2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
herkese günaydın,
güzel bir hafta sonu dilerim,
bugün günlerden doktor günü :) oğluşumuzu görücez inşallah

hadi güzel haberlerle gel inşallah cnm:)

canım benim yeni evlendigimde masa örtülerime olmustu pas lekesi cok üzülmüştüm sora annem geldi üstüne tuzla limon sıkıp günese astı ve bi baktık geçmişş:) inşallah senin minnoşun kıyafetleri de gecer bi denemekte yarar var

maşallahh oğlusunaa gözünaydınn cnm kocaman olmuss:)) sen artık kendini sezaryen gibi hazırlamaya basla istersen cnm nolur nolmazz...

Bu yüzden bağış yapmak istiyorum. Dünya genelinde ülkemiz cok geri kalmış bunkonuda. Bebeklerimizin kök hücreleriyle hayat bulacak okadar cocuk varki herkes duyarlı olmalı bence. Tek korkum dediğim gibi işe yarayıp yaramaması

Cok sukur canim ya maasallah yavrucuguna ne guzel de buyumus bu haftalardan sonra zaten okadar sanci cikmasi normal canim ablam son haftalarinda hep sanci cekiyodu onemli olan duzenli olmamasi hadi sirasiyla sizle dogurunda sira bize gelsin gunler azaldikca daha heyecanlanmaya basladim ben

Ayy canim maşallah kocaman olmus gramlardayken simdi 3 kiloya doğru gidiyor ozaman senin kesin sezeryan olcak ve topigimizde basi senke damla cekicek acaba benim padam nekadar oldu.
Ayrica arkadaşlar geçmiş olsun msjiniz icin cok sağolun kuzim bugun iyi dün vurduklari iğne çok iyi geldi geceyi rahat geçirdik bugun daha iyi diğer doktora gidecek arkadaslarimizdanda böyle güzel haberler bekliyoruz artik bende carsambayi beklicem hayırlısı artik

Canım çok geçmiş olsun. Adaçayı gargarası yaptırabilirsen çok iyi gelir boğaz enfeksiyonuna. Olmadı fısfısa adaçayını koy ve fıslat boğazcığına. Ama her defasında taze adaçayı kullan. 5 dakikadan fazla bekletme.

Kızlar bu kordon kanı saklanması ile ilgiline düşünüyorsunuz?

Damlacığım ben araştırmıştım. Ege Üniversitesi'nin kordon kanı ünitesi var. Arkadaşımın ilk çocuğu down sendromlu bir fıstık. O nedenle ikincide kordon kanını aldırmışlar. Doğuma özel olarak kordon kanı ekibi de giriyormuş. Ama o zaman İzmir'de yokmuş, Acıbadem'de saklanıyormuş onların kan. Her sene de çok cüzi bir miktar para ödüyorlarmış, 300 tl gibi birşeymiş sanırım yıllığı. Ama o da emin değil güvenli olup olmadığına. Bunun ticari olduğu ile ilgili de çok laflar dönüyor biliyorsun. Ben emin olamadım açıkçası, kararsızım henüz.

Bak ayda 300 lira olayını duymadım ben baya araştırdım diyorum bide kendi çapımda sözde araştırmışım meğersem :) ama bu bankaya başvurmak için 2-3 bin arası bir ücret ödüyormussun nereye baksam oyle gördüm ama bende dediğin gibi ticari olduğunu düşünüyorum bu yüzden bağış yapmaya karar verdim. Sadece kargo ücrwti ödeyeceğim bu hafta kanımı gonderirken okadar

Ayda değil canım, yılda 300 tl gibi bir rakammış. Arkadaşım da net hatırlamıyor tutarı.

Gözünüz aydıııın :) Tosuncuk olmuş annesi, maşallah Cihangir'e. Şu eş denen şeyin ne olduğunu net olarak bilmiyorum sanırım. Merak ettim neymiş o, bakayım bir netten.

