2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Aynen bende hiç bir şey yapmıyorum , annem bana sen nasıl hamilesin diyor kalk yürüyüş yap oturma diyor onu bile yapmıyorum . Çatı muanesinde belli olur bakalım durum ne ... Ayyy çok heyecanlıyım ben ....

Aynen bende hiç bir şey yapmıyorum , annem bana sen nasıl hamilesin diyor kalk yürüyüş yap oturma diyor onu bile yapmıyorum . Çatı muanesinde belli olur bakalım durum ne ... Ayyy çok heyecanlıyım ben ....

Üfff şu çatı muayenesi beni çok tedirgin ediyo gerçi normal doğum olursa doğum yapacağımız gün sürekli yapacaklar o muayeneyi ama :/

Canım bu yazı nerede bende okumak isterim

Canım 3580. sayfada Bseylul için tekrar alıntıladım, ordan bakabilirsin, mutlaka oku:)

Bence de gayet iyi canım, Allah bağışlasın kuzuyu. Ben de nstye sırtüstü yatıyorum ama sırtım yüksekte olduğu için rahatsız olmuyorum, yatak eğimli yani.

Geçmiş olsun canım, bizde haftaya alırız haberleri senden

Cnm sende aspirin trombosit düşüklüğü yaptığı.benim trombosit değerin 113 olmuş en son 152 idi.doktor gebelikte sinirimiz 100 dedi ama içim hic

Canım bu yazı nerede bende okumak isterim[/QUOTE]

Cnm ya bende kan sulandırıcı ve aspirin kullanıyorum ama trombosit değerim çok düşmüş.önce 182 lerdeydi sonra 152 oldu.bugünkü sonuçta da 112 gelmiş.çok Cnm sıkıldı.biraz da korku sardı trombosit düşüklüğü baya tehlikeliymis hemen doktoru aradım 100 altı bizim için sıkıntı haftaya gel bidaha bakalım dedi..sizlerin trombositi nasıl acaba bu iğneler ve aspirinden mi düştü yada bu kadar dusururmu.bide araya hafta sonu girdi.(pazartesi ne randevu aldım ama nasıl pazartesi olacak bu moral bozukluğu ile bilmiyorum.bide kan degerimde 10.6 ya düşmüş.kan ilacı kullanmama rağmen ..bu sonuçlar çok canımı sıktı.inş. risk yaratan bi durum olmaz kızlar yaa..ne güzel herşey yolunda gidiyordu..[/QUOTE]

Yazı 3580. sayfada var canım, ordan okuyabilirsin. Bende de trombosit düşüklüğü başladı, son kontrolde 113 çıkmıştı ama coraspin ve iğneden oluyor canım. Bizim bugün 34. haftamız bitti ve bugün son kez aldım coraspini, onu bırakınca biraz normale döner, çünkü coraspin iğneden saha etkiliymiş. Doktorum doğuma yakın tekrar kan tahlili alacam dedi, az kaldı inşallah canım, tevekkül ve dua edip bekleyecez. Bu iğneler ve aspirinle ilk doğum yapanlar biz değiliz ve sonda olmayacaz inşallah.[/QUOTE]

evet Cnm tek yapilacak dua doktorla yuzyuze gorusemedim telde görüştüm ondan pek rahgyatlmadim.üzerine de internette bi dolu şey okudum.bende artik aspirin kesmek istiyorum ama bende senin haftalarında kesicem ins o zamana kadar sahada düşmez..bakalım nolcakk.bide 100 un altına düşünce epidural yapmiyolarmis bende epidural dusunuodum.simdi bide onu kafaya taktım..hepimiz için hayırlısı olsun

Ayy demeyin oyle yaaa..ile. malesef tum zorluklari gercek ama maddi yondnde cok zorlanicaz eger hastane ekstralar falan cikartirsa bizim bebis tup bebek hemde 4.tup bebekle geldi bir yil daha onun borcu var bebisin alis verisleri masraflari doktoru derken tamamen sifiri tukettik ustune borclandik annem destek verecek diye rahattim ama onlarinda tapu isleri cikti destekleri olmayacak gibi kayinpederiminde durumu sifira sifir gidiyo elinden geleni yapmak ister ama durumu ortada tum bunlari dusunmeye basladikca tum zorluklarina katlanip devlete gitsem diye dusunmeye basladim tam karar vermis degilim ama en azindan artik bi scenek olarak aklimin bi ucunda gonlun istermi derseniz kesinlikle istemez kendi hastanemde temiz temiz rahat rahat dogum yapmayi cok isterim ama masraf cok cikacaksada daha fazla sikistirmaninda bi anlami yok Allah buyuk bakalim zaman neyi gosterecek...

Cnm sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorun kimdi

Dönence bebek gelişimi için iyi değilmiş canım. Ben oyun halısı da almadım. Baktım en az 200 kağıt istiyorlar. Çantayı hazırlamışsın ne güzel:) ben de hazırladım :) kıyafetleri ben de az aldım ama eşimin kuzeni bi sürü verdi. Iyiki az almışım. Yarın da benim küçük kardeşimin küçük kıyafetlerini alıcam. Artacak giydiremicem hepsini ama olsun dolabına koyucam oğluşumun:) ben de önümüzdeki hafta kurucam park yatağını:)

Umut tamı karar verdin canım , kaça yapacak sezeryanı ?
Zorunlu sezeryan 800 lira :) normal doğum da 800 lira. Yani her halikarda 800 vericem. Umuttaki doktoruma çok güveniyorum. Özellikle normal doğumda benim için güven çok önemli canım.

