Keşke bende kızıma oda yapabilseydim, içimde kaldı biraz. Bizim doğumdan sonra taşınma durumumuz var. O yüzden bırakın odayı bir şifonyer bile almadım. Şimdilik evde geçici bir yer ayarlamam lazım. Bu arada İstanbul'da olup Kadir Has Avm'den alışveriş yapan giden var mı? Ben yarın giysi olayını oradan yapıp bitireyim diyorum.
bizde doktordan geldik:) hem 32. hfta raporumu almak hem de gittigim 2. doktoru iyice analiz etmek için bugün yine kendi doktoruma ihanet etmiş oldum
bu sgk anlasmalı hastanedeki dr u bugun yine cok begendim ama ufak bi sorunumuz var bayramda burdamısınız dediğimde ramazan bayramında ben calıstım simdi diger dr arkadasım nöbetçi dedi...suratımın asıldıgını görünce de gerci izinliyim diyorum ama insanlar bayramda marmarise tatile gelir ben nereye gidicem ki buralardayım dedi...ama yine de cok güvenemedim yanii hersey yolunda gider ve normal dogum yapmak istersem kızım da biraz erken gelirse dogum bayramda falan olursa adamı bulamayabilirimo yüzden sanırım bi süre daha 2 dr a da gitmeye devam edicem...her ikisi de 2 hafta sora kontrole cagırdı birinde 25 inde digerinde 29 unda kontolum var ve her ikisi de nst ye sokacak acaba zararı olur mu bebişe...off kafam karısık yine
kızımız 44 cm 1950 gr olmuş maşallah...boy olarak 1 hafta önden gidiyo dedi doktor Allah hepimize saglıklı sıhhatli kolay dogum nasip etsin insallah
Ben bir kere uğramıştım ama alınacak birşeyim kalmadığı için sadece gezdim.Marmara Forum'dan aldık bütün eşya ve kıyafetleri...Kadir Has'ta giysi satan birçok mağaza var,oradan da tamamlayabilirsin.
Canım ne güzel haberlerle döndün doktordan,çok şükür :) Gr'larla ifade ederken büyümüyor gibiydi ama şimdi kilolar çabuk artınca insanın inanası gelmiyor:)Maşallah 2 kilo :)Tatlım dr konusunun seni bu kadar germesine izin verme lütfen,eğer eski doktorunda daha mutlu olacaksan ki ben artık öyle olacağına emin oldum, ona devam et.Verilen para tekrar kazanılır ama kötü tecrübe hayatın boyunca aklından çıkmaz canım.Zaten doğum yaklaştıkça stresimiz artacak, bir de bu konuyu sıkıntı yapma kendine.Hem bayramda olup olmama konusundan da hiç hoşlanmadım.Bence o seni kaybetmemek adına izinde olsam bile Marmaris'teyim vs. dedi.Ben olsam bu söze kesinlikle güvenmezdim tatlım.Hele ki sen normal doğum istiyorsun, zamanı belirsiz.Son karar senin ve eşinin tabi ama ben fikrimi açık ve net olarak söyledim canım :)
Ben başladım okumaya kesinlikle yararlı...Lohusalıkta vakit olursa hep böyle kitaplar okumayı düşünüyorum. Güzel kitaplar aldım :) İnş. okuyacak vaktimiz olur..Bilinçli bir anne olup doğru yetiştirilmiş çocuklara sahip olmayı istiyorum. Hem çocuk için hem de bizim için çok önemli bence..:)SİMLAA YA
Ben okumaya başladım canım ve çok beğendim. Nevzat Tarhan ın bende de bir kitabı var ama senin önerdiğine de bakacağım. Bir daha ki siparişte de onu alayım o zaman:)
Cevap yazamıyorum nedense bu şekilde yazayım dedim ben de bakalım gidecek mi
canım kilosu boyu nasıl?önce normal usg ile baktı 35 haftalık dedi,sonra doplerr usg ye gönderdi oradaki ölçümlerdede 35 haftalık çıktı.doktorun hesabına göre 38 haftalık olunca doğum yaparsam sıkıntı olurmu acaba yaa
Canımm hersey Allah'tan geliyor zaten biz belirleyemiyoruz ki hersey keske istediğimiz gibi olsun. Haklısın canım oraya buraya para harcarken gercekten aslında cocuklarımızın rızkı gidiyor ortalarda kaynıyor. Ben hiç birsey yaptırmadım ona bakarsan. Ne ikili ne üçlü. Dua ettim Allah'a sağlıklı olsun diye. Ama sen yine bu konuda cok şanslısın devlette arkadasın vardı hemen ayaraladı sana. Benim devlette kuzenim doktor ama hiç bir faydasını görmedim sağolsun :)27 ağustosa devlete randevum var. Oraya da gidip bi muayene olucam. Bakalım bana plesenta ile ilgili bir şey söylicek mi. Sonra da 30 ağustosta veraya gidicem. İki doktorun söylediğine göre kararımı vericem. Çünkü normal doğum için engel olmazsa umut hastanesinde yapıcam. Eğer sezeryansa her yerde aynı zaten, onu vera hastanesinde olucam.
