maşallah canım.Kızlar şimdi doktordan geldim. Kuzumu gördük babasıyla. 1700 gram olmuş. 1 hafta önden gidiyormuş. Suyu falan iyiymiş. Doktor fotoğraf verecekti bize. Ama kordonu öndeydi bir dahaki gidişimizde verecek. Yine de gördüm yüzünü. Yanakları tombik tombikti. Bebek olmuş resmen :) çok mutluyum. 32. Haftada da izne ayrılacağım. 8 eylülde raporu yazacaklar. O zamana kadar da normal rapor kullanacağım. Zaman yaklaştıkça alışveriş telaşı sardı :)
evet canım bebeklerimiz çok kıymetliler.. güle güle kullanın.Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.
.
maşallah hareketliymiş..selam arkadaşlar,
nasılsınız uzun zamandır giremiyordum. forum iyice değişmiş.
bebeğim çok hareketli,17 eylül de benim de izne ayrılmam gerekiyor ama ben yıllık iznimden 7 iş günü kullanıp 5 eylül de çıkmak istiyorum. o zaman bebeğimin eşyalarını yıkayıp ,ütülerim .bir de şimdi hafta sonları yüzebiliyorum gerçekten çok iyi geliyor ,tamamen izne ayrılınca hergün yüzmeyi planlıyorum doktor son güne kadar yüzebilirsin bir sorun olmaz iyi olur dedi. Sizlerin nasıl gidiyor ?
Selamlar herkese bugun daha yeni foruma girdim ama damlayi goremedim yada gözlenmi kacti haber varmi kızlar bu saate kadar haber gelmediyse inşallah kotu bişeyler yoktur
selam arkadaşlar,
nasılsınız uzun zamandır giremiyordum. forum iyice değişmiş.
bebeğim çok hareketli,17 eylül de benim de izne ayrılmam gerekiyor ama ben yıllık iznimden 7 iş günü kullanıp 5 eylül de çıkmak istiyorum. o zaman bebeğimin eşyalarını yıkayıp ,ütülerim .bir de şimdi hafta sonları yüzebiliyorum gerçekten çok iyi geliyor ,tamamen izne ayrılınca hergün yüzmeyi planlıyorum doktor son güne kadar yüzebilirsin bir sorun olmaz iyi olur dedi. Sizlerin nasıl gidiyor ?
kızlar merhaba ben bugün unıversitye gittim bebeğimin beynınde görülen büyüme ile ilgili ama allahıma şükürler olsun bi problem yok profesor baktı unıversitede hiçbir problemi yok sağlıklı şekilde doğurabilirsn dedi :) moralim tam anlamıyla yerine geldi. inşallah sizlerde iyisinizdir. pek fazla giremiorum ama arkadaşlar damlayı göremedik yazmışlar bi sorun yoktur inşallah....
kızlar merhaba ben bugün unıversitye gittim bebeğimin beynınde görülen büyüme ile ilgili ama allahıma şükürler olsun bi problem yok profesor baktı unıversitede hiçbir problemi yok sağlıklı şekilde doğurabilirsn dedi :) moralim tam anlamıyla yerine geldi. inşallah sizlerde iyisinizdir. pek fazla giremiorum ama arkadaşlar damlayı göremedik yazmışlar bi sorun yoktur inşallah....
oooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn cnm:)
gözünaydın cnm cok sevindim:))
canım gözün aydın,yahu senin daha önce de böbreğinde mi bir problem var demişlerdi?kızlar merhaba ben bugün unıversitye gittim bebeğimin beynınde görülen büyüme ile ilgili ama allahıma şükürler olsun bi problem yok profesor baktı unıversitede hiçbir problemi yok sağlıklı şekilde doğurabilirsn dedi :) moralim tam anlamıyla yerine geldi. inşallah sizlerde iyisinizdir. pek fazla giremiorum ama arkadaşlar damlayı göremedik yazmışlar bi sorun yoktur inşallah....
oooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn cnm:)
gözünaydın cnm cok sevindim:))
çok şükür canım.gözünüz aydın..
maşallah canım.
ben 30 lu haftalarda gitmiştim ama dr un cihazı öyle yeni teknoloji olmadığı için yine öncekiler gibi gösteriyordu. neyse hayırlısı olsun. önceden onlar da yoktu.. diye kendimi teselli ediyim. iyi olsunlarda az kaldı..
evet canım bebeklerimiz çok kıymetliler.. güle güle kullanın.
maşallah hareketliymiş..
ben eylülde başlayacağım herşeye.
ben de merak ettim canım.
çok teşekkür ederiz teyzeleri Allahıma binlerce kez şükretsem az hep beynımı kemirdi ya varsa ya kötüyse die ama bitti sonunda şimdi bebeğimi keyifli bi şekilde bekliycem. rabbim benim gibi olanlarında yüzünü güldürür inşallah sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza...
canım gözün aydın,yahu senin daha önce de böbreğinde mi bir problem var demişlerdi?
bu doktorlar sürekli yanlış tahminlerde mi bulunuyor ? Allahtan farklı farklı doktorlara gidiyorsun da bir şekilde iyiye dönüyor.
