Eki Görüntüle 1211467
kızlar bıdığım ve ben.aynı body ı gıydım fark varsa daha ıı bellı olsun dıye.omega 3 ıcın benm gttgm doktora dedım kullanıom dıe.yenı baslamıstm ama gerek olmadgnı günde 3 tane cevız fındık ve haftada bır balık yesende aynı ıslemı gorcek.bebegın saglıgı acısından bu daha ıyı dedı ve bende bugun kullanmayı bıraktım.bır kac gundur kullanıodum vazgectm .zaten omega 3 ıcın bnde ole dıodum doktorunda ole demesı ve başka doktorda böyle demıstı.doğal olarak doğru bıldıgıme ınandım..
Selam kızlar, geçen sene Nisan annesi olup bu sene de Ekim annesi adayı olan karçiçeği arkadaşımız beklenen doğum tarihi 10 Ekim olmasına rağmen dün gece acil doğum yaptı. Bebeği 1800 gr 43 cm sağlıklı ama bir müddet kuvezde kalması gerekiyor. Ziyaretine gittim. Iyiler çok şükür.
Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..
herkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir gün dilerim,
bugün doktora gidicez, inşallah oğluşumu görücem, fırsat bulursam doğumla ilgili bilgi alıp odalarıda gezmek istiyorum, sanırım 30 eylülde bebişimizi kucağımıza alıcaz :) yaklaşık 55 gün kaldı :)
Cok tesekkur ederim canım ya hemen bakicam :)canım benim 40 +5 te doğdu oğlum gece oldu doktorum geldi doğum için herkes çok ilgilendi zor oldu tabi ama ben epidural istedim dogum hikayelerinde emir efenini doğum yolculuğu diye yazarsan orada paylaşmıştım cnm
Off ne kadar az kaldı hepimizin doğumuna çok heyecanlı..
..
valla canım o kısmı sen istediğin gibi yaparsın. kimse sana karışamaz. söz konusu olan bebeğin sağlığı..onu koruyacak olan da sensin. bebeğin odasında durur. sen de gelenlere uzaktan bir hoşgeldin dersin.. istersen bir ara kucağında bebeğinle gelir yine uzaktan hoşgeldiniz der içeri götürürsün...
hani başka zaman böyle olabilir de bayramda daha çok ve dağınık kişi geleceği için.. ben bebeğimi çıkarmam veya göstermem en azından herkese çıkarmam.sonuçta daha yenidoğan. gelenler bana geçmiş olsun hayırlı olsun için gelirler. aslında bayramlaşmaya gelirler.. dol ayısıyla göstermeye de gerek yok.. ben de şöyle bir uzaktan hoşgeldiniz der girerim içeri.. zaten uyku düzeni alt üsttür. annenin de dinlenmeye ihtiyacı var..uyuyorlar dedirtirim:)
Valla canım evimin yakınında avicenna Hastanesi var orada sezeryan 650 mis sma doktor lari nasıl hic bilmiyorum bu gittigim doktorda eski doktorum yani iki doğumumuda o yaptı Allah izin verirse ucuncuyude o yapıcak ama saglikli olsunda biraz disimizi sikip altindan kalkariz insallah
Evet yaa. Doktor da kilosu haftasına göre iyi demiş maşallah. Anne çok iyi. Hiç doğum yapmış gibi değil. Ilki sezeryandı bu normal oldu. Hem de iki doğum arasında 15 ay olmasına rağmen. Inşallah kısa sürede çıkacak kuvezden.
Her kafadan ayrı ses çıkıyor gerçekten doğru bilgiye ulaşmak o kadar zor ki her dr bile ayrı ayrı bilgi veriyorken...
Evet bende öyle duydum sağlık ocağındaki hemşire vücudun neye ihtiyacı varsa hapla değil gıdayla almalısın dedi. Balık yağı hapı kullanıyordum ondan dedi. İlk çok bilmiş diye düşündüm. Ama sonradan hak verdim. Hatta çok iştahımı açtığı için bıraktım. Bıraktıktan sonra kilo alımım da durdu..
günaydın güzel annişler ve meleklerii...
kızlar sizde de yürüdüğünüzde yada 2 3 dk bile ayakta durduğunuzda karnınızın altında ağrınız oluyomu. ben 5 dk yürüyünce aşırı ağrı girio ve bebeğim artık çok ve kuvvetli kıpırdadığındn ara ara o da ağrı yapıo. yarın doktor kontrolum var inş normal bişiydir. ama gerçekten çok zorlamaya başladı hamilelik.
Kızlar ben doktorumun kliniğine gidiyorum. Muayene 350tl. Memorial ataşehir de hastanesi ve 12000 tl sezeryanla doğum... Erken gelirse 36 dan önce mecbur orda yapçam. Yeni doğan yoğun bakımı nedeniyle... Ama şimdiden düşünüyorum bide yeni doğan masrafı ile ne olacak halimiz... Kredi çekicez büyük ihtimalle. Bugün tam 30 olduk. İnşallah erken gelmez kızım...
Eki Görüntüle 1211467
kızlar bıdığım ve ben.aynı body ı gıydım fark varsa daha ıı bellı olsun dıye.omega 3 ıcın benm gttgm doktora dedım kullanıom dıe.yenı baslamıstm ama gerek olmadgnı günde 3 tane cevız fındık ve haftada bır balık yesende aynı ıslemı gorcek.bebegın saglıgı acısından bu daha ıyı dedı ve bende bugun kullanmayı bıraktım.bır kac gundur kullanıodum vazgectm .zaten omega 3 ıcın bnde ole dıodum doktorunda ole demesı ve başka doktorda böyle demıstı.doğal olarak doğru bıldıgıme ınandım..
kürkçühan nerde canım? şarkhan ile havuzlu hanı biliyordum da kürkçü hanı ilk kez duydum. Bence o da gayet uygunmuş canım. Acaba kaç saatimi geçiricem ben :) kocam baya sinir olacak
Yorganın olsun da kullanma ama al yinede canım bunlar kış bebekleri . Hastane çıkışını tatilde ebebekten organik olanı aldım canım . Başka neler alayım çok karıştım ben ya ... Mother care 2 çıtçıtlı , 1 tulum , 1 altüst takım , önlük ve şapkası 81 TL ... ondan 2 adet alsam yeter mi , yoksa karışık farklı markalardan mı alayım bilemedim
canım cumartesi gidicez çalıştığım için haftaiçi gidemiyorum
yaptıkların çok güzelmiş canımben de benimkiler bitince koyarım buraya :) mumlukların da çok tatlıymış benim gibi mum hastası biri için özellikle bakalım ben de istediklerimi bulabilecek miyim, çok seviyorum ya ben eminönünü
günaydın kızlar nasılsınız dün doğum yapan arkadaşa ve bebeğine rabbim yardım etsin sağ salim evlerine dönsünler inşallah
inşallah,
benim randevum yarındı ama bu sefer 1 gün erkene aldı doktor :) çok mutlu oldum
Ben de yarın göreceğim canım bebişi,3 haftadır görmüyoruz.Erken doğumlar,beklenmedik rahatsızlıklar beni tedirgin etti.İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz doktordan...
Günaydın,inşallah herşey yolundadır benimde kontrole 2 gün kaldı bende çok heyecanlıyım
kızlar birşey soracağım.
decavit veya eleviti doğuma kadar mı kullanacağız yoksa doğumdan sonrada kullanacak mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?