İkili testi yaptırmadım, üçlüyü de tsh tahlili için kan verirken doktor önceden sistemden istediği için ekranda çıktı. İğneyi takmışken alın bari onu da dedim. Ayrıntılı ultrasonun da aynı şekilde olacağı varmış. Arkadaşım ayarladı yoksa mümkün değildi benim yaptırmam. Özelde çok pahalıydı, paraya kıyamadım. Devlette de gün vermediler bana dolu dediler yalandan. Bir şey olacaksa oluyor zaten, buna kimse engel olamıyor. Ama düşüncelerimde yanılmadım. Oğlum olacak dedim, rüyamda defalarca kez gördüm. Oğlum oldu. Ayrıntılıda sorun çıkmayacak, ben rüyamda gördüm dedim. Çok şükür sorun çıkmadı. Allahıma şükür bugüne kadar hiç sorun yaşadım. 32 haftam bitmişken plesentanın önde olduğunu öğrendim. Her şey kader kısmet işi. Biz planlar yaparken Rabbim kaderimizi başka yazmış. Yapacak bir şeyimiz yok kaderimizi yaşamaktan başka:)
Hastanelerin sağlık personeline önceliği var bu yüzden kuzenin muhakkak yaptırırdı. Onlar için çok kolay bu işler. Neyse sağlıklı olsunlar da nasıl olsa doğumlara elmahkum para ödicez.. Ben Allahıma bıraktım artık, o nasıl isterse öyle olur. Benim doğum konusunda tek duam normal gibi gözüküp de sezeryana dönmemek. O kadar sancıyı çekip sezeryana girince insan her türlüsünü yaşamış oluyor. Ve umut hastanesi normal olana kadar her şeyi yapıyor, suni sancıya kadar. Artık başa gelen çekilir, bebeklerimiz bi şekilde çıkacaklar :))))))))))))))))))))Canımm hersey Allah'tan geliyor zaten biz belirleyemiyoruz ki hersey keske istediğimiz gibi olsun. Haklısın canım oraya buraya para harcarken gercekten aslında cocuklarımızın rızkı gidiyor ortalarda kaynıyor. Ben hiç birsey yaptırmadım ona bakarsan. Ne ikili ne üçlü. Dua ettim Allah'a sağlıklı olsun diye. Ama sen yine bu konuda cok şanslısın devlette arkadasın vardı hemen ayaraladı sana. Benim devlette kuzenim doktor ama hiç bir faydasını görmedim sağolsun :)
iyi günlerde kullanın.:) Az önce kıyafet dışında tek eksiği olan Otribebe burun aspiratörünü ve yedek uçlarını da aldım.
Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.
Teşekkürler. Neden ağladınız ki?iyi günlerde kullanın.
ben bir gidiyorum burada neler oluyor neler.. geliyorum kimse birşey yazmıyor.
az önce doğum hikayelerini okudum. daha doğrusu ağlamaktan doğru düzgün okuyamadım.
o gün ne yaparım bilmiyorum.
