oy oy oyyy kırkbinnn kere maşalaaaaaah :)
Ben de ekimde anne olucam inşallah 28 hafta 5 gün oldu bugün ama hala bi doktorum yok sefakoydeki Rumeli hastanesinden memnun kalmadim yeni bosna nisa hastanesi için çok iyi diyorlar ama hangi doktora gitsem bilmiyorum inşallah Onbesine randevu alicam bi fikriniz varmi
Maşallah cok tatli ah sen bide beni bilsen ben de 28 hafta 5 gün ama 65 ile basladim su an 81 kiloyum(
Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Hastane tavsiyesinde bulunamıcam :) ama bulunanlar olur:)
Çok teşekkür ederim hosbulduk :) inşallah tavsiyede bulunurlar cok kararsizim çünkü
maşallah canım.
ultrasyon ucuzmuş..böyle hastaneye gidip baktırabiliyor musun..
kilon da çok değil canım. dr bana iyisin dedi.. ki ben toplamda 13 kilo falan almışım. Bundan sonra sen almazsın dedi. çünkü reflü şu bu dedi çok yiyemezsin zaten ama bebek alır dedi.. yani son iki ayda iki kilo alacağız ama bunu bebeğimiz alacak aslında..
doğru da benim kızım 1528di. iki ay var.. ortalama bebek 3-3 üzeri falan doğuyorlar....
canım bende nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum ben arakadaşlarım çok memnunuz ben oglumuda onda doğurdum tavsiye ederimBen de ekimde anne olucam inşallah 28 hafta 5 gün oldu bugün ama hala bi doktorum yok sefakoydeki Rumeli hastanesinden memnun kalmadim yeni bosna nisa hastanesi için çok iyi diyorlar ama hangi doktora gitsem bilmiyorum inşallah Onbesine randevu alicam bi fikriniz varmi
canım bende nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum ben arakadaşlarım çok memnunuz ben oglumuda onda doğurdum tavsiye ederim
evet harikasınbu arada geçen gün yazdığın kitabın adını yeniden yazar mısın canım :26: ben de alacağım da
evet önceki hastanemde 100 tl ye üstün körü baktılar bu hem ucuz hem ilgilendiler. evet 10 kilo çok değil tabi işin ucu kaçmazsa:18:
Anladım canım umarım bebişin erken gelmez vaktinde sağlıkla gelsin inşallah illaki eksikler çıkıyo ama baba olarak böyle saçma bi inat yapması yanlış bazen banada çevreden söylüyorlar eskiden bunlar yoktu diye ama şimdi var eski ile yeniyi karıştırmamak lazım ben tıkadım kulaklarımı kim olursa olsun bi bebek doğacaksa elinden geldiğince yapacaksın illa çok pahalı şeyler alınsın demiyorum imkanlara göre alınsın seni çok iyi anlıyorum keşke etrafimizdakilerde anlasa hamileyiz içimizde mucizelerimiz var bizim uzulmemiz onlarida etkiliyor umarım eşinde hatasını anlar üzme kendini sende arkadaşım inanki senden ve bebeginden değerli bişey yok suan kimse için değmez
Bak ne güzel bebiş kıpır kıpırmış üzülme annem ben geliyorum seni kimse üzemez dercesine
Bu gibi durumları okudukça üzülüyorum. Hayatın gerçekleri ne yazık ki...
Öncelikle seni bu hamile halinle bırakıp memlekete gitmemeliydi bence...Bebeğinin eksiklerini maddi nedenlerle almıyorsa gezmek gibi bir lüksü de olmamalı...
Madem böyle bir durum var ne herşeyi tam olsun ne eksik.. Alınması gereken zorunlu ihtiyaçlar var..Bence ne yap et ikna et onlar olmadan zorluk yaşarsınız...
En el üstünde tutulacak şımartılacak günleri yaşıyoruz. Üstüne titrenmesi gereken bir dönemdesin...Ne biliyim öyle biri olmasanda nazlı olsan sende biraz acaba yine böyle olur mu? Anlamakta zorluk yaşıyorum. İstediklerini çatır çatır evet ama tatlı dille yaptırsan erkeklerin geneli buna kayıtsız kalamıyor bence..
Bilemedim ne diyeceğimi nacizane fikrimi paylaşmak istedim.
Kolay gelsin arkadaşım tekrar gözyaşların akmaz inşallah...
