- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Günaydın canım bem Perşembe günü muhasebeyle görüştüm. Doğum ücreti dısında süpriz birsey olur mu dedim olma dedi. Olabileceği 5 madde söyledi bana da sadece içinden kan takılması olabilir geldi. Atıyorum kan takarlarsa 190 lira ekstra odeyecekmişiz. Onun dısında 1100 ama via hospital kartın barsa %10 indirim yapıyorlar. Biz suit odada kalcaz. 2 gece siir odada kalmak ve doğum ücreti toplamda 1125 e geliyor via hospital kartıyla haberin olsun. Sanırım normal Odada kalırsan da 1000 lira ödeyip çıkarsın.Hepimizin bebislerine maasallah nasilda guzel guzel buyuyorlar bizi mutlu ediyorlar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah...
bizde bugun besik ve gardolabin siparisini verdik kismetse ikiside 10gun sonra gelecek hersy istedigimiz gibi oldu cok sukur besigi kayinpederim aldi sagolsun eczaneyede sezeryan sonrasi kilodu sipariş verdi pazartesi getirecek kayin pederimin kartinda hediye puanlar vardi onlarlada oglumuzuza 4lu hastane cikisi ve burun temizleme pompasi aldik cok sukur sanirim artik hicbir eksigimiz kalmadi simdi heyecanla mobilyalarimizin gelmesi ve herseyi temizleyip yerlestirmeyi bekliyoruz bugunleri gordukya cok sukur sagliklada kavusuruz insallah... pazarteside hastaneyle fiyatlari falan tam net konusacagim 1100 demislerdi ama ben ekstralari cikacak mi yoksa sadece bu parayi odeyip hastaneden ayrilacak miyiz daha pahaliya gelirse bizi cok zorlayacak gibi devlette dogum yapmayi ona gore gozden gecirecegim ...
canım çok geçmiş olsun.Arkadaşlar toplu alıntı yapamadım herkesten Allah razi olsun kizimin bogazlari iltihaplanmis ateşi 39.5 olmuş atesini düşürmeden hastaneden gondermediler ilsc verdiler. Soguk kompres yaptilar en sonda iğne yaptılar suan icin dustu ama ben bu gece nobetteyim.
günaydın kızlar nasıllar bakalım annecikler ve bebişler .bende durumlar aynı şimdide yalancı dogum sancıları var sanırsam 35. haftaya girdik ama bu sancılar ödümü kopartıyo gelip gelip gidiyor
dün ogluşumun bebek çantası dalinimiz hacışakir sabunumuz geldi eşimde bana hastane çantası almış bugün park yatagı da gelecek . başlıcaz artık yatagını çantasını vs. hazırlamaya .
Bende de bel ağrısı peyda oldu, neyse ki dinlenince geçiyor. Cumaya kadar sabır diyeceğim artık9.Ay = " Ağrımayan bi yeriniz kaldı mı?"
Selam herkese, hamileliğin son ayına geldik çok şükür, her ayın kendine has bir doğası varmış, sırayla yaşadık gördük çok şükür ve 9. ay ağrı ayıymış onu anladım. Başta sırtım ve kasıklarım olmak üzere, bileklerim ayaklarım, omuzlarım.. heryerim ağrıyor artık, hele sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum:) Yarın doktora gidince "ağrıması normal olmayan bir yerim varsa söyleyin" diyecem sadece.
Yine de bunun doğal sürecin bi parçası olduğunu bilmek güç veriyor bana, Allah bizi artık uykusuz gecelere ve yorgun bedenlere de alıştırıyor biraz.Yani "All is well:)"
Bana da çok mantıklı geldi, işe yarıyorsa da süper ötesi, düşünsene yırtıksız ve kesisiz normal doğum yaptığımızı:)Kızlar bazen yazmaya fırsatım olmuyor. Böyle toplu olarak yazayım.
naboo, perine masajını araştırdım da ben kendime yapamam onu. Eşime söyliyim yapsın olmazsa :/ Çok faydalıymış normal doğum için, haklısın..
melodika85, dediğin gibi normal doğumu olağan bir süreç olarak düşünmemiz lazım. Yani başka çaremiz yokmuş gibi düşünelim. Eğer doktor sezeryan derse de sezeryana konsantre olucaz:))
azure, sen de inşallah güzel haberlerle dönersin yarın kontrolden. Dediğin gibi sancılar bazen kesiliyormuş sonra bi anda vuruyormuş. İnşallah doğumlarımız kolay olur. Allahın izniyle olur ya. Südyen de dediğim gibi bi tane aldım hastane için. 15 liraya almıştım ben de.
