- 13 Ağustos 2014
- 33
- 48
- 23
- 33
Ya doktorumla doğumla ilgili birsey konusmadim henüz ama artık o kadar korku var ki içimde doktor sezeryan desin istiyorum korkuyorum başaramam diyeNeden normal doğum olamicak canım ??
sevindm valla, güle güle kullansn bebişşin =)bugün gittim.. kraft yatak orda vardı.. ama bana yardımcı olan kadın gayet iyiydi.. bebek çantası, penye ve pazen battaniye, alez, alt açma, penye yelek ve bornoz seti aldım.. hepsinden 3-5 çeşit indirdi..dediğin gibi her çalışan aynı değilmiş..
bilmiyorum ki hiç:S ben 32+2de aldım raporu, hastanedeki kadın 32 haftalk gösterelm paranı tam al gibi bşy söylendi ama hçbşy anlamadım ne dediyse onu yaptık valla =) 15eylülde de tekrar gel mi demşti,aaa unuttum valla bak..kesinlikle işe gtme iş yeri ceza yer eylül15ten sonra dedi onu net hatrlıorm da.. Allahm ne unutkan oldmmmbende yatsam yuvarlansam diyorum sormaabenimde 32. hafta bu cuma oluyor bende cuma alıcam raporu. Ya birde kafama takıldı acaba bu raporu geçiktirme olayı doğum paramızda kesinti olmasına yol açarmı yaa
Kendini korkutma yapamam diye herkes yapıyorda sen neden yapamayasin. .kendini güzel şeylere motive et bence o anı yaşama heyecanı ver kendi kendine hemen yawrunu kucağına alicaksin.doktorun neyi uygun görürse onu tercih et..Kızlar şimdiye kadar böyle bir korkum yoktu ama bende doğum korkusu başladı 33. Haftada yim galiba normal doğum yapamicagim işin kötü yani çevremde herkes normal doğum yap sakinca yoksa diye baskı kuruyor eşim dahil kaç gündür bunu düşünüyorum kötüyüm
Ya doktorumla doğumla ilgili birsey konusmadim henüz ama artık o kadar korku var ki içimde doktor sezeryan desin istiyorum korkuyorum başaramam diye
bilmiyorum ki hiç:S ben 32+2de aldım raporu, hastanedeki kadın 32 haftalk gösterelm paranı tam al gibi bşy söylendi ama hçbşy anlamadım ne dediyse onu yaptık valla =) 15eylülde de tekrar gel mi demşti,aaa unuttum valla bak..kesinlikle işe gtme iş yeri ceza yer eylül15ten sonra dedi onu net hatrlıorm da.. Allahm ne unutkan oldmmmbende yatsam yuvarlansam diyorum sormaabenimde 32. hafta bu cuma oluyor bende cuma alıcam raporu. Ya birde kafama takıldı acaba bu raporu geçiktirme olayı doğum paramızda kesinti olmasına yol açarmı yaa
doktorm özel diye, beni bir hastaneye yolladı, direkt gittim aldım.. tabii bir miktar para da ödedim sanki o hastanede bakılmşım gibi para aldılar..birde canım nasıl aldın raporu vizite kağıdı falan götürdün mü? Direk kendi doktorundan mı aldın
Şimdiye kadar hep öyle yaptım ama o sancı zamanı ben ne yaparım bilmiyorum son haftalar diye böyle oluyor galibaKendini korkutma yapamam diye herkes yapıyorda sen neden yapamayasin. .kendini güzel şeylere motive et bence o anı yaşama heyecanı ver kendi kendine hemen yawrunu kucağına alicaksin.doktorun neyi uygun görürse onu tercih et..
doktorm özel diye, beni bir hastaneye yolladı, direkt gittim aldım.. tabii bir miktar para da ödedim sanki o hastanede bakılmşım gibi para aldılar..birde canım nasıl aldın raporu vizite kağıdı falan götürdün mü? Direk kendi doktorundan mı aldın
canım korkma.. geçen ben de düşündüm nasıl yapcam diye.. sonra durdum bi..ztn her 2 şekilde de epiduralle uyuşturuyorlar, yani inanılmaz acı yokmş ikisinde de.. dayanılabilecek gibiymş yani.. eskisi gibi değiil ki normal doğumlar.. Sezeryanda da o ağrıyı çekcen normalde de.. öyle düşün.. hayrlısı nasılsa öyle olsun!Şimdiye kadar hep öyle yaptım ama o sancı zamanı ben ne yaparım bilmiyorum son haftalar diye böyle oluyor galiba
ben arkadaşlarla yapcam cnm, yani inşallah becerebiliriz =)) kemeraltından o yuvarlak simit gibi şeyi aldık keçe aldık flan..bitince fotosunu koyarımARKADAŞLAR KAPI SÜSÜNÜ KENDİMİZ Mİ YAPIYORUZ YOKSA HASTANE HAZIR OLARAK MI VERİYOR?
hehe doktor mu sordu karnın niye bu kdr sert diye? siz söyleyin nie sert deseydn =)) bnm de bazen sertleşio..doktor bşy kasılması dedi..farkettiğin zaman dakika tut bakalm dedi..ne kdr sürüo ne kdr sıklıkla oluo.. doğum olacağı zaman sıklaşıomş işte bunlar..alıştrma kasılmalar bunlar dedi..bende de var sertlik canım yaa bende çalışabilir raporu alıcam bu cuma o zaman sorucam normalmi diye
Ay inşallah ya zaten epidural biraz beni rahatlatiyor açıkcasıKendini korkutma yapamam diye herkes yapıyorda sen neden yapamayasin. .kendini güzel şeylere motive et bence o anı yaşama heyecanı ver kendi kendine hemen yawrunu kucağına alicaksin.doktorun neyi uygun görürse onu tercih et..
