2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
maşallah canım.
ben 30 lu haftalarda gitmiştim ama dr un cihazı öyle yeni teknoloji olmadığı için yine öncekiler gibi gösteriyordu. neyse hayırlısı olsun. önceden onlar da yoktu.. diye kendimi teselli ediyim. iyi olsunlarda az kaldı..

Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.

.
evet canım bebeklerimiz çok kıymetliler.. güle güle kullanın.

maşallah hareketliymiş..
ben eylülde başlayacağım herşeye.

Selamlar herkese bugun daha yeni foruma girdim ama damlayi goremedim yada gözlenmi kacti haber varmi kızlar bu saate kadar haber gelmediyse inşallah kotu bişeyler yoktur

ben de merak ettim canım.

oooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn cnm:)

gözünaydın cnm cok sevindim:))

çok şükür canım.gözünüz aydın..

canım gözün aydın,yahu senin daha önce de böbreğinde mi bir problem var demişlerdi?
bu doktorlar sürekli yanlış tahminlerde mi bulunuyor ? Allahtan farklı farklı doktorlara gidiyorsun da bir şekilde iyiye dönüyor.

oooo kimleri görüyorummm hoşgeldinn cnm:)

gözünaydın cnm cok sevindim:))

çok şükür canım.gözünüz aydın..

çok teşekkür ederiz teyzeleri Allahıma binlerce kez şükretsem az hep beynımı kemirdi ya varsa ya kötüyse die ama bitti sonunda şimdi bebeğimi keyifli bi şekilde bekliycem. rabbim benim gibi olanlarında yüzünü güldürür inşallah sağlıklı bi şekilde alalım bebişlerimizi kucağımıza...

inş. çok geç kalmış olmyız ya da bebekler erken davranmaz ,şimdi bir hafta sonum var onu da kendime ayırıyorum ,ailemle arkadaşlarımla geçiyorum,yüzüyorum ,yürüyorum eylül de tüm gün evde olacağım için hepsini yaparım zaten 1 en fazla 2 günlük işler kaldı .uzun zamandır giremiyordum canım en son eşinle bir kredi mevzun vardı çözebildiniz mi ?her şey yolunda mı ?

Biz sana demiştik annesiii, profesörden önce biz biliyorduk bunu zaten :) Şaka bir yana çok sevindim canım. Maşallah, sağlıkla gelsin yavrunuz.

sağolasın canım yok böbrek değildi kalpte delik vardı o da temiz çıktı her doktor bişiyler uydurdu
ne çektiim şu doktorlardan yahuu :)

Biz sana demiştik annesiii, profesörden önce biz biliyorduk bunu zaten :) Şaka bir yana çok sevindim canım. Maşallah, sağlıkla gelsin yavrunuz.

sağolasın canım evet hepiniz destek oldunz iyiki varsınız kızla... Allahım hepimizin yavrularını zamanında sağlıklı bi şekilde kavuşmamızı nasip etsin inşallah

Saoll canim Allaha sukur hersey yolunda gelininiz gayet ii:)
O kadar az ugruyosun ki foruma gecmisi okuman mumkun diill ben 1 gun bile girmesem yazilanlarinokumaya useniyorum:) daha sık gelmeye calis ozluyoruz:)

vallahi baya çile çektin ama iyi yönden bakarsak her şey iki defa kontrol edilmiş oldu böylece en önemli iki organının tamamen sağlıklı olduğunu biliyorsun artık hamileliğinin tadını çıkar .

canım inşallah geç kalmayız. bebeklerimiz biraz bekler inşallah zamanları var.. annem ancak o zaman gelecek.. hem yakın bir tarih olsun istiyorum.

kredi borçları durumları aynı canım. ben annemin aylığını alıyorum.kadıncağız verdi..ben de yememe içmeme diğer giderlere vs kullanıyorum. maalesef onun tarafından ses yok.düğünde olmadı,ev kurarken olmadı. şimdi de olmuyorlar.. 3-5bin bile çıkarıp vermediler. veya sizin borcunuz olmasın biz kredi çekip kapatalım demediler. böyle zamanda olmayacak da ne zaman olacaklar bilmiyorum. neyse.. birşey demiyorum. yeter ki beni üzmesinler laflarıyla,davranışlarıyla.. . o borcu yine krediyi krediyle kapatıp duruyor.

ben kızımı düşünüyorum. allah razı olsun annemin sayesinde elimden geldiğince ihtiyaçlarını karşılayacağım...

