2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ay hadi inşallah canım ya :) mayıs sonu görümcemin düğünü var, ona kadar en azından bi 10 kilo versem süper olur
Verirsin doğumdan sonra 10 kiloyu unutun diyorlar. Yeterki emzirirken cok yeme de giden kiloları geri alma. Ben hala 13 kilodayım yavaşladı kilo alma durumum hatta 2 haftadır hiç almıyorum desem yeridir heralde

27 ağustosta devlet hastanesine randevum var canım. Bi de devlete gidiyim dedim. Yalandan şey dicem, doğumu burada yapmayı düşünüyorum, sizce normal olma şansım var mı yoksa sezeryan mı olur dicem :)))))))))))
Evet oyle de. Özeller biliyorsun sadece para almak için de sezeryan diyebiliyorlarmış. Bunu sorduktan sonra muhtemelen çatına bakar. Ben cok korkuyorum o catı muanesinden

Verirsin doğumdan sonra 10 kiloyu unutun diyorlar. Yeterki emzirirken cok yeme de giden kiloları geri alma. Ben hala 13 kilodayım yavaşladı kilo alma durumum hatta 2 haftadır hiç almıyorum desem yeridir heralde

zaten son zamanlarda kilo veren bile oluyormuş canım.. Evet öyle diyorlar ama arkadaşlarım 10 kilo çok iddialı falan dediler moralimi bozdular yok yemeeem bol su içicem en çok su süt yapıyormuş zaten. süpersin canım, geçen günki foto tam bir Flamenko güzeliydin

ay çok heyecanlı hadi bakalım :) yatağı nerden alacaksın peki canım? Yatsan'ın yatakları çok güzelmiş ordan bir bak istersen?
Yok canım biz e bebekten aldık. Hiç bakmadım ben oralara neden bilmiyırum sanırım park yatak yatağı diye önemsemedim yatağını fazla. Bak ya oradan mı alsam acaba para iadesi olunca? Bi bakıyım ben en iyisi oralara da park yatağa uyumlu yatakları var mı ki?

Cok teşekkür ederim :) senin fotolara da bayıldım ben maşallah cok yakışıyorsunuz masal da ayrı bir atmosfer oluşturmuş bayıldım :) ben veremedim ama son zamanlarda evet veriliyormuş ama gitmiyor benden bide eskisi gibi rejim yapmıyorum o yüzden sanırım.gidecek inşallah doğumdan sonra o kadar kilo. Evet en cok süt yapan şey suymuş bol bol su içmek lazım

Evet oyle de. Özeller biliyorsun sadece para almak için de sezeryan diyebiliyorlarmış. Bunu sorduktan sonra muhtemelen çatına bakar. Ben cok korkuyorum o catı muanesinden
Devlette çatıma baktırmak istemiyorum ya temiz değil oralar. Ben özelde baktırırım çatıya. Devletteki ultrasonla eşine falan baksın ona göre söylesin :))) Çatı azcık acıtıyormuş canım artık dayanıcaz napalım. Umuttaki doktoruma normal doğumda çok güveniyorum, tecrübesi çok. Hayırlısıyla kurtuluruz inşallah hepimiz.
Ben 1 eylülde doktordayken belki de senin doğum gerçekleşmiş olur canım yaaa :))))))) Ayyy kızının resmini görmek istiyorum ona göreeee :)))))))

hmmm bilmiyorum ki canım park yatağı ile uyumlu mu, internet sitesi var bak istersen ordan. Ben park yatağına pamuk yatak aldım ya

Muhtemelen beklenen tarih 1 Eylül zaten. O gün üzerinden hesap ediyorum şafak saymaya. Geç olursa da cok ama cok mutlu olurum. Bakalım Perşembe randevumuz var yine. Artık tarihimizi netleşir. 26 mı 30 mu 1 mi 5 mi hangisi olacak bakalım :) ben catı muayenesi yaptırmayacağım gerek yok cunku zaten 10 una kadar içerde kalması bile mucizeymiş kızımın. O yüzden rahatım her sekilde sezeryanlığız biz. Ama bence de sen özel de yaptır cok korkuyorum ben sizin adınıza o muayeneden. İnşallah hiç canınız acımaz

günaydın canım, hadi bakalım hayırlısı olsun :)
İnşallah canım benim inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Normal doğuma başlayanlar kolayca doğurur inşallah. Sezeryan olacakların da inşallah çok ağrısı olmaz. Amin.
Çantamızı da hazırladık biz teyzesi bu arada :)))))))))

Hayırlısı olsun canım. 37. haftan bittikten sonra sezeryanla alırlarsa en uygun zaman olmuş olur zaten. Ama şimdi olsa bile küveze bile almazlar:) Korkma hiç. Yatağını kurdunuz mu? :)

aminnnnn :) ooo süpersin canım, benim çantada hala sadece terlik ve loğusa tacım var :)))))

Hayırlısı olsun canım. 37. haftan bittikten sonra sezeryanla alırlarsa en uygun zaman olmuş olur zaten. Ama şimdi olsa bile küveze bile almazlar:) Korkma hiç. Yatağını kurdunuz mu? :)
Park yatağı kurduk ama içinde ki yatağı yalnış almışım. Iade ettik para iadesini bekliyoruz yeni yatak alcaz sonra. Artık korkmuyorum. Şuanda ki korkum sezeryan. Keske hep içimizde kalsalar :s

aminnnnn :) ooo süpersin canım, benim çantada hala sadece terlik ve loğusa tacım var :)))))
Neyse başlamışsın gerisi gelir artık :)) Ben de lohusa tacını alamadım bi türlü:)) Ama rengi kırmızı olucak çünkü enerji veriyormuş.:) Hem ikincim kız olursa onda da kullanırım :)))

Park yatağı kurduk ama içinde ki yatağı yalnış almışım. Iade ettik para iadesini bekliyoruz yeni yatak alcaz sonra. Artık korkmuyorum. Şuanda ki korkum sezeryan. Keske hep içimizde kalsalar :s
Ben de yatağı visko aldım ama doğru mu yaptım bilmiyorum. Biz viskoda yatıyoruz,bebeğim de viskoda yatsın dedim.
Sezeryan beni de korkutuyor işte. Bana da sezeryan derse artık ona alıştırmaya çalışcam kendimi o yüzden yolum belli olsun istiyorum. Sen de kendini alıştır canım ilk defa böyle bir şey yaşıcaz, tedirginlik normal ama alıştıralım kendimizi. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak.

Neyse başlamışsın gerisi gelir artık :)) Ben de lohusa tacını alamadım bi türlü:)) Ama rengi kırmızı olucak çünkü enerji veriyormuş.:) Hem ikincim kız olursa onda da kullanırım :)))

aynen canım inşallah gerisi gelir ben de kırmızı aldım canım, geleneklerden şaşmadım kızıma da aynısının saç bandını aldım, takabilirsek tabi doğduğu an :)

damlacım sen gecelik alırken hangi bedende aldın?yani hamilelik öncesi bedenine göre mi aldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…