Canım sıkma canını, bak ne güzel sınavı da kazandın işe de başlıyorsun hiç takma, almazsa da kendi maaşınla kendin alırsın. Ne enteresan insan kendi yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemez seninki de tam tersiymiş.. Sen diren bence bebeğin için ve aldırabildiğini aldır.
Günaydın şekerler
cool geldi mi oyun halın? Benimki geldi çok güzelmiş iyi ki almışız
aynen canım yaa ben de çok zor geliyorum resmen gün sayıyorum
Canım eşin ne iş yapıyor eğer işi çok yoğunsa veya güç gerektiren birşeyse eve gelince hali kalmıyordur hiçbirşey yapmaya o yüzden de salıyordur kendini..Benimde eşim işte bazen yoğun olunca o şekilde yayıyor kendini..Birde erkekler bizim kadar anlamıyorlar evlat ne demek ancak doğunca anlarlar sen üzme kendini eşinle konuş ya da anlamıyorsa baskı kur hiç çekinme..
Uzakta olupta kavga edince insan daha da sinir yapıyor..Gelince bence ne kadar üzüldüğünü görecek ve anlayacaktır hatasını.Sen telefonda kavga etmemeye çalış çünkü daha çok büyüyor her konu..Umarım gelince hatasını anlar ve o ısrar eder gidelim diye:)
Ben ilkini beğendim diğerleri sünnetlik gibi olduğu için ilerde giyecek zaten.. Güle güle giysin inşallah
Maşallah sana da bebeğine de inşallah hep böyle güzel haberlerle döneriz hepimizArkadaşına da hayırlı olsun
günaydınlar...
mutlu,huzurlu günlerimiz olsun..
bugün kızımın park yatağı ve pamuk yatak gelecek. birşey soracağım.. ben mağazadan aldım. onlar getirecek. ya da onlarda siparişle getirip kargoyla mı gelecek bilmiyorum. dolayısıyla bir sorun var mı diye açıp bakılması gerekiyor mu? onlar açacaklar mı yoksa bırakıp gidecekler mi? bu ayı geçtikten sonra falan kurdurmayı düşünüyorum. belki de duruma öyle eylülün ikinci haftasından sonra..
valla kızlar ne deyim ki ben de benzer durumdayım. başka baba adayları da mı böyle?
biz de birşey almadık.. ortaokulda patik örmüştük ev ekonomisi dersinde onu çıkarıp başucuma astım.. yeğenimin küçülenlerini getirdik bir de küvetini.
yani biz birşey almamıştık.. ben internette sürekli birşeylere bakıyorum.baba adayı ise tv ye.. yorgundur sürekli..
sen niye hiç düşünmüyorsun dediğimde düşünmez oluyor muyum hiç diyor.. aslında düşündüğünü biliyorum ama icraat yok.. tamam maddi yönden alamıyor buna da kabul ama ne biliyim üç kuruşu harcamayıp bir kenara koymasını beklerim. başka masraflarına atmden çekiyor... ama bebeğine gelince..
park yatak almaya giderken daha önce beğenmiştik.. ondan alalım dedik. ertesi gün giderken dedim nasıl içine sindi güzel mi? bilmiyorum sen araştırdın demesin mi?
şookk oldum. durdum orada.. ya dedim. o kadar zaman ben baktım araştırdım evet ama sen niye bakmadın.. niye misafir gibi davranıyorsun dedim. üzerime yıkıyorsun dedim..
yok sen ilgilendin diye dedim dedi.. ben taksitle aldım. doğum parasıyla da kapatırım inşallah.
neyse aslında herşeyin başındayız daha.. biz bebeğimizi daha çok hissediyoruz.. ağrısı sancısı tekmeleri kıpırtılarını yaşıyoruz.. hani biz bu yüzden mi daha üstüne düşüyoruz.
belki bebek doğunca böyle olmazlar en azından bazı ilgisizlerin babaların bir kısmı..
yani ben eşime şunu eksik alınması lazım dediğimde alacaktır ama kredi çekip.. o yüzden ben ona harcatmayacağım.. o mevcut borcu bitirsin yeter.. sonra lüksleriyle birlikte katıp bebek için harcadım demesin..
bugün rüyamda demek ki eşlerden konuşacakmışız:))
başka bir tanıdık bana evlenme teklifi ediyo rmuş..(ki rüya bu 15 yıldır görüşmediğimiz ki öncesinde bile konuşmadığım biri) ben de eşimin bu durumlarından sonra sanırım hemen kabul ediyorum. evlilik hazırlıkları vs diyorlar. kalacağımız evi gösteriyorlar.. neyse ben bu arada eşime nasıl söyleyeceğim bu durumu diyorum.. üzülür diyorum. sonra eşimin iyi davranışları aklıma geliyor bana böyle davranıyordu bu evlenecğim kişi o şekilde davranmaz vs diyorum. eşimi özlerim falan diyorum.
