2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Aynı durumu ben de tüm gün yaşadım, normal sanıyorum bunları yaşamak artık.

Merhaba annişler ve bebişler
Dün gittik dra herşey yolunda çok şükür 2300 g olmuş kuzum drma sordum normal olur mu die önemli olan çatının genişliği dedi 4 buçukla bile normal doğum yapanlar var dedi sen neden olmayasın diyince şaşırdım çünkü çoğu dr hemen sezeryan diyor bebiş kilolu olursa
Ben de sınuna kadar beklicem bakalım hayırlısı herşeyin son an önemli neticede inşallah hepimiz sağ salim kurtulup sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucaklarız
Bu arada bugün kemeraltındaydım çok gezdim çok şükür bi ağrım sızım yok mükemmel şeyler aldım

Eklentiler

• image.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    172,4 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    208,3 KB · Görüntüleme: 87
  • image.webp
    175,6 KB · Görüntüleme: 84
Canım medipolde hangi doktora gidiyorsun?

Haftaiçi devlete randevum var. Işlerden fırsat bulursam gidicem. Üç doktora sormuş olucam toplamda. Sonra kararımı doğum yaptıracak doktorumla beraber vericem.

Hem bebeğinin iyi olmasına hem de eşinin sizin farkınıza varmasına çok sevindim:) inşallah hep böyle devam edersiniz:)

Çok teşekkürler canım :) evet evlenirken bu tarz saten almıştım la senzadan orası bana sadece babydoll hatırlatıyor :)

:) Baby doll dedin de aklıma geldi, geçenlerde seksi iç çamaşırlarımdan giyineyim dedim de pek mümkün olmadı Olduğu kadar giyindim işte Çok severim ben La Senza'yı. Çok rahat ve kaliteli. Bikinileri de çok iyiydi ama artık yok. Hamilelik için de şu modal denilen ağaç lifinden olan külotlarından aldım. Çok rahat, yokmuş gibi.

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ama devamlı değil, ara ara oldu bugün benim. Önce üşüttüm sandım. Gece soğuk suda yürümüştüm uzun süre ördekleri besleyeyim diye. Gerçi üşütsem çok sık çişim gelirdi. Çiş durumları her zamanki gibi. Yani bu doğumla ilgili bir durum anladığım kadarıyla.

Bendende haşlanmış yumurta yemiyenlere bi tarif peynirli yumurta once zeytinyaginda peyniri erit sonra yumurtayi kir pisir bukadar hem peynirin vitamini hemde yumurtanin ikisi birarada ozellikle peynir yemeyen cocuklarada yapılabilir

Evet bunu da yapıyordum ama bıktım canım. Bir de tereyağıyla yapıyorum, iyice ağır oluyor sıcaklarda. Bu hafta hep haşlanmış yedim ama arada yemediğim günler de oldu. Çok bıktım artık yumurtadan. Ete bile alıştım şu hamilelikte ama yumurtaya hayır

Eki Görüntüle 1225114 bna yengemler falan bunu önerdiler canim bende böyle aldm

Canım ilk zamanlar beyaz olanı öneriyorlar diye beyazından aldım ben. Çok da bilmiyorum aradaki farkı. Sanırım beyaz olanda çiş yaptığında renk değişiyormuş. Benim aldığım pakette galiba 50 tane var. Senin paket 80li ise çok iyiymiş. Uzun süre gider sanırım, yani bir hafta falan. Memnun kalırsan eşin gider alır aynısından. Kalmazsan değiştirirsin. Stok yapma bence.

Kızlar moralim o kadar bozuk ki.. Gündüz bahsetmiştim sağ kasığımda acı var diye. Sağ ayağıma bastıkça fena acıyordu. Korktum bayagı. Hastaneye gittik eşimle. Biraz önce girdik eve. Muayene ettiler bayağı ilgilendiler. Nstye de girdim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Açılmam da yok sancım da. Gebelikte karşılaşılan bir durum dendi.

