Ne güzel :) aynen canım bence de güzel olacak her şey :) canım oda hala havalanıyo 2 hafta oldu kokusu geçmedio yüzden yerleştiremedik henüz, bir kısmını yıkadım kıyafetlerinden ütüledim poşetledim. Hastane çantam hazır değil daha çalılabilir raporumu verdim 19 eylüle kadar işteyim..
Evdesin nasılsa halledersin canım :) sen aldın mı duvar kağıdı falan?
Çok iyi ... Bana herkes devlette doğum yap en iyisi devlet hastaneleri diyor , ama ben çekiniyorum ...Sagol canim tesekkur ederim ben bugun bekledigimden cok farkli buldum herseyi cok sukur guzel bigun oldu hatta doktor herhangi bir probleminiz varmiydi dedi bende son girdigim dooplerde iki tarafta hafif centik bide suyu biraz artmis diye yaziyodu raporda dedim damarlara bakti sadece sag tarafta oda cok minik centik var suyuda gayet normal centiginde tek basina hicbi onemi yok biz doktorlar teknolojiyi biraz fazla kullaniyoruz galiba ufak detaylarla kafa kurcaliyoruz dedi bende aynen oyle dedim icimi rahatlattiginiz icin ayriyetten tesekkur ederim diyerek ayrildim yanindan
Canım sen doktora mı gittin ? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ... 3,300 TL doğum ücreti normal doğum mu bu ?çok teşekkür ederiz canım çok sağol. Yok ben iğne kullanmıyorum canım. Bakalım hayırlısı olsun her şeyin
ÖğreEvet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.
Kamuran hadi hayırlısı, iyi öğret kıza da izindeyken zırt pırt aramasınlar seni. Bizim müdür bir çocuğa şiddet uyguladığından mahkemelik olmuştu. Çocuğun öğretmenini de müdür kendi şahidi göstermiş. Yazık kızcağız müdüre o kadar yalvardıysa da yazmayın beni şahit diye adam dinlemedi. Yeni doğum yapmış haliyle mahkemelerde ifade vermekle uğraşmıştı. Aklıma o geldi şimdi.
Ama SATına göre hesaplanıyor doğum tarihi. Senin SAT'ın kaç canım? Aşağıdaki günlüğe göre uymuyor söylediğin tarih. Benim SAT 4 Ocak, 37. haftam 19 Eylülde doluyor.
izindeyken aranmayı hiç sevmiyorum gerçekten. Müdürler genelde g*t oluyor o yüzden o müdüre de şaşırmıyorum. Bizimki de öyle çünkü. Aslında şimdiki endişem döndüğümde işe geri almamak gibi bir salaklık yapması. Bana sen bizim asli çalışanımızsın, döndüğünde kaldığın yerden devam edersin dedi. Kendisi sözünde duracak adam akıllı biri olmadığı için sözlerine asla güvenmiyorum. Ama bebeğim 6 aylık olana kadar dönmeyeceğimi söyledim. Durum böyle olduğu için gelen kişiye iş öğretmek de istemiyorum aslında. Kız iyi bi kız gibi ama ben kadın milletine de güvenmiyorum. Yalakalık yapabilir kalmak adına.. E bir de başı kapalı olunca müdürün çok hoşuna gidiyor tabi. Öyle ki deneyimsiz yeni başlayan bi kızı bana verdiği maaşla başlatıyor. Allah görüyor, hepimizin kalbini biliyor. Allah'a havale ediyorum..Evet fiyatı diğer biberonlara göre biraz fazla canım. Kardeşim eczaneden 120 tl ye almış. Ama nerelere para vermiyoruz ki, canlarımızın sağlığı için helal olsun.
Kamuran hadi hayırlısı, iyi öğret kıza da izindeyken zırt pırt aramasınlar seni. Bizim müdür bir çocuğa şiddet uyguladığından mahkemelik olmuştu. Çocuğun öğretmenini de müdür kendi şahidi göstermiş. Yazık kızcağız müdüre o kadar yalvardıysa da yazmayın beni şahit diye adam dinlemedi. Yeni doğum yapmış haliyle mahkemelerde ifade vermekle uğraşmıştı. Aklıma o geldi şimdi.