yani kızıyorum ama seviyorum da..:)
ikinci gördüğüm rüyada çok güzeldi. kucağımda bir kız çocuğu sarılmışım. boynunu benim omzuma koymuş ben de onun omzuna..sonra bir tel. çaldı uyandım. yanlış numara..
meraba kızlar hepinizi alıntıladım cevap yazdım ama hepsi silindi sabahson durumu yazayım dedim gece 3 buçuga kadar agladım uyumadım o saatte msj attım sen beni bu halde üzdün ya hakkım helal olmasın yazdım sabah uyanınca aramış hemen özür diliyor hatalıydım vs dedi bi işi vardı sabah ondada yamuk yapmış karşıdaki seni üzdükçe Allah belamı veriyoda ben bilmiyorum vs dedi bende bundan sonra yapmamak önemli özür değil dedim bundan sonrası içinde agzını açtıgın an kavgaya hazır ol geri adım atmam dedim konu şimdilik kapandı ama eminim çok sürmez neyse bakalım gelsin agzını açarsa herhangi bi konuda 1 çöp bile aldırmam anneme aldırırım hepsini düğün konusunda oldugu gibi, bebek konusundada bol laf yer yeri geldikçe
bu arada benim sıpada gece 3 e kadar bekledi annişini şimdide kımıldamıyo horluyo zannımca içerde
insanın canı sıkılıyo, hamileyiz ama yine de azkilo alsak daha iyi.
Cok yogunmu peki genellikle yogunluktan şikayetçler randevu olmasina ragmen cok bekletiyorlar mi ki ayrica suratsiz doktorlardan nefret ediyorum hastaya karsi tutumu nasıl acaba .
herkese günaydın,
bugün moralim çok bozuk, bebeğimin doğumuna 2 aydan az kaldı, sanırım beni tanıyanlar biliyordur evden dışarı çıkamıyorum,bebeğin ihtiyaçlarının bir kısmını annem alıyor, bikısmını kayınvalidemler alıyor, bize düşen biberon, emzik vs. ıvır zıvır düşüyor ben büyükbir heyecanla bunları araştırıyorum, ramazandan önce eşime hadi alalım dedim ilgilenmedi, ramazanda zaten kardeşim bizde kaldı diye benimle nerdeyse hiç konuşmadı, bayramda bakalım dedim ilgilenmedi, dün akşam dedimki bana randevu ver, sinili olmadığın bana bağırmayacağın bir günde şu alışverişimizi yapalım dedim, sert cevap verdi ve çıktı o dadan, bütün gece üzüntümden ağladımnedense eşim herşeyi burnumdan getirmekten zevk alıyor sonra hadi yapalım, bende soğumuş oluyorum karar verdim alınacakların listesini çıkartıcam markaları ve fiyatlarıyla birlikte anneme vericem o alsın, internetten almak zorunda olduğum şeyleride kaynıma aldırıcam, parasını veririm alır nolcak..eşimde otursun poposunun üzerine rahatı bozulmasın beyefendinin....
Bebişine maşallah annesi :)
Oğluşun doğduğunda ver üzerine kussun babasının :)
İmtikamını alır o merak etme...
canım bende nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum ben arakadaşlarım çok memnunuz ben oglumuda onda doğurdum tavsiye ederim
biraz yoğunluk var tabi ama memnun olmak önemli bence randevun varsa çogu zaman beklemezsin benim doktorum gayet güler yüzlü çok seviyorum tavsiye ederim
Ben de bebek gibi kokuyormuşum eşim diyor da ben inanmıyordum ama geçen gece terden sırılsıklam olunca ben de duydum kokuyu ama ne biliyim inanmadım gene demek böyle bir şey varmış ne kadar garip ya ama güzel:) bugün biraz daha iyi gibiyim evde dinleniyorum ama gündüzleti uyku ihtiyacı başlıyor sanki ilk 3 aydaki gibi. Şu sıcaklarda bir bitse artık süper olucak. Benzer şeyler yaşadığınızı duyunca çok rahatlıyorum ya:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım sen foto eklemiştin herhalde ancak son durumda nasıl görünüyorsun merak ettim doğrusu.. tarihte bir ilk misin bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?