2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Ben de senin gibi tam bir yüzünü hiç göremedim. Hep yan profil buna da şükür..Kafa alın falan aynı baba zaten başka bişey de belli olmadı hiç...
Pazartesi randevum var bakalım bu sefer görebilecek miyim :) Heyecan yapıyorum her defasında :)

Sorma canım para evi gerçekten. Ama benim aklıma başka fikirler geldi şimdi, iki kere gidicem ama 1 kez para ödücem ben de. Randevuyu 1 hafta sonraya alırsam problemi çözüyorum gibi.
İyi o zaman çözüm bulmana sevindim..Bu tarz haksız durumlara cidden sinirleniyorum
Ben de Pazartesi gidicem iple çekiyorum resmen meraktayım..:)

Annem de aynı senin gibi söylüyor işte canım. Zaten beni burada iki kişi çok korkuttu :))) O suni sancı insanı bayıltacak gibi oluyormuş. Bağırıp çağırmalar falan elde değilmiş yani. Annem de kıyamıyor bana, sezeryan ol diyor.

GELDİM BEN KIZLAR ELİMDE POŞETLERLE BİR SÜRÜ ŞEYLER ALDIM. DOKTOR İYİ DEDİ MAŞALLAH. HER ŞEYİ NORMAL DEDİ. EĞER İLERİKİ HAFTALARDA BİR SORUN ÇIKMAZSA ALLAH KORUSUN NORMAL DOĞUM OLACAĞIM :)

Tatlım zaten rapor icin muayene ediyor uygunsa her şey rapor veriyor. Emekli sandığında sgk işlemlerini çalıştığın iş yeri senin adına yaptıgı direkt rapor sistemden sgk önüne düşmediği için 1-2 gün sonrasına raporu veriyorlar. Yani sisteme tanımlama yapmıyorlar yazılı evrak veriyorlar onu da 1-2 gün sonrasına verebiliyorlar. Mesela ben bugün aldım ama 17 agustos tarihine göre verdiler raporu. Benim hastane yapıyor ama sen yine de doktor ve hastanene sor.

Bence ısrar et kontrol kaydı yaptır kendi doktoruna görün iki kere boş yere ücret verme.

Burası bizim gizli günlüğümüz, kara kutumuz iyi ki var burası:) ne demek canım, sen de sağol:)

toplam 7 kg aldın hee süper valla tebrik ederim canım ben 12 kg aldım bende yarın çalışabilir raporu alıcam bakalım benimki ne kadar oldu

ARKADAŞLAR BEN ALIŞVERİŞLERİMİ MİNİÇODAN YAPIYORUM. GERÇEKTEN FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN.BEN BUGÜN BİR ÇOK ŞEY ALDIM. HAFTAYA BEŞİĞİ VE LİSTEMDEKİ EMZİKLERİ FALAN ORADAN ALACAĞIM. BEBEĞE ÖZEL BİR KAT VAR NE ARARSAN VAR. BİRŞEYİ ALANA KADAR CANIM ÇIKTI. AZ SONRA ALDIKLARIMIN FOTOĞRAFINI ATARIM SİZE :) ( TABİ BAZILARI LC WAİKİKİ DEN VE ORADAKİ BİR MAĞAZADAN ALDIM. AMA ZATEN FOTOĞRAFI DÜZENLEYİP ÜSTÜNE YAZACAĞIM) :)

Aldıklarınızı sağlıklı günlerde kullansın bebeğiniz inşallah.

Benim iki hafta önce kızım 1540 Gr.dı. Yani tam 30 haftalıkken. Doktor iyi dedi ama kilolu mu biraz acaba. İki hafta geçti aradan. Bende normal doğum yapmak istiyorum. O yüzden kilolu olsun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…