Rabbim sabır versin , yavrularımızı da bize bağışlasın Aminİnşallah canım ya. Yüzü güler inşallah. Ben de dikkat etmeye çalışıyorum kendime. Ama bir terslik olunca insan ister istemez telaşlanıyor. Allah'ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Dün çok kötü oldum. Eşim dışarıda bekliyordu. Ağlayarak çıktım. O da telaşlandı. Yol boyunca şükredelim dedim. Gerçekten çok zor.
Çok zormuş ya. Allah yardımcısı olsun bu durumda olanların. Allah'ım bize de sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah.
ne kadar güzeller , ben çok beğendim .Bunlar da internetten bulduğum modeller ;
Eki Görüntüle 1225429 Eki Görüntüle 1225430 Eki Görüntüle 1225431 Eki Görüntüle 1225432 Eki Görüntüle 1225433 Eki Görüntüle 1225437
Çok güzel olacak ikramların , bende yaparım belki şerbet bardakları süsler bırakırım . Poğaça falan yapacağım daha difrize koyarım . Hastanede lokum yada çikolata ikram ederim birde kolonya tamamdır . Magnet yaptırabilirim amaAnladım canım. Evet evde ikram edicem canım. Güzel olur böyle şeyler ben seviyorum. Sevincimizi paylaşmaya geliyorlar ne de olsa. İkramlıklar güzel olsun. Şeker değilde kolonya şişeleri almayı düşünüyorum bir de. Birisi yukarki sayfalarda paylaşmıştı ya hani onlardan. Herşeyi güzel olsun oğluşumun
Canım habersiz bırakma bizi eve geçince. Ev işlerine ve rahatına dalıyor insan ister istemez. Sen benden önce doğum yapacaksın anlaşılan sezeryan olursa. Çok heyecanlanıyorum günler azaldıkça. Nst ye girmeden önce bende meyve yemiştim. Bebek hareket ettikçe cihazdan ses geliyor. Yanımdaki bayanın bebek durmadı ortalığı yıktı resmen. Benim oğluşum akıllıydı 5 defa hareket edip ses yaptırdı.
Snowwhite cevap hakkını kullan bakalım dönence neden iyi değilSnowwhite demişti canım dönence bebek gelişimi için iyi değil diye. Benim yatağın üstünde oyuncaklar asılı. Onlar zararlı değildir inşallah.
Değildir , 10dk olunca doğum olur herhaldeHANIMLAR DÜN GECE KARNIMA 10 DAKİKADA BİR GELEN VE 1-2 DAKİKA SÜREN SANCILAR GELDİ. BUNLAR YALANCI DOĞUM SANCILARI MIDIR ACABA?
Çok geçmiş olsun canım , çatı muanesidir . Kafasına bakıyorlarmış çıkışta mı diyekızlar aklıma ne geldi.gecen temmuzda bende 1.5aylık bebegımo kaybetmstm malesef.bır hafta şiddetli sancılarım oldu bnm hıc dınmeyen.sabah akssm rresmen doğum sancısı cektım.uykulrm haram oldu.doktorlar bebegı kurtarmak ıcın mıdahele edemedı tabi ama kanamada vardı.sonunda bnden parçalar gelmeye baslaynca doktor bebeği kaybettigmızı ve acılen kürtaja alınmam gerektgnı soyledı.bnde özele guvenmedm o an olanlardan ötürü ve Zeynep kamıl acile gttık.orda doktor kasma kendını dedı ve ıkı parmagnı derıne soktu alttan ve kürtaja alcm senı dedı.snrm o çatı muayenesı yaptı bana .o an bılmedgmden anlamadm.hıcte acımadı.korkulck bsey dgl snrm eğer yaptgı çatı muayenesıyse
o zaman korkulck bsey yok.ben bsey anlamamstm bile.bu arada sagol cnm.meger çatı muayenesinş gecrmısım haberım yokmuşÇok geçmiş olsun canım , çatı muanesidir . Kafasına bakıyorlarmış çıkışta mı diye
Bazen diyorum kendime git orada yap doğumu , para düşünmeyen güvenilir doktorlarlaDevlette de normal için her şeyi yapıyorlar. Bakalım ne diyecek..
Bunu bende merak ediyorum , ama geçen doktora gittiğimde 38 haftalık bir bayan geldi muane ücretimiz 100TL ondan 30TL aldılarkızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?
Önemli değil canım , inşallah korkulacak gibi değildiro zaman korkulck bsey yok.ben bsey anlamamstm bile.bu arada sagol cnm.meger çatı muayenesinş gecrmısım haberım yokmuş
Çok güzel ciciler almışsın, sağlıkla kullanacağımız günler bir an önce gelsin inş.