Bence Eymen Bekir:)Kızlar biz bu isim konusunu iyicene karıştırdik bi karar veremiyoruz bana yardim edin hangi isim kulaga guzel geliyor sizce simdide uc isim arasında karar veremiyoruz
Eymen Bekir
Ayaz Bekir
Rüzgar Bekir
Sizce hangisi hos
kızlar benim karnım sanki birazcık aşağı indi.. Sizin de oldu mu?
Indi canım bi süredir aşağıda, ben de yürüyüş için formül olarak şunu buldum: işyerim Taksim'de, meydana yakın ama ben iş çıkışında otobüse değil Şişhaneye minibüse yürüyorum. Ortalama 20 dakika yürümüş oluyorum hiç değilse her günHeh aynen inmeye başladı :) valla canım ben hiçbir şey yapmıyorum, yürüyüş yapın diyorlar ama haftaiçi yapamıyorum. Biraz kaderciyim ben bu tür şeylerin yapıyla çok ilgili olduğunu düşünüyorum..
Halimize şükürler olsun. İnşallah sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına:) hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..
Herkese hayırlı sabahlar:) bugün normal doğum için son 39 gün:))) çok heyecanlıı:))) biz hazırlanıyoruz, doktora gidicez. ve inşallah size güzel haberler getiricez
Günaydın canım bem Perşembe günü muhasebeyle görüştüm. Doğum ücreti dısında süpriz birsey olur mu dedim olma dedi. Olabileceği 5 madde söyledi bana da sadece içinden kan takılması olabilir geldi. Atıyorum kan takarlarsa 190 lira ekstra odeyecekmişiz. Onun dısında 1100 ama via hospital kartın barsa %10 indirim yapıyorlar. Biz suit odada kalcaz. 2 gece siir odada kalmak ve doğum ücreti toplamda 1125 e geliyor via hospital kartıyla haberin olsun. Sanırım normal Odada kalırsan da 1000 lira ödeyip çıkarsın.
Canım çok çok gecmiş olsun şimdi nasıl oldu kızın?Arkadaşlar toplu alıntı yapamadım herkesten Allah razi olsun kizimin bogazlari iltihaplanmis ateşi 39.5 olmuş atesini düşürmeden hastaneden gondermediler ilsc verdiler. Soguk kompres yaptilar en sonda iğne yaptılar suan icin dustu ama ben bu gece nobetteyim.
Maşallah maşallah :) sezeryan için bence artık gün almalısın. 01.10 da doğum gozukuyor ama sezeryan için tarih genelde 10-15 gün oncesine veriyorlar. Anam sana da birsey kalmamış artık. Benim gecen gün nts de 2 sancım gözükmüştü doktor cok önemsemedi. Birdaha ne zaman gidiyorsun doktora canım? Bu veraydı dimi burda ne kadar doğum ücreti?Doktordan çıktık. 2481 kilo 46cm olmuş bebişim:) nst de istedi. Bi tane sancım çıktı. Takip edilcem artık. Bebeğimin eşi hala aşağıda. Kafasının yanında. Yastık olarak kullanıyor onu:))) rahatına düşkün benim oğlum:))
Evet canım Pazartesi detaylı knusun. Bizde perşembe gunü her ihtimale karsı imzalı kağıt isteyeceğiz muhasebeden her ne kadar oyle soyleselerde insan cıkarken ya daha cok ödersek diye endişe ediyor yaniDamla cim cok tesekkur ederim verdigin guzel bilgiler icin ekstralar cikmadiktwn sonra bi sekilde halledilir ben fiyati katlayip onumuze koyarlarsa diye endise ediyorum konusman iyi olmus bende pazartesi detayli gorusecegim
maşallah canım iyi olmanıza sevindim.Doktordan çıktık. 2481 kilo 46cm olmuş bebişim:) nst de istedi. Bi tane sancım çıktı. Takip edilcem artık. Bebeğimin eşi hala aşağıda. Kafasının yanında. Yastık olarak kullanıyor onu:))) rahatına düşkün benim oğlum:))
canım imkanları olanların elbette düşünmesi gereken birşey. ancak bunun için ne gibi işlemler yapılacak ne kadar bütçe olması lazım hiçbir bilgim yok.Kızlar bu kordon kanı saklanması ile ilgiline düşünüyorsunuz?
