Dönence neden iyi değil canım , bende pek beğeniyorum onları . Kıyafet sıkıntınız olmaz bol bol giydirirsin nede yakışır paşayaDönence bebek gelişimi için iyi değilmiş canım. Ben oyun halısı da almadım. Baktım en az 200 kağıt istiyorlar. Çantayı hazırlamışsın ne güzel:) ben de hazırladım :) kıyafetleri ben de az aldım ama eşimin kuzeni bi sürü verdi. Iyiki az almışım. Yarın da benim küçük kardeşimin küçük kıyafetlerini alıcam. Artacak giydiremicem hepsini ama olsun dolabına koyucam oğluşumun:) ben de önümüzdeki hafta kurucam park yatağını:)
Sağol teyzesi evet normal dedi. Nst ler artık yavaş yavaş başlıyor. Çatı muayenesi 37 den sonra yapılıyor diye biliyorum canım. Bende çekiniyorum doğrusuSelam başımız üstüne getiren götüren sağ olsun :)
Maşallah oğluşuna doktorun kilosu iyi dedi değil mi ? Önemli olan doktorun dediği tabi ki . Nst ye ben daha hiç girmedim
35+4 te gireceğim hayırlısıyla , bu çatı muanesi ne zaman yapılıyor ? Ben ondan çekiniyorum biraz
Maşallah cihangir paşaya canım. Artık güzel güzel doğum kilo ve boyuna yaklaşıyorlar. Sezeryan olacaksın sanırım Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Şaka maka yaklaşıyoruz iyice o anlaraDoktordan çıktık. 2481 kilo 46cm olmuş bebişim:) nst de istedi. Bi tane sancım çıktı. Takip edilcem artık. Bebeğimin eşi hala aşağıda. Kafasının yanında. Yastık olarak kullanıyor onu:))) rahatına düşkün benim oğlum:))
Dün misafirliğe gittim , benim doktoruma giden biri idi . Çatı muanesini anlattı çok ürkütücü .Üfff şu çatı muayenesi beni çok tedirgin ediyo gerçi normal doğum olursa doğum yapacağımız gün sürekli yapacaklar o muayeneyi ama :/
İyi o zaman çatı muansine daha var çok şükür . Bu muanede bebeğin kafasına bakılıyor sanırım çıkıştamı diye:)
Sağol teyzesi evet normal dedi. Nst ler artık yavaş yavaş başlıyor. Çatı muayenesi 37 den sonra yapılıyor diye biliyorum canım. Bende çekiniyorum doğrusu
Maşallah cihangir paşaya canım. Artık güzel güzel doğum kilo ve boyuna yaklaşıyorlar. Sezeryan olacaksın sanırım Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Şaka maka yaklaşıyoruz iyice o anlaranst sancıları takip ediyor sanırım demi? İzindeyken meşgul olduğumdan giremiyorum foruma çok. Ama takip etmeye çalışıyorum herkesi. Temizliğe başlıcaz. Daha şekeri çikolatası alınacak oğluşumun. Lohusa şekeri alıp şerbet yapmayı da düşünüyorum. Bizim gelen çok olur. Annemlr sağolsun yardım ediyorlar. Bizden böyle işte tatlım. Rabbim güzel doğum hikayelerimizi okumayı da nasip etsin inşallah.
off çok kötü gerçekten benimde gözlerim doldu.Allah inşallah o bayana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek verir.
Seninde iyi olmana sevindim.Dikkat et kendine.
Herkese günaydın.Kontrolden gelenlere de maşallah artık herkes iyi şükür:)
Off kötüymüş hakikaten hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Hatta işyerimde 3 kişi biliyorum istediği halde olmayan onların yanında soru sorulduğu zaman utanıp geçiştirmeye çalışıyorum
Allah yardımcıları olsun, çok üzücüBen de bir ara suyum geldi sanıp hastaneyi aradığımda ebe doğumhaneye alabiliriz hemen demişti. Eşime yalvarmıştım, bu gece de içimde kalsın, almasınlar onu benden,yarın gidelim hastaneye diye. Allah'a çok şükür yanlış alarmmış. Hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve bahtı güzel, ömrü uzun evlatlar nasip etsin inşallah. Hiçbir anne üzülmesin, evladıyla sınanmasın.