Canım bunları düşünüp stres yapma. Böyle stresler bizi çok etkiliyor. Tabiki maddi sıkıntı çok olacaksa devlette doğum yaparsın. Zaten tecrübelisin sen, her türlü başarırsın doğumunu. Ben devletteki doktorlara çok güveniyorum ama gösterilen muameleden çekiniyorum. Bi de normal doğumda yanında kimse de kalmıyormuş. Tecrübesiz halimle ben nasıl bakarım bebeğime. Hakkımızda hayırlısı olsun. Her şey olacağına varıyor sonuçta.

kızlar merhaba, biz geldik...
kızımı göremedim. ama iyi olduğu söylendi. kan tahlilerimi yaptırdım. kan ilacına devam,magnezyuma devam iğneye zaten devam.
tsh ım 2,58 çıkmış.t4 üm biraz düşük çıkmış.. dr iyi dedi. olur sen 100 lük içmeye devam et dedi.

kızımın fl si 66 mm kilosu sordum görünmüyormuş cihazda. doğru mu söyledi bilmiyorum.

inşallah herkes iyidir.. yine yazılmış çizilmiş bir sürü şeyler.. hepsini baştan sona okumaya çalışacağım.

Kiloyu nasıl göstermiyor cihaz anlamadım. Yalan söylemişler canım . Bana da devlet öyle demişti. Kilosunu sordum haftasıyla uyumlu işte deyip geçiştirmişti. Sen devlete mi gittin yoksa? Tsh az daha düşük olsa iyiymiş ama doktorun normal gördüyse iyidir. Sen yine de endokrine de göster.

evet canım ben de öyle düşündüm yalan söylemiştir.
devlette yaptırdım.

endokrinci değil iç hastalıkçı ama bir troit konusunda endokrinci kadar bilgili. beni 2 senedir takip ediyordu. gayet güzel götürdü ve haklı çıktı. yani benim hormonlarımı iyi tanıyan biri.. endokrinciye gitmem çok uğraştırıyor. önce randevu alıyorsun geceden. sonra sabah sıraya giriyorsun.bilmem kaç hastanın içinden bir dakika içinde beni dinleyip kan tahlililine gönderiyor. kan vermek için sıraya giriyorsun. tamam yine iyi ama sonrası kötü.. sonuçları göstermek için 15güne atıyor. bu kadar saçma şey olabilir mi.. geçmişi mi bilen en azından ilgilenecek bir endokrinci lazım ama maalesef yok.

ben sordum en fazla 2 olması gerekmiyor mu dedim. hamilelikte çok iner çıkar dedi. diğer sonuçların iyi dedi. ben geçmişteki tsh değerlerimin hepsini yazdım . 3 ün 4ün üstünde olsa dozunu artırırım ama bu kadar bir değer için ayarını bozmayalım diğerleri iyi dedi. zaten 100 lük içiyorsun dedi..

t4 ün düşük olması evet iyi değil ama t3 ün iyi dedi.

doğumdan sonrada vitaminlerini demiri kan ilacını özellikle ihmal etme dedi.

Son düzenleme:
Doktorun ilgili biriymiş. O zaman söylediklerine güvenip bu şekilde devam et canım. Zaten tsh 2 buçuk altında olsa yeter. 2 olmasına gerek yok. Endokrin bayağı zorluyor bizi ama ben çok şükür kurtuldum artık. Son tahlilimi de 1 Eylül gibi aile hekimim yapacak zaten. Bitecek. Darısı başına:)

internet tarayıcıları neyi araştırdıysan onun reklamlarını getiriyor sürekli kullan at olarak bunları algılamış olabilir:) eczaneden alınıyormuş istediğin pedler ben de alacağım.

Milkway diye bir markanın kullan at lohusa çamaşırlarını buldum nette. Ama mağazadan görüp almak istiyorum. Eczaneler hiç aklıma gelmemişti. Sormak lazım.

Arkadaşlar toplu alıntı yapamadım herkesten Allah razi olsun kizimin bogazlari iltihaplanmis ateşi 39.5 olmuş atesini düşürmeden hastaneden gondermediler ilsc verdiler. Soguk kompres yaptilar en sonda iğne yaptılar suan icin dustu ama ben bu gece nobetteyim.

Haklisin canim bende sitres yapmamaya calisiyorum ama ister istemez bi taraftan da dusunmeden edemiyorum normal dogum yapacak olsam bende dusunemezdim devleti yanimda kimse olmadan yapamam ama benimki sezeryan olacwgi icin en azindan annem yanimda olacak bitek esim olmayacak orasi cok kotu gerci ben boyle dusunuyorum ama esimde hersey normal gittigi surece seni devlete kesinlikle goturmem diyo bakalim ya o gunler gelsin de ben yinede devlet kontrollerime de gideyim de duruma gore bakariz artik... oglusumuz iyi olsunda gerisi cokta problem degil her sekilde halledilir bi kolayi bulunur... tesekkur ederim canim benim bu gunleri yasamak bile bana mucize gibi geliyo boyle dogum derdine telasina dusmek bile hayalini bile kuramadigim biseydi hamile kalabilmek icin okadar cok cabalar harcadik ki hamile kaldim hep bi problem cikacak mi ilk gebeligimde yasadiklarimi yasayacak miyim derken Allah a cok sukur bugunlere geldik ben maddi manevi tum sikintilara katlanmaya hazirim ...

Halimize şükürler olsun. İnşallah sağlıkla alacaksın oğlunu kucağına:) hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun..

Herkese hayırlı sabahlar:) bugün normal doğum için son 39 gün:))) çok heyecanlıı:))) biz hazırlanıyoruz, doktora gidicez. ve inşallah size güzel haberler getiricez

geçmiş olsun, acil şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…