maşallah cnm benim işallah 9 ayı sorunsuz bi şeklde geçirir bütün hamişler
evet canım ilk denememizdi tuttu çok şükür
almehzee
ahh canimmm sorma su sezeryan beni de korkutuyo ilkinde sonum sezeryan oldu... ama su an doguma takmis durumdayim nedense 2. sezeryani kabullenemiyorum bile, bir umut daha var normal dogum icin kendimi teselli ediyorum belki normal olur diye neyse hakkimizda hayirlisi olsun ve rabbim gonlumuze razi etsin insallah bebislerimize saglikli bi sekilde kavusalim...
rabbim korusun yavrularımızı işallahh
Yiyebiliyorum ama yememeye çalışıyorum :)))bu Sabah ilk defa Sabah yemek zar zor yedim midem epey bulandı sizde ne var ne yok
Canım benim 2. hamileliğim ilkindeki kadar heyecan olmuyor sakinim yani.
Doktor arkadaşm zaten aynı şeyi söyledi. 6-7 haftalarda gitmeni öneririm dedi sabredicem.
Sağlıklı olsun da yeter :)Merhaba annecikler
Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 24 eylüldü.
Cumartesi doktora gittik. Bebişim bir hafta geriden geliyor. Bu durumda tahmini doğum tarihi 1 Ekim olacak.
Kalp atışlarınıda duyduk miniğimin. Allah hepimize sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Yiyebiliyorum ama yememeye çalışıyorum :)))
bendede öyle cnm kendimi zorladım bişeyler yemek için ama iyiyim şimdi ev kraker doposu oldu resmen
Merhaba annecikler
Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 24 eylüldü.
Cumartesi doktora gittik. Bebişim bir hafta geriden geliyor. Bu durumda tahmini doğum tarihi 1 Ekim olacak.
Kalp atışlarınıda duyduk miniğimin. Allah hepimize sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.
Yiyebiliyorum ama yememeye çalışıyorum :)))
Sağlıklı olsun da yeter :)
Benim bebişim de 4 gün ilerden gidiyor ama ilerleyen zamanlarda bebekler arayı kapatıyormuş. O yüzden ben son adet tarihimi göz önünde bulunduruyorum :)
ayy bugun ilk kez bu kadar kötüyüm midem felaket ama bebeğim iyi olsunda ben çekerim sorun değil
rabbim bizede duymayı nasip etsin maşşalah bebeğine cumartesi için gün sayıyorum bende
ben bide kabızım varya patlıcam ondan korkuyorum
inşallah sizde duyarsınız. mükemmel bişi gerçekten mucize. bide hızlı atıyo ki :)
kızlar sonuçlarım çıkmış değer 275 den 1190 a çıkmış cuma günü kese muayenemiz var inşaAllah görürüz bebişi yada bebişleri
doktoruma gidince hersey normal dediği anda rahatlayıp sevinicem bulantımın olmadığınagecen çarşamba keseyi görmüştük.kalp atişini cuma duyabilirmiyiz acaba canım? kasımda 5 haftalık dusugum olduğu için korkuyorum .çok tşk ederimm desteğin için..
Merhaba yine bir Ekim annesi olacağım Allah kısmet ederse...2009 Ekim anneleri torpilinde coookzaman geçirdim .Cok güzel şeyler paylaşıyor insan burda.Benim sat 31.12.2013muhtemel doğum 7ekim inşallah.Bu kadar tesadüf olur oğlumla aynı tarih...ben de coookheyecanlıyım.Herkese güzel bir hamilelik ve doğum diliyoruuum....
merhaba arkadaşlar,aralıkta 12 haftalık düşüğüm var. sat 13 ocak. cuma idrarda test negatif çıktı .kanda kesin çıkar ama korkuyorum ,dr ptesi gel bakalım dedi ama gebelik belirtileri yok yaptırmadım birkaç gün daha bekleyeyim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?