Kızlar herkese merhaba. Uzun zaman oldu takip edemiyorum burayı. Bayramda misafir vardı iki gündür de misafirim vardı. Şu an kendimi hiç iyi hissetniyorum. Karnımda nasıl bir ağırlık gerginlik hissetmeye başladım bugün nefes almakta zorlanıyorum. Geceleri sıcaktan su gibi terliyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sabahları ellerim davul gibi oluyor şişiyor ayaklarım da yere basınca acıyor. Burda hemen hemen herkes benden ileri haftalarda ben 28 e giriyorum yarın. Bu yazdıklarım normal mi? Bir de bıgün kızımın hareketleti değişti şiddetlendi sanki panikledim bende şu an uzanıyorum kolumu kaldırcak halim yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar bugun kontolumuze gittik cok sukur gayet guzel gecti once kendi doktoruma muayne oldum suyumuz normal 35cm 1190 kg olarak haftasiyla uyumlu dedi doktor hicbi sikinti gounmuyo dedi... ellerimin ayaklarimin sistiginden bahsettim havalarda sicak sisme olmasi normal ama tuzu tamamen kes aksamlari serinde yururyus yap bide magnezyum vereyim onu kullan birazdaha rahatlarsin dedi gunde bitane sade soda iciyorum dedim cok iyi yapiyosun cok faydali dedi kan sayimi ve idrar tetkikleri yapildi cok sukur hepsi guzel cikti kalsiyum ilacini sordum okadar yuklenmeye gerek yok dedi.... sonra dooplere gittik kan akimlarina bakildi sag taraftaki direnc artisi duzelmis cok sukur radyologta kilosunu 1240 olarak olctu guzel gelismis dedi beyindeki bi damari biturlu olcemedi pozisyondan dolayi bas asagida oldugu icin git dolas sora gene gel dedi bizde gittik kahvalti yaptik geldik ikinci seferinde olcumunu yapabildi sukur... doktorum genel olarak bi sikintimizin olmadigini bundan sonra dooplere gerek olmadigini soyledi kismetse 3hafta sonrasi icin cagirdi.... bizden bukadar bu arada arkadasim da hamile oda ywnimdaydi sonra onunla bebek magazasina girdik dolastim dolastim alacak hicbisey bulamadim sanirim tum eksiklerimizi tamamlamisim sadece uzun kollu kapsonlu onden citcitli bi ust aldim ... kizlar bu arada ben sebamed sabun sampuan ve pisik kremini sultanbeyli civilden kampanyayla cok uyguna almistim bugun eczanecime sordum cok pahali fiyatlar soyledi alacaklar varsa civil den alabilir yada e bebek ten oradada uygun ben normalde e bebek ten siparis verecektim ama onume denk gelince aldim....
İlaç yarıyor mu peki? Ben doktoruma söylemedim. Söylesem ilaç verecek. Ben de ilaç kullanmak istemiyorum. Şuanda sadece bebeğe yarar ilaçlar kullanmak istiyorum. Ama sık olmaya başlarsa başka çarem kalmayacak.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merak etme 28. Haftadan sonra hareketler çok şiddetli oluyor. Bi anormallik yok. Bende de geceleri sıcaktan uyuyamama sorunu var. Sabahları da su gibi oluyorum. El ayak şişmem yok çok şükür ama bunlar da arkadaşlarda oluyor ve havalar çok sıcak olduğu için normal. Suyu bol iç. Karnındaki gerginlik de bu haftandan sonra olmaya devam edecek..
ay nerde acaba o sokak bulabilir miyim ki sorsam bilirler mi? Heyecanlandım bak :)
Benim bebeğim kız canım evet. O yüzden kokoş şeyler alabilirim bendoğru boş taç da almak lazım. Sen şanslısın canım çok becerikli arkadaşların var maşallah
Evet işe yarıyor. Saraçoğlu demişti sanırım mide ekşidiğinde bir yudum süt için iyi gelecek diye ben denedim cidden işe yaradı. Her yanma hissinde birer yudum içiyorsun rahatlatıyor..Bizim gibi ilaç kullanmayı sevmeyenler için güzel bir alternatif.
