- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
normal dogumda çok işe yarıyomuş hatta bebek dönmüş ama günü geçmişse ilişki ile kolayca kanala girip gelebiliyomuş . bizdede tıbbi bi yasak yok ama düşünüyo yine insanaa doğumu kolaylaştırdığını hç duymamştm :44: ben de doktoruma sordum serbest dedi bi kısıtlama yok..
Eki Görüntüle 1211467
kızlar bıdığım ve ben.aynı body ı gıydım fark varsa daha ıı bellı olsun dıye.omega 3 ıcın benm gttgm doktora dedım kullanıom dıe.yenı baslamıstm ama gerek olmadgnı günde 3 tane cevız fındık ve haftada bır balık yesende aynı ıslemı gorcek.bebegın saglıgı acısından bu daha ıyı dedı ve bende bugun kullanmayı bıraktım.bır kac gundur kullanıodum vazgectm .zaten omega 3 ıcın bnde ole dıodum doktorunda ole demesı ve başka doktorda böyle demıstı.doğal olarak doğru bıldıgıme ınandım..
Tamam canım benim hastanenin yanında :)Minibüs yolu üzerinde vera hastanesi var canım. Bu bahsettiğim orası. Eskiden dragos şifa Hastanesiydi adı. Maltepe hastanesi Maltepe Üniversitesi hastanesi mi? Orada kuzen doğum yaptı. 2500 verdi sezeryana:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olur yazarız inşallah yine :)Neyse ilerde yine eklerim:))
Ben de doğumdan sonra alıcam canım haberleşelim bu konuda mutlaka:))
Merhaba , sanırım hepimizin şikayeti sıcaklar ... Benimde şişmelerim var mağlesef doktorum havalar dan dedi , serinlesin artıkkkÖncelikle herkes bebeğini hayırlısı ile kucağına alır umarım. Bende 30 ekim gibi doğum yapacağım hayırlısı ile daima buraları okudum ama yazmak nasip olmamıştı. En büyük şikayetim şu sıcaklar.çalışıyorum heryerim şiş daha şimdiden zorlanmaya başladım. Doğum zamanı ne halde olacağım bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazın hamilelik gerçekten çok zormuş geceleri su gibi terliyorum resmenHamile olmayanlar bile uyuyamıyorum canım bizim içimizde ateş var gibi sanki. Hiç uyuyamıyorum. Bi daha nasipse yaza denk getirmicem. Çok zormuş. Bu hafta son senin dimi işyerinde:) artık evde dinlenirsin:) bebişinin kıyaflerini yıkar ütülersin:) ben de sabun tozunu aldım:) dalan roxy aldım o da iyi dedi snowwhite. Ben de yıkıcam inşallah bu ay içinde:)
kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor
kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor
ben DRkagan kocatepeden dinledim videoda canım yanlış hatırlamıyosam topikleri bilmem ama nette var bak bunuda kopyaladım burayaÇok şaşkınım , maşallah ne güzel bir hamilelik bu böyle :) Omegayı benim doktorum her defasında soruyor içiyorum diyorum , ama en iyisi yemek tabiki de mevsimi değil , o nedenle içelim bence
Tamam canım benim hastanenin yanında :)
Olur yazarız inşallah yine :)
Merhaba , sanırım hepimizin şikayeti sıcaklar ... Benimde şişmelerim var mağlesef doktorum havalar dan dedi , serinlesin artıkkk
Yazın hamilelik gerçekten çok zormuş geceleri su gibi terliyorum resmenEvde klima olsa açar püfür püfür yatardım ...
