2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar yarinki rendavumu iptal etmek zorunda kaldım kucuk kizim bugun hep ateslendi az önce olcttum 39 derece atesi var. Esimin bekliyorum doktora goturcez bu sebepten dolayı rendavunu iptal ettim ama olsun çocuğum iyilessinde bikac gün sonra giderim sağlık olsun. Bu arada rendavunu carsamba akşam 9 a aldım artik yarin sizlerden güzel haberler bekliyorum

Cok sukur canim cok sevindim maasallah bizim melegimize kilosugayet guzel az kaldi artik

sarkan memisleri ne yapacagiz peki offf :)

Çok geçmiş olsun canım. Kızın iyi olsun da gidersin Çarşamba günü. Allah şifa versin küçük kuzuna.

Hepimizin bebislerine maasallah nasilda guzel guzel buyuyorlar bizi mutlu ediyorlar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah...
bizde bugun besik ve gardolabin siparisini verdik kismetse ikiside 10gun sonra gelecek hersy istedigimiz gibi oldu cok sukur besigi kayinpederim aldi sagolsun eczaneyede sezeryan sonrasi kilodu sipariş verdi pazartesi getirecek kayin pederimin kartinda hediye puanlar vardi onlarlada oglumuzuza 4lu hastane cikisi ve burun temizleme pompasi aldik cok sukur sanirim artik hicbir eksigimiz kalmadi simdi heyecanla mobilyalarimizin gelmesi ve herseyi temizleyip yerlestirmeyi bekliyoruz bugunleri gordukya cok sukur sagliklada kavusuruz insallah... pazarteside hastaneyle fiyatlari falan tam net konusacagim 1100 demislerdi ama ben ekstralari cikacak mi yoksa sadece bu parayi odeyip hastaneden ayrilacak miyiz daha pahaliya gelirse bizi cok zorlayacak gibi devlette dogum yapmayi ona gore gozden gecirecegim ...

Bizi devlet hastanesinden vazgeçirdin şimdi devlette doğum yapmayı düşünüyorsun:) şaka bi yana hakkında hayırlısı olsun canım:) mobilyalar da alınmış hayırlı olsun:) kimse de bebek odasının fotoğrafını eklemedi. Artık ekleriz bundan sonra:) ben yatak odamda yaptırıcam ilk etapta zaten:)

azure nerde doğum hikayesi ben okumadım bende okucammm cook merakettim

Senin için tekrar ekledim canım, okuyunca senin de için titreyecek:)

Canım ben mustela konak önleyici şampuan alıcam. Onlar bundan değil sanırım? Evet cool bugün hiç girmedi gerçekten..

Evet sana yazdiktan sora kuzenimi arayip sordum hangisini kullaniyodun diye konak onleyici kopuk sampuan dedii ondan almam lazimmis:)
Bugun yogundu heralde cool ondan girmemistir haftasonu zaten girmiyo artik pazartesiye kdr beklicez

Cok gecmis olsunn cnm ins bian once iilesir kuzucuk

Çok geçmiş olsun canım

kızlar bizde bugün dr gttik ve herşeyimiz güzelmiş suyumz falan iyiymiş isalimde geçti çok şükür :) sizlerde iyisinizdr umarım heycan ve korkular artmaya başladı bende inş herşey yolunda gider doğum korksu başladı ama napacm bilmiyorum :) bu arada mevlt süslerimide kendim yapıcam tacımı yaptığım gibi malzmeler alındı haftaya başlıcam :)
bitince daha güzel olcak inş :)

selam arkadaşlar
günlerdir iimi kemiren bişey var. size de sormak istiyordum bugüne kısmetmiş. sizin bebeişler suda yüzen balık gibi ağır ağır, yumuşak mı hareket ediyor? benimki nadiren titreme tak tak tak seri hareketler yapıyor. suyun iinde olduğu için böyle seri hareketler yapması beni şaşırtıyor.Allah etmesin nöbet gibi bişey olmaz değil mi? sizde de böyle hareketler oluyomu?

bende de oluyor canım aniden vuruyor bazen genelde de ittiriyor gibi ama titremede arada oldu bence rahattır sen düşünme ama için rahat etsin diye bir dahaki kontrolünde sor doktoruna..

