2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
inşaAllah kuzummm pozitifi görmekle iş bitmiyomuş valla

ayy evet canım ya bende çok sevindim sanırım ikizlerrr :13:

aynen cnm bebeğimiz kesesini görecekmiyim değerim artacakmı bebeğimi görecekmiyim kalp atışlarını duyacakmıyım doğumda sorun çıkacakmı sağlıklı olacakmı cinsiyetine acaba sorular sorular kucağımıza alana kadar hatta aldıktan sonrada heycan korku merak hiç bitmiycek sanırım rabbim korusun yavrularımızı ay gerçekten ikiz olabilir değerin yüksek çıkmış cnm işallah sağlıklıdır bebişlerin

merhaba arkadaşlar,aralıkta 12 haftalık düşüğüm var. sat 13 ocak. cuma idrarda test negatif çıktı .kanda kesin çıkar ama korkuyorum ,dr ptesi gel bakalım dedi ama gebelik belirtileri yok yaptırmadım birkaç gün daha bekleyeyim dedim.

Ohh hadi gozunaydin cnm:))
Eee keseyi gormek icin gotmicen yani direk kalp atisini duyayim diyosun:)bakalim sabredebilcek misin bence 1 kere gidersin arada:)
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin cnm...

Teşekkür ederim.
Benim 2.hamileliğim oldugu için bu aşamaları biliyorum :) gitmeme gerek yok beklicem :)
Aminnnn hepimize inşaAllah.

Hepinizden Allah razı olsun kızlar :)

8. haftadayız şuanda:)

maşallah cnm benim işallah 9 ayı sorunsuz bi şeklde geçirir bütün hamişler

cnm düşüğün için üzüldüm cnm rabbim bidaha o acıları yaşatmasınn bence bekleme cnm hamile isen bebeğinide kendinide strese sokuyosun eğer hamile deyilsen adetin geçikmeden olursun çünkü stresten geçike biliyor bence test yaptır belki geç döllenme olmuştur ondan pozitif sonuç görmemişsindir

evet canım yaaa annelik demekki böyle bişeymiş aminnnnnn evet sanırım öyle bakalım keseyi görünce netleşir durum cuma günü gelmez şimdi banaaa

çok üzüldüm canım düşüğün için Rabbim inşaAllah bu defa yüzünü güldürür sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşaAllah bebeğin sennledir

evet canım yaaa annelik demekki böyle bişeymiş aminnnnnn evet sanırım öyle bakalım keseyi görünce netleşir durum cuma günü gelmez şimdi banaaa

evet ya günler geçmek bilmiyor dr bana 19 gel dedi ama eşimin işi olduğu için 22 sine ertelendi çok merak ediyorum bir an önce tanışmak istiyorum bebeğimle görüş günümüz keşke bu gün olsa dedimi cnm son adetin ne zaman

Merhaba kızlar;

Cumartesi beta hcg testi yaptırdım sonuç 177 çıktı :) Benide listeye ekleyebilirsiniz artık.
Birdaha 3-4 hafta sonra gidicem kontrole kalp atışı oluşsun sonra. 6yada 7 haftalıkken :)

hayırlı olsun cnm, nasıl sabır edicen o kadar?

aynen canım ilk defa bu kadar heyecanlı hissediyorum kendimi... benim sat 17 ocak canım normalde bat günüm bugün ama benimki tüp bebek olduğu için 4 gün erken öğrendik

aynen canım ilk defa bu kadar heyecanlı hissediyorum kendimi... benim sat 17 ocak canım normalde bat günüm bugün ama benimki tüp bebek olduğu için 4 gün erken öğrendik

hımm ,ik deneme demi tuttu cnm :26:

hayırlı olsun cnm, nasıl sabır edicen o kadar?

Canım benim 2. hamileliğim ilkindeki kadar heyecan olmuyor sakinim yani.
Doktor arkadaşm zaten aynı şeyi söyledi. 6-7 haftalarda gitmeni öneririm dedi sabredicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…