Saoll canim Allaha sukur hersey yolunda gelininiz gayet ii:)
O kadar az ugruyosun ki foruma gecmisi okuman mumkun diill ben 1 gun bile girmesem yazilanlarinokumaya useniyorum:) daha sık gelmeye calis ozluyoruz:)
aslında tam işlerimi kolaylamıştım daha sık girecektim sonra yanıma yetiştirmem için bir kız verdiler ben de giremedim ,sonra hakkımda bu kız da çok ciddiyetsiz rahatlıkla yerini alabilirim diye düşünmesin dedim :)
Ben de sizleri çok özledim .alışverişi ,odasını flan bitirdin mi ,benim şuan için kendi geceliğim,oğlum için burun aspiratörü ,bornoz takımı ,alt açma kaldı, geri kalan tüm her şey hazır inş.yıkanıp ütülenecek .5 eylülden sonra .
Bu arada odası geldiğinde çok duygulandım sürekli ağladım,
En son büyük alışverişini yaptık gidip gelip eşyalarını koyduğum odada poşetlerden çıkarıyorum bakıp yine poşetlere koyuyorum hala dolabı havalanıyor sonra yerleştiricem .

Alisverissler bitmedii biter mi hic:)) bebek odasi, sepet besigi, park yatagi, nevresimleri, battaniyeleri,kiyafetleri, puseti, portbebesi, oto koltugu, kangurusu, sterilizatoru, sut sagma makinesi,atesolceri, biberonlari hazir...
Boyle bakinca cok sey varmis gibi duruyo :) ama halisi perdesi avizesi emzigi banyo malzemeleri sampuanlari kremleri veee en onemlisi odasinin boyasi ve duvar kagidi hala hazir diill
Tabii benim geceligim,terligim,lohusa tacim,anne bebek bakim cantam flan piyasada hic yok:)

hay allahım böyle şeylere çök üzülüyorum gerçekten.inş. krediyi krediyle kapatmanın işi nekadar sapa soktuğunu anlar bir gün çok geç olmadan. ailesine gelince de insanlardan ne kadar az beklentin olursa o kadar mutlu oluyorsun. Bazı aileler gerçekten çok garip gelenek görenek bilmiyoruz ayağına düğünde bir çok masraftan kaçabiliyorlar , inş. sen de bebeğin biraz toparlanınca çalışmaya başlarsın birlikte daha kolay halledersiniz.

Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim

yan sen böyle yazınca benim de çok eksiğim varmış:)portbebe nedir bilmiyordum bile sen söyleyince yazdım görsellerden baktım.odasını boyatmadım ben benimde avize almam lazım halı koymayacağım odasına.
Bence senin en büyük en acili boya ,kokusu ancak çıkar aslında o bile çok acil değil sonuçta hep yanımızda yatıracağız ,itiraf etmek gerekirse odasını sadece gelenler onu da görsün diye yaptık :)ama yine de boyayı aradan çıkar doğumdan sonra bebekle zor olur.

canım merhaba, girmiyordum ne zamandır şimdi öğrendim plasenta yaşlanmasını ,benim iş arkadaşımda da vardı 36.hafta bittiğinde aldılar bebeği 2700 gr doğdu küveze bile alınmadı sonrasında gelişimi ile sütü ile ilgili hiç bir sorun yaşamadı. evet bir haftada 60 gr az almış olabilir ama belki daha önceki haftalarda kilosu fazlaysa haftasında bu hafta onu tolere etmiştir .sonuçta bebeğin haftasını yakalaması diye bir şey var.
bugün ye iç dışarı çık yarın olmazsa başka bir doktora daha gözükürsün ,ölçümler çok hatalı çıkabiliyor.

canım inşallah kızına sağlıkla kavuşursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…