Devlette de normal için her şeyi yapıyorlar. Bakalım ne diyecek..Maşallah paşaya , haftaya ssk ya git bakalım o ne diyecek . Aynını söylerse sezeryan için gün alırsın artık hayırlısı olsun canım
Snowwhite demişti canım dönence bebek gelişimi için iyi değil diye. Benim yatağın üstünde oyuncaklar asılı. Onlar zararlı değildir inşallah.Dönence neden iyi değil canım , bende pek beğeniyorum onları . Kıyafet sıkıntınız olmaz bol bol giydirirsin nede yakışır paşaya
Nst sancılarla bebeğin kalp atışlarını takip ediyor canım. Ben de sırt üstü yattım ama hiç rahatsız etmedi. Süt ve çikolata yemiştim öncesinde. Bu hafta son haftam işyerimde. Benim evde internet yok ben de eşim işten gelene kadar yazamam herhalde. Belki cebime internet alırım bakalım. Evin işi çok valla. Allah yardımcımız olsun canım.:)
Sağol teyzesi evet normal dedi. Nst ler artık yavaş yavaş başlıyor. Çatı muayenesi 37 den sonra yapılıyor diye biliyorum canım. Bende çekiniyorum doğrusu
Maşallah cihangir paşaya canım. Artık güzel güzel doğum kilo ve boyuna yaklaşıyorlar. Sezeryan olacaksın sanırım Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize. Şaka maka yaklaşıyoruz iyice o anlaranst sancıları takip ediyor sanırım demi? İzindeyken meşgul olduğumdan giremiyorum foruma çok. Ama takip etmeye çalışıyorum herkesi. Temizliğe başlıcaz. Daha şekeri çikolatası alınacak oğluşumun. Lohusa şekeri alıp şerbet yapmayı da düşünüyorum. Bizim gelen çok olur. Annemlr sağolsun yardım ediyorlar. Bizden böyle işte tatlım. Rabbim güzel doğum hikayelerimizi okumayı da nasip etsin inşallah.
Çok üzücü ya Allah yardımcısı olsun. Inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeği olur. Amin.Kızlar moralim o kadar bozuk ki.. Gündüz bahsetmiştim sağ kasığımda acı var diye. Sağ ayağıma bastıkça fena acıyordu. Korktum bayagı. Hastaneye gittik eşimle. Biraz önce girdik eve. Muayene ettiler bayağı ilgilendiler. Nstye de girdim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Açılmam da yok sancım da. Gebelikte karşılaşılan bir durum dendi.
Nst sonucunu doktora göstermek için beklerken bir bayanın ağlayışını duydum. İçeride muayene oluyordu. Doktor ikna etmeye çalışıyordu kadını. Açıklığın da var zaten tutunamamış hemen almamız lazım dediğini duydum. Düşük yapıyormuş. Ben sonucu gösterip çıkışa doğru yöneldim. Kadın tekerlekli sandalyede ileride bekliyordu. Yanından geçip gidene kadar yol bitmek bilmedi. Ağlayarak göbeğime baktıO kadar üzüldüm ki. Elimdekilerle göbegimi kapatıp çıktım hemen. Moralim alt üst oldu. Allah'a şükretmemiz lazım
Anladım canım. Evet evde ikram edicem canım. Güzel olur böyle şeyler ben seviyorum. Sevincimizi paylaşmaya geliyorlar ne de olsa. İkramlıklar güzel olsun. Şeker değilde kolonya şişeleri almayı düşünüyorum bir de. Birisi yukarki sayfalarda paylaşmıştı ya hani onlardan. Herşeyi güzel olsun oğluşumunİyi o zaman çatı muansine daha var çok şükür . Bu muanede bebeğin kafasına bakılıyor sanırım çıkıştamı diye
Lohusa şerbetini evde mi ikram edeceksin ?
Canım habersiz bırakma bizi eve geçince. Ev işlerine ve rahatına dalıyor insan ister istemez. Sen benden önce doğum yapacaksın anlaşılan sezeryan olursa. Çok heyecanlanıyorum günler azaldıkça. Nst ye girmeden önce bende meyve yemiştim. Bebek hareket ettikçe cihazdan ses geliyor. Yanımdaki bayanın bebek durmadı ortalığı yıktı resmen. Benim oğluşum akıllıydı 5 defa hareket edip ses yaptırdı.Nst sancılarla bebeğin kalp atışlarını takip ediyor canım. Ben de sırt üstü yattım ama hiç rahatsız etmedi. Süt ve çikolata yemiştim öncesinde. Bu hafta son haftam işyerimde. Benim evde internet yok ben de eşim işten gelene kadar yazamam herhalde. Belki cebime internet alırım bakalım. Evin işi çok valla. Allah yardımcımız olsun canım.
Süpreeer bunlaaaar:) nasıl yaptın bunları canım.
çok teşekkür ederim :) siz beğenince çok mutlu oldum :)Çok beğendim arkadaşım ellerine sağlık... Güle güle kullanırsın inşallah... Çerçeveleri nerden aldın arkadaşım ... Sade olması çok hoşuma gitti....
maşallah kuzuya..
inşallah 38 i tamamlarız en azından..
suyun azalması önemli kontrol ettirmek lazım. suyu azalınca alıyorlar .
