yan sen böyle yazınca benim de çok eksiğim varmış:)portbebe nedir bilmiyordum bile sen söyleyince yazdım görsellerden baktım.odasını boyatmadım ben benimde avize almam lazım halı koymayacağım odasına.
Bence senin en büyük en acili boya ,kokusu ancak çıkar aslında o bile çok acil değil sonuçta hep yanımızda yatıracağız ,itiraf etmek gerekirse odasını sadece gelenler onu da görsün diye yaptık :)ama yine de boyayı aradan çıkar doğumdan sonra bebekle zor olur.
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Canım inan artık kilosuna üzülmüyorum ben. Şuanda tek sorunum gelişimi yavasladımı yada durdumu onu merak ediyorum kilo almaması normal değil gibi geliyor cunku şimdi buraya da soracağım bakalım burda ki doktor ne söyleyecekCanim hic canini sikma bi doktora daha görün ama arayi acma işin iyi tarafından bak birde haftan gayet guzel suanda dogsa bile inanki kuveze bile girmez bu haftadan sonra bebegin butun organlari gelişti ye ic bu son gunlerin tadini cikar moral eniyi ilaç
Şimdi zeynep Kamil acildeyıim bakalım burda kac çıkacak kızımın kilosu inşallah yalnış ölçmüştür benim doktorum ama yine bağlandım nst ye ne kadar seviyorlar bunlar nst ye bağlamayı bizi ya
Kizlar cok sukur randevumuz cok guzel l gecti doktor heseyi normal suyu kilosu hafasiyla uyumlu damarlar daki kan akimlari da gayet iyi plasentasi falan herseyi gayet guzel ben hic bi sikinti gormuyorum dedi ... doktorda cokkonuskan ve ilgiliydi bide zynepkamilin binalarini yikmislar yerine pirefabrik binalar yapmislar herseyi yeniliyolar cok sasirdim gidince sekreterinden doktoruna kan almasindan hemsiresine kadar hepsi cok guleryuzlu ve ilgili davrandilar cok sasirdim dogrusu boyle beklemiyodum muaynyede saatim gelmeden girdim pek yogunlukyoktu kan ve idrar verdim testler icin yarin internet uzerinden alacagim sonuclari oradanda kadikoy e indim sonunda aradigim gibi bi canta buldum ve aldim bide bi ic giyim magazasinda cok guzel indirim vardi bitane onden dugmeli gecelik aldim 15 tl ye ben lohusa takimimi picama olarak aldim cunku eskiden aldigim bi geceligim vardi ama o pek hosuma gitmiyo ustumde komik duruyo neyse benden bukadar insallah herkes guzel haberlerle doner ...
Hoşgeldiniz canıımmm unutur muyuz aşkolsunMerhabalar :)
Beni unutmadınız değil mi ? 1 haftadır annemde kaldık evimize döndük şükürler olsun ...
Geçmişi okumam çok zaman alır bir hayır sever geçmişi bana özetleye bilir mi acaba ?
Umarım kötü bir şey yoktur
Kizlar cok sukur randevumuz cok guzel l gecti doktor heseyi normal suyu kilosu hafasiyla uyumlu damarlar daki kan akimlari da gayet iyi plasentasi falan herseyi gayet guzel ben hic bi sikinti gormuyorum dedi ... doktorda cokkonuskan ve ilgiliydi bide zynepkamilin binalarini yikmislar yerine pirefabrik binalar yapmislar herseyi yeniliyolar cok sasirdim gidince sekreterinden doktoruna kan almasindan hemsiresine kadar hepsi cok guleryuzlu ve ilgili davrandilar cok sasirdim dogrusu boyle beklemiyodum muaynyede saatim gelmeden girdim pek yogunlukyoktu kan ve idrar verdim testler icin yarin internet uzerinden alacagim sonuclari oradanda kadikoy e indim sonunda aradigim gibi bi canta buldum ve aldim bide bi ic giyim magazasinda cok guzel indirim vardi bitane onden dugmeli gecelik aldim 15 tl ye ben lohusa takimimi picama olarak aldim cunku eskiden aldigim bi geceligim vardi ama o pek hosuma gitmiyo ustumde komik duruyo neyse benden bukadar insallah herkes guzel haberlerle doner ...
Hoşbuldummm :)) Çok iyi eldi aslında 1 hafta anneciğimle birlikte olmak , ablamda geldi iyiydi yani ...Hoşgeldiniz canıımmm unutur muyuz aşkolsunnasıldı bekar hayatına geri döndün mü :))) genel olarak herkes iyi canım damlanın biraz sıkıntısı var o kadar ondan da güzel haberler gelecek inşallah :)
Damlacim moralini hic bozma olcumden olcume cok farkediyo icine sinmediyse kesinlikle baska doktora gorun diycem sen zaten zeynep kamile gitmissin ve cok iyi yapmissin ciddi bir sorun olsaydi doktor zaten uyarir ona gore onlem alirdi bakalim burasi ne diyecek az kaldi artik hayirlisiyla kavus insallah kizcene bu arada ben bugun bi vidyo izlemistim doktor bazi bebekler 8aya 2500 kg la gelip o kiloda kalabiliyolar zamaninda dogup yine 2500 doguyolar biz bunu normal kabul ediyoruz falan diyodu bizim icin 2500 u gecmesi yeterli diyodu insallah henamizda yakinda saglikla gelecek hepimiz bir oh cekecegizBiz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Hoşbuldummm :)) Çok iyi eldi aslında 1 hafta anneciğimle birlikte olmak , ablamda geldi iyiydi yani ...
Çok şükür problem yok ... Damlanın rahim kireçlenmesi galiba problem , atlatacak inşallah ben inanıyorum
Sen nasılsın odanız tamam mı ? ben daha kıyafetleri yıkamadım çok bu hafta içi kısmetse halledeceğim
Sagol canim tesekkur ederim ben bugun bekledigimden cok farkli buldum herseyi cok sukur guzel bigun oldu hatta doktor herhangi bir probleminiz varmiydi dedi bende son girdigim dooplerde iki tarafta hafif centik bide suyu biraz artmis diye yaziyodu raporda dedim damarlara bakti sadece sag tarafta oda cok minik centik var suyuda gayet normal centiginde tek basina hicbi onemi yok biz doktorlar teknolojiyi biraz fazla kullaniyoruz galiba ufak detaylarla kafa kurcaliyoruz dedi bende aynen oyle dedim icimi rahatlattiginiz icin ayriyetten tesekkur ederim diyerek ayrildim yanindanMf kşallah kuzucuğuna :) geceliğin çok şık iyi günlerde kullan , Zeynep Kamil değişti diyorsun yani ...
Canım hastaneler veriyor galiba hasta bezini sen doğum yapacağın hastaneye sor bence . Çok şükür korku bende de yok , son anda olabilirÇoook iyiyim canım evde olmak süper. Bir de şu sıcaklar olmasa:) geç olmaz canım inşallah şimdiden araştırmaya başla. Benim hazırlıklar bitti sadece hasta bezi mi alsam ped mi karar veremedim o kaldı. Kanama çok mu olur bilmiyorum.. şimdilik doğum korkusu yaşamıyorum başıma nasıl birşey gelecek bilmediğimden olsa gerek :)))
Tesekkur ederim canim benimMaşallah canım çok sevindim inşallah hep böyle devam eder.. Geceliğin de hayırlı olsun pek şirin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?