bilmiyorum ki hiç:S ben 32+2de aldım raporu, hastanedeki kadın 32 haftalk gösterelm paranı tam al gibi bşy söylendi ama hçbşy anlamadım ne dediyse onu yaptık valla =) 15eylülde de tekrar gel mi demşti,aaa unuttum valla bak..kesinlikle işe gtme iş yeri ceza yer eylül15ten sonra dedi onu net hatrlıorm da.. Allahm ne unutkan oldmmm
doktorm özel diye, beni bir hastaneye yolladı, direkt gittim aldım.. tabii bir miktar para da ödedim sanki o hastanede bakılmşım gibi para aldılar..
canım korkma.. geçen ben de düşündüm nasıl yapcam diye.. sonra durdum bi..ztn her 2 şekilde de epiduralle uyuşturuyorlar, yani inanılmaz acı yokmş ikisinde de.. dayanılabilecek gibiymş yani.. eskisi gibi değiil ki normal doğumlar.. Sezeryanda da o ağrıyı çekcen normalde de.. öyle düşün.. hayrlısı nasılsa öyle olsun!
Geceleri bendede sertleşme oluyor inş normal bir şeydir sık olmadığı icin vazla korkmuyorum ama haftaya randevum var sorucam doktoruma yinedehehe doktor mu sordu karnın niye bu kdr sert diye? siz söyleyin nie sert deseydn =)) bnm de bazen sertleşio..doktor bşy kasılması dedi..farkettiğin zaman dakika tut bakalm dedi..ne kdr sürüo ne kdr sıklıkla oluo.. doğum olacağı zaman sıklaşıomş işte bunlar..alıştrma kasılmalar bunlar dedi..
evet canim ben de oyle dusunuyorum tabi korkuyorum ama en sagliklisi normal.Epidural konusu benim de kafami cok kurcalayan bir durum bir suru sey yazip ciziyorlar acikcasi onu da gozum kesmiyor.Allah hepimize kolaylik versin insallah.Canım ben de normal düşünüyorum ve ben de çok kaygılıyım. Alttan muayene bile olamıyorum korkudan smear testi yaptıramamıştım ama sezeryanda istemiyorum onda da dikişler, ağrılar. Bebek ve anne için de en sağlıklısı bir engel yoksa tabi normal doğum. Ben şöyle düşünüyorum annelerimiz, annanelerimiz şartlar daha kötüyken yapabilmişler bu doğumu inş biz de sağlıkla kolaylıkla yaparız. Ben epidural konusunda kararsızım biraz. Bir arkadaşım epiduralsiz yaptı doğumu maşallah ama ben ağrıya dayanamam diyorum. Senin haftan benden önce canım, fırsatın olursa doğumdan sonra tecrübelerini yazarsan buraya faydalanırız.
Ben epidural son şeye gelmediğim süre istemicem inş çünkü ozmn uyusdugun için hiç bir şey hissetmiyorsun af edersin ama ozmn da çaba veremiyorsun dogumda haliyle uzuyor....biraz sabırlı olacağız sürekli olan bir sancı degil sonucda meleklerimiz için mecbur katlanicagiz canımAy inşallah ya zaten epidural biraz beni rahatlatiyor açıkcası
Şimdiye kadar hep öyle yaptım ama o sancı zamanı ben ne yaparım bilmiyorum son haftalar diye böyle oluyor galiba
kaçncı haftadasınz şmdi? bu sertleşmeler kasılmalar son haftalarda ritmkleşecekmiş işte..şimdikiler rahmin hazırlığymş.. nst'ye baülandğmz zaman ona da bakılcakmş anladğm kdryla.. düzenine bakcaklar heralde.. doktor normal dedi, kontrol et dinle kendni dedi ama işten güçen dinleyemedm hç..Geceleri bendede sertleşme oluyor inş normal bir şeydir sık olmadığı icin vazla korkmuyorum ama haftaya randevum var sorucam doktoruma yinede
Ben 32+1 hafta dayım..sen kacinci haftandasin? Doktorun kendini dinlemen gerektiğini söylüyorsa ihmal etme bence çalışıyormusun hala??kaçncı haftadasınz şmdi? bu sertleşmeler kasılmalar son haftalarda ritmkleşecekmiş işte..şimdikiler rahmin hazırlığymş.. nst'ye baülandğmz zaman ona da bakılcakmş anladğm kdryla.. düzenine bakcaklar heralde.. doktor normal dedi, kontrol et dinle kendni dedi ama işten güçen dinleyemedm hç..
Eki Görüntüle 1217378
kızlar bende bunu internetten aldım o kadar tatlı geldiki hastanede bununla resmini çekecem kızımın.bide disney hastane cıkısı aldım o da cok tatlı ..ay dogsalarda sevsek bebişleri..
Öyle doğru ama basaramama korkusu var işteBen epidural son şeye gelmediğim süre istemicem inş çünkü ozmn uyusdugun için hiç bir şey hissetmiyorsun af edersin ama ozmn da çaba veremiyorsun dogumda haliyle uzuyor....biraz sabırlı olacağız sürekli olan bir sancı degil sonucda meleklerimiz için mecbur katlanicagiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?