2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Mobilya kokusu çok geç bitiyor 2,5 yıldır benim mobilyaların kokusu daha yeni geçti . Dayan canım 19 eylüle az kaldı , bebeğinle geçireceksin zamanını öyle düşün bunaldığın zamanlarda . Çanta yı aldın sa hazırlaman çok zaman almaz her şeyi aldın zaten ... Bende hazırlamadım bu ay sonuna hallederim inşallah . Yeni çantamı hastaneye götürmesem mi acaba ? 1 valizi hazırlasam nasıl olur diye düşünmekteyim bakalım . Duvar kağıdını ben beğendim canım modokoda şimdilik biraz yanımda yatıracağım karyolamız geldi çok şükür odama koydum . Bebeğimin odası da boş duruyor , doğumdan 6-7 ay sonra odasını yapacağım kısmetse

Çok iyi ... Bana herkes devlette doğum yap en iyisi devlet hastaneleri diyor , ama ben çekiniyorum ...
Güzel bir gün geçirmen bebeğinden aldığın heberlerle de alakalı canım , hep böyle haberler alalım hepimiz Amin

çok teşekkür ederiz canım çok sağol. Yok ben iğne kullanmıyorum canım. Bakalım hayırlısı olsun her şeyin
Canım sen doktora mı gittin ? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ... 3,300 TL doğum ücreti normal doğum mu bu ?
Çok fazla verme o kadar para bence yazıktır ya ...
Hemde özel sigortan vardı yararlan san ondan

Öğre
izindeyken aranmayı hiç sevmiyorum gerçekten. Müdürler genelde g*t oluyor o yüzden o müdüre de şaşırmıyorum. Bizimki de öyle çünkü. Aslında şimdiki endişem döndüğümde işe geri almamak gibi bir salaklık yapması. Bana sen bizim asli çalışanımızsın, döndüğünde kaldığın yerden devam edersin dedi. Kendisi sözünde duracak adam akıllı biri olmadığı için sözlerine asla güvenmiyorum. Ama bebeğim 6 aylık olana kadar dönmeyeceğimi söyledim. Durum böyle olduğu için gelen kişiye iş öğretmek de istemiyorum aslında. Kız iyi bi kız gibi ama ben kadın milletine de güvenmiyorum. Yalakalık yapabilir kalmak adına.. E bir de başı kapalı olunca müdürün çok hoşuna gidiyor tabi. Öyle ki deneyimsiz yeni başlayan bi kızı bana verdiği maaşla başlatıyor. Allah görüyor, hepimizin kalbini biliyor. Allah'a havale ediyorum..

2,5 yıl mııııı Aynen canım sabrediyorum 21 gün daha işe gideceğim sadece
Canım ben ayrı çanta almadım bi sırt çantam var bi sürü gözü var onu kullanıcam, hastane için kendi eşyalarımı küçük valize bebeğinkileri bu çantaya koyucam. Bence sen de valize koy bi sürü şey koymak gerekiyor sığmaz bence.
Aaa nasıl bi kağıt beğendin? Ben puantiyeli yaptım ama çok minik puantiyeleri :) oh süper karyola da hazır maşallah :)

Canım sen doktora mı gittin ? Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim ... 3,300 TL doğum ücreti normal doğum mu bu ?
Çok fazla verme o kadar para bence yazıktır ya ...
Hemde özel sigortan vardı yararlan san ondan

Evet canım gittim ama hiç hoşlanmadım.. 3300 sadece doktor parası hastane parası hariç yani çok saçma.. Şimdi başka bi dr buldum yine eski hastanemde ona gidicem bakalım. Hayırlısı..

Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.

Ohhh çok şükür canım bak gördün mü hiç sağlıklı değil o ölçümler cihaza göre doktora göre değişiyor.. Çok sevindim canım :)

Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Bak ben telefona program yüklemiştim haftalık takip için. 35. Haftamda yazıyor ki, bu haftadan sonra gelişimi yavaşlar yazıyor. Yani bundan sonra kilo alımının az olması normal. Artık stres yapma. Suyu iyi olduğu sürece içeride kalıyorlar canım. Anca suyu azalacak ki alsınlar. Öyle bir şey de yok çok şükür.

