Canım ben dönencenin ilerde otizme sebep olacağını duymuştum bide araştırdım çok canlı ışıklı olmamalıymış ilk aylarSnowwhite cevap hakkını kullan bakalım dönence neden iyi değil
O bayanın Allah yardımcısı olsun o zaman:)) sen de ben de rüyalarımızda benim erken doğurduğumu görmüştük:)) bakalım tersi mi çıkar yoksa rüyamızdaki gibi mi olacak:) 1 Eylül'de belli olur benim sezeryan mı normal doğum mı olacağı. Hayırlısı olsun canım.Anladım canım. Evet evde ikram edicem canım. Güzel olur böyle şeyler ben seviyorum. Sevincimizi paylaşmaya geliyorlar ne de olsa. İkramlıklar güzel olsun. Şeker değilde kolonya şişeleri almayı düşünüyorum bir de. Birisi yukarki sayfalarda paylaşmıştı ya hani onlardan. Herşeyi güzel olsun oğluşumun
Canım habersiz bırakma bizi eve geçince. Ev işlerine ve rahatına dalıyor insan ister istemez. Sen benden önce doğum yapacaksın anlaşılan sezeryan olursa. Çok heyecanlanıyorum günler azaldıkça. Nst ye girmeden önce bende meyve yemiştim. Bebek hareket ettikçe cihazdan ses geliyor. Yanımdaki bayanın bebek durmadı ortalığı yıktı resmen. Benim oğluşum akıllıydı 5 defa hareket edip ses yaptırdı.
İşte kötü muamele ediyorlar anneye. Yoksa devlette yaparız ama ilk defa yaşayacağımız bir şey. Belki normal doğurucaz. Onlar özellikle hemşireler çok gaddar oluyor. Bizim bi arkadaşa hemşire kızmış. Sus sanki tek sen doğum yapıyorsun demiş. O sancıyla böyle bir muameleye insan ne yapar ya. Bizim bi ablaya da doktorlar sancı çekerken kızmışlar. Sessiz ol demişler. Nesine sessiz olacaksın, kolay mı. Ben muayeneye gidiyorum. Doktora kilosunu soruyorum. Söylemiyor.. Yüzüne bile bakmıyorlar. Soru soran hastadan nefret ediyorlar.. Biliyorsun şeker testimi bile yapmadılar. Allah bildiği gibi yapsın.Bazen diyorum kendime git orada yap doğumu , para düşünmeyen güvenilir doktorlarla
Nst için özelde ayrı ücret alıyorlar. Ben bu hafta nst için 20 lira verdim. Ama daha vermicem. Devlette yaptırıcam nst'yi. Bi kere bunu 38e girdiğimizde yapmaları lazım. Yalandan para kazanmak için 35te nst'ye aldılar beni. Para vereceğimi bilsem girmezdim.aynen bnde bazen zeynepe gıdım normal doğurturlar dıorum.gecen sene o kdr kotu şeyler yasadmkı bır çok özelde ,guvenm kalmadı.senın muayene ucretı cokmus be cnm bn 35oduorum.su haftada bır kontrolü damla bılır.banada ıkı haftada bir gel dedi.19unda cagrdı ama bazı sebeplerden gdemedm.bu salı gtcem ıns.belkı nstyede bağlar.oda ayrı ucretmıs galıba.
Lansınoh ikili elektrıklıModeli nedir süt sagma makinasının?
En güzeli aslında Zeynep Kamil , doktorlar tecrübeli ve paragöz değiller . Öylede böylede ağrı çekeceğiz doğumda sadece özeldeki gibi ili alaka olmaz olmayı versin yatacağımız bir gece değil mi . Benim muane ücretim çok ama doktorum çok iyi. En baştan ona gittim , ve hep 3 haftada çağırdı .aynen bnde bazen zeynepe gıdım normal doğurturlar dıorum.gecen sene o kdr kotu şeyler yasadmkı bır çok özelde ,guvenm kalmadı.senın muayene ucretı cokmus be cnm bn 35oduorum.su haftada bır kontrolü damla bılır.banada ıkı haftada bir gel dedi.19unda cagrdı ama bazı sebeplerden gdemedm.bu salı gtcem ıns.belkı nstyede bağlar.oda ayrı ucretmıs galıba.
