2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
O bayanın Allah yardımcısı olsun o zaman:)) sen de ben de rüyalarımızda benim erken doğurduğumu görmüştük:)) bakalım tersi mi çıkar yoksa rüyamızdaki gibi mi olacak:) 1 Eylül'de belli olur benim sezeryan mı normal doğum mı olacağı. Hayırlısı olsun canım.

Bazen diyorum kendime git orada yap doğumu , para düşünmeyen güvenilir doktorlarla
İşte kötü muamele ediyorlar anneye. Yoksa devlette yaparız ama ilk defa yaşayacağımız bir şey. Belki normal doğurucaz. Onlar özellikle hemşireler çok gaddar oluyor. Bizim bi arkadaşa hemşire kızmış. Sus sanki tek sen doğum yapıyorsun demiş. O sancıyla böyle bir muameleye insan ne yapar ya. Bizim bi ablaya da doktorlar sancı çekerken kızmışlar. Sessiz ol demişler. Nesine sessiz olacaksın, kolay mı. Ben muayeneye gidiyorum. Doktora kilosunu soruyorum. Söylemiyor.. Yüzüne bile bakmıyorlar. Soru soran hastadan nefret ediyorlar.. Biliyorsun şeker testimi bile yapmadılar. Allah bildiği gibi yapsın.

Nst için özelde ayrı ücret alıyorlar. Ben bu hafta nst için 20 lira verdim. Ama daha vermicem. Devlette yaptırıcam nst'yi. Bi kere bunu 38e girdiğimizde yapmaları lazım. Yalandan para kazanmak için 35te nst'ye aldılar beni. Para vereceğimi bilsem girmezdim.

Kızlar normal doğumdan korkmamak için otohipnoz uygulayan doktorlar varmış. Buna da hypnobirthing diyorlarmış. Neler var :)) işe yarıyor mu acaba merak ettim:)

En güzeli aslında Zeynep Kamil , doktorlar tecrübeli ve paragöz değiller . Öylede böylede ağrı çekeceğiz doğumda sadece özeldeki gibi ili alaka olmaz olmayı versin yatacağımız bir gece değil mi . Benim muane ücretim çok ama doktorum çok iyi. En baştan ona gittim , ve hep 3 haftada çağırdı .

UOTE="denizyild, post: 36619079, member: 461978"]kızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?[/QUOTE]
Canim ben seni aydinlatayim 10 gun icinde gittiysen muayene ucreti odemiyorsun sadece nst ye oduyosun yani bir hafta hem muayene ucreti hemde nst ucreti obur hafta sadece nst ucreti oduyorsun

UOTE="denizyild, post: 36619079, member: 461978"]kızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?
Canim ben seni aydinlatayim 10 gun icinde gittiysen muayene ucreti odemiyorsun sadece nst ye oduyosun yani bir hafta hem muayene ucreti hemde nst ucreti obur hafta sadece nst ucreti oduyorsun[/QUOTE]
her hafta nst yemı bağlar kı.aslnda 38 de bağlanmalı dedı arkadas

Artık herkes özele gidiyor ve doğum için o kadar yoğunluk olduğunu sanmıyorum . Muamele illaki özeldeki gibi olamaz
ama kötü olacağını da sanmam . Ben şeker yüklemesi için gittiğimde çok ilgiliydi , bebeğimin tüm organlarına baktı ve inceledi resimler verdi . Ablamlar bana ssk yı öneriyorlar bebeği çok araştırıyorlar diye . 1 gece kalınıyor zaten ama karar vermedim daha
Muayene süresinden 10 gün sonraki muayene kontrol muayenesidir ve ücret alınamaz yasal degildir.
Tabi canım ben her muanede 100 vermiyorum 2, de 12 tl alıyorlar

evet.ben zeynp kamılden cok mennun kaldm.hıc oyle azarlamadlr aksıne cok guleryuzlulerdı.hatta ben taburcu olcsm dıye, yasak oldgu halde yemek dagıtan kadın benı ac gondermedı yemek verdı.bn senı ac gondermem dedı.sadece kımse kalamıor yanında o kotu

Artık kendimiz baş edelim alışalım bebeğe bakmaya diye kimse kalmıyor yanında. kuralları bundan ötürü diye duydum .
1 gece idare edeceğiz işte , hemşireler var sonuçta .

Kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor ben halen bebiş hareketleriyle kasılmaları karıştırıyorum ama bgn yaşadığım sanırım kasılmaydı. Göbek deliği etrafında sanki bebişim ayaklarını geriyor gibi bişeyler hissettim ve biraz panik olup hemen magnezyum tablet aldım ve bi süre sonra gecti salı günü dr.um'la paylaşıcam.

Hem bebeğinin iyi olmasına hem de eşinin sizin farkınıza varmasına çok sevindim:) inşallah hep böyle devam edersiniz:)

günaydın,
aslında bizim farkımızda ama garip takıntıları olan biri, yaptıklarına ve söylediklerine sonradan pişman olup özür diliyor ama bir kez ok yaydan çıkmış oluyor malesef

günaydın,
doğumda suit oda tutmak istiyordum, fiyat için muhasebeyi aradım, suit odaları sadece politikacılara ve bürokratlara ayırdık parasını da verseniz tutamazsınız dediler, böyle bir saçmalık olurmu??? bizde insanız

ayrıca en büyük fobim doğumun gece başlaması ve acile gitmek zorunda kalmak ( Allah korusun) daha önce serumdan alerji yapmıştı ve aciline gitmek zorunda kalmıştık 8 haftalık hamileydim ve düşük tehlikem vardı buna rağmen acil bakmadı, dahiliyeye sevk etti ve o halde beni dahiliyeye kadar yürüttüler , dahiliyedeki görevliyse yüzümüze bakmadan sırada 8 kişi var bekleyecekseniz kayıt açayım dedi bende sinir oldum eşime burada öleceğime evimde öleyim beni eve götür dedim ve eve döndük, şu an sadece doktorumu sevdiğim için ve eve en yakın hastane olduğu için devam ediyorum yoksa adım atmam

kızını iyi olmasına sevindim, şanslıymışsınız ilgilenmişler, insanın güvendiği doktorla devam etmeside çok güzel,bende ebru hanım gidiyorum ayrıca tiroidlerim içinde sinan beye devam ediyorum,ikiside çok anlayışlı ve iyi doktorlar

Herkese hayırlı sabahlar. Kızlar bu gece ili defa sağ alt tarafıma sancı girdi. Yalancı sancı dedikleri %100 bu. Bi anda uykumdan uyandım. O kadar zor ki anlatamam. Çok kötü oldum. Ikisi de kısa sürdü çok şükür ama ben ilk defa böyle bi sancı yaşadım. Ve artık normal doğumdan korkuyorum. Ne zormuş ne zormuş. Vurup geçti iki defa. Içimden sureler okudum. Allahım yardım etsin hepimize ama belki de benim zorunlu sezeryan olmamın sebebi bu. Allahım biliyor kimin dayanıp kimin dayanamayacağını. Ben iki kere vurmasına bile dayanamadım. Ne diyim ya çok etkilendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…