Doktora sordum. Tamamen mi kapatmış dedim. Tamamen kapatmamış ama bu risk göze alınır mı dedi. Ben bu riski göze almam elbette..hadi güzel haberlerle gel inşallah cnm:)
canım benim yeni evlendigimde masa örtülerime olmustu pas lekesi cok üzülmüştümsora annem geldi üstüne tuzla limon sıkıp günese astı ve bi baktık geçmişş:) inşallah senin minnoşun kıyafetleri de gecer bi denemekte yarar var
maşallahh oğlusunaa gözünaydınn cnm kocaman olmuss:)) sen artık kendini sezaryen gibi hazırlamaya basla istersen cnm nolur nolmazz...
Doktora sordum. Tamamen mi kdim. Tamamen kapatmamış ama bu risk göze alınır mı dedi. Ben bu riski göze almam elbette..
Doktora sordum. Tamamen mi kapatmış dedim. Tamamen kapatmamış ama bu risk göze alınır mı dedi. Ben bu riski göze almam elbette..
ben kırmızı et yiyemiyorum inş bebegmde ilerde bi eksiklik çıkmaz çok nadir kocişn tabgndan alrm misafrlikte çikarırlarsa oda göz hakkı ye bebegn canı çeker dedklerindn dolayı yiyorum kötülük edyorum ogluma ama napim :-(Ay as erilmezmi hic asil insanin cani simdi istiyo biseyler cok sukur benim canimda gnelde etli seyler istiyo bugun kasap a gittim bisuru kemik aldim simdi hasliyorum sulariyla corba yapiyorum cok faydali ozellikle bundan sonra bebislerimizin boyle seylere cok ihtiyaci var birazda et aldim kocise aksam balkonda mangal yaktitacagim kizlar nolur et tuketimini ihmal etmeyin bebise en yararli besin bu aylarda ...
Doktora sordum. Tamamen mi kapatmış dedim. Tamamen kapatmamış ama bu risk göze alınır mı dedi. Ben bu riski göze almam elbette..
Harikasın annesi, çok güzel olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık.
Evet canım 0 bpa diyorlar ama bem güvenemihoeım o 0 olayına. Bak internette tomris diye birisi var onun emzirmwDamlacığım kaşık biberonu araştırdım. Tahmin ettiğim gibi BPA içermiyormuş. Alacağım ben bu biberondan. Kardeşim çok çok memnun.
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=1955&gclid=CKGHhIWiqcACFSgFwwod_bQAkg
canım bak şimdi evet bu kaşık biberonlar kesinlikle cok iyi gözüküyor bebeğin memeden kapmaması için ama ben cesaret edemem yani. Herseyin cam olanı iyidir mantığıyla gezinirken internette bir yazı okudum. Belki bilirsin tomris diye biri var emzirme notlarını paylaşıyor internette ve facede. Ve bu tomrisin her söylediğine güveniyorum ben. Yazıyı seninle de paylaşmak istedim.Damlacığım kaşık biberonu araştırdım. Tahmin ettiğim gibi BPA içermiyormuş. Alacağım ben bu biberondan. Kardeşim çok çok memnun.
http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=1955&gclid=CKGHhIWiqcACFSgFwwod_bQAkg
Cok beğendim cok güzel olmuş ellerine sağlık canımönceki yazını görmedim canım.. buna da ancak yazabiliyorum.. bu ara yoğunduk bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik annemle.. çantamızı hazırladık.. bugün de dolabı kurulacak.. iş bitmiyor :)
kapı süsüne başladım ama ütü girince yarım kaldı.. muhtemelen önümüzdeki haftaya çıkar bir şeyler..
şimdilik bunları yaptım..
Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729
Evet cok kötü oluyor o sancı. Ben gecen gün gece yatarken eşimle muhabbet ediyorduk birden bi tuttu sancım başladım ağlamaya ama geçmedi eşim sanırım vakit geldi gidiyoruz demeye başladı ben tırsttım tabi ama nasıl tutuldu karnım birden sonra gecti cok şükür. Fiyatlar cok iyi gercekten. Sen neden verayı düşünmüyorsun peki? Gerçi hastane hakkında hiç bir fikrim yok ama burdan da memnunsun galiba?1 eylülde umut hastanesine gidicem canım. Doktoruma sorucam sezeryan derse günümü alıcam. verada normal doğum 400+kdv. Sezeryan 500+kdv. Ben artık doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu biliyorum kızlar. Hissettim çünkü. Adet ağrısı gibi. Alt tarafıma vurdu benim.