Canim ben seni aydinlatayim 10 gun icinde gittiysen muayene ucreti odemiyorsun sadece nst ye oduyosun yani bir hafta hem muayene ucreti hemde nst ucreti obur hafta sadece nst ucreti oduyorsun[/QUOTE]UOTE="denizyild, post: 36619079, member: 461978"]kızlar bnm merak ettgm doktorlar haftada bir gel dediğinde her hafta muayene ucretımı odıcez yoksa on un ıcı kontrolemı gırıyor?
Artık herkes özele gidiyor ve doğum için o kadar yoğunluk olduğunu sanmıyorum . Muamele illaki özeldeki gibi olamazİşte kötü muamele ediyorlar anneye. Yoksa devlette yaparız ama ilk defa yaşayacağımız bir şey. Belki normal doğurucaz. Onlar özellikle hemşireler çok gaddar oluyor. Bizim bi arkadaşa hemşire kızmış. Sus sanki tek sen doğum yapıyorsun demiş. O sancıyla böyle bir muameleye insan ne yapar ya. Bizim bi ablaya da doktorlar sancı çekerken kızmışlar. Sessiz ol demişler. Nesine sessiz olacaksın, kolay mı. Ben muayeneye gidiyorum. Doktora kilosunu soruyorum. Söylemiyor.. Yüzüne bile bakmıyorlar. Soru soran hastadan nefret ediyorlar.. Biliyorsun şeker testimi bile yapmadılar. Allah bildiği gibi yapsın.
Tabi canım ben her muanede 100 vermiyorum 2, de 12 tl alıyorlarMuayene süresinden 10 gün sonraki muayene kontrol muayenesidir ve ücret alınamaz yasal degildir.
Teşekkürler canım bilgilendirdiğin içinCanım ben dönencenin ilerde otizme sebep olacağını duymuştum bide araştırdım çok canlı ışıklı olmamalıymış ilk aylar
evet.ben zeynp kamılden cok mennun kaldm.hıc oyle azarlamadlr aksıne cok guleryuzlulerdı.hatta ben taburcu olcsm dıye, yasak oldgu halde yemek dagıtan kadın benı ac gondermedı yemek verdı.bn senı ac gondermem dedı.sadece kımse kalamıor yanında o kotuEn güzeli aslında Zeynep Kamil , doktorlar tecrübeli ve paragöz değiller . Öylede böylede ağrı çekeceğiz doğumda sadece özeldeki gibi ili alaka olmaz olmayı versin yatacağımız bir gece değil mi . Benim muane ücretim çok ama doktorum çok iyi. En baştan ona gittim , ve hep 3 haftada çağırdı .
Artık kendimiz baş edelim alışalım bebeğe bakmaya diye kimse kalmıyor yanında. kuralları bundan ötürü diye duydum .evet.ben zeynp kamılden cok mennun kaldm.hıc oyle azarlamadlr aksıne cok guleryuzlulerdı.hatta ben taburcu olcsm dıye, yasak oldgu halde yemek dagıtan kadın benı ac gondermedı yemek verdı.bn senı ac gondermem dedı.sadece kımse kalamıor yanında o kotu
günaydın,Canım medipolde hangi doktora gidiyorsun?
Hem bebeğinin iyi olmasına hem de eşinin sizin farkınıza varmasına çok sevindim:) inşallah hep böyle devam edersiniz:)
Anladim canim peki neden sinir oldun ben kizimi bile oraya gorurdum hatta dun gece 1 e kadar ordaydik bi problem yaşamadım hic benim doktorum Ayfer Özbek benim 8 yillik doktorum ama önceden baska hastanedeydi o hastane kapandı sonra ben ucuncuye hamile kalınca internette hangi hastanede diye arastirdim medipolde goreve baslamis cok sevindim orda olmasina cunku hastanenin üniversite olması bana ayri bi guven verdi zaten cocuklarimida hep oraya goturuyodum
Lansınoh ikili elektrıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?