canım senin mobilyaların da düz renk olduğundan gri ve pudra fazla soft kaçmaz mı? Gerçi ben severim ama kız bebek odası ya bu :) bence gülkurusu rengi de pastel bir renk olduğu için aksesuarda zorlanmazsın ama genelde yani perdeler de dahil beyaz güzel olur. Uyku seti falan fuşya çiçekli olabilir güzel durur. bak Google'da Marshall güllü lokum diye yazınca görsellerde çok güzel odalar çıkıyor
Canim ya inan ayni soruyu bende soracaktim sen benden once davranmissin benim bebisinde son 1haftadir falan hareket sekli degisti ayni senin tarif ettigin gibi genelde ittiriyo karnimi yamultuyo sisiriyo bise bole sanki ayagini dayayarak gezdiriyo gibi oluyo bazen de karnim titresime girmis gibi bi degisik oluyo... ama bi sitede okumustum bebegin beyin gelisimi cok hizla ilerledigi icin hareketleri daha bilincli oluyomus bundan sonra ondan degisiyomus hatta soyle bi cumlede yaziyodu bu haftalwrda anne adaylari bebeklerinin hareketlerinin azaldigindan endise duyanlbilirler... insallah hep iyi olsun yavrularimiz bende persembeyi iple cekiyorum ..
Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki
Ben şu an İçgüdüsel doğumu okuyorum ama henüz başındayım o yüzden iyi midir değil midir tam bilemiyorum ama tavsiye edilen bir kitap.Diğerini duymadım o yüzden ona yorum yok:) Okuduğum kitapta şimdilik anladığım kadarıyla doğumun ağrısız olmayacağı ama bu ağrıyla başa çıkma yöntemleri ve kendini hazırlama üzerinde durmuş..Kızlar doğumdan korktuğum için kitap almayı düşünüyorum belki okuyunca biraz daha rahatlarım. Ama iki kitap arasında kaldım hangisini alayım bilemedim size danışayım dedim: 1. Ağrısız Doğum Mutluluğu 2. İçgüdüsel Doğum.
Var mı bu kitaplardan birini okuyan, tavsiyesi olan????
Canım ne güzel haberlerle geldin maşallah.. Biz 12 haftadır yüzünü göremedik, göstermiyor prenses hanımyarın doktora gidicez bakalım gösterir belki..
Canım ılık süt içmeyi dene istersen, benim de yanıyordu. Az önce süt içtim, ufacık bir armut yedim, rahatladım.
Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki
Merak etme biz seninle neredeyse aynı kiloda gidiyoruz. Beraber hallederiz. Ben hiç korkmuyorum, arkadaşım doğum yaptıktan yaklaşık 5 ay sonra doğum öncesi kilosuna dönmüştü sürekli emzirdiği için. 14 kg almıştı biz de 6-7 ayda döneriz ki arkadaşım baya da yiyorduBizimkinin beyni fazla gelişti sanırım :)))) allahtan hiç gece kalkıp yemelerim olmadı ama mesela şuan aşırı açım biran önce ofise geçsem de kahvaltı etsem.. Tartılara küstüm iyice bir de hep arkadaşlarım 1 yılda anca toparlıyosun diyo iice sinirlerim bozuluyobenim 6 ayda baya bi toparlamam lazım
Geçmiş olsun ıhlamur ya da ballı ılık süt iç, yumuşatsın boğazınıGünaydın Kızlar boğazım cok kötü ağrıyor ve kuruluk var .sifayi kaptim anlayacağınız.ve şimdi ise gitmek durumundayız.hepinizi.öpüyorum iyi günler dilerim
Kaçta randevun? Bence sen bu doktoru cok beğeneceksin. Neden bilmiyorum ismini ilk duydugum andan itibaren oyle hissediyorum :) çıkınca hemen haber ver olur mu merakla haber bekliyorum senden. Günaydın bu aradaGünaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki
Hayırlısı olsun canım senin için. 1 Eylül'e kadar gitmeyecekmisin doktora?Herkese hayırlı sabahlar :)
Bugün normal doğum için şafak 43-Kütahya :)
Kızlar biz dün akşam eşimle oturduk iyice düşündük. Ve doğumu umut hastanesinde yapmaya karar verdik :) Yine doktoruma randevu aldım, her zamanki gibi 1 eylüle kadar dolu ama olsun :) 1 eylülde izinde oluyorum rahatça giderim kocişimle:) Çalışamaz raporumu da alıcam. Doğumumun normal mi sezeryan mi göründüğünü de konuşucam:) Hayırlısı artık :)
Kaçta randevun? Bence sen bu doktoru cok beğeneceksin. Neden bilmiyorum ismini ilk duydugum andan itibaren oyle hissediyorum :) çıkınca hemen haber ver olur mu merakla haber bekliyorum senden. Günaydın bu arada
27 ağustosta devlet hastanesine randevum var canım. Bi de devlete gidiyim dedim. Yalandan şey dicem, doğumu burada yapmayı düşünüyorum, sizce normal olma şansım var mı yoksa sezeryan mı olur dicem :)))))))))))Hayırlısı olsun canım senin için. 1 Eylül'e kadar gitmeyecekmisin doktora?
Herkese hayırlı sabahlar :)
Bugün normal doğum için şafak 43-Kütahya :)
Kızlar biz dün akşam eşimle oturduk iyice düşündük. Ve doğumu umut hastanesinde yapmaya karar verdik :) Yine doktoruma randevu aldım, her zamanki gibi 1 eylüle kadar dolu ama olsun :) 1 eylülde izinde oluyorum rahatça giderim kocişimle:) Çalışamaz raporumu da alıcam. Doğumumun normal mi sezeryan mi göründüğünü de konuşucam:) Hayırlısı artık :)
Merak etme biz seninle neredeyse aynı kiloda gidiyoruz. Beraber hallederiz. Ben hiç korkmuyorum, arkadaşım doğum yaptıktan yaklaşık 5 ay sonra doğum öncesi kilosuna dönmüştü sürekli emzirdiği için. 14 kg almıştı biz de 6-7 ayda döneriz ki arkadaşım baya da yiyordu
Geçmiş olsun ıhlamur ya da ballı ılık süt iç, yumuşatsın boğazını
canım ben doktora gitmeden büyük bir bardak süt içiyorum, ultrasonda yarım saat önce de çikolata yiyip üstüne su içiyorum her gittiğimde bu şekilde yüzünü görüyoruz:) doktor ultrasonda önce fazla yürüme dedi ayrıca.
11de canım randevum.. Ay öyle mi diyorsun inşallah canım bakalım, hayırlısı olsun :) vermem mi hemen yazacağım burayasen naptın canım? geldi mi tüllerin? hazırlıklar ne durumda?[/QUOTE
Yatağı yalnış almışım ölçülerini e bebeğe iade ettim bugun yarın para iadesi yapacaklar yeniden alcam evet tüller falan geldi tek yatak kaldı diğer hersey hazır. Yatağımız da gelse süslemelere başlayacağım. Bügünde pompa alcaz cok heyecan yaptım ben o pompa olayına neden bilemedim kendilerini sağ elim gibi görmeye başladım :)
canım çok sağol öneriler için, ama ben şimdi süt içemem midem bulanırçikolata yiyim azıcık.. bakalım ya zaten ümidimi kestim artık bizim kızdan :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?