Bu hafat son ama evde ne yapıcam sıcakta , iş yerinde klima vardı :) Kıyafetleri tamamlayımda bence de artık yıkayıp ütüleyim
Dalan da iyidir her halde ne olacak ikisi de sabun tozu işte :) Hafta sonu yada izinli olduğun bir gün yıkarsın sende canım :)
Başka topiklerden okuduğum kadarı ile doğumu kolaylaştırma gibi bir durum olmuyormuş canım :)
senin durum farklı canım lekelenme erken dogum enfeksiyon durumunda yasak zaten bende bi sorun yok ama artık istesekte göbiş müsade etmicek heralde kocaman oldune yalan söyleyim biz bir iki kez denememizde kasıldım. zorlandım.bıraktık.. zaten sonraları da uyku düzensizdi.. oturamıyorum,kalkamıyorum..sürekli pozisyon değiştiriyorum.baktım olmuyor salona geliyorum orada birkaç tur atıyorum sonra oturuyor.uyku çookkk sarınca ancak uyuyorum. ayriyetten sıcak bunaltıcı hava iyice beni benden alıyor. nefes almakta zorluk çekiyorum eşime uzak dur dedim. yazık o da yatağın bir ucunda duruyor ben bir ucunda..
zaten en ufak yorgunluk ve harekette kahverengi leke oluyor. dün yoktu bugün oldu. alt tarafı markete gidip geldim. bir de dinlene dinlene yemek yaptım. bulaşık vs vardı ama öncesinde olemuştu..
neyse demem o ki cinsellik bebek olana kadar sonra belli bir süre geçene kadar olmaz.. bu şekilde tehlikeye atmak istemem.bazı yorgunluk vs mecburen yapıyorum ama en azından onu yapmasak da olur.. Aslında dediğim gibi durumum hiç müsait olmadığı için takılmıyoruz bu duruma..
ama bazen istemiyor değilim. ama sonra ağrılar vs başlıyor.. unutuyorum.
Öncelikle herkes bebeğini hayırlısı ile kucağına alır umarım. Bende 30 ekim gibi doğum yapacağım hayırlısı ile daima buraları okudum ama yazmak nasip olmamıştı. En büyük şikayetim şu sıcaklar.çalışıyorum heryerim şiş daha şimdiden zorlanmaya başladım. Doğum zamanı ne halde olacağım bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Amin. Eşinin işi zor. Burada fiyat uygun. Inşallah doktoru gözüm tutar:))
hoşgeldin.maalesef sıcaklar herkesin ortak problemi.ve odemler benimde bi hayli arttı.ayaklarımi taniyamiyorum artik 39 40 numara gibiler...allah yardımcımız olsun.en azından bebislerimiz bu sıcaklara maruz kalmayacaklar kuzucuklar mayisirdi yazık..kaçıncı haftandasin
28. Hafta bitti 29 un içindeyim ama bu sıcaklar gerçekten beni öldürecek dayanamıyorum Rabbim hikmetinden sual olunmaz ama sınavımız çok zor.
burda fazla sıfır yok değil mi!
canım çok fazla.. tabi istanbuldakilere göre.. gerçi ankaradakilerin iki katı.. söz konusu memorial olunca fark katlanır da..
herkesin bütçesi farklı tabi de..sizin de durumuz iyi değil ki kredi çekiyorsunuz. onun faizi vs. bir bebeğin masrafları öncesi sonrası... orada olması sizin için neden bu kadar önemli.
Hayırlı olsun bakalım :) Neden erken gelmiş kuzucuk acaba ? umarım küvezden hayırlısı ile çıkar
Topigimizin ilk bebegi geldi demekki.Allah tez zamanda cikmasini nasip etsin. Ailesinede cok gecmis olsun. Ben bizim topigimiz eylul gibi dogurmaya başlar diyordum ama erken gelende olmus cok heyecanlandım benimde doğum 10 ekim.
Evet topiğimizin ilk bebeği. Neden erken geldiğini kim bilir? Hoşgelmiş sefalar getirmiş :))
herkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir gün dilerim,
bugün doktora gidicez, inşallah oğluşumu görücem, fırsat bulursam doğumla ilgili bilgi alıp odalarıda gezmek istiyorum, sanırım 30 eylülde bebişimizi kucağımıza alıcaz :) yaklaşık 55 gün kaldı :)
demek ki iline göre farkediyor.Ben kayseri memorial a gidiyorum dogum standart paket 1750 lira epidural olursa 2000.
herkese günaydın,
sağlıklı mutlu bir gün dilerim,
bugün doktora gidicez, inşallah oğluşumu görücem, fırsat bulursam doğumla ilgili bilgi alıp odalarıda gezmek istiyorum, sanırım 30 eylülde bebişimizi kucağımıza alıcaz :) yaklaşık 55 gün kaldı :)
günaydınlar...
günaydın canım,
inşallah güzel haberle gelirsin..