Şimdi zeynep Kamil acildeyıim bakalım burda kac çıkacak kızımın kilosu inşallah yalnış ölçmüştür benim doktorum ama yine bağlandım nst ye ne kadar seviyorlar bunlar nst ye bağlamayı bizi ya

Hadi guzell haberlerr insallah..

Masallah cnm cok sevindim guzel haberlerine Allah nazardan saklasin:) hem geceligini hem de cantani cok begendim guzel gunlerde kullan insallah tatlim:)

Ohh cok sukurr simdi daha cok rahatladimm:)) gozunuzaydinn fistigim:)

benim beklentim hiç olmadı canım. ama 3500 tl kadar ödemesi var.aldığı 1800tl vs. ben tek onu yatırsın diye tek kuruş almıyorum. yine lüksleri oluyor. sigaraydı, aburcurdu,yemekti vs. onlara harcrıyor tamamen kendini çekmesin diye akşam çoğu zaman ekmeği ona aldırıyorum. gelirken alması işime gidiyor aslında.. annem yardım etmese açız yani ortadayız. çocuğuma birşey alamıyorum. park yatak aldım annemin aylığına güvenerek.

benim hiç birşey aldırmadım aldırmıyorum. lüzümsuz birşey almıyorum. canım istemiyor ki zaten bu durumdayken.. sadece yenecek şeylerden bahsetmiyorum. ama onların ahkam kesmesine hiçbirşey yapmadan ona kızıyorum.neden kısıyım ne alıyım ne masraf ediyim. o sigara içiyor,o sevis varken arabayla gidiyor. deyine o kadarcık lüksü diyor.. . o abur cubur alıyor ben iç çamaşırımı bile ben alamıyorum diyemedim.sadece benim hiç lüksüm yok.. ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum dedim.

neyse zaman neyi gösterecek bilmiyorum.
inşallah iyi şeyler olur.. herşey yolunda gider..

Canım az önce arkadaşımla konuşuyordum. 1 ay kadar önce doğum yaptı. Riskli gebelikti. Bebeği 27 gün geriden geliyordu. 28. haftadan itibaren her an doğurabilirsin diye korkuttu doktorlar kızı. Çok şükür 38. haftada 2750 gram bir fıstık doğurdu. Ne küvöz ne sarılık ne başka bir sıkıntısı olmadı maşallah. Bugün diyor ki "Ya bu doktorlar yüzünden ne sıkıntı çektim, ne çok üzüldüm. Hepsi boşunaymış. Doktorlar hep en kötü senaryoyu söylüyorlar, anneleri de üzüyorlar." 1 ayda maşallah 4 kiloya ulaştı fıstığımız. Başlarda mama meme karışık , şimdi ise sadece anne sütü ile besleniyormuş. Malt içeceği ile sütü gelmiş 10. günde arkadaşımın. Demem o ki içini ferah tut, güzel şeyler düşün. Herşey yolunda gidecek ve sonrasında sen de bugünler için gereksiz yere üzülmüşüm diyeceksin.

Kızlar doğum ücretleriniz ne kadar özellikle İzmirli olanlar hangi dr ve hastane olduğunu yazabilir mi

Egepol, Gökalp bey. Sormadım hiç ama 1350 TL gibi duymuştum sanırım.

canım çok şükür. en azından hemen alma gibi bir durum yok allah korusun.. 8 eylüle kadar bir yol çizmiş ümit olmasa hiç o kadar söylemezdi. maalesef hepimizin durumu aslında öyle.. benim ekimin 9 unda ama bebeği riskeme atmamak için 38 .haftayı bekliiyoruz..

nst ye bağlıyorlar canım. sorma.. 20 haftalıkken hergün bağlıyorlardı beni. en azından şimdi doğum zamanı yaklaştı. bebeğin gelişini önceden yakalamak için. onun iyiliğine herşey.

inşallah iyi olur herşey..

canım çok şükür iyi olmanıza sevindim.

geceliğini ve çantanı güle güle kullan..

canım inşallah 6 ay sonra işine başlamanda sorun çıkmaz.. herşey olacağına varıyor.. niyetleri neyse oluyor. ama sen bunları düşünme şimdiden..

Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…