Anammm göbiş inmiyormuş mu? Annem de söylemişti bana bunu ama inanmamıştımBenim göğüsler ufacıktı zaten 75 idi 80 beden aldım ama birazcık büyüse olmucak gibi özellikle sırt kısmı. Olmazsa değiştireyim yarın 85 alayım. Bir de şu desteklilerden alcam ama bulabilir miyim mağazalarda? internette var ama ben netten alışverişi pek sevmem özellikle kıyafet içinse. Sen nerelerden alıyorsun canım? Mothercare da falan var mı? yoksa kemeraltı, karşıyaka falan mı yapmak lazım?
Hehehe ay ne bileyim :) ya erkekte olabilir de kızda koca kafa güzel değiillll((
Aynen canım ya sabah kalktığımda ben de çok aç uyanıyorumsonumuz ne olacak acaba :/
Canım ılık süt içmeyi dene istersen, benim de yanıyordu. Az önce süt içtim, ufacık bir armut yedim, rahatladım.Yaa sorma canimm yaa surekli açım
Ben ve bugun yedigim sacma sapan seyler yuzunden suan yemek borum yaniyo
Himm soledigin ii oldu cnm o zaman koctasin internet sitesine de bi bakiyim cok saol
Kuzucukkk yarinn herman cikisinda haberlerinii bekliyorumm mutlaka:)
Kızlar bu arada bebeğimin çok hareketli değil benim sizinde öyle mi? Daha çok ittirme şeklinde kendini hissettiriyor arada da vuruyor.Bazen öyle bir ittiriyorki karnımı bir tarafa doğru karnım yamuluyor resmen:) Sorun yoktur sanırım dimi yine de size sorayım dedim
melodika özellikle sana gelsin bu mesaj, sen de benim gibi yakınıyordun bu şişliklerden ya.
Kızlar, hani ellerimiz ayaklarımız şişiyor diye yakınıyoruz ya son gittiğim doktorun önerisiyle akşamları yarım saat 45 dakika yürümeye başladık 2 gündür. Gerçekten maşallah çok rahatladı ayaklarım ve ellerim. Doktor dedi ki öyle sanıldığı gibi tuzla falan ilgisi yok, ana damarlara baskı olduğundan kan uç noktalarda birikiyor. Dolaşımı rahatlatmak için her akşam yarım saat 45 dakika tempolu yürüyeceksin. Adama nasıl dua ediyorum 2 gündür, ayaklarım neredeyse normale döndü çok şükür. Tavsiye ederim yürüyün.
Canim aynisini benim doktorda soyledi heraksam yuru serinde sicaklrda disariya pek cikma dedi bende yuruyorum iyi geliyo soguk dus aliyiorum oda cok iyi geliyo bide kisa sure ayaklarimi yukariya kaldiriyorum .. benin suan enbuyuk problemim ellerimde ki uyusmalar oda odemden oluyomus netten okudum neiyseku doktor kontrolune az kaldi sorucm bakalim doktora...
Marilyn diye bi marka var penyesi çok güzel.ben mariliyn gecelik sabahlık takimi bide pijama takımını aldım..tavsiye ederimkızlar ben ist. anadolu yakasındayım. sizlerden bu gecelik konusunda yardım istiyorum. nerelerden aldınız kaça aldınız
Yaa sorma canimm yaa surekli açım
Ben ve bugun yedigim sacma sapan seyler yuzunden suan yemek borum yaniyo
Himm soledigin ii oldu cnm o zaman koctasin internet sitesine de bi bakiyim cok saol
Kuzucukkk yarinn herman cikisinda haberlerinii bekliyorumm mutlaka:)
Deme öyle annesiii, kafalarının içi güzel olsun.
Bugün sabah ezanında 2 tane armut yiyip yattım, hayatımda bir ilk bu :) İçim yanmış, sulu sulu nasıl iyi geldi.
izlemeseydin canım ben izlersem kötü etkilenirim diye korkuyorum. Ben zaten çok korkak bir insanım. Doğum yaklaştıkça artıyor korkum sanki. Şu çatı muayenesi bile şimdiden geriyor beni. Nasıl oluyor yaptıran var mı acaba topikte? Ben hep normal doğum istedim ama günler yaklaştıça kafam karışıyor sezeryan mı acaba diye?
Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki
Günaydın Kızlar boğazım cok kötü ağrıyor ve kuruluk var .sifayi kaptim anlayacağınız.ve şimdi ise gitmek durumundayız.hepinizi.öpüyorum iyi günler dilerim
Benden de günaydın herkese. Eee kahvaltını yaptın mı :) Ben yaptım :) Mesai 9.00da bizim ama servis yüzünden 8'de ofiste oluyorum hep.Günaydın minnoş anneleeerrr :) bugün doktor randevumuz var bakalım kızımız neler yapıyor :) inşallah her şey yolundadır ben gün yaklaştıkça iice pimpirik oldum çok rahattım oysa ki
Aynen aynen, affetmem bu saatten sonra hiçbirini :)
Aynı durumdayız lakito, emzirme sütyeninde arkadaşım Anıl marka olanları tavsiye etmişti, uçlarını da belli etmiyormuş..
Pardon yanlış yazmışım. Chezmam olacak.Ben Chezzman diye bir marka var. Netten alacağım sitesinden.
Ayy bugün ben soracaktım bu soruyu denk geldik:)) Resmen hafiften topallar gibi oluyorum hele oturup ayağa kalktığım ilk anda daha çok oluyor acaba çatı genişlemesi falan mı oluyor..Cevap geldi mi bilmiyorum sayfalara bakmadım ama benim ve bu ağrımı duyanların yorumu bu..Pazartesi doktora gidince soracağım.kızlar hepinize iyi akşamlar nasılsınızbenim 2-3 gündr vücumun bacaklarımla birleştiği kısımdaki kemiklerim ağrıyor sizce sebebi ne olabilir ? böyle ağrısı olan oldumu .
bu arada biliyorsun değil mi cumartesi-pazar özel hastanede yazılan ilaçları devlet ödemiyor, eczaneden sigortasızmış gibi alıyorsun.Canım cumartesi gidiyorum artık kontrole. 1 eylül de tekrar gideceğim doğum izni için o zaman ücret ödemeyeceğim. Hallettik çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?