2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aa doğumu kolaylaştırdığını hç duymamştm :44: ben de doktoruma sordum serbest dedi bi kısıtlama yok..
normal dogumda çok işe yarıyomuş hatta bebek dönmüş ama günü geçmişse ilişki ile kolayca kanala girip gelebiliyomuş . bizdede tıbbi bi yasak yok ama düşünüyo yine insan

Çok şaşkınım , maşallah ne güzel bir hamilelik bu böyle :) Omegayı benim doktorum her defasında soruyor içiyorum diyorum , ama en iyisi yemek tabiki de mevsimi değil , o nedenle içelim bence

Tamam canım benim hastanenin yanında :)

Neyse ilerde yine eklerim:))
Ben de doğumdan sonra alıcam canım haberleşelim bu konuda mutlaka:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur yazarız inşallah yine :)

Merhaba , sanırım hepimizin şikayeti sıcaklar ... Benimde şişmelerim var mağlesef doktorum havalar dan dedi , serinlesin artıkkk

Yazın hamilelik gerçekten çok zormuş geceleri su gibi terliyorum resmen Evde klima olsa açar püfür püfür yatardım ...
Bu hafat son ama evde ne yapıcam sıcakta , iş yerinde klima vardı :) Kıyafetleri tamamlayımda bence de artık yıkayıp ütüleyim
Dalan da iyidir her halde ne olacak ikisi de sabun tozu işte :) Hafta sonu yada izinli olduğun bir gün yıkarsın sende canım :)

kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor

Başka topiklerden okuduğum kadarı ile doğumu kolaylaştırma gibi bir durum olmuyormuş canım :)

kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor

ne yalan söyleyim biz bir iki kez denememizde kasıldım. zorlandım.bıraktık.. zaten sonraları da uyku düzensizdi.. oturamıyorum,kalkamıyorum..sürekli pozisyon değiştiriyorum.baktım olmuyor salona geliyorum orada birkaç tur atıyorum sonra oturuyor.uyku çookkk sarınca ancak uyuyorum. ayriyetten sıcak bunaltıcı hava iyice beni benden alıyor. nefes almakta zorluk çekiyorum eşime uzak dur dedim. yazık o da yatağın bir ucunda duruyor ben bir ucunda..
zaten en ufak yorgunluk ve harekette kahverengi leke oluyor. dün yoktu bugün oldu. alt tarafı markete gidip geldim. bir de dinlene dinlene yemek yaptım. bulaşık vs vardı ama öncesinde olemuştu..

neyse demem o ki cinsellik bebek olana kadar sonra belli bir süre geçene kadar olmaz.. bu şekilde tehlikeye atmak istemem.bazı yorgunluk vs mecburen yapıyorum ama en azından onu yapmasak da olur.. Aslında dediğim gibi durumum hiç müsait olmadığı için takılmıyoruz bu duruma..

ama bazen istemiyor değilim. ama sonra ağrılar vs başlıyor.. unutuyorum.

ben DRkagan kocatepeden dinledim videoda canım yanlış hatırlamıyosam topikleri bilmem ama nette var bak bunuda kopyaladım buraya
Gebelikte cinsel ilişkinin, eğer başka engel teşkil eden etmenler olmadığı sürece, bebek açısından herhangi bir sakıncası yoktur. Hatta gebelikte cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırıcı bir etkisinin olduğu da belirtilmektedir. Çünkü bu cinsel ilişkinin doğum sürecinde kasları doğuma hazırlayan yönü bulunmaktadır.

senin durum farklı canım lekelenme erken dogum enfeksiyon durumunda yasak zaten bende bi sorun yok ama artık istesekte göbiş müsade etmicek heralde kocaman oldu bildiğim tek şey bu konuda gögüsler uyarılmamalıymış dogumu tetikleyebilirmiş

hoşgeldin.maalesef sıcaklar herkesin ortak problemi.ve odemler benimde bi hayli arttı.ayaklarımi taniyamiyorum artik 39 40 numara gibiler...allah yardımcımız olsun.en azından bebislerimiz bu sıcaklara maruz kalmayacaklar kuzucuklar mayisirdi yazık..kaçıncı haftandasin

Amin. Eşinin işi zor. Burada fiyat uygun. Inşallah doktoru gözüm tutar:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla canım evimin yakınında avicenna Hastanesi var orada sezeryan 650 mis sma doktor lari nasıl hic bilmiyorum bu gittigim doktorda eski doktorum yani iki doğumumuda o yaptı Allah izin verirse ucuncuyude o yapıcak ama saglikli olsunda biraz disimizi sikip altindan kalkariz insallah

28. Hafta bitti 29 un içindeyim ama bu sıcaklar gerçekten beni öldürecek dayanamıyorum Rabbim hikmetinden sual olunmaz ama sınavımız çok zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

az kaldı haftalarimiz ayniymis.allah kolaylığını verir inş.sağlıkla zamanında dogsunlarda..ozaman serinlemis oluruz:))

Ben kayseri memorial a gidiyorum dogum standart paket 1750 lira epidural olursa 2000.

