2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

aynen canım ya ben de çok taktım hatta rüyalarıma giriyor o derece yani.hakkımızda hayırlısı napalım sağlıkla gelsin bebişler ona da razıyız..

merhabalarr sayfalar çok hızlı ilerliyor geçmişte hangi sayfada kaldığımı bile bulamıyom bazen:) bebişini görenler ne mutlu size ben daha göremedim.hastalarr Rabbim acil şifalar versin sizlere de..

benim hala bulantım yok belki de hiç bulanmaz..

Merhaba annecikler

Benim bebeğimin muhtemel doğum tarihi 24 eylüldü.
Cumartesi doktora gittik. Bebişim bir hafta geriden geliyor. Bu durumda tahmini doğum tarihi 1 Ekim olacak.
Kalp atışlarınıda duyduk miniğimin. Allah hepimize sağlıklı sıhatli kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Canım benim 2. hamileliğim ilkindeki kadar heyecan olmuyor sakinim yani.
Doktor arkadaşm zaten aynı şeyi söyledi. 6-7 haftalarda gitmeni öneririm dedi sabredicem.

benim de 2. hamilelik canım dediğin gibi ilkteki kadar heyecan olmuyor ben de hala gitmedim bana kalsa 8. haftaya kadar gitmeyecem de eşim gidelim diyor ondan bu çarşamba gidicem inşallah bi aksilik olmazsa

Sağlıklı olsun da yeter :)
Benim bebişim de 4 gün ilerden gidiyor ama ilerleyen zamanlarda bebekler arayı kapatıyormuş. O yüzden ben son adet tarihimi göz önünde bulunduruyorum :)

kızlr bendede dünden beri mide bulantısı başladı ve herşeyin tadı böle acı gibi. tat yok desem daha ii olur. kusma yok inş olmazda çok iyi gidiyordu dedim olmaz ama başladı bakalım hayırlısı artık. yarın doktorumuz iyi haberler versin inş. bunlara katlanırız :)

bendede öyle cnm kendimi zorladım bişeyler yemek için ama iyiyim şimdi ev kraker doposu oldu resmen

ayy bugun ilk kez bu kadar kötüyüm midem felaket ama bebeğim iyi olsunda ben çekerim sorun değil

rabbim bizede duymayı nasip etsin maşşalah bebeğine cumartesi için gün sayıyorum bende

Yiyebiliyorum ama yememeye çalışıyorum :)))

ben bide kabızım varya patlıcam ondan korkuyorum

inşallah sizde duyarsınız. mükemmel bişi gerçekten mucize. bide hızlı atıyo ki :)

Merhaba yine bir Ekim annesi olacağım Allah kısmet ederse...2009 Ekim anneleri torpilinde coookzaman geçirdim .Cok güzel şeyler paylaşıyor insan burda.Benim sat 31.12.2013muhtemel doğum 7ekim inşallah.Bu kadar tesadüf olur oğlumla aynı tarih...ben de coookheyecanlıyım.Herkese güzel bir hamilelik ve doğum diliyoruuum....

rica ederim...artık bizde doktor olduk zamanında çok araştırmıştım bende ve daha zor süreçlerden geçtim o yüzden rahat ol...kısmet biliyorsun hersey Allahtan...ilki düşük oldu diye korkma inşallah bunu sorunsuz atlatırsın...büyük ihtimalle kalp atışını duyarsın...duymasanda sorun değil 1 hafta sonrada olabilir...bende cuma günü gördüm keseyi...2 hafta sonra gel dedi doktorum...onu bekliyorum

hoş geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

çok zor seni anlıyorum...benimde ilk hamileliğimde kalbi durmuştu...ama ikincisi çok şükür...eğer dışardan aldığın idrar testi yaptıysan ben artık onlara güvenmiyorum...ben 2 kere aldım kan testi vermeden önce ikisindede tek çizgi çıktı...ama hastanede yaptırdıysan kanı bekle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…