yanımda değil erken dogum riskim var ben gidemedim o memleketinde bayram tatilindemaddi imkanının yetmiceği şeyler degil zaten canım alınacaklar canımı sıkanda bu adam dediğini yaptırma hırsında .ona göre tam olmamaz eksik olacak kendi 80 lerde nasıl büyüdüyse bu da sanki öyle büyüyecek bi de kendi çevresin 1 kıyafetle hamilelik geçirip 2 kıyafetle bebek büyüten bi çevre benimkide tam tersi biz orta yolu bulamıyoruz sorunda burda
Anladım canım umarım bebişin erken gelmez vaktinde sağlıkla gelsin inşallah illaki eksikler çıkıyo ama baba olarak böyle saçma bi inat yapması yanlış bazen banada çevreden söylüyorlar eskiden bunlar yoktu diye ama şimdi var eski ile yeniyi karıştırmamak lazım ben tıkadım kulaklarımı kim olursa olsun bi bebek doğacaksa elinden geldiğince yapacaksın illa çok pahalı şeyler alınsın demiyorum imkanlara göre alınsın seni çok iyi anlıyorum keşke etrafimizdakilerde anlasa hamileyiz içimizde mucizelerimiz var bizim uzulmemiz onlarida etkiliyor umarım eşinde hatasını anlar üzme kendini sende arkadaşım inanki senden ve bebeginden değerli bişey yok suan kimse için değmez
Bak ne güzel bebiş kıpır kıpırmış üzülme annem ben geliyorum seni kimse üzemez dercesineSu saat oldu uyuyamadim aglamaktan agzimda yara cikti bebekte kipir. Kipir uyumuyorsabaha pisman olacak adim gibi eminim ama bi faydasi yok. Bi dahaki sefere yine ayni
Bana elevit vermişti doktorum. Kendi doktorumdan ayrıca aile hekimim de mutlaka kullan diyor. Belki de doktorun kullandığını zannediyordur:) genelde vitamin ilacı verirler çünkü. Şimdiye kadar yokluğunu çok hissetmiyordum ama şuanda içmediğimde gerçekten güçten düşüyorum. Kan ilacı da çok önemli. Mutlaka almalısın.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkıneşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff
İnşallah canım, erken gelebilir bebeklerimiz o nedenle biran önce halletmeliyizŞuanda da ağırız, ayrılman çok normal canım. Ben de bugün sıcaktan patladım. Müdüre dedim gelemediğim an raporumu alır çıkarım dedim. Gittiği yere kadar artık:) benim de evin işi çok. Eşim kadın tutalım diyor. Belki de öyle yapıcam. Seninle Eylül'ün ortasından itibaren doğum yapabiliriz o yüzden hazırlıklı beklememiz lazım. Halledicez inşallah her şeyi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bebitof diye bir marka var. İnternette uygun fiyata bulabilirsin. Ben aldım çok da kaliteli duruyor. Bebek mağazasından 85 e almıştım, internette hastane çıkışı 10 lu set benim aldığımın aynısı 65 gibi bir fiyataydı.kızlar bu aziz bebe çok pahalı yahu? benzer kalitede uygun fiyatlı önereceğiniz başka marka var mı? yoksa gidip aziz bebe alcam bu hafta... bir de izmirli annelere birsorum var, kapı süsü şeker gibi şeyleri arkadaşlarla yapalm diiyorz ama o malzemeleri alacak yer bilmiyoruz pek, bildiğiniz uygun bi yer varsa çok makbule geçer valla =)) inşallah yapablrz istedklerimizi
kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkıneşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff
Herkese günaydın arkadaşlar
günaydın kızlar hayırlı sabahlar bol bol tekmeli günler
kızlar hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu günler.İşe cok zor gelmeye basladım,şu 1 ay da gecse süper olucak :))
günaydın canımherkese günaydın,
bugün moralim çok bozuk, bebeğimin doğumuna 2 aydan az kaldı, sanırım beni tanıyanlar biliyordur evden dışarı çıkamıyorum,bebeğin ihtiyaçlarının bir kısmını annem alıyor, bikısmını kayınvalidemler alıyor, bize düşen biberon, emzik vs. ıvır zıvır düşüyor ben büyükbir heyecanla bunları araştırıyorum, ramazandan önce eşime hadi alalım dedim ilgilenmedi, ramazanda zaten kardeşim bizde kaldı diye benimle nerdeyse hiç konuşmadı, bayramda bakalım dedim ilgilenmedi, dün akşam dedimki bana randevu ver, sinili olmadığın bana bağırmayacağın bir günde şu alışverişimizi yapalım dedim, sert cevap verdi ve çıktı o dadan, bütün gece üzüntümden ağladımnedense eşim herşeyi burnumdan getirmekten zevk alıyor sonra hadi yapalım, bende soğumuş oluyorum karar verdim alınacakların listesini çıkartıcam markaları ve fiyatlarıyla birlikte anneme vericem o alsın, internetten almak zorunda olduğum şeyleride kaynıma aldırıcam, parasını veririm alır nolcak..eşimde otursun poposunun üzerine rahatı bozulmasın beyefendinin....