Biz sana demiştik annesiii, profesörden önce biz biliyorduk bunu zaten :) Şaka bir yana çok sevindim canım. Maşallah, sağlıkla gelsin yavrunuz.
dünürüme bir selam vereyim dedim ,çok boş bırakmayayım ,oğlum yokken ben göz kulak oluyorum buralara:)Nasıl gidiyor canım her şey yolunda mı ,o kadar çok şey yazılmış ki bakamıyorum geçmişe.
sağolasın canım yok böbrek değildi kalpte delik vardı o da temiz çıktı her doktor bişiyler uydurdu
ne çektiim şu doktorlardan yahuu :)
sağolasın canım evet hepiniz destek oldunz iyiki varsınız kızla... Allahım hepimizin yavrularını zamanında sağlıklı bi şekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah
canım inşallah geç kalmayız. bebeklerimiz biraz bekler inşallah zamanları var.. annem ancak o zaman gelecek.. hem yakın bir tarih olsun istiyorum.inş. çok geç kalmış olmyız ya da bebekler erken davranmaz ,şimdi bir hafta sonum var onu da kendime ayırıyorum ,ailemle arkadaşlarımla geçiyorum,yüzüyorum ,yürüyorum eylül de tüm gün evde olacağım için hepsini yaparım zaten 1 en fazla 2 günlük işler kaldı .uzun zamandır giremiyordum canım en son eşinle bir kredi mevzun vardı çözebildiniz mi ?her şey yolunda mı ?
aslında tam işlerimi kolaylamıştım daha sık girecektim sonra yanıma yetiştirmem için bir kız verdiler ben de giremedim ,sonra hakkımda bu kız da çok ciddiyetsiz rahatlıkla yerini alabilirim diye düşünmesin dedim :)Saoll canim Allaha sukur hersey yolunda gelininiz gayet ii:)
O kadar az ugruyosun ki foruma gecmisi okuman mumkun diill ben 1 gun bile girmesem yazilanlarinokumaya useniyorum:) daha sık gelmeye calis ozluyoruz:)
Alisverissler bitmedii biter mi hic:)) bebek odasi, sepet besigi, park yatagi, nevresimleri, battaniyeleri,kiyafetleri, puseti, portbebesi, oto koltugu, kangurusu, sterilizatoru, sut sagma makinesi,atesolceri, biberonlari hazir...aslında tam işlerimi kolaylamıştım daha sık girecektim sonra yanıma yetiştirmem için bir kız verdiler ben de giremedim ,sonra hakkımda bu kız da çok ciddiyetsiz rahatlıkla yerini alabilirim diye düşünmesin dedim :)
Ben de sizleri çok özledim .alışverişi ,odasını flan bitirdin mi ,benim şuan için kendi geceliğim,oğlum için burun aspiratörü ,bornoz takımı ,alt açma kaldı, geri kalan tüm her şey hazır inş.yıkanıp ütülenecek .5 eylülden sonra .
Bu arada odası geldiğinde çok duygulandım sürekli ağladım,
En son büyük alışverişini yaptık gidip gelip eşyalarını koyduğum odada poşetlerden çıkarıyorum bakıp yine poşetlere koyuyorum hala dolabı havalanıyor sonra yerleştiricem .
canım inşallah geç kalmayız. bebeklerimiz biraz bekler inşallah zamanları var.. annem ancak o zaman gelecek.. hem yakın bir tarih olsun istiyorum.
kredi borçları durumları aynı canım. ben annemin aylığını alıyorum.kadıncağız verdi..ben de yememe içmeme diğer giderlere vs kullanıyorum. maalesef onun tarafından ses yok.düğünde olmadı,ev kurarken olmadı. şimdi de olmuyorlar.. 3-5bin bile çıkarıp vermediler. veya sizin borcunuz olmasın biz kredi çekip kapatalım demediler. böyle zamanda olmayacak da ne zaman olacaklar bilmiyorum. neyse.. birşey demiyorum. yeter ki beni üzmesinler laflarıyla,davranışlarıyla.. . o borcu yine krediyi krediyle kapatıp duruyor.
ben kızımı düşünüyorum. allah razı olsun annemin sayesinde elimden geldiğince ihtiyaçlarını karşılayacağım...
Alisverissler bitmedii biter mi hic:)) bebek odasi, sepet besigi, park yatagi, nevresimleri, battaniyeleri,kiyafetleri, puseti, portbebesi, oto koltugu, kangurusu, sterilizatoru, sut sagma makinesi,atesolceri, biberonlari hazir...
Boyle bakinca cok sey varmis gibi duruyo :) ama halisi perdesi avizesi emzigi banyo malzemeleri sampuanlari kremleri veee en onemlisi odasinin boyasi ve duvar kagidi hala hazir diill
Tabii benim geceligim,terligim,lohusa tacim,anne bebek bakim cantam flan piyasada hic yok:)
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?