Ben de Eminönü'nden aldığım kapı süsüne farklılık katarak inci şeritlerle oğlumun ismini yazdım ve kapısına astık. ayrıca lahusa şerbet süslerini de mavi lastikli kurdelalar ile hazırlayıp , hem hastaneye ziyarete gelenlere hem de sonrasında eve bebek görmeye gelenlere çıkarılmak üzere bir kenara koydum.
aynen bnde bazen zeynepe gıdım normal doğurturlar dıorum.gecen sene o kdr kotu şeyler yasadmkı bır çok özelde ,guvenm kalmadı.senın muayene ucretı cokmus be cnm bn 35oduorum.su haftada bır kontrolü damla bılır.banada ıkı haftada bir gel dedi.19unda cagrdı ama bazı sebeplerden gdemedm.bu salı gtcem ıns.belkı nstyede bağlar.oda ayrı ucretmıs galıba.Bazen diyorum kendime git orada yap doğumu , para düşünmeyen güvenilir doktorlarla
Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama devamlı değil, ara ara oldu bugün benim. Önce üşüttüm sandım. Gece soğuk suda yürümüştüm uzun süre ördekleri besleyeyim diye. Gerçi üşütsem çok sık çişim gelirdi. Çiş durumları her zamanki gibi. Yani bu doğumla ilgili bir durum anladığım kadarıyla. Evet bunu da yapıyordum ama bıktım canım. Bir de tereyağıyla yapıyorum, iyice ağır oluyor sıcaklarda. Bu hafta hep haşlanmış yedim ama arada yemediğim günler de oldu. Çok bıktım artık yumurtadan. Ete bile alıştım şu hamilelikte ama yumurtaya hayırCanım ilk zamanlar beyaz olanı öneriyorlar diye beyazından aldım ben. Çok da bilmiyorum aradaki farkı. Sanırım beyaz olanda çiş yaptığında renk değişiyormuş. Benim aldığım pakette galiba 50 tane var. Senin paket 80li ise çok iyiymiş. Uzun süre gider sanırım, yani bir hafta falan. Memnun kalırsan eşin gider alır aynısından. Kalmazsan değiştirirsin. Stok yapma bence.
doğrudur canım banada onu dediler ama sonra bunu aldım çoklu diye dediğin gibi ben başka almayım pişik falanda yapmazsa eşime derim alır öyle yapimAynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama devamlı değil, ara ara oldu bugün benim. Önce üşüttüm sandım. Gece soğuk suda yürümüştüm uzun süre ördekleri besleyeyim diye. Gerçi üşütsem çok sık çişim gelirdi. Çiş durumları her zamanki gibi. Yani bu doğumla ilgili bir durum anladığım kadarıyla. Evet bunu da yapıyordum ama bıktım canım. Bir de tereyağıyla yapıyorum, iyice ağır oluyor sıcaklarda. Bu hafta hep haşlanmış yedim ama arada yemediğim günler de oldu. Çok bıktım artık yumurtadan. Ete bile alıştım şu hamilelikte ama yumurtaya hayırCanım ilk zamanlar beyaz olanı öneriyorlar diye beyazından aldım ben. Çok da bilmiyorum aradaki farkı. Sanırım beyaz olanda çiş yaptığında renk değişiyormuş. Benim aldığım pakette galiba 50 tane var. Senin paket 80li ise çok iyiymiş. Uzun süre gider sanırım, yani bir hafta falan. Memnun kalırsan eşin gider alır aynısından. Kalmazsan değiştirirsin. Stok yapma bence.
Normal diyor doktorlar canım,olsun hareketleri çok olsun ne güzel:) ben burdayım diyorlar hep:))tedirgin oldum valla. ilk defa bu kadar yoğun ağrım oldu.bebiş te sürekli hareket ediyor.
Modeli nedir süt sagma makinasının?Merhaba arkadaslar sadece 2 ay kullanılmış süt sagma makınası ve 20 gün kullanılmış beşik satıyorum ahşap beşik 200 tl lansınoh ikili elektrıklı süt sagma makınası 90 tl
Muayene süresinden 10 gün sonraki muayene kontrol muayenesidir ve ücret alınamaz yasal degildir.Bunu bende merak ediyorum , ama geçen doktora gittiğimde 38 haftalık bir bayan geldi muane ücretimiz 100TL ondan 30TL aldılar
Muayene süresinden 10 gün sonraki muayene kontrol muayenesidir ve ücret alınamaz yasal degildir.kızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?