Ohhh cok sukur canim ya icin rahatlamistir en azindan ultrasondan ultrasona olcumden olcume cok degisiyo oyunda n bebegin pozisyonuylada alakali bazen pozisyondan dolayida tam net olcum yapamiyolar radyolog sirf kafa capini net olcemiyorum diye beni butun gun oyalamisti detaylida halbuki kendi doktorum ayni gun yapti ayni olcumu oyuzden cokta ufak farklara takilmiyo doktorlar... canim bide zeynep kamile aksam saati gittiginde oyle bakiyolar mi acil bisey olmasada ben kendi doktoruma da devam edicem ama orayada gidicem riskli bir durum gelisirse dogumu orada yaparim cunku bakalim zaman neyi gosterecek... bu arada hena miz maasallah koca kiz oldu annesi iki hafta daha dayanirsa insallah 3 kiloya yakin dogar ki benim ablam hersyi normal gittigi halde kizini 38oglunu39 hwftalarini doldurduktan sonra sezeryanla dogurdu ikiside 3kilo yoktu henamizda saglikla gelecek insallah sen simdi nerede devam edeceksin dogumu via da yapmaya kararlimisin inan bizde seni heyecanla bekliyoruzGeldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Canim kismetse bizde yarin gidip besikle gardolabin siparisini verecegiz 1-2haftayi bulur gelmeleri bende 1hafta havalandirir ondan sonra esyalari yikar yerlestiririm diyodum ama kokusu cikar insallahNe güzel :) aynen canım bence de güzel olacak her şey :) canım oda hala havalanıyo 2 hafta oldu kokusu geçmedio yüzden yerleştiremedik henüz, bir kısmını yıkadım kıyafetlerinden ütüledim poşetledim. Hastane çantam hazır değil daha çalılabilir raporumu verdim 19 eylüle kadar işteyim..
Evdesin nasılsa halledersin canım :) sen aldın mı duvar kağıdı falan?
Günaydın;kizlar acil yardima ihtiyacim var.birazdan hastaneye dogum raporu almaya gidecegim.Dogum iznimin basladigini bildirimi yani SGKya raporu aldigim hastane mi yapiyor?Yoksa isveren mi?Bana arkadasim hastane bildiriyor dedi.
günaydın canım.güzel haberlerle gelirsin inşallah..Günaydın güzel annelerbugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler
damlacım gözünaydın demekki bebeğin hala kilo alıyor,dahada alıcak allahın izniyleGeldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Günaydın :) Güzel haberlerini yaz buraya :) Ben de yarın sabah 9da görücem oğlumu inşallah :)Günaydın güzel annelerbugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler
benimki bir hafta geç döllenme olduğu için aslında 15 ekim doğum tarihi ama son adete göre de 8 ekim.. Tüm hastanelerdeki kontrollerimde hep adet tarihine göre yazdıkları için devlette o şekilde kabul ediyor yani 1 hafta kaybım oluyor ama neyse dedim 36. haftada çıkmış olucam ama olur o kadar dinlenirim.
Biz geldik annişler. Aslında facedeydim buraya girmedim cunku sürekli kıZımdan bahsedip belki de hiç problemi yokken sizin de canımızı sıkmak istemiyorum. Ne oluyor nasıl gidiyor anlamış değilim. Kızım bu hafta sadece 60 gram almış yaşlanma 4 seviyeden değil 3 seviyeden oluşmaktaymıs yani biz zaten son aşamasındaymışız. Doktora kızım hiç kilo almamış dediğim de doktor ölçümlerde hata olabilir belki gecen hafta yalnıs ölçmüşümdür dedi. Sanmıyorum bizim yaşlanmamız var ve tüm doktorlar bu konusa bence saha titiz davranıp doğru ölçüm yapmaya çalışırlar diye düşünüyorum. Iyi olan tek şey suyu. Doktor ilk hedefimiz 8 Eylül'e kadar dayanmamız dayanmamız gerek dedi. 8 Eylül'den sonra hergğn nst ye bağlanacakmışız. Haftaya Perşembe yüne randevumuz var ama ben ozamana kadar baska doktora daha gitmek istiyorum kilo alımıma bakmak için. Cunku araştırmalarım sonucunda bebeğim beslenmesi durursa anne karnında solunum sıkıntısı başlıyormuş belli bir süre sonra. Inanın nedir ne değildir bilmiyorum. Mutlu olmaya çalışıyorum bu sebepten bugünü yeme günü ilan ettim
Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Merhabalar :)
Beni unutmadınız değil mi ? 1 haftadır annemde kaldık evimize döndük şükürler olsun ...
Geçmişi okumam çok zaman alır bir hayır sever geçmişi bana özetleye bilir mi acaba ?
Umarım kötü bir şey yoktur
Canim kismetse bizde yarin gidip besikle gardolabin siparisini verecegiz 1-2haftayi bulur gelmeleri bende 1hafta havalandirir ondan sonra esyalari yikar yerlestiririm diyodum ama kokusu cikar insallah
Günaydın anneler ve bebişleri
Bugün bizde kızımızı görücez inşallah herşey yolundadır
Bu gece hiç uyuyamadım ve erkenden de uyandım şimdi de uyuyayım diyorum galiba heyecanlıyım biraz
Bir de bi sorum olucaktı sepet beşiklerin içindeki elyaftan yapılmış yatak koruyucuyu yıkayan var mı ya da yıkamayı düşünen ben düşünüyorum da umarım topak topak olmaz
Tüm annelere ve bebeklere güzel bir gün diliyorum
Günaydın güzel annelerbugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler
kizlar acil yardima ihtiyacim var.birazdan hastaneye dogum raporu almaya gidecegim.Dogum iznimin basladigini bildirimi yani SGKya raporu aldigim hastane mi yapiyor?Yoksa isveren mi?Bana arkadasim hastane bildiriyor dedi.
Düşününce ilginç geliyor, aynı tarihlerde rahmimize düşmüş yavrularımız :) Ben hamile kaldığım günü biliyorum mesela. Çok istemiştim o gün eşimi. O heyecanla korunmayıverdik bir kerecikten birşey olmaz diye ve geldi girdi karnıma miniğim. Allah'ın takdiri işte. Bizim çocuk sahibi olma vaktimiz gelmiş de geçiyordu bile ama sorumluluktan kaçtığımız için erteliyorduk hep. Bence hepsi kaderimize yazılmış. Bahtları da güzel yazılmıştır inşallah hepimizin evlatlarının.
Bu arada kızlar komik olacak ama ya forumun reklamlarında devamlı ağı olmayan orasında inci dizili kırmızı donlar gelip duruyor sayfama ya. Ne demek istiyor acaba bu kadınlar kulübü bana
Günaydın herkeseeeesonunda cuma geldi yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?