2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım benimde 37.haftam 17 eylülde doluyor ben o gün izine çıkmayı düşünürken insan kaynakları 19 eylüle kadar çalış ne olucak cuma çıkarsın dedi yasal olarak birşey olur mu ki acaba?

slm kızlar naslsnz?ben bugün çok halsızım.sabah kendimi yataktan kaldramıorum.bu arada hafıf gogus sarkması olmus galıba demstm ama yanls alarmmış.sukur sarkmamıs.ssrkmamıskı büyümüş dedı bnde baktm hakverdm galıba çok buyudıgu ıcın sarkmış gbı geldı bna.kucuk göğüs arıor hala gozlerm.ama bu korku bna yettı.1gunlugne dahı olsa sutyensz dolasmıcsm.bu arada emzırdkten sonra göğüsler kuculuormus tekrardan.bır de arkadaşa catlak dgl onlar damarlar demıs.mavı damarlst oluor ınce ınce.belkı gerçekten oyledır.bn gbı yanılmısındır

Kızlar şimdi doktordan geldim. Kuzumu gördük babasıyla. 1700 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyormuş. Suyu falan iyiymiş. Doktor fotoğraf verecekti bize. Ama kordonu öndeydi bir dahaki gidişimizde verecek. Yine de gördüm yüzünü. Yanakları tombik tombikti. Bebek olmuş resmen :) çok mutluyum. 32. Haftada da izne ayrılacağım. 8 eylülde raporu yazacaklar. O zamana kadar da normal rapor kullanacağım. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşı sardı :)

Canım benimde 37.haftam 17 eylülde doluyor ben o gün izine çıkmayı düşünürken insan kaynakları 19 eylüle kadar çalış ne olucak cuma çıkarsın dedi yasal olarak birşey olur mu ki acaba?

canım yasal olarak 37 hafta dolduktan sonra çalışamazsın. ik ya tutarsa demiş ama sen kabul etme, 36+6 da çık izne, kanuna aykırı de onlara da..

Maşallah bebeğine. İnşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız. Bu arada evet tombik yanaklar çok bi şeker görünüyor. Bizimkinin yandan sanki yanakları sarkmış gibiydi en son :)

Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.

Kamuran hadi hayırlısı, iyi öğret kıza da izindeyken zırt pırt aramasınlar seni. Bizim müdür bir çocuğa şiddet uyguladığından mahkemelik olmuştu. Çocuğun öğretmenini de müdür kendi şahidi göstermiş. Yazık kızcağız müdüre o kadar yalvardıysa da yazmayın beni şahit diye adam dinlemedi. Yeni doğum yapmış haliyle mahkemelerde ifade vermekle uğraşmıştı. Aklıma o geldi şimdi.

Ama SATına göre hesaplanıyor doğum tarihi. Senin SAT'ın kaç canım? Aşağıdaki günlüğe göre uymuyor söylediğin tarih. Benim SAT 4 Ocak, 37. haftam 19 Eylülde doluyor.

selam arkadaşlar,
nasılsınız uzun zamandır giremiyordum. forum iyice değişmiş.
bebeğim çok hareketli,17 eylül de benim de izne ayrılmam gerekiyor ama ben yıllık iznimden 7 iş günü kullanıp 5 eylül de çıkmak istiyorum. o zaman bebeğimin eşyalarını yıkayıp ,ütülerim .bir de şimdi hafta sonları yüzebiliyorum gerçekten çok iyi geliyor ,tamamen izne ayrılınca hergün yüzmeyi planlıyorum doktor son güne kadar yüzebilirsin bir sorun olmaz iyi olur dedi. Sizlerin nasıl gidiyor ?

canım ben senden 4 gün önce doğuruyorum ama 5 hafta çalışabilir günümü hesaplayınca 19 eylül de çıkacam görünüyor senin nasıl 17 eylül oluyor?

evet sat a göre hesaplanıyor benim tarihlerim de seninle aynı.

canım yasal olarak 37 hafta dolduktan sonra çalışamazsın. ik ya tutarsa demiş ama sen kabul etme, 36+6 da çık izne, kanuna aykırı de onlara da..

Yok canım insan kaynaklarımızdaki kız çok iyi biri kötü düşündüğünü zannetmiyorum.Zaten şimdi sisteme geçmiş mi rapor diye baktırdım tarihi de kontrol ettik evet 17 sinden sonra çalışmaman lazım raporda yazıyor dedi.. belki bir önceki hafta cumadan çıkarım bende bakalım sağlığıma göre.. hepimiz aynı zamanlarda çıkıyoruz ama bir ay var gözümde büyüyor.. sağol bilgi içinde:)

canım ben senden 4 gün önce doğuruyorum ama 5 hafta çalışabilir günümü hesaplayınca 19 eylül de çıkacam görünüyor senin nasıl 17 eylül oluyor?

benimki bir hafta geç döllenme olduğu için aslında 15 ekim doğum tarihi ama son adete göre de 8 ekim.. Tüm hastanelerdeki kontrollerimde hep adet tarihine göre yazdıkları için devlette o şekilde kabul ediyor yani 1 hafta kaybım oluyor ama neyse dedim 36. haftada çıkmış olucam ama olur o kadar dinlenirim.

Öğretmen olan arkadaşlarıma danışmam gerek :)
Kızlar bizim 32. hafta raporumuz çıktı ya, müdürüm diyor ki "Sen zaten yaz tatilindesin. Bu rapor şimdi lazım değil. Sadece İlsis'e işlerim bu raporu, başka yere göndermeye gerek yok." diyor. Sizin müdürleriniz çalışabilir raporu hakkında ne söylüyor acaba?

Selamlar herkese bugun daha yeni foruma girdim ama damlayi goremedim yada gözlenmi kacti haber varmi kızlar bu saate kadar haber gelmediyse inşallah kotu bişeyler yoktur

evet sat a göre hesaplanıyor benim tarihlerim de seninle aynı.

Düşününce ilginç geliyor, aynı tarihlerde rahmimize düşmüş yavrularımız :) Ben hamile kaldığım günü biliyorum mesela. Çok istemiştim o gün eşimi. O heyecanla korunmayıverdik bir kerecikten birşey olmaz diye ve geldi girdi karnıma miniğim. Allah'ın takdiri işte. Bizim çocuk sahibi olma vaktimiz gelmiş de geçiyordu bile ama sorumluluktan kaçtığımız için erteliyorduk hep. Bence hepsi kaderimize yazılmış. Bahtları da güzel yazılmıştır inşallah hepimizin evlatlarının.

Bu arada kızlar komik olacak ama ya forumun reklamlarında devamlı ağı olmayan orasında inci dizili kırmızı donlar gelip duruyor sayfama ya. Ne demek istiyor acaba bu kadınlar kulübü bana

kızlar merhaba ben bugün unıversitye gittim bebeğimin beynınde görülen büyüme ile ilgili ama allahıma şükürler olsun bi problem yok profesor baktı unıversitede hiçbir problemi yok sağlıklı şekilde doğurabilirsn dedi :) moralim tam anlamıyla yerine geldi. inşallah sizlerde iyisinizdir. pek fazla giremiorum ama arkadaşlar damlayı göremedik yazmışlar bi sorun yoktur inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…