Zorlu günler başlıyor yani. Sıcaklar çok fena uyutmuyor benim ev de çok sıcak oluyor her gelen misafir piştik sıcaktan deyip gidiyor. Klimayı da sevmiyorım ben bir oda buz diğerleri hamam. Yarın kaçıcaktık tatile ama ben çok bitkinim diyen çarşambaya erteledik. Yarın dinlenince iyi olurum inş. Çok sağol canım aynı şeyler yaşandığını okuyunca rahatladım yoksa doktora mı gitsem diyordum
Karnım gerilince bir de normalde kızım sakindi ama bugün çok kıpırdandı anca sakinledi biraz öyle olunca acaba rahatsız mı diye düşünmeden edemiyor insan.
Evet iyi geliyormuş. Ben her sabah ve her akşam içiyorum. Süt yoğurt çok önemli. Bi de şu vitamin ilacımı boşlamıştım. Onu da tekrar içmeye başladım çünkü onu içmediğimde enerjim düşüyor. Bunu keşfettim.
Bugün o kadar halsizdim ki konuşacak gücüm bile yok o derece.. Eşim neyin var diyip durdu akşam...Bende de vitamin ilacı var en azından böyle durumlarda bende içiyim..Hala güçsüzüm uzanıp duruyorum...
Kızlar herkese merhaba. Uzun zaman oldu takip edemiyorum burayı. Bayramda misafir vardı iki gündür de misafirim vardı. Şu an kendimi hiç iyi hissetniyorum. Karnımda nasıl bir ağırlık gerginlik hissetmeye başladım bugün nefes almakta zorlanıyorum. Geceleri sıcaktan su gibi terliyorum ne yapacağımı şaşırdım. Sabahları ellerim davul gibi oluyor şişiyor ayaklarım da yere basınca acıyor. Burda hemen hemen herkes benden ileri haftalarda ben 28 e giriyorum yarın. Bu yazdıklarım normal mi? Bir de bıgün kızımın hareketleti değişti şiddetlendi sanki panikledim bende şu an uzanıyorum kolumu kaldırcak halim yok
Bebekler gücümüzü alıyor. Ne de olsa bir bedende iki can taşıyoruz. Vitamin ilacımızı hergün içelim bence. İçmeyince böyle çöküyoruz.
Hamileliğimin ilk aylarında hafif grip gibiydim bağışıklık sistemim için Dr vermişti. Sonra kesti bir daha hiç içmedim aşırı iştahımı açıyor zaten.. Neyse yakında randevum var Drla da konuşurum. Şimdi ara ara kullanırım ama :)
Doğru diyorsun bebek gücümüzü emiyor :) yarasın miniğimize...
Ayni şeyleri bende yaşıyorum yorgunluk olunca karnındaki gerginlik daha çok artar.bence artık misafir kabul etme ben jabul etmiyorum zaten evde iki çocuğum var onlarla ilgilenmem lazim bide su halimle misafir kabul edemem.sende misafir defterini kapat zaten dogum yaptığda yeterince misafirin olcak.bebegin hareketlerindede cogalma normal canim bu haftalarda yerleri geniş oldugundan cok hareket ederler merak etme
Bence padisah li guzel.sultan süleyman gibi olur maşallah
kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkıneşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff
yanımda değil erken dogum riskim var ben gidemedim o memleketinde bayram tatilindeDurumuna üzüldüm canım keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa ama oluyo işte maddi sıkıntılar olunca insan iyice daralıyor ama kendini ve bebegini üzme eşin yanında değil mi telefonda üzdü demişsin ya ondan sordum maddi imkanı yettiği kadar yapsın en azından ilk bebek insan hersey tam olsun istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?