Öncelikle geçmiş olsun canım...Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.
Normal doğum istiyorum dogurabilecegim ölçülerde olsun yeter canım:)Maşallah maşallah bende cok merak ediyorum acaba doğduklarında kac kilo olacaklar :)
o an gözümün önüne gelince duygulanıyorum.Teşekkürler. Neden ağladınız ki?
Tatlım hamilelik insanı çok duygusal yapıyor ağla tamam ama kendini fazla üzme. Benim en yakın arkadaşım 21 gün erken doğurdu her şeyi çok normaldi. Bizim bebişler de erken gelebilir. Saglıklı sıhhatli olsun gerisi önemli değil. Henamızı sabırsızlıkla bekliyoruz canım seni de çok seviyoruz:))Sizler iyiki varsınız. Bugun gercekten duygusal bir günümdeyim herseye ağlıyorum. Desteğinizi hiç bir zaman esirgemediniz benden. Hepinizden Allah tek tek razı olsun. 3 kilo olsaydı rahat edecektim. Ben 4800 doğmuşum ya kızımın boyle az kilolu olması ne biliyim. Ama işte yine de son adet tarihimize gore beklenen doğum tarihinden 20-25 gün once gelecek olması üzüyor bizi. Ama yapcak birsey yok işte biyandan heyecan biyandan üzüntü var bizde.
Oyyy yerim ben bu bızdıkları:) seninki kaç kilo oldu canım?masallah güzel kızına canm :) bizim bızdık da 1 hafta önden gidiyo bakalım süpriz yapacaklar mı bize:)
Evet ya ultrasonda görünce hep ağlıyorum zaten:)) amin canım hepimizin bebişleri sağ salim gelsinler inşallah artık çok az kaldı:)Maşallah canım, Allah hep böyle keyifli dönmeyi nasip etsin, ultrasonda bile görünce içimiz kaynıyor artık:)
Damlacım önceki yazıyı da okudum da alıntılayamadım, tatlım hiç endişelenme, küveze falan girmeyecek minik kuşumuz, kilosu gayet iyi. Normal haftasında 2600-2700 doğan çok bebek var, hem sen hazırlıklarını da tamamladın, birçok güzel kitap okudun, anneciğin de yanında. Şimdi ayaklarını uzat, bebişinle kavuşmak için şafak say bakalım:) tabi bizde seninle baraber sayacaz:) Şimdiye kadar platonik bir aşkla bekledik minikleri birde onların bize sarıldığını, kucağımızda sakinleştiğini görünce eminim daha kolay olacaktır herşey. Hadi hep beraber güzel düşünelim, güzel olsun herşey
Tatlım başka doktor gördüyse yeterli bence bi sorun olsa söylerdi. Perşembeyi bekleyebilirsin. Evet 10 gün gecmeden muayene kaydı açamıyorlar ama kontrol kaydı açıp kontrolü de senin doktoruna yaptırabilirler. Benim hastanem yapıyor bu sekilde. Ben de iki hafta önce farklı bi doktora gitmiştim kendi doktorum yoktu 1 hafta sonra kontrol kaydı açtırıp krndi doktoruma göründüm muayene ücreti vermeden.Kızlar ya moralim bozuldu şimdi hastaneden aradılar. Ben Cumartesi doktora gitmiştim acil olarak ama kendi doktorum izinli idi. ben de başka doktora muayene oldum. Şimdi doktorumun izni bitti yarına randevu almıştım ama hastane diyor ki Cumartesi muayene olduğun doktora gitmelisin aksi takdirde normal muayene ücretinden de fazla ödersin sigorta karşılamıyor arada 9 gün olduğu için diyor. Ama benim kendi doktoruma gitmem lazım 5 haftadır görüşemedik çünkü. Ben şimdi napayım randevuyu mu ileriye alayım haftaya da perşembe ancak gidebilirim çok uzun süre gitmemiş olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?