az önce şekerlemeden uyandım.karnımın alt tarafı adet ağrısı gibi ağrıyor.bide sol yumurtalığım eziliyor gibi. şimdiye kadar iyi gidiyodum devam ederse yarın doktora gideceğim. bu durumu yaşayan var mı ?
Canım medipolde hangi doktora gidiyorsun?evet bende medipole gidiyorum, bugünlerde hastaneye biraz sinir oldum ama doktorumdan memnunum,
benim kontroller sık çünkü biraz problemli bir hamilelik, hastalıklar felan derken çok şükür bugünleri gördük, ben Nstye geçen ayda girmiştim , suyum geldi sanmıştık acil gitmiştik hastaneye çok şükür yanlış alarmmış :)
her doktor farklı yaklaşıyor,doktorun kimdi ?
bebişleri sık görmek gerçekten çok güzel, inşallah sizde de herşey yolunda gider , inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi, sanırım benim doğum 2 ekimde olacak,bayram öncesi bayram şekerimizi alıcaz inşallah kucağımıza :)
Aynı durumu ben de tüm gün yaşadım, normal sanıyorum bunları yaşamak artık.
Haftaiçi devlete randevum var. Işlerden fırsat bulursam gidicem. Üç doktora sormuş olucam toplamda. Sonra kararımı doğum yaptıracak doktorumla beraber vericem.Canım durumunu takip ediyorum ama başka Dr a görünmüş müydün onu bilmiyorum. Firstfb ye katılıyorum elbette sezeryan ya da normal sağlıklı doğsunlar inş..
Eğer görünmediysen devlete bir görün derim. Özeller her fırsatta sezeryana yönlendirmeye çalışıyor şüpheci davranıyorum o yüzden...
Hem bebeğinin iyi olmasına hem de eşinin sizin farkınıza varmasına çok sevindim:) inşallah hep böyle devam edersiniz:)artık bu site beni iyice delirtmeye başladı, dünden beri yazılanları okudum çoklu cevapı seçtim ama şu anda cevaplayamıyorum
kamuran85 iyi haberlerini okudum, maşallah oğluşuna inşallah sağlıkla kucağına alırsın
bugün doktora gittik, önce nstye girdik çok şükür iyi çıktı bebişin kalp atışları iyiymiş, sancımda yokmuş,
bebişimizin kilosu yine iki hafta gerideymiş, ama çokta zayıf değil,2 hafta sonra tekrar kontrolumuz var,inşallah o zamana kadar olması gereken kiloyu yakalar, zaman yaklaştıkça heyecan artıyor :)
dün eşim tiny love ana kucağı almıştı, sabah kahvaltı yapıpı evden çıkmıştı ve akşam 5e kadar hiçbirşey yememiş, çok yorgun ve aç olmasına rağmen hemen anakucağını yaptı ,şaşırdım doğrusu çünkü yemek ve dinlenmek daima önceliğidir :) bitirince gözleri doldu bunu görünce baba olacağımı dahada bir anladım sanki dedi
bugün annem eminönünde bana sabahlık+gecelik almaya gitti, bebişimize havluda almış,birde mevlütte dağıtmak için el havlularından almış
kayınvalidemde çilekten beşik almaya gitti,
bizde deterjan bez ve şampuan aldık,çok şükür oğluşumun eşyaları tamamlanıyor,biraz yoruldum yoksa bugün çamaşırlarını yıkayıp hazırlayacaktım,artık haftaya kaldı
Çok teşekkürler canım :) evet evlenirken bu tarz saten almıştım la senzadanorası bana sadece babydoll hatırlatıyor :)
az önce şekerlemeden uyandım.karnımın alt tarafı adet ağrısı gibi ağrıyor.bide sol yumurtalığım eziliyor gibi. şimdiye kadar iyi gidiyodum devam ederse yarın doktora gideceğim. bu durumu yaşayan var mı ?
Bendende haşlanmış yumurta yemiyenlere bi tarif peynirli yumurta once zeytinyaginda peyniri erit sonra yumurtayi kir pisir bukadar hem peynirin vitamini hemde yumurtanin ikisi birarada ozellikle peynir yemeyen cocuklarada yapılabilir
Eki Görüntüle 1225114 bna yengemler falan bunu önerdiler canim bende böyle aldm
Kızlar moralim o kadar bozuk ki.. Gündüz bahsetmiştim sağ kasığımda acı var diye. Sağ ayağıma bastıkça fena acıyordu. Korktum bayagı. Hastaneye gittik eşimle. Biraz önce girdik eve. Muayene ettiler bayağı ilgilendiler. Nstye de girdim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Açılmam da yok sancım da. Gebelikte karşılaşılan bir durum dendi.