Canım bu yazı nerede bende okumak isterim[/QUOTE]
Cnm sende aspirin trombosit düşüklüğü yaptığı.benim trombosit değerin 113 olmuş en son 152 idi.doktor gebelikte sinirimiz 100 dedi ama içim hic

Cnm ya bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum ama trombosit değerim çok düşmüş.önce 182 lerdeydi sonra 152 oldu.bugünkü sonuçta da 112 gelmiş.çok Cnm sıkıldı.biraz da korku sardı trombosit düşüklüğü baya tehlikeliymis hemen doktoru aradım 100 altı bizim için sıkıntı haftaya gel bidaha bakalım dedi..sizlerin trombositi nasıl acaba bu iğneler ve aspirinden mi düştü yada bu kadar dusururmu.bide araya hafta sonu girdi.(pazartesi ne randevu aldım ama nasıl pazartesi olacak bu moral bozukluğu ile bilmiyorum.bide kan degerimde 10.6 ya düşmüş.kan ilacı kullanmama rağmen ..bu sonuçlar çok canımı sıktı.inş. risk yaratan bi durum olmaz kızlar yaa..ne güzel herşey yolunda gidiyordu..

İyiyim canım çok şükür :) 1 hafta annemde kaldım dün döndüm eve , o nedenden uğrayamadım . Hadi 1 haftan kaldı dayan canım. Alışveriş bitti diyorum ama bu günde dönence ve oyun halısı alsam mı diye düşündüm . Anlayacağın bitmedi daha , yıkama işleri de bitmedi . Ben ilk etapta çok fazla kıyafet almadım hemen büyüdükleri için ihtiyacım olanları aldım . Yıkama işlemim kolay olur anlayacağın . Çantamı bugün bir valizim vardı onu yıkadım , doldurup kaldıracağım. Yeni çantamı hastaneye götürmeyeceğim . Karyolamız geldi çok şükür :) odamda kurulu duruyor hergün bakıp seviyorum ... Rabbim bu güzel duyguyu herkese nasip etsin Amin ... Pikocu nevresimleri daha dikmemiş haftaya dikeceğim dedi . İşte böyle :)))

Canım 3580. sayfada Bseylul için tekrar alıntıladım, ordan bakabilirsin, mutlaka oku:)

Bence de gayet iyi canım, Allah bağışlasın kuzuyu. Ben de nstye sırtüstü yatıyorum ama sırtım yüksekte olduğu için rahatsız olmuyorum, yatak eğimli yani.
Geçmiş olsun canım, bizde haftaya alırız haberleri senden
Canım bu yazı nerede bende okumak isterim
Cnm sende aspirin trombosit düşüklüğü yaptığı.benim trombosit değerin 113 olmuş en son 152 idi.doktor gebelikte sinirimiz 100 dedi ama içim hic

Cnm ya bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum ama trombosit değerim çok düşmüş.önce 182 lerdeydi sonra 152 oldu.bugünkü sonuçta da 112 gelmiş.çok Cnm sıkıldı.biraz da korku sardı trombosit düşüklüğü baya tehlikeliymis hemen doktoru aradım 100 altı bizim için sıkıntı haftaya gel bidaha bakalım dedi..sizlerin trombositi nasıl acaba bu iğneler ve aspirinden mi düştü yada bu kadar dusururmu.bide araya hafta sonu girdi.(pazartesi ne randevu aldım ama nasıl pazartesi olacak bu moral bozukluğu ile bilmiyorum.bide kan degerimde 10.6 ya düşmüş.kan ilacı kullanmama rağmen ..bu sonuçlar çok canımı sıktı.inş. risk yaratan bi durum olmaz kızlar yaa..ne güzel herşey yolunda gidiyordu..[/QUOTE]

Yazı 3580. sayfada var canım, ordan okuyabilirsin. Bende de trombosit düşüklüğü başladı, son kontrolde 113 çıkmıştı ama coraspin ve iğneden oluyor canım. Bizim bugün 34. haftamız bitti ve bugün son kez aldım coraspini, onu bırakınca biraz normale döner, çünkü coraspin iğneden saha etkiliymiş. Doktorum doğuma yakın tekrar kan tahlili alacam dedi, az kaldı inşallah canım, tevekkül ve dua edip bekleyecez. Bu iğneler ve aspirinle ilk doğum yapanlar biz değiliz ve sonda olmayacaz inşallah.

Selam başımız üstüne getiren götüren sağ olsun :)
Maşallah oğluşuna doktorun kilosu iyi dedi değil mi ? Önemli olan doktorun dediği tabi ki . Nst ye ben daha hiç girmedim
35+4 te gireceğim hayırlısıyla , bu çatı muanesi ne zaman yapılıyor ? Ben ondan çekiniyorum biraz

Bizi Zeynep Kamilden vaz geçirdin bak şimdi oldu mu hiç :))))
Ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum ,yani galiba :))) etrafımda bir çok tanıdığım , devlet hastaneleri bebekle çok ilgililer ve araştırıyorlar her şeyi diyorlar , özeller paradan başka bir şey düşündükleri yok . Ama karar vermedim daha

Maşallah güzel haberlerle geldiniz sizde ,
Hiç korkma canım doğum için Rabbime sığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…