olur canım o da olur :))))
ama benım niye öyle çıktı sende 19 ağustosta gıttın doktora 35 gün saydı oda 22 eylule gelıyo aman olsun yerıme bırı gelse rahatlıcam bol bol oturcam
allah eğlendirmesi o yollarda canım tez vakitte kurtarsın hepimiziBEN NORMAL YAPACAĞIM. İLK ÇOCUĞUMDA NORMALDİ :)
canım benim 37 haftam pazar günü doluyor, 37 dolunca çalışmak yasak ya o yüzden cuma son gün, aslında sistemde kanun gereği cumartesi son gün görünüyor ama cumartesi çalışmadığım için cuma bitiyor
bnde normal çok ıstıorum.nrde yapcn doğumucnm?zaman yaklastkca bnde de yavaştan doğum telası başladı.o bebısı nasl cıkarcam ordan blmyrmBEN NORMAL YAPACAĞIM. İLK ÇOCUĞUMDA NORMALDİ :)
Canım benimde 37.haftam 17 eylülde doluyor ben o gün izine çıkmayı düşünürken insan kaynakları 19 eylüle kadar çalış ne olucak cuma çıkarsın dedi yasal olarak birşey olur mu ki acaba?
Maşallah bebeğine. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu arada evet tombik yanaklar çok bi şeker görünüyor. Bizimkinin yandan sanki yanakları sarkmış gibiydi en son :)Kızlar şimdi doktordan geldim. Kuzumu gördük babasıyla. 1700 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyormuş. Suyu falan iyiymiş. Doktor fotoğraf verecekti bize. Ama kordonu öndeydi bir dahaki gidişimizde verecek. Yine de gördüm yüzünü. Yanakları tombik tombikti. Bebek olmuş resmen :) çok mutluyum. 32. Haftada da izne ayrılacağım. 8 eylülde raporu yazacaklar. O zamana kadar da normal rapor kullanacağım. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşı sardı :)
maşallah canım.
benim de yürüyünce ayaklarım şişiyor. kasıklarımda hissediyorum. yürüyemiyorum hiç..
yine de dikkat et canım.. yürüyüşler doğumu da etkiliyor. özellikle son zamanlarda bunun için öneriyorlar.
o kaşık biberon iyiymiş de fiyatı çok pahalıymış.
bu arada Damla gelmedi haber yok mu?
Kızlar bugün ben izne çıktıktan sonra yerime çalışacak kızla tanıştık:) Çok iyi bir kıza benziyor:) Hayırlısı olsun:)) Pazartesi gününden itibaren bir hafta ona iş öğreticem. Sonraki hafta da yokum artık. Belki haftaya fazla yazamam size, duruma göre bakıcaz artık :) Hakkımızda hayırlısı olsun:)
Canım benimde 37.haftam 17 eylülde doluyor ben o gün izine çıkmayı düşünürken insan kaynakları 19 eylüle kadar çalış ne olucak cuma çıkarsın dedi yasal olarak birşey olur mu ki acaba?
Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.
Kamuran hadi hayırlısı, iyi öğret kıza da izindeyken zırt pırt aramasınlar seni. Bizim müdür bir çocuğa şiddet uyguladığından mahkemelik olmuştu. Çocuğun öğretmenini de müdür kendi şahidi göstermiş. Yazık kızcağız müdüre o kadar yalvardıysa da yazmayın beni şahit diye adam dinlemedi. Yeni doğum yapmış haliyle mahkemelerde ifade vermekle uğraşmıştı. Aklıma o geldi şimdi.
Ama SATına göre hesaplanıyor doğum tarihi. Senin SAT'ın kaç canım? Aşağıdaki günlüğe göre uymuyor söylediğin tarih. Benim SAT 4 Ocak, 37. haftam 19 Eylülde doluyor.
canım yasal olarak 37 hafta dolduktan sonra çalışamazsın. ik ya tutarsa demiş ama sen kabul etme, 36+6 da çık izne, kanuna aykırı de onlara da..
canım ben senden 4 gün önce doğuruyorum ama 5 hafta çalışabilir günümü hesaplayınca 19 eylül de çıkacam görünüyor senin nasıl 17 eylül oluyor?
Selamlar herkese bugun daha yeni foruma girdim ama damlayi goremedim yada gözlenmi kacti haber varmi kızlar bu saate kadar haber gelmediyse inşallah kotu bişeyler yoktur
evet sat a göre hesaplanıyor benim tarihlerim de seninle aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?