2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun. Ben anadolu yakasında oturuyorum. Hastane tavsiyesinde bulunamıcam :) ama bulunanlar olur:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet önceki hastanemde 100 tl ye üstün körü baktılar bu hem ucuz hem ilgilendiler. evet 10 kilo çok değil tabi işin ucu kaçmazsa:18:

canım bende nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum ben arakadaşlarım çok memnunuz ben oglumuda onda doğurdum tavsiye ederim

canım bende nisa hastanesi derya hanıma gidiyorum ben arakadaşlarım çok memnunuz ben oglumuda onda doğurdum tavsiye ederim

Cok yogunmu peki genellikle yogunluktan şikayetçler randevu olmasina ragmen cok bekletiyorlar mi ki ayrica suratsiz doktorlardan nefret ediyorum hastaya karsi tutumu nasıl acaba .

evet harikasın bu arada geçen gün yazdığın kitabın adını yeniden yazar mısın canım :26: ben de alacağım da

Ali Çankırı kitabın yazarı, kitabın ismi de ana baba okulu. Son iki konuya kadar nasıl geldim bilmiyorum da son iki konu ergenlik ve emekliliği anlatıyor ne alaka bilemedim kitap 285 sayfa, 200 sayfasını bir solukta okursun garanti ediyorumm. Onun dışında dün etkili anne baba eğitimi ve bebeğinizin mutlu gelişimi kitabını sipariş verdim bunlara bakabilirsin canım.

Bak ne güzel bebiş kıpır kıpırmış üzülme annem ben geliyorum seni kimse üzemez dercesine

kızlar bi sorum olacak ilk süt geldimi sizlerde bende bi kaç gün önce geldi ama hafif sıkınca çıktı

Sıkma bence kendiliğinden akıyor zaten :)

Son düzenleme:
Cok yogunmu peki genellikle yogunluktan şikayetçler randevu olmasina ragmen cok bekletiyorlar mi ki ayrica suratsiz doktorlardan nefret ediyorum hastaya karsi tutumu nasıl acaba .

biraz yoğunluk var tabi ama memnun olmak önemli bence randevun varsa çogu zaman beklemezsin benim doktorum gayet güler yüzlü çok seviyorum tavsiye ederim

Oğluşun doğduğunda ver üzerine kussun babasının :)
İmtikamını alır o merak etme...

biraz yoğunluk var tabi ama memnun olmak önemli bence randevun varsa çogu zaman beklemezsin benim doktorum gayet güler yüzlü çok seviyorum tavsiye ederim

Cok tesekkur ederim gercekten derya hanıma alicam randevu artık bir doktorum olsa cok iyi olacak

Bende rahatlıyorum :)) Az önce şekerlemeden kalktım zaten... Bende de var o durum sabah erken kalkıyorum gün içinde uyumak istiyorum öyle bir durum. Sıcakların bitmesine az kaldı inş. Gerçi ben soğuğu kışı hiç sevmezdim hamilelikte herşey değişti

canım sen foto eklemiştin herhalde ancak son durumda nasıl görünüyorsun merak ettim doğrusu.. tarihte bir ilk misin bakalım:))

o fotodan berı az bısey daha karnım cıktı.valla blmıorum tarıhte ılkmıyım falan ama öğrenen herkesın aynı tepkıyı vermesı bıraz sınır bozucuda dgl hanı.eklerım bır ara yenı resım cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…