- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Canım günaydın bunda başarmak yada başarmamak gibi birsey olmamalı. Bende herseyi geç sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen bence onu seç. Evet herkes yapıyor ama sen herkes değilsin onemli olan sensin ve senin huzurun. Secimlerini kocan da olsa kimseye yargılatma. Otur enine boyuna düşün ve oyle karar ver.Öyle doğru ama basaramama korkusu var işte
Günaydın canım rica ederim ne demek. Papatya da iç bak daha iyi gelecek. Hatta doğumdan sonra da bebeğimizin rahat uyuması in papatya cayı için diyorlar bilgin olsunCanım dün dediğin gibi duş alıp yattım , biraz iyi geldi en azından 5 kadar uyudum . Teşekkürler , papatya çayı da alayım bari
Uykusuzluk hatta uykun var iken uyuyamamak gerçekten çok sinir bozucu bir durum . Damlanın önerilerine uyalım bak duş ve papatya çayı , Diğer mevzu ise arsızlık diz boyu Rabbim korusun bizleri kötülere fırsat vermesin Amin
Aynen normalde çok üşürdüm şimdi soba gibiyim , duş olayını dün denedim canım gerçekten iyi geldi Teşekkürler
Bende odasını yeni taşınacağımız eve geçince yapacağım şuanlık bizim odada kalacak ama olsun heryeri bolanlarls tüllerle süsleyeceğim :) bencd yap ilk girişi olacak eve kızımızın benim için cok farklı bir ablam taşıyor bu durum :)Ben odasını 1 kaç ay sonra yapacağım kısmetse , yanımda fazla yatırmak istemiyorum . Balonlar falan yapsam mı acaba odaya kapı süsü falan nasıl olur acaba ? Kızımızı nasıl vereceğimzi ilk cinsiyetini öğrendiğimden beri düşünüyorum , ama kız çocukları farklıdır bu da ayrı tabi
Bence central hospital da ayrı bir doktora gidip muayene ol ve doğumunu o yapsın. Araştır en iyi doktor kim hastane de onda sürdüe bundan sonra randevularını.Kızlar benim gittiğim doktor özel muanane hastane, doğum içinde Central Hospital da anlaşması var . Yani ben doğum için hem hastaneye hemde ayrı yeten doktorumu oraya getirtmek için 1,000 TL ödeme gerek yani normal doğum ki oda olursa , 2,500 TL ama eğer o doktoru çağırmaz orada herhangi bir doktorda yaparsam 1,500 TL öderim . Ben diyorum ki hiç doktorumu çağırma yayım gidip Central Hospital da doğumu yapayım ne dersiniz bana bir fikir verin
Merhaba büyük geçmiş olsun ben de şu an aynı durumdayım. 3 gün bağırsak enfeksiyonu diye tedavi gördüm, 2 gün önce de apandisit olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum. Şu an çok ağrım var, gazım da çıkmadı. Sen nasılsın nasıl geçti ameliyat sonrası günlerin? Ne zaman normal hayatına dönebiliyorsun? Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zor gerçekten. Tekrar geçmiş olsun Allah hepimize bebişimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum
İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştutabi narloz da aldım,antibiyotik de bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...
Kbende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
Dikkat edin kızlar ben bu sertleşmeleri önemsemedim magnezyumu sallıyordum. Erken doğum riski çıktı adalat kullandım hatta36.haftaya kadar. 32. de ayrılmak zorunda kaldım korkusu yetti bitti yavrum küçük doğacak diye.BENİM ŞUAN BİLE GERGİN SERT ANLAMADIM VALLA
Kızlar şimdiye kadar böyle bir korkum yoktu ama bende doğum korkusu başladı 33. Haftada yim galiba normal doğum yapamicagim işin kötü yani çevremde herkes normal doğum yap sakinca yoksa diye baskı kuruyor eşim dahil kaç gündür bunu düşünüyorum kötüyüm
Ya doktorumla doğumla ilgili birsey konusmadim henüz ama artık o kadar korku var ki içimde doktor sezeryan desin istiyorum korkuyorum başaramam diye
karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil
Mevlüdü ben hiç düşünmüyorum. Annemle kayınvalidem ne yaparsa yapsınlar.BENDE ÖYLE LOKUM DÜŞÜNDÜM HASTANEYE GELENLER İÇİN AMA BEBEK MEVLÜDÜNDE NASIL YAPAYIM BİLEMEDİM Kİ HAVLU MU DAĞITSAM BEBEK ŞEKERİ Mİ MEVLÜDÜ DÜŞÜNÜORUM HERŞEYİ HAZIR ETTİM YA Bİ EKSİĞİM MEVLÜT KALDI
karnında serlesme bende de vardı cuma günü sordum.agnezyumu sabah aksam al dedi.onun dışında birşey demedi.bende magnezyum tek doz zor iciodum zaten acaip modemi bulandrio.hala tek doz devam ediyorum maalesef cikamadim 2 te..sanırım bebek gerdirdikce sertleşip gobusler.kasılma filan olmasında önemli deil
Ben suni sancı istemiyorum. O adamı öldürüyormuş :/ Annem de diyor zaten, hiç riske girme sezeryan ol diye. O sancıyı çekme diyor. Plesenta yolu kapatmışken normal doğuma girişemem ben. Bebeğime bir şey olur Allah korusun.aynen canım zaten uygun değil derse yapmam en ufak bir riski bile alamam bu önemli bir şey çünkü.. Senin için de hayırlısı olsun canım, hiç takılma bu konuya, benim yengemin de öyleydi.. Doğumunu suni sancıyla başlatıp sezaryan yaptılar.. Sen direk de sezaryan olabilirsin tabi..
Geçmiş olsun arkadaşlar ne ameliyatı yaa üzüldüm valla inş. sorun yktur..Merhaba büyük geçmiş olsun ben de şu an aynı durumdayım. 3 gün bağırsak enfeksiyonu diye tedavi gördüm, 2 gün önce de apandisit olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum. Şu an çok ağrım var, gazım da çıkmadı. Sen nasılsın nasıl geçti ameliyat sonrası günlerin? Ne zaman normal hayatına dönebiliyorsun? Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zor gerçekten. Tekrar geçmiş olsun Allah hepimize bebişimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?