2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhabalar ben artık sürekli doğumu düşünür oldum , hayırlısıyla bir doğum yapsaydık .
Bebeğimin kıyafetlerini yıkıyorum , ütüleyip yerleştireceğim . Dün diğer malzemelerini yerleştirdim çok keyifli

Dönence neden iyi değil canım , bende pek beğeniyorum onları . Kıyafet sıkıntınız olmaz bol bol giydirirsin nede yakışır paşaya

:)
Sağol teyzesi evet normal dedi. Nst ler artık yavaş yavaş başlıyor. Çatı muayenesi 37 den sonra yapılıyor diye biliyorum canım. Bende çekiniyorum doğrusu
Maşallah cihangir paşaya canım. Artık güzel güzel doğum kilo ve boyuna yaklaşıyorlar. Sezeryan olacaksın sanırım Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Şaka maka yaklaşıyoruz iyice o anlara nst sancıları takip ediyor sanırım demi? İzindeyken meşgul olduğumdan giremiyorum foruma çok. Ama takip etmeye çalışıyorum herkesi. Temizliğe başlıcaz. Daha şekeri çikolatası alınacak oğluşumun. Lohusa şekeri alıp şerbet yapmayı da düşünüyorum. Bizim gelen çok olur. Annemlr sağolsun yardım ediyorlar. Bizden böyle işte tatlım. Rabbim güzel doğum hikayelerimizi okumayı da nasip etsin inşallah.

İyi o zaman çatı muansine daha var çok şükür . Bu muanede bebeğin kafasına bakılıyor sanırım çıkıştamı diye
Lohusa şerbetini evde mi ikram edeceksin ?

İnşallah canım ya. Yüzü güler inşallah. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum kendime. Ama bir terslik olunca insan ister istemez telaşlanıyor. Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

Dün çok kötü oldum. Eşim dışarıda bekliyordu. Ağlayarak çıktım. O da telaşlandı. Yol boyunca şükredelim dedim. Gerçekten çok zor.

Çok zormuş ya. Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların. Allah'ım bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.

Dönence neden iyi değil canım , bende pek beğeniyorum onları . Kıyafet sıkıntınız olmaz bol bol giydirirsin nede yakışır paşaya
Snowwhite demişti canım dönence bebek gelişimi için iyi değil diye. Benim yatağın üstünde oyuncaklar asılı. Onlar zararlı değildir inşallah.

Nst sancılarla bebeğin kalp atışlarını takip ediyor canım. Ben de sırt üstü yattım ama hiç rahatsız etmedi. Süt ve çikolata yemiştim öncesinde. Bu hafta son haftam işyerimde. Benim evde internet yok ben de eşim işten gelene kadar yazamam herhalde. Belki cebime internet alırım bakalım. Evin işi çok valla. Allah yardımcımız olsun canım.

Çok üzücü ya Allah yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeği olur. Amin.

İyi o zaman çatı muansine daha var çok şükür . Bu muanede bebeğin kafasına bakılıyor sanırım çıkıştamı diye
Lohusa şerbetini evde mi ikram edeceksin ?
Anladım canım. Evet evde ikram edicem canım. Güzel olur böyle şeyler ben seviyorum. Sevincimizi paylaşmaya geliyorlar ne de olsa. İkramlıklar güzel olsun. Şeker değilde kolonya şişeleri almayı düşünüyorum bir de. Birisi yukarki sayfalarda paylaşmıştı ya hani onlardan. Herşeyi güzel olsun oğluşumun
Canım habersiz bırakma bizi eve geçince. Ev işlerine ve rahatına dalıyor insan ister istemez. Sen benden önce doğum yapacaksın anlaşılan sezeryan olursa. Çok heyecanlanıyorum günler azaldıkça. Nst ye girmeden önce bende meyve yemiştim. Bebek hareket ettikçe cihazdan ses geliyor. Yanımdaki bayanın bebek durmadı ortalığı yıktı resmen. Benim oğluşum akıllıydı 5 defa hareket edip ses yaptırdı.

Süpreeer bunlaaaar:) nasıl yaptın bunları canım.
Çok beğendim arkadaşım ellerine sağlık... Güle güle kullanırsın inşallah... Çerçeveleri nerden aldın arkadaşım ... Sade olması çok hoşuma gitti....
çok teşekkür ederim :) siz beğenince çok mutlu oldum :)
çerçeveleri İkea' dan aldım tanesi 17 TL civarıydı.. diğer süsleri de Kemeraltı'ndan ve internetten http://www.funbou.com/ aldım.. daha eksikleri var.. internette kapı süsü olarak yapılmıştı ama ben duvara düşünüyorum.. bitmiş halinin de fotosunu koyarım.. dün de üçüncüsünü yaptım..