Hayırlı olsun bakalım :) Neden erken gelmiş kuzucuk acaba ? umarım küvezden hayırlısı ile çıkar

Topigimizin ilk bebegi geldi demekki.Allah tez zamanda cikmasini nasip etsin. Ailesinede cok gecmis olsun. Ben bizim topigimiz eylul gibi dogurmaya başlar diyordum ama erken gelende olmus cok heyecanlandım benimde doğum 10 ekim.

Evet topiğimizin ilk bebeği. Neden erken geldiğini kim bilir? Hoşgelmiş sefalar getirmiş :))

herkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir gün dilerim,
bugün doktora gidicez, inşallah oğluşumu görücem, fırsat bulursam doğumla ilgili bilgi alıp odalarıda gezmek istiyorum, sanırım 30 eylülde bebişimizi kucağımıza alıcaz :) yaklaşık 55 gün kaldı :)

Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..

Gunaydın canım guzel haberlerini bekliyoruz :)

günaydınlar...

herkese mutlu huzurlu günler dilerim.
Ankara biraz kapalı mı ne!

63 şafak :) Şanlıurfadayız..

Ben kayseri memorial a gidiyorum dogum standart paket 1750 lira epidural olursa 2000.

demek ki iline göre farkediyor.

günaydın canım,
inşallah güzel haberle gelirsin..
30 Eylül mü da önce görüşmüş müydünüz? çünkü dr bana bir tarih veremedi. üstelik benim erken doğum riskim var. işte en son sadece sezeryan olunca sat a göre tarihten bir hafta daha erken olur dedi..

Son düzenleme:

günaydın,

normalde 14 ekim 1 hafta öncesi kurban bayramına denk geliyor ,bayramdan önce inşallah bayram şekerimize kavuşucaz :) tek sorun bayramda sanırım herkes gelir inşallah bebeğimi kucaklarına almaya kalkmazlar

Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..

inşallah,
benim randevum yarındı ama bu sefer 1 gün erkene aldı doktor :) çok mutlu oldum

İlk doğum gerçekleşti miii..Çok heyecanlandım şimdi, nedense çok da korktum.Önümüzdeki ay bekliyordum böyle haberleri.İnşallah bebek de annesi de sağlıkla hastaneden evlerine dönerler.Topiğimizin ilk bebeği geldi,gözümüz aydın :)

Oyun halısının markası Tiny Love Gym.İlk aydan itibaren kullanılabilir diyor.Gerçi ilk aylarda bebişlerin görme yetisi çok iyi değil ama :)

Tatlım benim de bütüm umudum Eylül'de.Bu kadar sıcak olacağını düşünmüyorum,gerçi mevsimlerin de özellikleri değişti ama yine de böyle olmaz.Dayanın kızlar az kaldı :)

Ben de yarın göreceğim canım bebişi,3 haftadır görmüyoruz.Erken doğumlar,beklenmedik rahatsızlıklar beni tedirgin etti.İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz doktordan...

valla canım o kısmı sen istediğin gibi yaparsın. kimse sana karışamaz. söz konusu olan bebeğin sağlığı..onu koruyacak olan da sensin. bebeğin odasında durur. sen de gelenlere uzaktan bir hoşgeldin dersin.. istersen bir ara kucağında bebeğinle gelir yine uzaktan hoşgeldiniz der içeri götürürsün...

hani başka zaman böyle olabilir de bayramda daha çok ve dağınık kişi geleceği için.. ben bebeğimi çıkarmam veya göstermem en azından herkese çıkarmam.sonuçta daha yenidoğan. gelenler bana geçmiş olsun hayırlı olsun için gelirler. aslında bayramlaşmaya gelirler.. dol ayısıyla göstermeye de gerek yok.. ben de şöyle bir uzaktan hoşgeldiniz der girerim içeri.. zaten uyku düzeni alt üsttür. annenin de dinlenmeye ihtiyacı var..uyuyorlar dedirtirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…