Ama SATına göre hesaplanıyor doğum tarihi. Senin SAT'ın kaç canım? Aşağıdaki günlüğe göre uymuyor söylediğin tarih. Benim SAT 4 Ocak, 37. haftam 19 Eylülde doluyor.
Mobilya kokusu çok geç bitiyor 2,5 yıldır benim mobilyaların kokusu daha yeni geçti . Dayan canım 19 eylüle az kaldı , bebeğinle geçireceksin zamanını öyle düşün bunaldığın zamanlarda . Çanta yı aldın sa hazırlaman çok zaman almaz her şeyi aldın zaten ... Bende hazırlamadım bu ay sonuna hallederim inşallah . Yeni çantamı hastaneye götürmesem mi acaba ? 1 valizi hazırlasam nasıl olur diye düşünmekteyim bakalım . Duvar kağıdını ben beğendim canım modokoda şimdilik biraz yanımda yatıracağım karyolamız geldi çok şükür odama koydum . Bebeğimin odası da boş duruyor , doğumdan 6-7 ay sonra odasını yapacağım kısmetse
Canım sen doktora mı gittin ? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ... 3,300 TL doğum ücreti normal doğum mu bu ?
Çok fazla verme o kadar para bence yazıktır ya ...
Hemde özel sigortan vardı yararlan san ondan
Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Bak ben telefona program yüklemiştim haftalık takip için. 35. Haftamda yazıyor ki, bu haftadan sonra gelişimi yavaşlar yazıyor. Yani bundan sonra kilo alımının az olması normal. Artık stres yapma. Suyu iyi olduğu sürece içeride kalıyorlar canım. Anca suyu azalacak ki alsınlar. Öyle bir şey de yok çok şükür.Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Şimdi zeynep Kamil acildeyıim bakalım burda kac çıkacak kızımın kilosu inşallah yalnış ölçmüştür benim doktorum ama yine bağlandım nst ye ne kadar seviyorlar bunlar nst ye bağlamayı bizi ya
Kizlar cok sukur randevumuz cok guzel l gecti doktor heseyi normal suyu kilosu hafasiyla uyumlu damarlar daki kan akimlari da gayet iyi plasentasi falan herseyi gayet guzel ben hic bi sikinti gormuyorum dedi ... doktorda cokkonuskan ve ilgiliydi bide zynepkamilin binalarini yikmislar yerine pirefabrik binalar yapmislar herseyi yeniliyolar cok sasirdim gidince sekreterinden doktoruna kan almasindan hemsiresine kadar hepsi cok guleryuzlu ve ilgili davrandilar cok sasirdim dogrusu boyle beklemiyodum muaynyede saatim gelmeden girdim pek yogunlukyoktu kan ve idrar verdim testler icin yarin internet uzerinden alacagim sonuclari oradanda kadikoy e indim sonunda aradigim gibi bi canta buldum ve aldim bide bi ic giyim magazasinda cok guzel indirim vardi bitane onden dugmeli gecelik aldim 15 tl ye ben lohusa takimimi picama olarak aldim cunku eskiden aldigim bi geceligim vardi ama o pek hosuma gitmiyo ustumde komik duruyo neyse benden bukadar insallah herkes guzel haberlerle doner ...
Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
hay allahım böyle şeylere çök üzülüyorum gerçekten.inş. krediyi krediyle kapatmanın işi nekadar sapa soktuğunu anlar bir gün çok geç olmadan. ailesine gelince de insanlardan ne kadar az beklentin olursa o kadar mutlu oluyorsun. Bazı aileler gerçekten çok garip gelenek görenek bilmiyoruz ayağına düğünde bir çok masraftan kaçabiliyorlar , inş. sen de bebeğin biraz toparlanınca çalışmaya başlarsın birlikte daha kolay halledersiniz.
