Gitsin canım yazıktır tatil onunda hakkı , masrafları ailesi karşılayacak onunda ihtiyacı var 1 hafta dinlensinEşin seni bırakıp gidemez yollama:))
Ben de senin gibi tam bir yüzünü hiç göremedim. Hep yan profil buna da şükür..Kafa alın falan aynı baba zaten başka bişey de belli olmadı hiç...Beni doktorum ayda bir muayeneye çağırıyor. Belki 32. haftadan sonra sıklaşır muayene aralıkları. Bende o bir ay kızımı çok özlüyorum görmek istiyorum. Hatta bi sefer dayanamayıp muayene arası Maslak Acıbadem'den randevu aldım. İş yerimde Maslak'ta olduğu için.Bahaneyle işte hareketlerini hissetmiyorum merak ettim deyip ultrasona girdim :) Ama gene gül yüzünü göstermedi bana. Ben şimdiye kadar bi yan profilden gördüm hiç tam yüzünü göremedimEn son muayenemde doktor yüzü arkaya dönük artık pozisyonu değişmez yüzünü göremezsin dedi Zar zor yan profilden görebildik. Sizler her gittiğinizde yüzünü görebiliyor musunuz?
İyi o zaman çözüm bulmana sevindim..Bu tarz haksız durumlara cidden sinirleniyorumSorma canım para evi gerçekten. Ama benim aklıma başka fikirler geldi şimdi, iki kere gidicem ama 1 kez para ödücem ben de. Randevuyu 1 hafta sonraya alırsam problemi çözüyorum gibi.
Annem de aynı senin gibi söylüyor işte canım. Zaten beni burada iki kişi çok korkuttu :))) O suni sancı insanı bayıltacak gibi oluyormuş. Bağırıp çağırmalar falan elde değilmiş yani. Annem de kıyamıyor bana, sezeryan ol diyor.Seni korkutmak istemiyorum ama normal doğumda suni sancı cok acıtıyormuş canı. Ama sana nacizade tavsiyem var. Normal doğum için az da olsa sıkıntı varsa sakın girme o yola. Cok canının acımasını istemiyorum. Hayır sonuc iyi olsa tamm ama o kadar acı çektikten sonra sezeryana alınman gercekten koyar insana ya
Gitsin canım yazıktır tatil onunda hakkı , masrafları ailesi karşılayacak onunda ihtiyacı var 1 hafta dinlensin
Masallah canim gozunaydinn:)GELDİM BEN KIZLAR ELİMDE POŞETLERLE BİR SÜRÜ ŞEYLER ALDIM. DOKTOR İYİ DEDİ MAŞALLAH. HER ŞEYİ NORMAL DEDİ. EĞER İLERİKİ HAFTALARDA BİR SORUN ÇIKMAZSA ALLAH KORUSUN NORMAL DOĞUM OLACAĞIM :)
SAĞOL CANIM :)Masallah canim gozunaydinn:)
Tatlım zaten rapor icin muayene ediyor uygunsa her şey rapor veriyor. Emekli sandığında sgk işlemlerini çalıştığın iş yeri senin adına yaptıgı direkt rapor sistemden sgk önüne düşmediği için 1-2 gün sonrasına raporu veriyorlar. Yani sisteme tanımlama yapmıyorlar yazılı evrak veriyorlar onu da 1-2 gün sonrasına verebiliyorlar. Mesela ben bugün aldım ama 17 agustos tarihine göre verdiler raporu. Benim hastane yapıyor ama sen yine de doktor ve hastanene sor.Bakalım olmazsa 1 hafta son
Emekli sandığı canım benim. 2 Eylül benim 32. hafta ama okullar 1 eylül de açılıyor ben 1 eylül de alayım diyorum. Hatta şöyle bir şey yapayım o zaman randevuyu 1 hafta erteleyim kontrol için de 1 eylül de gideyim o zaman 1 eylül de ücret ödemem:) Olur di mi öyle?
Bence ısrar et kontrol kaydı yaptır kendi doktoruna görün iki kere boş yere ücret verme.Bakalım olmazsa 1 hafta son
Emekli sandığı canım benim. 2 Eylül benim 32. hafta ama okullar 1 eylül de açılıyor ben 1 eylül de alayım diyorum. Hatta şöyle bir şey yapayım o zaman randevuyu 1 hafta erteleyim kontrol için de 1 eylül de gideyim o zaman 1 eylül de ücret ödemem:) Olur di mi öyle?
Burası bizim gizli günlüğümüz, kara kutumuz iyi ki var burası:) ne demek canım, sen de sağol:)Bizde seni cok seviyorum. İçimde ki düşünceleri birtek burada paylaşabileceğim için buraya yazıyorum. Anneme soyleyemiyırum ben üzülürsem annemde benimle beraber üzülür benden cok annem takar kafasına o ünüzden güçlü durmaya calısıyorum annemin yanında. Eşim zaten askım kötüyü düşünme kötüyü çekme deme derdinde. O yüzen burası sizler beni cok rahatlatıyorsunuz. Hersey için teşekkür ederim :)
Maşallah kuzuya:) hemen hemen aynı dönemlerde doğum yapacağız:)1950 gram olmus kuzucum:)
Banane banane, ben yollamam tek başına tatile:) şaka bi yana canım tebrik ediyorum seni:)Gitsin canım yazıktır tatil onunda hakkı , masrafları ailesi karşılayacak onunda ihtiyacı var 1 hafta dinlensin
Merhaba canım arkadaslarım:) doktordan geliyoruz 32. Hafta calısabilir raporumu aldım. Hüma sultanımız tam 2 kilo olmuş 42 cm boyu da:) doktor kızın göbekli olacak dedi göbişi hep büyüktü:)) 1 hafta ilerden gidiyor gelişimi çok iyi dedi. Toplam 7 kilo aldım kilon da normal dedi. Çok tatlıydı kızım ya:)) acaba vaktinde doğarsa kaç kilo doğar merak ediyorum. Biz boyleyiz işte canlar siz nasılsınız?
BİZİMKİDE 1750 GRAM OLMUŞ :) HEM ARAMIZDA 2 GÜN VARMIŞ :) NEREDEYSE AYNI ZAMANLARDA DOĞUM YAPACAĞIZ :)1950 gram olmus kuzucum:)
Maşallah kuzuya:) hemen hemen aynı dönemlerde doğum yapacağız:)
BİZİMKİDE 1750 GRAM OLMUŞ :) HEM ARAMIZDA 2 GÜN VARMIŞ :) NEREDEYSE AYNI ZAMANLARDA DOĞUM YAPACAĞIZ :)
Aldıklarınızı sağlıklı günlerde kullansın bebeğiniz inşallah.ARKADAŞLAR BEN ALIŞVERİŞLERİMİ MİNİÇODAN YAPIYORUM. GERÇEKTEN FİYATLAR OLDUKÇA UYGUN.BEN BUGÜN BİR ÇOK ŞEY ALDIM. HAFTAYA BEŞİĞİ VE LİSTEMDEKİ EMZİKLERİ FALAN ORADAN ALACAĞIM. BEBEĞE ÖZEL BİR KAT VAR NE ARARSAN VAR. BİRŞEYİ ALANA KADAR CANIM ÇIKTI. AZ SONRA ALDIKLARIMIN FOTOĞRAFINI ATARIM SİZE :) ( TABİ BAZILARI LC WAİKİKİ DEN VE ORADAKİ BİR MAĞAZADAN ALDIM. AMA ZATEN FOTOĞRAFI DÜZENLEYİP ÜSTÜNE YAZACAĞIM) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?