30 Eylül mü da önce görüşmüş müydünüz? çünkü dr bana bir tarih veremedi. üstelik benim erken doğum riskim var. işte en son sadece sezeryan olunca sat a göre tarihten bir hafta daha erken olur dedi..
Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..
Selam kızlar, geçen sene Nisan annesi olup bu sene de Ekim annesi adayı olan karçiçeği arkadaşımız beklenen doğum tarihi 10 Ekim olmasına rağmen dün gece acil doğum yaptı. Bebeği 1800 gr 43 cm sağlıklı ama bir müddet kuvezde kalması gerekiyor. Ziyaretine gittim. Iyiler çok şükür.
Ya şimdi korktum ama ben. Yarın Muğla'dan İzmir'e döneceğiz. Doktor kontrolüm var ve akşama da yakın arkadaşımın düğünü var. Yolculuk molalarla 4 saat kadar sürecek. Arka koltuğa da uzanamam, evlenecek olan arkadaşın babası da bizimle gelecek çünkü. O arkada oturacak. Offff umarım kötü birşey olmaz. Çünkü seçimden sonra tekrar yazlığa dönmeyi planlamıştık. Doktordan sonra duş alıp evde dinleneyim düğüne kadar. Düğünde de çok kalmayalım en iyisi.
Canım oyun halınızı mutlu mutlu kullanın inşallah. Sizin oyun halısının markası neydi, onu da not alayım ben ilerisi için.
Damlacığım hiç korkma. Ben 2 kilo, 51 cm doğmuşum. Üstelik de sadece 10 gün kadar erken doğmuşum. Annemin bir damla bile sütü gelmemiş hiç. Almanya'dan milupa yollamış dedem. Onunla beslenmişim devamlı. Küvöze de koymamışlar. Canavar gibiymişim, viyak viyak ağlıyormuşum hep. Anneannem hep der, bu kız doğduğunda göz, ağız ve ayaktan oluşmuştu, hala da aynı cadı diye. Geçenlerde arkadaşım 38. haftada doğum yaptı. Riskli gebelikti. Son haftalarda çok dikkat etti. Bebişi maşallah 2700 gr doğdu. Gördüm hastanede, hiç de öyle minnak değildi. Şimdi de kocaman oldu maşallah, hemencik toparlandı.
Sen yine iyisin, ben yattım mı dönemiyorum bile. Öyle zor geliyor ki dönmek, çok ağırlaştım sanırım. Gece geç saatte yemek yersem ben de uyuyamıyorum. Yemeği erken yediğimde daha iyi uyuyorum. Ama gece ellerim ağrıdı sanırım ki rüyamda ellerimi şiş şiş ve çok ağrıyor olarak gördüm.
İyi ki yazdın canım şu e vitaminini, hemen not ediyorum, çok sağol. Kantaron yağının da iyi geldiğini duydum ama bebeğe zararı olur mu bilmiyorum.
Kızlar geçmişi okuyorum da atladığım bir şeyler varsa kusura bakmayın , daha fazla bakamıcam belim ağrıdı oturmaktan
Sıcaklardan çok bahsetmişsiniz bende çok müzdaribim bu konuda geceleri hiç uyuyamıyorum çok sıcak , bu gün işe bile geç kalıyordum . Bazen nefes alamadığımı hissediyor ve korkuyorum . Yine gece oluyor ve ben yine uyuyamıcam sıcak tan . Ağustosu atlatalım diyoruz da eylülde sıcak olmaz mı acaba :26:
Gunaydın herkeseeee :) bebeğimizi görmemize 2 gun kaldı, cok heyecanlıyım 1 aydır gormedik çok merak ediyorum inşallah her şey yolundadır..
günaydın,
normalde 14 ekim 1 hafta öncesi kurban bayramına denk geliyor ,bayramdan önce inşallah bayram şekerimize kavuşucaz :) tek sorun bayramda sanırım herkes gelir inşallah bebeğimi kucaklarına almaya kalkmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?