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar özellikle İzmirli olanlar hangi dr ve hastane olduğunu yazabilir mi
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Kizlar cok sukur randevumuz cok guzel l gecti doktor heseyi normal suyu kilosu hafasiyla uyumlu damarlar daki kan akimlari da gayet iyi plasentasi falan herseyi gayet guzel ben hic bi sikinti gormuyorum dedi ... doktorda cokkonuskan ve ilgiliydi bide zynepkamilin binalarini yikmislar yerine pirefabrik binalar yapmislar herseyi yeniliyolar cok sasirdim gidince sekreterinden doktoruna kan almasindan hemsiresine kadar hepsi cok guleryuzlu ve ilgili davrandilar cok sasirdim dogrusu boyle beklemiyodum muaynyede saatim gelmeden girdim pek yogunlukyoktu kan ve idrar verdim testler icin yarin internet uzerinden alacagim sonuclari oradanda kadikoy e indim sonunda aradigim gibi bi canta buldum ve aldim bide bi ic giyim magazasinda cok guzel indirim vardi bitane onden dugmeli gecelik aldim 15 tl ye ben lohusa takimimi picama olarak aldim cunku eskiden aldigim bi geceligim vardi ama o pek hosuma gitmiyo ustumde komik duruyo neyse benden bukadar insallah herkes guzel haberlerle doner ...
2014 eylül ekim anneleri diye olan grup kalabalık olan..merhaba arkadaşlar facedeki grup'un adını öğrenmem mümkün mü :)
Öğre
izindeyken aranmayı hiç sevmiyorum gerçekten. Müdürler genelde g*t oluyor o yüzden o müdüre de şaşırmıyorum. Bizimki de öyle çünkü. Aslında şimdiki endişem döndüğümde işe geri almamak gibi bir salaklık yapması. Bana sen bizim asli çalışanımızsın, döndüğünde kaldığın yerden devam edersin dedi. Kendisi sözünde duracak adam akıllı biri olmadığı için sözlerine asla güvenmiyorum. Ama bebeğim 6 aylık olana kadar dönmeyeceğimi söyledim. Durum böyle olduğu için gelen kişiye iş öğretmek de istemiyorum aslında. Kız iyi bi kız gibi ama ben kadın milletine de güvenmiyorum. Yalakalık yapabilir kalmak adına.. E bir de başı kapalı olunca müdürün çok hoşuna gidiyor tabi. Öyle ki deneyimsiz yeni başlayan bi kızı bana verdiği maaşla başlatıyor. Allah görüyor, hepimizin kalbini biliyor. Allah'a havale ediyorum..
merhaba arkadaşlar facedeki grup'un adını öğrenmem mümkün mü :)
Sağol canımCanım az önce arkadaşımla konuşuyordum. 1 ay kadar önce doğum yaptı. Riskli gebelikti. Bebeği 27 gün geriden geliyordu. 28. haftadan itibaren her an doğurabilirsin diye korkuttu doktorlar kızı. Çok şükür 38. haftada 2750 gram bir fıstık doğurdu. Ne küvöz ne sarılık ne başka bir sıkıntısı olmadı maşallah. Bugün diyor ki "Ya bu doktorlar yüzünden ne sıkıntı çektim, ne çok üzüldüm. Hepsi boşunaymış. Doktorlar hep en kötü senaryoyu söylüyorlar, anneleri de üzüyorlar." 1 ayda maşallah 4 kiloya ulaştı fıstığımız. Başlarda mama meme karışık , şimdi ise sadece anne sütü ile besleniyormuş. Malt içeceği ile sütü gelmiş 10. günde arkadaşımın. Demem o ki içini ferah tut, güzel şeyler düşün. Herşey yolunda gidecek ve sonrasında sen de bugünler için gereksiz yere üzülmüşüm diyeceksin.
Egepol, Gökalp bey. Sormadım hiç ama 1350 TL gibi duymuştum sanırım.
Sagol canim insallah hepimiz icin hep guzel gecen muayneler olsun bundan sonra hepimiz hayirla saglikla kavusalim meleklerimize insallahcanım çok şükür iyi olmanıza sevindim.
geceliğini ve çantanı güle güle kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?