Ama sen de lütfen pozitif düşün, zaten zor bir hamilelik yaşıyorsun daha da zorlaştırma yazık sana da..

ben de çok merak ediyorum bakalım Hena ne kadar oldu biz de cumartesi günü göreceğiz inşallah Masal'ımızı.. Bu kez inşallah poz verir ikisi de

Canım ya çok üzüldüm. Senin işin çok zor. Hem de bu hamile halinle senin bunlarla uğraşmaman gerekir. Ne diyim Allah kocanı ıslah etsin. Bi kere annenin açısından baktım da insan ne çok üzülür. Bi de kadın nolur sen bizde kal demiş. Napsın kadın. Böyle surat asan, elindekini yere çarpan damadın yanında kimse durmak istemez elbet. Evlenmeden önce böyle değil miydi. Keşke o zaman anlamış olsaydın. Çok zor durumlar ya. Annedir babadır kardeştir, istediği zaman sende gelip kalabilir. Surat yapmaya hakkı yok. Ben çok üzüldüm. İnşallah düzelir. İnşallah aklı başına gelir..

herşeyden sıkıldım artık......onu olduğu gibi kabul edersem ailemi hayatımdan çıkartmam lazım, evlendiğim için o kadar pişmanım ki anlatamam eskiden kahkaham ünlüydü şimdi sürekli ağlayan bir tip haline geldim, zaten 7 aydır evden çıkamıyorum iyice bunaldım

kıyamam sana yaa.. Ama neden olduğu gibi kabul edersen aileni hayatından çıkartman gereksin ki? Surat asarsa assın, amaan o böyle anne ya boşver sen de sen de takılma hatta gidin annenle yan odada oturun eğer öyle bir imkanın varsa.. Boşver yani takmamaya çalış, inan hayat daha kolay olur senin için.. Ben bunu demek istemiştim.

Pişman olma canım, istemişsin ki evlenmişsin her şey zamanla düzelir inşallah.. Eşin bence zamanla anlayacak hatalarını sen yeter ki içine atıp atıp dertlenme.. Bir de senin evde yatman da seni hassas yapıyor hormonlar da cabası..

Canım eşin ne iş yapıyor eğer işi çok yoğunsa veya güç gerektiren birşeyse eve gelince hali kalmıyordur hiçbirşey yapmaya o yüzden de salıyordur kendini..Benimde eşim işte bazen yoğun olunca o şekilde yayıyor kendini..Birde erkekler bizim kadar anlamıyorlar evlat ne demek ancak doğunca anlarlar sen üzme kendini eşinle konuş ya da anlamıyorsa baskı kur hiç çekinme..

Uzakta olupta kavga edince insan daha da sinir yapıyor..Gelince bence ne kadar üzüldüğünü görecek ve anlayacaktır hatasını.Sen telefonda kavga etmemeye çalış çünkü daha çok büyüyor her konu..Umarım gelince hatasını anlar ve o ısrar eder gidelim diye:)

Ben ilkini beğendim diğerleri sünnetlik gibi olduğu için ilerde giyecek zaten.. Güle güle giysin inşallah

Maşallah sana da bebeğine de inşallah hep böyle güzel haberlerle döneriz hepimiz Arkadaşına da hayırlı olsun

hata bende oldu, nişandan bir gün önce beni sabaha kadar ağlatmıştı o zaman bu işi bitirsem şimdi bu durumda olmazdım, işte o zamandan beri ağlıyorum...

Ben de çok merak ediyorum cimcimenin boyunu kilosunu :))) Ben geçen cuma devletteki doktora gittim. Yine çıktı vermedi bana. Bu yüzden boyunu kilosunu bilmiyorum. Kilosunu söyleyin dedim. Kilosu iyi dedi geçiştirdi :// Ben de bu cuma kendi doktoruma gideceğim için önemsemedim. Ben öne doğru eğilemiyorum canım ayakkabımı bile bağlayamıyorum. Eşim bağlıyor sandaletlerimi. Batıyor acıyor.

Annem çok şükür toparlandı. Pazar günü gittiler onlar da. Bayağı alışmışım, zor oldu onlar gidince. Kendime gelmem zaman aldı. Fazla dalmak istemedim yokluklarına çünkü dalarsam daha kötü olabilirim. Düşündüm de çok şükür ayrı şehirlerde değiliz. Allah ayrı şehirlerde yaşayanlara yardım etsin. Annişimle babamla balkonda oturmayı bile özlüyorum :/

hata bende oldu, nişandan bir gün önce beni sabaha kadar ağlatmıştı o zaman bu işi bitirsem şimdi bu durumda olmazdım, işte o zamandan beri ağlıyorum...

Canım senden ve bebeğinden daha kıymetli değil hiçbir şey. Hiçkimse... Sen elinden geleni yap, anlamıyorsa, anlamak istemiyorsa kendisi bilir. Ömür boyu üzüleceğine kendine ve bebeğine beyaz bir sayfa açarsın. Kimse seni ve bebeğini üzemez.

kızlar doğum çantasını nasıl bir çantaya hazırladınız? Küçük çantaya sığmaz sanırım her şey? Valiz falan mı yaptınız?

bana yaptıkları neysede annemin kardeşimin üzülmesi beni çok üzüyor bebeğinde onu değiştireceğini sanmıyorum, ailesi onları baskıyla ezerek yetiştirmiş, tüm çocukların onlar gibi olması gerektiğine inanıyor, herkesin çocuğunu yaramaz buluyor ona göre çocuk dur dediğinde duracak yat dediğinde uyuyacak çocukmu robot mu ne bekliyor bende bilemedim, ama bunca senede zarzor bir çocuk sahibi oluyorum onu üzerse beni artık annem bile durduramaz

benim eşimin karakteri bu yorgunluk değil sorun olan, bütün gün işyerinde boş boş oturduğuda oluyor ama o yine şikayet ediyor, kaç yıllık evliyim işten eve birgün güler yüzle geldiğini görmedim, kapıdan gülümseyerek ya 1 ya 2 kez girmiştir, işinden ayrıldı kendi işini kurdu yine aynı,

evlat ne demek çok iyi anlıyor ve biliyor, kaç tane kaybettik ne zorluklarla bugüne geldik bir şey olacak diye korkudan ölüyor ama o bebeğin annesini böyle ağlatmaya hakkı olmadığının farkında değil tembel işte ,bende hasta olunca herşey üstüste geldi benim karakterimde bir şey olacaksa hemen olmalı, kendin yapamıyorsan yaptırırsın ve o sorunu ortadan kaldırırsın, eşimse biriktirir biriktirir yapması gerekince yapmak istemez ve öfkelenip bağırır

Teşekkür ederim canım bende onu daha çok beğendim

Ben küçük boy çekmeli valizime hazırlıcam :)
Bebeğin ilk giyeceklerini ayrı poşete koyucam.

ben de öyle düşündüm canım küçük valize koyayım dedim ama acaba bebeğinkini ayrı çantaya mı koysam bilemedim. Orda telaşla karışmasın da her şey birbirine. Bu sefer de görmemişin bi bebeği olmuş olmasın

kızlar doğum çantasını nasıl bir çantaya hazırladınız? Küçük çantaya sığmaz sanırım her şey? Valiz falan mı yaptınız?

Ben küçük bir elde taşınan valize hazırladım ama benimkiler anca sığdı, bebek için de bakım çantasına hazırlayacam inşallah, 2 çanta olacak yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…