2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Öyle doğru ama basaramama korkusu var işte
Canım günaydın bunda başarmak yada başarmamak gibi birsey olmamalı. Bende herseyi geç sen hangisinde kendini rahat hissedeceksen bence onu seç. Evet herkes yapıyor ama sen herkes değilsin onemli olan sensin ve senin huzurun. Secimlerini kocan da olsa kimseye yargılatma. Otur enine boyuna düşün ve oyle karar ver.

Günaydın canım rica ederim ne demek. Papatya da iç bak daha iyi gelecek. Hatta doğumdan sonra da bebeğimizin rahat uyuması in papatya cayı için diyorlar bilgin olsun

Bende odasını yeni taşınacağımız eve geçince yapacağım şuanlık bizim odada kalacak ama olsun heryeri bolanlarls tüllerle süsleyeceğim :) bencd yap ilk girişi olacak eve kızımızın benim için cok farklı bir ablam taşıyor bu durum :)

Bence central hospital da ayrı bir doktora gidip muayene ol ve doğumunu o yapsın. Araştır en iyi doktor kim hastane de onda sürdüe bundan sonra randevularını.

Merhaba büyük geçmiş olsun ben de şu an aynı durumdayım. 3 gün bağırsak enfeksiyonu diye tedavi gördüm, 2 gün önce de apandisit olduğu anlaşıldı ve ameliyat oldum. Şu an çok ağrım var, gazım da çıkmadı. Sen nasılsın nasıl geçti ameliyat sonrası günlerin? Ne zaman normal hayatına dönebiliyorsun? Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın çok zor gerçekten. Tekrar geçmiş olsun Allah hepimize bebişimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin

bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
K
BENİM ŞUAN BİLE GERGİN SERT ANLAMADIM VALLA
Dikkat edin kızlar ben bu sertleşmeleri önemsemedim magnezyumu sallıyordum. Erken doğum riski çıktı adalat kullandım hatta36.haftaya kadar. 32. de ayrılmak zorunda kaldım korkusu yetti bitti yavrum küçük doğacak diye.

herkese günaydın,

dün annem eminönüne gitmişti,oğluşuma ciciler almış, bana gecelik ve pijama almış,havuzlu han için herşey var ama fiyatlar normal mağaza fiyatı dedi, sanırım önümüzdeki hafta kayınvalidemde beşiği alır, bizde bezdi deterjandı onları tamamlarsak çeyizimizi tamamlamış olucaz, haftayada cicileri yıkar ütüler yerleştiririm inşlallah

Günaydın arkadaslar eminim hepiniz gormussunuzdur ben yine bu gece bebegimi dogurdugumu kucagima alip emzirdigimi gördüm Allah o günleri gosterir inşallah çok etkisinde kaldim anlatamam yarını iple çekiyorum bebegimi gorucem inşallah :)

Canım bence doktorunla konuş bilinmemezlikte korku yapar.Doktorun sana cesaretlendirici şeyler derse seninde korkuların biraz olsun azalır..Çok çok panik yaparsan sezeryan yaptır sonuçta senin ve bebeğin sağlığı daha önemli..İnşallah hakkımızda hayırlısı olur..

Herkese Günaydın:)

günaydın canım bende o zaman sabah akşam içiyim magnezyumla ne alakası var acaba aynen kasılma olmasın oof zaten şu erken doğum korkusu mahfediyor beni

Mevlüdü ben hiç düşünmüyorum. Annemle kayınvalidem ne yaparsa yapsınlar.

günaydın canım bende sabah akşam içiyim o zaman magnezyumla ne alakası var aslında aynen kasılma olmasında zaten şu erken doğum korkusu mahfediyor beni

Ben suni sancı istemiyorum. O adamı öldürüyormuş :/ Annem de diyor zaten, hiç riske girme sezeryan ol diye. O sancıyı çekme diyor. Plesenta yolu kapatmışken normal doğuma girişemem ben. Bebeğime bir şey olur Allah korusun.

Geçmiş olsun arkadaşlar ne ameliyatı yaa üzüldüm valla inş. sorun yktur..

Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.

Allahın taktiri böyleymıs ki pazar günü kızıma kavuşuyorum. Toprak altında olan melek kızımın mezarına kavuşuyorum. Sizler doğum için şafak sayarken bende bunun için sayıyorum. Hamilelerin duaları kabul olurmuş. Allah rızası için dualarınızda beni ve benim gibileri de unutmayın inşaAllah. Rabbim sağlıkla kavuştursun sizi yavrularınıza inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…