Kızlar ateş ölçer olarak Braun thermoscan 4520 almaya karar vermiştim ama forumdonanımhaberdeki babalar kulaktan ölçmenin zaman zaman imkansız olduğunu falan yazmışlar. Arkadaşım Kraft'ın temassız ateş ölçerini almış, çok memnun. Hem oda sıcaklığını, hem banyo suyunu hem de çocuğun alından temassız ateşini ölçüyormuş. Kullanan ya da alan var mı Kraft'ın ateş ölçerini ya da siz ne aldınız?

Damlacığım kaşık biberonu araştırdım. Tahmin ettiğim gibi BPA içermiyormuş. Alacağım ben bu biberondan. Kardeşim çok çok memnun.

http://www.bebekhouse.com/pinfo.asp?pid=1955&gclid=CKGHhIWiqcACFSgFwwod_bQAkg

önceki yazını görmedim canım.. buna da ancak yazabiliyorum.. bu ara yoğunduk bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik annemle.. çantamızı hazırladık.. bugün de dolabı kurulacak.. iş bitmiyor :)
kapı süsüne başladım ama ütü girince yarım kaldı.. muhtemelen önümüzdeki haftaya çıkar bir şeyler..
şimdilik bunları yaptım..

Harikasın annesi, çok güzel olmuşlar. Ellerine emeğine sağlık.

kızlar halen aşermemiz olur mu ? benim canım öyle birşeyi çok istemez.. iki gün önce salatalık turşusu canım istedi neyse önemsemedim tesadüfen eşim şalgam suyu getirmişti akşamında iki bardak onu içtim. neyse sonra dün yine canım istedi. ama nasıl böyle resmen içim titriyordu.görümcemden gelirken 11 gibi hemen açık bir küçük marketlerden bulduk bir kavanoz aldım. yarısını yedim gece gece.:) az önce tekrar istedi bir iki tane aldım ama demir ilacını unutmuşum onu içtim şimdi sabırsızlıkla yarım saatin geçmesini bekliyorum. (9 tane kornişon turşusu )
zararlıdır ama ne yapıyım..

Valla ben hala aseriyorum canim hep etli şeyler cekiyor bikac gundur pide çekiyor eşime aldirayim

Ben de aşeriyorum. Geçen gece ketçap mayonezli tost çekti canım, zararlı ama tutamadım kendimi. Eşim de kıyamadı, gittik gecenin 12 sinde tostçuya. Yerken eşim gülerek izledi beni, keşke videoya çekseydim yiyişini diyor şimdi. Tostu ısırırken mutluluktan gözlerim büyümüş, beni iştahlı görmek hoşuna gidiyor adamcığımın :)

ketçaplı patates kızartması gibi yararsız şeyler istiyor. benim de öyle et falan istese en azından faydalı olurdu..
11 den sonra kavonuzu açmak için verdiğim mücadeleyi eşim kıs kıs karşıdan izliyormuş.çok komiktin dedi. ama tabi ben kağıdı çıkarttım açamadım eşim dayanamadı müdahale etti açıp verdi.

1 eylülde umut hastanesine gidicem canım. Doktoruma sorucam sezeryan derse günümü alıcam. verada normal doğum 400+kdv. Sezeryan 500+kdv. Ben artık doğum sancısının nasıl bir şey olduğunu biliyorum kızlar. Hissettim çünkü. Adet ağrısı gibi. Alt tarafıma vurdu benim.

Ay as erilmezmi hic asil insanin cani simdi istiyo biseyler cok sukur benim canimda gnelde etli seyler istiyo bugun kasap a gittim bisuru kemik aldim simdi hasliyorum sulariyla corba yapiyorum cok faydali ozellikle bundan sonra bebislerimizin boyle seylere cok ihtiyaci var birazda et aldim kocise aksam balkonda mangal yaktitacagim kizlar nolur et tuketimini ihmal etmeyin bebise en yararli besin bu aylarda ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…