Yok Dr'um biliyor. Her gittiğimde teyid ediyor kullandığım ilaçları demir ve kalsiyum hapı kullanıyorum.
Vitamin olarak decavit vermişti. sanırım bilmiyorsun canını sıkmak istemem ama elevitin içinde domuz yağı bulunuyormuş. Ben buradan okumuştum. İnanamamıştım özellikle Druma sordum doğru dedi.
herkese günaydın,
bugün moralim çok bozuk, bebeğimin doğumuna 2 aydan az kaldı, sanırım beni tanıyanlar biliyordur evden dışarı çıkamıyorum,bebeğin ihtiyaçlarının bir kısmını annem alıyor, bikısmını kayınvalidemler alıyor, bize düşen biberon, emzik vs. ıvır zıvır düşüyor ben büyükbir heyecanla bunları araştırıyorum, ramazandan önce eşime hadi alalım dedim ilgilenmedi, ramazanda zaten kardeşim bizde kaldı diye benimle nerdeyse hiç konuşmadı, bayramda bakalım dedim ilgilenmedi, dün akşam dedimki bana randevu ver, sinili olmadığın bana bağırmayacağın bir günde şu alışverişimizi yapalım dedim, sert cevap verdi ve çıktı o dadan, bütün gece üzüntümden ağladımnedense eşim herşeyi burnumdan getirmekten zevk alıyor sonra hadi yapalım, bende soğumuş oluyorum karar verdim alınacakların listesini çıkartıcam markaları ve fiyatlarıyla birlikte anneme vericem o alsın, internetten almak zorunda olduğum şeyleride kaynıma aldırıcam, parasını veririm alır nolcak..eşimde otursun poposunun üzerine rahatı bozulmasın beyefendinin....
Canım sıkma canını, bak ne güzel sınavı da kazandın işe de başlıyorsun hiç takma, almazsa da kendi maaşınla kendin alırsın. Ne enteresan insan kendi yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemez seninki de tam tersiymiş.. Sen diren bence bebeğin için ve aldırabildiğini aldır.
Günaydın şekerler
cool geldi mi oyun halın? Benimki geldi çok güzelmiş iyi ki almışız
aynen canım yaa ben de çok zor geliyorum resmen gün sayıyorum
herkese günaydın,
Dün iş yerime gelmiş canım ama ben izinli olduğum için bugün teslim alabildim tabi iş yerinde açamadım henüz:) Ama sen beğendiysen kesinlikle çok güzeldir,eminim.Bebişlerimiz güle güle oynasınlar canım
kızlar hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu günler.İşe cok zor gelmeye basladım,şu 1 ay da gecse süper olucak :))
Beni de uykusuz uykusuz işe gelmek çok yoruyor.Geceleri sıcaktan ve terlemekten uyuyamıyorum, ertesi gün iş yerinde esnemekten ve gözlerimin acısından çok zorlanıyorum.Evde de sıkılacağız gibi geliyor ama gece uyuyamadığımızda ne güzel öğlen uykusu yaparız :)
günaydın canımaldırıcam başkalarına diyorsun başka yol bırakmıyor anlaşılan ama iyice sorumsuzluğa alışıyor eşin. İlerde çocuğunun okul ihtiyacı vs. arttıkça da aynı şeylerle karşılaşabilirsin. Bir yolu yok mu bunun sinir oluyorum böyle sorumsuz adamlara... ailesi konuşmuyor mu hiç... maddi durumu nasılki eşinin bu bir neden olabilir mi acaba?
canım eşin neden böyle davranıyor gerçekten anlamıyorum.. bir çözüm yolu mutlaka olmalı. Bebek senin olduğu kadar onun da bebeği.. Bu kadar ilgisiz olması çok ilginç.. Al bilgisayarı eline aç interneti otur yanına bak şunu alıyorum bunu alıyorum diye ona da gösterip al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?