Canım kendim için yapmayacağım. Ben bağış yapmak istiyorum. Cok şükür geçmişimiz de kanserden kimseyi kaybetmemişiz. Internette ufak çapta bir araştırma yaptım geçmişinde onemli bir kan hastalıgı olanlar kordon kanını saklamasın diyor. Ben zaten bağış yapmak istiyorum. Ülkemiz bu konuda cok gerideymiş. Bugun kac tane kanserden cocuğumuz ölüyor. Belki benim kızım onlara hayat verir diye düşündüm ama bilemiyorum tabicanım imkanları olanların elbette düşünmesi gereken birşey. ancak bunun için ne gibi işlemler yapılacak ne kadar bütçe olması lazım hiçbir bilgim yok.
Doktordan çıktık. 2481 kilo 46cm olmuş bebişim:) nst de istedi. Bi tane sancım çıktı. Takip edilcem artık. Bebeğimin eşi hala aşağıda. Kafasının yanında. Yastık olarak kullanıyor onu:))) rahatına düşkün benim oğlum:))
Kızlar bu kordon kanı saklanması ile ilgiline düşünüyorsunuz?
Canım kendim için yapmayacağım. Ben bağış yapmak istiyorum. Cok şükür geçmişimiz de kanserden kimseyi kaybetmemişiz. Internette ufak çapta bir araştırma yaptım geçmişinde onemli bir kan hastalıgı olanlar kordon kanını saklamasın diyor. Ben zaten bağış yapmak istiyorum. Ülkemiz bu konuda cok gerideymiş. Bugun kac tane kanserden cocuğumuz ölüyor. Belki benim kızım onlara hayat verir diye düşündüm ama bilemiyorum tabi
Ben öğrendim canım 3 tane banka var sanırım kordon kanını saklayan bunlarda hemen hemen 3000 TL civarında. Ve zaten kordon kanını verebilmek için 30-40 kiloyu geçmemesi gerekiyormuş vereceğimiz insanın. Ben kendimiz için kullanmayı gereksiz buldum bilmiyırum baskalarının hayatlarını kurtarmak bana daha sıcak geldi. Şimdi internetten bağış için başvuru yaptım. Fazla zaman kalmadı cunku doğumdan once son 2 hafta bu işletmelere başvurmak gerekiyormuş. Bu haftada Ankara'ya kargo ile kanımı yollayacağım. Inşallah faydası olur kızımın birilerineMaşallah kuzuyabizim kızçede bu civarda olmuştur herhalde,sizin oğluşlarla yakın gidiyor,normal doğumuna 39 kaldı ama gününde gelen bebek çok az canım, bence o 9u at kafadan son bir ayınız olabilir hayırlısıyla:)
Ben de düşünüyorum ama henüz fiyat bilgisi almadım canım bir ara arayıp detaylı bilgi alırım, özellikle kan hastalıklarının tedavisinde çok etkili oluyormuş, dedğin gibi Allah kimseye hastalık vermesin ama böyle bir mucizeyi de çok yabana atmamak gerekir, inşallah çok pahalı değildir.
Ben öğrendim canım 3 tane banka var sanırım kordon kanını saklayan bunlarda hemen hemen 3000 TL civarında. Ve zaten kordon kanını verebilmek için 30-40 kiloyu geçmemesi gerekiyormuş vereceğimiz insanın. Ben kendimiz için kullanmayı gereksiz buldum bilmiyırum baskalarının hayatlarını kurtarmak bana daha sıcak geldi. Şimdi internetten bağış için başvuru yaptım. Fazla zaman kalmadı cunku doğumdan once son 2 hafta bu işletmelere başvurmak gerekiyormuş. Bu haftada Ankara'ya kargo ile kanımı yollayacağım. Inşallah faydası olur kızımın birilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?