2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Rabbim sabır versin , yavrularımızı da bize bağışlasın Amin

Çok güzel olacak ikramların , bende yaparım belki şerbet bardakları süsler bırakırım . Poğaça falan yapacağım daha difrize koyarım . Hastanede lokum yada çikolata ikram ederim birde kolonya tamamdır . Magnet yaptırabilirim ama

kızlar aklıma ne geldi.gecen temmuzda bende 1.5aylık bebegımo kaybetmstm malesef.bır hafta şiddetli sancılarım oldu bnm hıc dınmeyen.sabah akssm rresmen doğum sancısı cektım.uykulrm haram oldu.doktorlar bebegı kurtarmak ıcın mıdahele edemedı tabi ama kanamada vardı.sonunda bnden parçalar gelmeye baslaynca doktor bebeği kaybettigmızı ve acılen kürtaja alınmam gerektgnı soyledı.bnde özele guvenmedm o an olanlardan ötürü ve Zeynep kamıl acile gttık.orda doktor kasma kendını dedı ve ıkı parmagnı derıne soktu alttan ve kürtaja alcm senı dedı.snrm o çatı muayenesı yaptı bana .o an bılmedgmden anlamadm.hıcte acımadı.korkulck bsey dgl snrm eğer yaptgı çatı muayenesıyse

Çok geçmiş olsun canım , çatı muanesidir . Kafasına bakıyorlarmış çıkışta mı diye

kızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?

Canım çok güzel olmuşlar.. güle güle kullan...

Bazen diyorum kendime git orada yap doğumu , para düşünmeyen güvenilir doktorlarla
aynen bnde bazen zeynepe gıdım normal doğurturlar dıorum.gecen sene o kdr kotu şeyler yasadmkı bır çok özelde ,guvenm kalmadı.senın muayene ucretı cokmus be cnm bn 35oduorum.su haftada bır kontrolü damla bılır.banada ıkı haftada bir gel dedi.19unda cagrdı ama bazı sebeplerden gdemedm.bu salı gtcem ıns.belkı nstyede bağlar.oda ayrı ucretmıs galıba.

doğrudur canım banada onu dediler ama sonra bunu aldım çoklu diye dediğin gibi ben başka almayım pişik falanda yapmazsa eşime derim alır öyle yapim

Merhaba arkadaslar sadece 2 ay kullanılmış süt sagma makınası ve 20 gün kullanılmış beşik satıyorum ahşap beşik 200 tl lansınoh ikili elektrıklı süt sagma makınası 90 tl

Eklentiler

• image.webp
    471,9 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…