2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Lohusa takımında çantanı görmedim. Ben de Pazartesi miydi dün müydü neydi göbişimin resmini ekledim:) gündüz olduğu için sen görmedin demek ki:) o hangi mağaza Pendik'te? Ben de oraya giderim 400e verirse:)) heryer 440 ya da 450 diyor. Bi kuruş da indirmiyor bebek mağazaları. Normal mağazada bulmak lazım. Anca onlar indirir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu hastane Maltepe hastanesi dimi . Çok iyi bak arkadaşlarım oraya gittiler ve memnunlar dı , bir akrabam da orada hemşire :)

Bulamadım resmi canım , neyse kesin yine çıtı pıtı harika sınızdır :)
Pendik te Mini Mini diye bir mağazaydı hatırladığım kadarı ile , çarşıda bir mağaza . Oda çok övdü bize o arabayı , ama ben doğumdan sonra alma planında yım

Topigimizin ilk bebegi geldi demekki.Allah tez zamanda cikmasini nasip etsin. Ailesinede cok gecmis olsun. Ben bizim topigimiz eylul gibi dogurmaya başlar diyordum ama erken gelende olmus cok heyecanlandım benimde doğum 10 ekim.

Kızlar geçmişi okuyorum da atladığım bir şeyler varsa kusura bakmayın , daha fazla bakamıcam belim ağrıdı oturmaktan
Sıcaklardan çok bahsetmişsiniz bende çok müzdaribim bu konuda geceleri hiç uyuyamıyorum çok sıcak , bu gün işe bile geç kalıyordum . Bazen nefes alamadığımı hissediyor ve korkuyorum . Yine gece oluyor ve ben yine uyuyamıcam sıcak tan . Ağustosu atlatalım diyoruz da eylülde sıcak olmaz mı acaba :26:

Ay cok uygunmus fiyatları benim hastanemde sezeryan 1600 mus diye duydum ama 2000 i bulur diye tahmin ediyorum tabiki ben dogurana kadar zam gelmezse.Allah esime sağlık ve uzun omur versin tek maasla 3 çocuğun masrafı ni nasıl kaldırcak.bide buyugun okul masrafı var

kızlar bıdığım ve ben.aynı body ı gıydım fark varsa daha ıı bellı olsun dıye.omega 3 ıcın benm gttgm doktora dedım kullanıom dıe.yenı baslamıstm ama gerek olmadgnı günde 3 tane cevız fındık ve haftada bır balık yesende aynı ıslemı gorcek.bebegın saglıgı acısından bu daha ıyı dedı ve bende bugun kullanmayı bıraktım.bır kac gundur kullanıodum vazgectm .zaten omega 3 ıcın bnde ole dıodum doktorunda ole demesı ve başka doktorda böyle demıstı.doğal olarak doğru bıldıgıme ınandım..

Bu hastane Maltepe hastanesi dimi . Çok iyi bak arkadaşlarım oraya gittiler ve memnunlar dı , bir akrabam da orada hemşire :)

Minibüs yolu üzerinde vera hastanesi var canım. Bu bahsettiğim orası. Eskiden dragos şifa Hastanesiydi adı. Maltepe hastanesi Maltepe Üniversitesi hastanesi mi? Orada kuzen doğum yaptı. 2500 verdi sezeryana:)

Neyse ilerde yine eklerim:))
Ben de doğumdan sonra alıcam canım haberleşelim bu konuda mutlaka:))

Öncelikle herkes bebeğini hayırlısı ile kucağına alır umarım. Bende 30 ekim gibi doğum yapacağım hayırlısı ile daima buraları okudum ama yazmak nasip olmamıştı. En büyük şikayetim şu sıcaklar.çalışıyorum heryerim şiş daha şimdiden zorlanmaya başladım. Doğum zamanı ne halde olacağım bilemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hamile olmayanlar bile uyuyamıyorum canım bizim içimizde ateş var gibi sanki. Hiç uyuyamıyorum. Bi daha nasipse yaza denk getirmicem. Çok zormuş. Bu hafta son senin dimi işyerinde:) artık evde dinlenirsin:) bebişinin kıyaflerini yıkar ütülersin:) ben de sabun tozunu aldım:) dalan roxy aldım o da iyi dedi snowwhite. Ben de yıkıcam inşallah bu ay içinde:)

Canim benim arada camasirima bulasiyo bikac damla ama sakin ha diyim sikayim falan deme uyari rahim kasilmalarini baslatabiliyomus o kendi gelirse gelsin onemseme ama uclara sakin dokunma ..
bilmiyodum canım :26:dikkat ederim şuan kendi gelmiyo zatende arada çok sızlıyo

Amin. Eşinin işi zor. Burada fiyat uygun. Inşallah doktoru gözüm tutar:))

kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor

amiiiin!! çok yoruluyorm artık, sabahları kalkmak işkence bir de her akşam şu mağazaya da bakym şu dükkana da gireym fiyatları göreym derken öldüm öldümm

kızlar cinsellik konusunda ne düşünüyorsunuz? netten baktım bazı doktorlar 9 ay boyunca olabilir hatta normal dogumu kolaylaştırır diyor bazıları 32. haftadan sonra yasaklıyor

aa doğumu kolaylaştırdığını hç duymamştm :44: ben de doktoruma sordum serbest dedi bi kısıtlama yok..

benim 22,15,8 haftalık kayıplarım var... buna birşey olcak diye çok korkuyorum...
çok kıymetli .. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah..

cidden şaşırılmayacak gibi değil..
dr bana balık yağına gerek yok demişti. en son gittiğimde de deniz balıklarından mevsimini yakalarsan ye dedi.

Selam kızlar samsun da doğum yapacak arkadaşlar var mı? Ben Samsunluyum ama Samsunda ikamet etmiyorum. Doğuma 15 gün kala Samsun a gidip orada doğum yapmayı düşünüyorum. Araştırdım Samsun Büyük Anadolu Hastanesinde yapmaya karar verdim. Bukonuda bilgisi görüşü olan varsa yazabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…