Demeeee :)) bu aralar bende de başladı yeniden aşermeler. Annem şuanda yağlı gözleme yapıyor aşermem sonucu diyet falan kalmadı valla :) yarında patates hamburger yedim mi tammdır. Ben bir yerde okumuştum hamileliğin ilk 3 ayında nasılsa birisi son 3 ayında da oyle olurmuş. O yüzden benim bulantılarım falan da bazen baya oluyorketçaplı patates kızartması gibi yararsız şeyler istiyor. benim de öyle et falan istese en azından faydalı olurdu..
11 den sonra kavonuzu açmak için verdiğim mücadeleyi eşim kıs kıs karşıdan izliyormuş.çok komiktin dedi. ama tabi ben kağıdı çıkarttım açamadım eşim dayanamadı müdahale etti açıp verdi.
Hayırlı olsun canım bosver haftaya başlarsın bi başladın mı hemen bitiyor zaten ama gercekten yoruyor insanı. Benim eşim de tiny love tekmele oyna oyun halısını kurmuştu aynı o şekilde ve sonra da gözleri dolu dolu bakmıştı cok duygusal anlar bunlar ya cok şükür ki yasıyoruz hepsini en güzel şekiller de :)artık bu site beni iyice delirtmeye başladı, dünden beri yazılanları okudum çoklu cevapı seçtim ama şu anda cevaplayamıyorum
kamuran85 iyi haberlerini okudum, maşallah oğluşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bugün doktora gittik, önce nstye girdik çok şükür iyi çıktı bebişin kalp atışları iyiymiş, sancımda yokmuş,
bebişimizin kilosu yine iki hafta gerideymiş, ama çokta zayıf değil,2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var,inşallah o zamana kadar olması gereken kiloyu yakalar, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :)
dün eşim tiny love ana kucağı almıştı, sabah kahvaltı yapıpı evden çıkmıştı ve akşam 5e kadar hiçbirşey yememiş, çok yorgun ve aç olmasına rağmen hemen anakucağını yaptı ,şaşırdım doğrusu çünkü yemek ve dinlenmek daima önceliğidir :) bitirince gözleri doldu bunu görünce baba olacağımı dahada bir anladım sanki dedi
bugün annem eminönünde bana sabahlık+gecelik almaya gitti, bebişimize havluda almış,birde mevlütte dağıtmak için el havlularından almış
kayınvalidemde çilekten beşik almaya gitti,
bizde deterjan bez ve şampuan aldık,çok şükür oğluşumun eşyaları tamamlanıyor,biraz yoruldum yoksa bugün çamaşırlarını yıkayıp hazırlayacaktım,artık haftaya kaldı
benim oluyo canım hem de çok sık dr nrmal vücdun seni doguma hazrlyor buyuzdn agrlarn olur demşti çatlarnda açlmaya başlyorsa ondanda olur dedi ama sıklaşır ve geçmezse gelceksin dedi .Kızlar size bir sey soracağım. Bugün sabahtan beri sag kasıgımda agrı var. Özellikle sağ ayağımın üzerine basınca kasığım acıyor. Korkmaya başladımBöyle bir şey yaşayan var mı?
artık bu site beni iyice delirtmeye başladı, dünden beri yazılanları okudum çoklu cevapı seçtim ama şu anda cevaplayamıyorum
kamuran85 iyi haberlerini okudum, maşallah oğluşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bugün doktora gittik, önce nstye girdik çok şükür iyi çıktı bebişin kalp atışları iyiymiş, sancımda yokmuş,
bebişimizin kilosu yine iki hafta gerideymiş, ama çokta zayıf değil,2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var,inşallah o zamana kadar olması gereken kiloyu yakalar, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :)
dün eşim tiny love ana kucağı almıştı, sabah kahvaltı yapıpı evden çıkmıştı ve akşam 5e kadar hiçbirşey yememiş, çok yorgun ve aç olmasına rağmen hemen anakucağını yaptı ,şaşırdım doğrusu çünkü yemek ve dinlenmek daima önceliğidir :) bitirince gözleri doldu bunu görünce baba olacağımı dahada bir anladım sanki dedi
bugün annem eminönünde bana sabahlık+gecelik almaya gitti, bebişimize havluda almış,birde mevlütte dağıtmak için el havlularından almış
kayınvalidemde çilekten beşik almaya gitti,
bizde deterjan bez ve şampuan aldık,çok şükür oğluşumun eşyaları tamamlanıyor,biraz yoruldum yoksa bugün çamaşırlarını yıkayıp hazırlayacaktım,artık haftaya kaldı
Canım çok sağol içimi rahatlattın.benim oluyo canım hem de çok sık dr nrmal vücdun seni doguma hazrlyor buyuzdn agrlarn olur demşti çatlarnda açlmaya başlyorsa ondanda olur dedi ama sıklaşır ve geçmezse gelceksin dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?