Nst sonucunu doktora göstermek için beklerken bir bayanın ağlayışını duydum. İçeride muayene oluyordu. Doktor ikna etmeye çalışıyordu kadını. Açıklığın da var zaten tutunamamış hemen almamız lazım dediğini duydum. Düşük yapıyormuş. Ben sonucu gösterip çıkışa doğru yöneldim. Kadın tekerlekli sandalyede ileride bekliyordu. Yanından geçip gidene kadar yol bitmek bilmedi. Ağlayarak göbeğime baktıO kadar üzüldüm ki. Elimdekilerle göbegimi kapatıp çıktım hemen. Moralim alt üst oldu. Allah'a şükretmemiz lazım
Off kötüymüş hakikaten hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Hatta işyerimde 3 kişi biliyorum istediği halde olmayan onların yanında soru sorulduğu zaman utanıp geçiştirmeye çalışıyorumKızlar moralim o kadar bozuk ki.. Gündüz bahsetmiştim sağ kasığımda acı var diye. Sağ ayağıma bastıkça fena acıyordu. Korktum bayagı. Hastaneye gittik eşimle. Biraz önce girdik eve. Muayene ettiler bayağı ilgilendiler. Nstye de girdim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Açılmam da yok sancım da. Gebelikte karşılaşılan bir durum dendi.
Nst sonucunu doktora göstermek için beklerken bir bayanın ağlayışını duydum. İçeride muayene oluyordu. Doktor ikna etmeye çalışıyordu kadını. Açıklığın da var zaten tutunamamış hemen almamız lazım dediğini duydum. Düşük yapıyormuş. Ben sonucu gösterip çıkışa doğru yöneldim. Kadın tekerlekli sandalyede ileride bekliyordu. Yanından geçip gidene kadar yol bitmek bilmedi. Ağlayarak göbeğime baktıO kadar üzüldüm ki. Elimdekilerle göbegimi kapatıp çıktım hemen. Moralim alt üst oldu. Allah'a şükretmemiz lazım
Şu durumda işten daha önemli bir durum yaşıyorsun. Önceliğin Dr randevun olsun sakın iş var diyip gitmemezlik etme derim. Çok merak ediyorum bende bakalım neler olacak. Hayırlısı neyse o olsun canım...Güzel haberlerini bekliyoruz :)Haftaiçi devlete randevum var. Işlerden fırsat bulursam gidicem. Üç doktora sormuş olucam toplamda. Sonra kararımı doğum yaptıracak doktorumla beraber vericem.
ben kendimde yapamıyorum canım makinaya atıcam eşim ütüleyecekhayırlısı bende bu haftasonu başlayacağım yatağı çantayı hazırlamaya bebeğin kıyafetlerini çarşaflarını battaniyelerini fala yıkadım ütüledim bugün de yerleştireceğiz. Yalnız dün çok moralim bozuldu evin karşısında inşaat olduğu için bebeğin çamaşırlarını dışarı asmadım eve uçağa astım onunda bazı yerleri küflenmiş bebeğimin bazı kıyafetlerine pas lekesi bulaşmış acaba yıkadıkça çıkar mı çok moralim bozuldu.
önceki yazını görmedim canım.. buna da ancak yazabiliyorum.. bu ara yoğunduk bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüledik annemle.. çantamızı hazırladık.. bugün de dolabı kurulacak.. iş bitmiyor :)
kapı süsüne başladım ama ütü girince yarım kaldı.. muhtemelen önümüzdeki haftaya çıkar bir şeyler..
şimdilik bunları yaptım..
Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729 Eki Görüntüle 1224729
Kızlar moralim o kadar bozuk ki.. Gündüz bahsetmiştim sağ kasığımda acı var diye. Sağ ayağıma bastıkça fena acıyordu. Korktum bayagı. Hastaneye gittik eşimle. Biraz önce girdik eve. Muayene ettiler bayağı ilgilendiler. Nstye de girdim. Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Açılmam da yok sancım da. Gebelikte karşılaşılan bir durum dendi.
Off kötüymüş hakikaten hep dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye. Hatta işyerimde 3 kişi biliyorum istediği halde olmayan onların yanında soru sorulduğu zaman utanıp geçiştirmeye çalışıyorum
Maşallah paşaya , haftaya ssk ya git bakalım o ne diyecek . Aynını söylerse sezeryan için gün alırsın artık hayırlısı olsun canımDoktordan çıktık. 2481 kilo 46cm olmuş bebişim:) nst de istedi. Bi tane sancım çıktı. Takip edilcem artık. Bebeğimin eşi hala aşağıda. Kafasının yanında. Yastık olarak kullanıyor onu:))) rahatına düşkün benim oğlum:))
Oyy maşallah kuzuya , formda 2, doğum senden galiba canım :)) Ben daha hiç nst ye girmedim 1 eylülde randevumuz var bakalım bize ne diyecek . Doğumu konuşacağım bu gidişimde hayırlısıyla ...Kızlar bizde geldik kontrolden,
Bizim tontiş kuzu 2500 gr bulmuş çok şükürbizim durumlar biraz heyecanlı olmaya başladı artık kankalar:) Nst de iki sancı çıktı ama doktorumuz şimdilik herşey yolunda dedi, artık dinlen ve kasılmaları takip et, Sancı olursa da durdurabiliriz dedi. Pıhtılı bacılarım hadi sizi de heyecanlandırıyım biraz, bugünden itibaren coraspini bıraktığımız için 10gün sonra kontrole gelince suyuna bakacazazalma varsa doğuma alabiliriz, artık doğuma hazırsınız zaten dedi:) tabi bu sadece bir ihtimal, ben bol su içmeye devam edecem, çünkü hedefimiz 37-38leri görmek dedi. Dualarınızı bekliyoruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?