Firstcüm merak etme bu sadece bir ihtimal, bazen olabiliyor olursa da alırız diye pat diye söyledi:) ama ben korkmuyorum bu 10 gün içinde temizlik, yıkama ütüleme işlerini halledecem ama bence bir kontrol daha atlatırız bizim minikle çünkü suyu bol tüketirsem dengelerim diye düşünüyorum. Hem yakın bir arkadaşım da coraspin ve iğneyle doğum yaptığı için ondan da biliyorum 38+ larda alıyorlar genelde.Hatta o 32.haftada bırakmıştı coraspini diye hatırlıyor.Gule gule kullann tatlimmm:))artik agrilarimizz galibaa normal aynindurumdayiz
Cnm masallah kuzuyaa kocamannn olmuss:)) yalnız su aspirin olayı beni baya heyecanlandırdı aspirini bırakınca suyununn azalma ihtimali mi varmıs ki eee o zaamn pıhtılı olup normal dogum yapanlar nasıl yapıyo ki off kafam karıstı
Teşekkür ederim canım, bence de daha heyecanlı oldu böyle bol kontrollü sayfalar:) Herkes güzel ve müjdeli haberlerle gelir inşallah.Yanılmıyorsam Azure, Elifsen kontrolden gelmiş, hoşgelmiş. Biz de cuma günü gideceğiz. Güzel oluyor böyle sık kontroller. Hep hayırlı haberlerle geliriz inşallah.
Kasık hatta bikini bölgesi ağrısı bende de daha sık oluyordu da bu aralar, nasılsa heryerim ağrıyor diye bir anlam verememiştim canım, meğer bizim kuzunun başı aşağı inmiş, dün doktor aşağı baskı yapıyor mu deyince bu aralar daha çok ağrıdığını fark ettim. Sizinki de inmiştir muhtemelen:)Çok teşekkürler canım darısı başınayaa sende de mi var aynı ağrılar en fenası birden sanki acaip sıkışmış gibi oluyorum sonra tuvalete gidiyorum bi iki damla :/ daha 1,5 ay var son günler napıcaz
Oyy maşallah kuzuya , formda 2, doğum senden galiba canım :)) Ben daha hiç nst ye girmedim 1 eylülde randevumuz var bakalım bize ne diyecek . Doğumu konuşacağım bu gidişimde hayırlısıyla ...
az önce şekerlemeden uyandım.karnımın alt tarafı adet ağrısı gibi ağrıyor.bide sol yumurtalığım eziliyor gibi. şimdiye kadar iyi gidiyodum devam ederse yarın doktora gideceğim. bu durumu yaşayan var mı ?
Aramızda kaçak bir Ekim annesi varmış demek:) hoşgeldin arkadaşım kalan haftalarını da keyifli ve sağlıklı geçirirsiz inşallah, hep beraber tabi:)Slm 2014 ekim anneleri
aylardır sizleri takip etmeme rağmen henüz aranıza katılabildim, biz de oğluşumla 32.haftamızdayız, geçen hafta kontrole gittiğimizde 2048 gr 45 cm olduğunu öğrendik, her geçen gün sabırsızlık artarak devam etmekte, bir yandan ciciler tamamlanmakta, hepimize bu süreçte kolay gelsin :)
HANIMLAR DÜN GECE KARNIMA 10 DAKİKADA BİR GELEN VE 1-2 DAKİKA SÜREN SANCILAR GELDİ. BUNLAR YALANCI DOĞUM SANCILARI MIDIR ACABA?
Merhaba annişler ve bebişler
Dün gittik dra herşey yolunda çok şükür 2300 g olmuş kuzum drma sordum normal olur mu die önemli olan çatının genişliği dedi 4 buçukla bile normal doğum yapanlar var dedi sen neden olmayasın diyince şaşırdım çünkü çoğu dr hemen sezeryan diyor bebiş kilolu olursa
Ben de sınuna kadar beklicem bakalım hayırlısı herşeyin son an önemli neticede inşallah hepimiz sağ salim kurtulup sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarız
Bu arada bugün kemeraltındaydım çok gezdim çok şükür bi ağrım sızım yok mükemmel şeyler aldım
Merhaba , hoş geldiniz hep birlikte gün saymayaSlm 2014 ekim anneleri
aylardır sizleri takip etmeme rağmen henüz aranıza katılabildim, biz de oğluşumla 32.haftamızdayız, geçen hafta kontrole gittiğimizde 2048 gr 45 cm olduğunu öğrendik, her geçen gün sabırsızlık artarak devam etmekte, bir yandan ciciler tamamlanmakta, hepimize bu süreçte kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?