2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.
Ohhh cok sukur canim ya icin rahatlamistir en azindan ultrasondan ultrasona olcumden olcume cok degisiyo oyunda n bebegin pozisyonuylada alakali bazen pozisyondan dolayida tam net olcum yapamiyolar radyolog sirf kafa capini net olcemiyorum diye beni butun gun oyalamisti detaylida halbuki kendi doktorum ayni gun yapti ayni olcumu oyuzden cokta ufak farklara takilmiyo doktorlar... canim bide zeynep kamile aksam saati gittiginde oyle bakiyolar mi acil bisey olmasada ben kendi doktoruma da devam edicem ama orayada gidicem riskli bir durum gelisirse dogumu orada yaparim cunku bakalim zaman neyi gosterecek... bu arada hena miz maasallah koca kiz oldu annesi iki hafta daha dayanirsa insallah 3 kiloya yakin dogar ki benim ablam hersyi normal gittigi halde kizini 38oglunu39 hwftalarini doldurduktan sonra sezeryanla dogurdu ikiside 3kilo yoktu henamizda saglikla gelecek insallah sen simdi nerede devam edeceksin dogumu via da yapmaya kararlimisin inan bizde seni heyecanla bekliyoruz

Canim kismetse bizde yarin gidip besikle gardolabin siparisini verecegiz 1-2haftayi bulur gelmeleri bende 1hafta havalandirir ondan sonra esyalari yikar yerlestiririm diyodum ama kokusu cikar insallah

Kizlar bu arada ben emzirme sutyeni ve atlati hic almadim bana cok gereksiz geldi ozellikle sutyen dedikleri penyeden bisey bana gore degri en fazla 5tl onun ama dunyanin parasina satiyolar normal bi penye sutyen taksan zaten onu alttan yukariya siyirmakta bisey yok ki ben bikactane sade penye bikactanede desteksiz sungerlilerden aldim ablam hep bunlari kullaniyo iki cocugunuda emzirdi hep bugun yine bakayim dedim inceledim ama onlara o parayi vermeye kiyamadim... bazi seylerde sanki sadece paratuzagi zaaflarimizi kullaniyolar...

Günaydın anneler ve bebişleri
Bugün bizde kızımızı görücez inşallah herşey yolundadır
Bu gece hiç uyuyamadım ve erkenden de uyandım şimdi de uyuyayım diyorum galiba heyecanlıyım biraz
Bir de bi sorum olucaktı sepet beşiklerin içindeki elyaftan yapılmış yatak koruyucuyu yıkayan var mı ya da yıkamayı düşünen ben düşünüyorum da umarım topak topak olmaz
Tüm annelere ve bebeklere güzel bir gün diliyorum

kizlar acil yardima ihtiyacim var.birazdan hastaneye dogum raporu almaya gidecegim.Dogum iznimin basladigini bildirimi yani SGKya raporu aldigim hastane mi yapiyor?Yoksa isveren mi?Bana arkadasim hastane bildiriyor dedi.

Günaydın güzel anneler bugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler

kizlar acil yardima ihtiyacim var.birazdan hastaneye dogum raporu almaya gidecegim.Dogum iznimin basladigini bildirimi yani SGKya raporu aldigim hastane mi yapiyor?Yoksa isveren mi?Bana arkadasim hastane bildiriyor dedi.
Günaydın;
Hastanenin ssk ile anlaşması varsa çalışabilir raporunu hastane bildiriyor ama çalışmayı bırakınca sgk ya gidiyorsun diye biliyorum.Başkaları da cevap verir şimdi kesinleştirirsin.

Kalınkam doktor randevun iyi geçmiş çok sevindim.Bundan sonra da sağlıklı haberlerle gelirsin hep inşallah.
Mimozaçiçeğim sende üzülme artık lütfen benim büyük yiğenim 2 kilo doğdu ama hemen kilo aldı doğunca senin güzel kızının maşallahı var inan haftasında doğum yapanlarda bile böyle doğuranlar çok.

Bu arada kızlar sizin göğüslerinde süt geldi mi azcıkta olsa bende tık yok sertleşme de olmadı acaba süt sıkıntım olur mu ya da erken mi daha..

kızlar herkese tekrar günaydın.bugun ayın 22 si benim doğumum sezeryan olacağı için doğumuma tam 1 ay var allahım şaka gibi ya .haftayada işyerinde son haftam,evdeyim artık .düşündükçe heyecan yapıorum :)))

Günaydın güzel anneler bugün oğluşumu görmeye gidicem saat2.30 da. Geçen sefer gittiğimde kilo artışı az gelmişti. Bakalım kaç kilo oldu miniğim... herkese musmutlu günler
Günaydın :) Güzel haberlerini yaz buraya :) Ben de yarın sabah 9da görücem oğlumu inşallah :)

bayağı karışıkmış:) bence de dinlenirsin canım:)

Geldik cok şükür. Burası daha iyi ölçtü kilo alımını toplamda 100-150 gram arasında almışız buna da şükür yani 2600-2650 olmuşuz. Yani gelişimi devam ediyor.

Canım lütfen üzülme, Hena zaten çok şükür yeterince büyüdü.Allah daha büyük dert vermesin,herşey çok güzel olacak inşallah.Çok şükür suyunda azalma yok, bu çok önemli.Çünkü erken doğumlar büyük oranda su azalmasından kaynaklanıyor. 8 Eylül'e de birşey kalmadı,sen kendini yorma,yürüyüşlerine ara ver canım istersen.Kilo olayı ise her cihaz,her dr farklı birşey söylüyor.Hem çok iyi yapmışsın başka bir dr a daha gitmekte.Bu haftalarda 100-150 gr. da az değil.Zaten artık kilo alımının yavaşlaması da normal.Heyecanla Hena'mızı bekliyoruz.

Tatlım seni nasıl unutabiliriz :) Çok şükür kötü birşey yok merak etme.Sen yokken kimse doğurmadı da :)

Herkese günaydın arkadaşlar.Bir hafta daha bitti çok şükür...

Canim kismetse bizde yarin gidip besikle gardolabin siparisini verecegiz 1-2haftayi bulur gelmeleri bende 1hafta havalandirir ondan sonra esyalari yikar yerlestiririm diyodum ama kokusu cikar insallah

canım çıkmıyor kokusu maalesef gerçi nerden alacaksın bilmiyorum ama çilek falansa onlar hazır olduğu için kokmuyormuş, mobilyacıdan alacaksan 1 ay havalanması gerekiyor bizim 2 haftadır cam açık bir de haftada bir siliyorum her yerini :S

günaydın canım, güzel haberlerini bekliyoruz :) ya canım o konuda ben de kararsızım yıkamak istiyorum ama bişey olur mu diye de korkuyorum aslında.. Arkadaşlarıma bir sorucam, sana da yazarım

canım günaydın sorunla alakasız ama unnadoda chezmam var..

Aynen öyle Allah'ın takdiri. Biz çocuk istediğimiz için 1 ay korunmadım hangi gün bebeğim düştü karnıma bilmiyorum yani:) Amin canım bahtları güzel olsun.

o şekilde iç çamaşırı giyemeyiz ya bize nispet yapıyor kulüp:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…