Nst sonucunu doktora göstermek için beklerken bir bayanın ağlayışını duydum. İçeride muayene oluyordu. Doktor ikna etmeye çalışıyordu kadını. Açıklığın da var zaten tutunamamış hemen almamız lazım dediğini duydum. Düşük yapıyormuş. Ben sonucu gösterip çıkışa doğru yöneldim. Kadın tekerlekli sandalyede ileride bekliyordu. Yanından geçip gidene kadar yol bitmek bilmedi. Ağlayarak göbeğime baktı O kadar üzüldüm ki. Elimdekilerle göbegimi kapatıp çıktım hemen. Moralim alt üst oldu. Allah'a şükretmemiz lazım

off çok kötü gerçekten benimde gözlerim doldu.Allah inşallah o bayana en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir bebek verir.
Seninde iyi olmana sevindim.Dikkat et kendine.
Herkese günaydın.Kontrolden gelenlere de maşallah artık herkes iyi şükür:)

Off kötüymüş hakikaten hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Hatta işyerimde 3 kişi biliyorum istediği halde olmayan onların yanında soru sorulduğu zaman utanıp geçiştirmeye çalışıyorum

Haftaiçi devlete randevum var. Işlerden fırsat bulursam gidicem. Üç doktora sormuş olucam toplamda. Sonra kararımı doğum yaptıracak doktorumla beraber vericem.
Şu durumda işten daha önemli bir durum yaşıyorsun. Önceliğin Dr randevun olsun sakın iş var diyip gitmemezlik etme derim. Çok merak ediyorum bende bakalım neler olacak. Hayırlısı neyse o olsun canım...Güzel haberlerini bekliyoruz :)

günaydın hanımlar
özellerin çoğu sezaryene yönlendirse de doktorunu bulunca normal doğum da mümkün. ama devlet çok katı doğum konusunda. sezaryen en son çare olarak konuyor hamilelere. vakum bile sezaryenden öncelikli ki bence vakum en tehlikeli yöntem. o yüzden devlette ne ben, ne bebeğim eziyet çeksin. sezaryen olup rahat doğum yapmayı tercih ederim şahsen.

günaydın kızlar sizden bi ricam var bebek ve anne çantası bunun dışındada bebek için aldıklarınız eger lliste halinde varsa benimle paylaşırmısınız son eksikleri alıyoruz eşim bi liste istedi ama aklıma gelmedi pek fazla şimdiden teşekürler

ben kendimde yapamıyorum canım makinaya atıcam eşim ütüleyecek pas lekeleri kötü olmuş üzüldüm ya bazı deterjanlar var leke çıkarıcı onlarla gider bence bi araştır yıkadıkça gidecegini zannetmem

Çok beğendi

Çok beğendim arkadaşım ellerine sağlık... Güle güle kullanırsın inşallah... Çerçeveleri nerden aldın arkadaşım ... Sade olması çok hoşuma gitti....

günaydınlar..

iyi pazarlar..

güzel anneler iyice dinlenin..kendinizi yormayın. az kaldı bugünlerin tadını çıkaralım. bebeklerimizde anne karnında büyüsün,tamamlansın..

Allah yardımcıları olsun, çok üzücü Ben de bir ara suyum geldi sanıp hastaneyi aradığımda ebe doğumhaneye alabiliriz hemen demişti. Eşime yalvarmıştım, bu gece de içimde kalsın, almasınlar onu benden,yarın gidelim hastaneye diye. Allah'a çok şükür yanlış alarmmış. Hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar ve bahtı güzel, ömrü uzun evlatlar nasip etsin inşallah. Hiçbir anne üzülmesin, evladıyla sınanmasın.

Aynen, ben de yıllardır tüp bebek deneyen arkadaşıma söyleyememiştim hamile olduğumu. Canım o arkadaşlardan duyup, sevinip tebrik etmişti. Bir de erkek arkadaş var baba olmak isteyen, o da eşin ne yedi, ne içti diye falan sormuştu bana. Aslında sebepsiz yere stresten bebek sahibi olamayan çok insan var. Arkadaşlar 1 yıl uğraştı, olmayınca tedaviye karar verdiler. E nasılsa tedaviyle olacak diye rahatladılar, saldılar kendilerini. Tedaviye gidecekleri gün arkadaş hamile olduğunu öğrendi. Çoooook tatlı da bir oğulları var şimdi maşallah.

Maşallah paşaya , haftaya ssk ya git bakalım o ne diyecek . Aynını söylerse sezeryan için gün alırsın artık hayırlısı olsun canım

Oyy maşallah kuzuya , formda 2, doğum senden galiba canım :)) Ben daha hiç nst ye girmedim 1 eylülde randevumuz var bakalım bize ne diyecek . Doğumu konuşacağım bu gidişimde hayırlısıyla ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…