Slm 2014 ekim anneleri
aylardır sizleri takip etmeme rağmen henüz aranıza katılabildim, biz de oğluşumla 32.haftamızdayız, geçen hafta kontrole gittiğimizde 2048 gr 45 cm olduğunu öğrendik, her geçen gün sabırsızlık artarak devam etmekte, bir yandan ciciler tamamlanmakta, hepimize bu süreçte kolay gelsin :)

maşallah kuzuya..
inşallah 38 i tamamlarız en azından..

suyun azalması önemli kontrol ettirmek lazım. suyu azalınca alıyorlar .

Evet canım, şimdiye kadar ve dün de iyi çıktısuyu çok şükür, zaten suya dikkat ediyordum artık kanka olacaz şişemle:)

Firstcüm merak etme bu sadece bir ihtimal, bazen olabiliyor olursa da alırız diye pat diye söyledi:) ama ben korkmuyorum bu 10 gün içinde temizlik, yıkama ütüleme işlerini halledecem ama bence bir kontrol daha atlatırız bizim minikle çünkü suyu bol tüketirsem dengelerim diye düşünüyorum. Hem yakın bir arkadaşım da coraspin ve iğneyle doğum yaptığı için ondan da biliyorum 38+ larda alıyorlar genelde.Hatta o 32.haftada bırakmıştı coraspini diye hatırlıyor.
Yanılmıyorsam Azure, Elifsen kontrolden gelmiş, hoşgelmiş. Biz de cuma günü gideceğiz. Güzel oluyor böyle sık kontroller. Hep hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
Teşekkür ederim canım, bence de daha heyecanlı oldu böyle bol kontrollü sayfalar:) Herkes güzel ve müjdeli haberlerle gelir inşallah.
Kasık hatta bikini bölgesi ağrısı bende de daha sık oluyordu da bu aralar, nasılsa heryerim ağrıyor diye bir anlam verememiştim canım, meğer bizim kuzunun başı aşağı inmiş, dün doktor aşağı baskı yapıyor mu deyince bu aralar daha çok ağrıdığını fark ettim. Sizinki de inmiştir muhtemelen:)

Oyy maşallah kuzuya , formda 2, doğum senden galiba canım :)) Ben daha hiç nst ye girmedim 1 eylülde randevumuz var bakalım bize ne diyecek . Doğumu konuşacağım bu gidişimde hayırlısıyla ...

Bence de Damladan sonra sıra bana gelir gibime geliyor ama arada sürpriz yapanlar olacak mı bakalım. İnşallah doğum pozisyonu almıştır siiznki de gönlüne göre olur canım.

HANIMLAR DÜN GECE KARNIMA 10 DAKİKADA BİR GELEN VE 1-2 DAKİKA SÜREN SANCILAR GELDİ. BUNLAR YALANCI DOĞUM SANCILARI MIDIR ACABA?

Uyurken bacağının arasına yastık koymadıysan ve aynı pozisyonda uyuduysan çok fena ğrımıştır eminim. Bende birkaç haftadır oluyor o, yastıksız uzanamıyorum bile yoksa kalkınca topallıyorum bir süre, endişe etme Kiryacım.

Aramızda kaçak bir Ekim annesi varmış demek:) hoşgeldin arkadaşım kalan haftalarını da keyifli ve sağlıklı geçirirsiz inşallah, hep beraber tabi:)

HANIMLAR DÜN GECE KARNIMA 10 DAKİKADA BİR GELEN VE 1-2 DAKİKA SÜREN SANCILAR GELDİ. BUNLAR YALANCI DOĞUM SANCILARI MIDIR ACABA?

Canım valla bende de acemilik had safhada ama yalancıdır o çünkü gerçek olsa bugün devam ederdi, hem 10 dk da bir çok kısa, gerçek olsa bugün bir bebişimiz olurdu herhalde:)

Çok güzel ciciler almışsın, sağlıkla kullanacağımız günler bir an önce gelsin inş.
Ben de Eminönü'nden aldığım kapı süsüne farklılık katarak inci şeritlerle oğlumun ismini yazdım ve kapısına astık. ayrıca lahusa şerbet süslerini de mavi lastikli kurdelalar ile hazırlayıp , hem hastaneye ziyarete gelenlere hem de sonrasında eve bebek görmeye gelenlere çıkarılmak üzere bir kenara koydum.

Eklentiler

• Kapı Süsümüz1.webp
    161,5 KB · Görüntüleme: 118
  • Lahusa Şerbet Süsümüz.webp
    278,7 KB · Görüntüleme: 108
  • Kapı Süsümüz1.webp
    161,5 KB · Görüntüleme: 103
  • Lahusa Şerbet Süsümüz.webp
    278,7 KB · Görüntüleme: 86
Merhaba , hoş geldiniz hep birlikte gün saymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…