2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Merak etme 28. Haftadan sonra hareketler çok şiddetli oluyor. Bi anormallik yok. Bende de geceleri sıcaktan uyuyamama sorunu var. Sabahları da su gibi oluyorum. El ayak şişmem yok çok şükür ama bunlar da arkadaşlarda oluyor ve havalar çok sıcak olduğu için normal. Suyu bol iç. Karnındaki gerginlik de bu haftandan sonra olmaya devam edecek..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gözün Aydın canım güzel haberlerle geldin çok şükür. Allah'a ne kadar şükretsek azdır. Her gittiğimizde güzel haberlerle dönüyoruz şükürler olsun. Eksiklerin de kalmamış :) ben de her şeyini civilden aldım. Dediğin gibi çok uygun. Aynı ürünler olmasına rağmen bazı mağazalarda çok pahalı. Ama ben pişik kremini mothercare kullanıcam kayınbirader onu tavsiye ediyor. İnşallah çok narin de alıştırmış olmam poposunu:) ben bebeğimi çok narin büyütmek istemiyorum ki her şeye karşı güçlü dursun. Bağışıklık kazansın. Inşallah her şey istediğimiz gibi olur.

Evet işe yarıyor. Saraçoğlu demişti sanırım mide ekşidiğinde bir yudum süt için iyi gelecek diye ben denedim cidden işe yaradı. Her yanma hissinde birer yudum içiyorsun rahatlatıyor..Bizim gibi ilaç kullanmayı sevmeyenler için güzel bir alternatif.

Zorlu günler başlıyor yani. Sıcaklar çok fena uyutmuyor benim ev de çok sıcak oluyor her gelen misafir piştik sıcaktan deyip gidiyor. Klimayı da sevmiyorım ben bir oda buz diğerleri hamam. Yarın kaçıcaktık tatile ama ben çok bitkinim diyen çarşambaya erteledik. Yarın dinlenince iyi olurum inş. Çok sağol canım aynı şeyler yaşandığını okuyunca rahatladım yoksa doktora mı gitsem diyordum
Karnım gerilince bir de normalde kızım sakindi ama bugün çok kıpırdandı anca sakinledi biraz öyle olunca acaba rahatsız mı diye düşünmeden edemiyor insan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben arkadasa bir sorayım hangi sokakta diye yarın haber veririrm sama canım

Evet iyi geliyormuş. Ben her sabah ve her akşam içiyorum. Süt yoğurt çok önemli. Bi de şu vitamin ilacımı boşlamıştım. Onu da tekrar içmeye başladım çünkü onu içmediğimde enerjim düşüyor. Bunu keşfettim.

Tatilde serin serin rahat edersin inşallah canım. Meraklanma artık çok hareketli olacak kızın:) otur onu seyret ve hisset artık:)))

Bugün o kadar halsizdim ki konuşacak gücüm bile yok o derece.. Eşim neyin var diyip durdu akşam...Bende de vitamin ilacı var en azından böyle durumlarda bende içiyim..Hala güçsüzüm uzanıp duruyorum...

Bugün o kadar halsizdim ki konuşacak gücüm bile yok o derece.. Eşim neyin var diyip durdu akşam...Bende de vitamin ilacı var en azından böyle durumlarda bende içiyim..Hala güçsüzüm uzanıp duruyorum...

Bebekler gücümüzü alıyor. Ne de olsa bir bedende iki can taşıyoruz. Vitamin ilacımızı hergün içelim bence. İçmeyince böyle çöküyoruz.

kızlar bu aziz bebe çok pahalı yahu? benzer kalitede uygun fiyatlı önereceğiniz başka marka var mı? yoksa gidip aziz bebe alcam bu hafta... bir de izmirli annelere birsorum var, kapı süsü şeker gibi şeyleri arkadaşlarla yapalm diiyorz ama o malzemeleri alacak yer bilmiyoruz pek, bildiğiniz uygun bi yer varsa çok makbule geçer valla =)) inşallah yapablrz istedklerimizi

Canım endişelenme anlattığın durumları ayrı ayrı herbirimiz yaşıyoruz..Sıcaklardan dolayı eller de ayaklar da şişiyor. Ayakları kalp seviyesinden yukarıda tutup iyice dinlen bol bol su iç iyi geliyor..Gün geçtikçe hareketleri daha netleşecek güçleniyor bebeklerimiz korkucak birşey yok rahat ol :) Sürekli sıcağım terliyorum hep neyseki bebek gibi kokuyorum Şimdi yine duşa giricem.
Şuan seninle aynı durumdayım uzanıyorum halsiz bir halde.. Benzer durumları yaşıyoruz için rahat olsun...

Hamileliğimin ilk aylarında hafif grip gibiydim bağışıklık sistemim için Dr vermişti. Sonra kesti bir daha hiç içmedim aşırı iştahımı açıyor zaten.. Neyse yakında randevum var Drla da konuşurum. Şimdi ara ara kullanırım ama :)
Doğru diyorsun bebek gücümüzü emiyor :) yarasın miniğimize...

Bana elevit vermişti doktorum. Kendi doktorumdan ayrıca aile hekimim de mutlaka kullan diyor. Belki de doktorun kullandığını zannediyordur:) genelde vitamin ilacı verirler çünkü. Şimdiye kadar yokluğunu çok hissetmiyordum ama şuanda içmediğimde gerçekten güçten düşüyorum. Kan ilacı da çok önemli. Mutlaka almalısın.

Bence padisah li guzel.sultan süleyman gibi olur maşallah

kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkın eşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff

Durumuna üzüldüm canım keşke böyle şeyler hiç yaşanmasa ama oluyo işte maddi sıkıntılar olunca insan iyice daralıyor ama kendini ve bebegini üzme eşin yanında değil mi telefonda üzdü demişsin ya ondan sordum maddi imkanı yettiği kadar yapsın en azından ilk bebek insan hersey tam olsun istiyor

yanımda değil erken dogum riskim var ben gidemedim o memleketinde bayram tatilinde maddi imkanının yetmiceği şeyler degil zaten canım alınacaklar canımı sıkanda bu adam dediğini yaptırma hırsında .ona göre tam olmamaz eksik olacak kendi 80 lerde nasıl büyüdüyse bu da sanki öyle büyüyecek bi de kendi çevresin 1 kıyafetle hamilelik geçirip 2 kıyafetle bebek büyüten bi çevre benimkide tam tersi biz orta yolu bulamıyoruz sorunda burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…