2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese kızlar.uykum olmasına rağmen ilk bebiş haberini duyunca resmen gözlerim açıldı.hayırlı,uğurlu,sağlıklı bir evlat olur inşallah.:))

günaydın güzel annişler ve meleklerii...

kızlar sizde de yürüdüğünüzde yada 2 3 dk bile ayakta durduğunuzda karnınızın altında ağrınız oluyomu. ben 5 dk yürüyünce aşırı ağrı girio ve bebeğim artık çok ve kuvvetli kıpırdadığındn ara ara o da ağrı yapıo. yarın doktor kontrolum var inş normal bişiydir. ama gerçekten çok zorlamaya başladı hamilelik.

Çok iyi maşallah karnın Doktor bana da balık hapı verdi eğer o hafta balık yersen ilacı o haftalık içme dedi ama yiyemezsen iç dedi..bende daha başlamadım başka bir doktora daha soracağım bakalım..

Aa kaçıncı haftadaymış acaba bebeğin kilosu iyi ama maşallah umarım biran önce çıkar ilk bebeğimiz..Allah hayırlı sağlıklı bir ömür versin

Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..

Günaydın,inşallah herşey yolundadır benimde kontrole 2 gün kaldı bende çok heyecanlıyım

Off ne kadar az kaldı hepimizin doğumuna çok heyecanlı..

Herkese günaydın bu arada bende bu hafta zorlanmaya başladım sanki yürüyüşüm yavaşladı terlemeler falan fenayım yanii.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

kızlar birşey soracağım.
decavit veya eleviti doğuma kadar mı kullanacağız yoksa doğumdan sonrada kullanacak mıyız?

elimde olsa doğumdan sonra bebişimi alıp tatile gidicem :)

Hangi avicenna'dan bahsediyorsun canım?

Herkese hayırlı sabahlar :)
Bugün şafak 55-samsun :)))

Yarınki randevumu da eşimin işinin çıkması ihtimaline karşı 4'e kaydırdım :) Karşıya geçme ihtimali varmış sabah, dönemez yetişemezsem olmaz dedi. Ben de riske atmak istemedim :)

Maşallah bebeğe ve annesine...
Bizden de selam iletirsen dualarımız onlarla.. İnşallah biran önce büyüyüp sağlıkla evlerine dönerler..

Balık ile ilgili benim doktorumun söylediği haftada 1 gün 1 parça balık yiyorsan yeter dedi. Balık yağına falan gerek yok dedi, ben de o yüzden kullanmıyorum.

Günaydın canım. Bende de çok ayakta kaldığımda göbişimin altı ağrıyor. Ve orada bir ağırlık hissediyorum.
Dün akşam da ilk defa ciddi kasılmalar yaşadım ben kızlaaarrrrr :/ Sertleşmelerim oldu karnımda.
Sancı falan da eşlik etse Allah korusun çok korkardım. Duşa girdim, sonra uyudum. Şuanda olmuyor bakalım bundan sonra olacak herhalde bu sertleşmeler.

Canım benim arkadaş 3 ay önce memorial bağdat caddesinde doğum yaptı, sıkı bir pazarlıkla sezeryana 5000 TL fiyat aldı ve tam 5000 TL'ye halletti.Hatta ben 3 ay önce sordurmuştum bana da aynı fiyata olacağını söylemişlerdi.Ama ben Acıbademde devam ettiğimden doktorumdan da memnun olduğumdan Acıbademe devam ettim,Türkiyede de doğum yapacak olsam Acıbademde olacaktı doğumum.

A sınıfı bir hastane olarak bile bence 12.000 TL çok yüksek, aşırı indirim yapıyorlar, bence kesin bu hastanede devam edeceğim diyorsan fiyat bölümü ile çok sıkı bir pazarlık yapın. Bu fiyatlardan da bahsedin.

Son düzenleme:

Nerde kız bu bıdık :)))))))) Dümdüz maşallah :)))) Ne ilginç değil mi. Bazılarımızın karnı kocaman, bazılarımızın hiç yok gibi :))) Güzel ama maşallah :)

kürkçühan nerde canım? şarkhan ile havuzlu hanı biliyordum da kürkçü hanı ilk kez duydum. Bence o da gayet uygunmuş canım. Acaba kaç saatimi geçiricem ben :) kocam baya sinir olacak

Canım kime sorsan gösterirler ya, çok bilindik bir yer orası. ben hanın girişinden ya 1 ya 2 kat aşağıda buldum bu mumlukları, çok iyi araştır. fiyatlarda da farklılık oluyor.merkeze yakın yine kürkçühanda, ama tam tarif edemiyorum işte, bizde sorarak bulmuştuk zaten.

günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah

Bence bi tane daha hastane çıkışı al bir de 5li body setleri oluyor ya onlardan al uzun kollu, zaten altlı takım almıştın bence yeter. C&A ya da bakabilirsin orda da güzel oluyor ve çok kaliteli canım.

Canım ben de çalışıyorum, ben de cumartesi gitmiştim ama hem hamilesin lütfen çok erken git, ben arkadaşımla gittim 8.30da oradaydık 12'de tüm işimizi bitirip çıktık ölmüştüm yorgunluktan ki 12'ye kadar bile tıklım tıklım olmuştu eminönü.

günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah

günaydın size de kim doğum yaptı ya kaçırmışım, umarım her şey yolundadır sabah sabah heyecanlandım...

kamuran cihangiri görmene az kaldı güzel haberlerini merakla bekliyorum bu eşlerde en az bizim kadar heyecanlılar, randevu saatlerini beyefendilere göre ayarlıyoruz:)))

inşallah,
benim randevum yarındı ama bu sefer 1 gün erkene aldı doktor :) çok mutlu oldum

süper olmuş o zaman annesi hadi bakalım güzel haberlerle dön bize

Ben de yarın göreceğim canım bebişi,3 haftadır görmüyoruz.Erken doğumlar,beklenmedik rahatsızlıklar beni tedirgin etti.İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz doktordan...

Aynen canım ya ben de baya tedirgin etti, dün gece de rüyamda saçma saçma şeyler gördüm iyice gerildim. Bir de bikaç gündür çarpıntım oluyor çok yoruyor beni şu cumartesi bir gelse de hayırlısıyla görsek. Senin daha erken neyse ki, inşallah ikimiz de güzel haberlerle geliriz canım

Günaydın,inşallah herşey yolundadır benimde kontrole 2 gün kaldı bende çok heyecanlıyım

aaa süpermiş :) neyse ki bundan sonra 2 haftada bir gideceğiz

kızlar birşey soracağım.
decavit veya eleviti doğuma kadar mı kullanacağız yoksa doğumdan sonrada kullanacak mıyız?

canım ben şuan kullanmıyorum, doktorum kendini halsiz hissedersen iç dedi.. Doğumdan sonra da demir ilacına falan devam etmemiz gerekiyor ama vitamini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…