2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?


  • Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hastaneye götürmek için bende çikolata almayı düşünüyorum. Doğum öncesi poğaça vs yapmak iyi fikir. Bende yapıyım öncelikli işlerimi toparlayım da.. bardak süsleme fikride güzel ama onu yapamam sanırım... herşeyleri çok güzel olacak inşallah kendileri gibi
Rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım bazen çıkıyo bebeklerimiz için hangisi gerekiyorsa başımız üstüne iki türlüde hayırlısı olsun...
 

Offff çok fenaymış

ah siz İzmirlilerin İzmir aşkı canım İstanbul dışında her yerde yer verirler eminim ben. Bi İstanbul bu kadar bencil ve vicdansızla dolmuş..

Yok yooook İzmirim başka :) Biraz fanatiğiz ama haksız da değiliz hani. Öyle güzel bir şehir ki, öyle can, öyle samimi. Yaşayamam başka yerde, Allah mecbur etmesin.

canım benim eşim de girecek. Normal da olsa sezaryan da olsa girecek. Ben çok istiyorum girmesini çok yalnız hissederim ben orda kendimi elimi tutsun yeter.. Allahtan benimki soğukkanlıdır. Panik yapmaz..

İşte ben de o yalnızlıktan tırsıyorum. Kan verirken falan çok rahat bakıyor, oooo süper fışkırıyor kanın, rengi ne güzel falan diye yorum yapıyor. Ama doğumda bayılırsa bilmem :)


Gel Damlacığım gel, İzmir bekler
 
Slm kızlar bayadir k.k ne giremiyordum umarim herkes iyidir :) benim buaralar sancilar basladi umarim kizim erkenden gelmez :))))
 

Zeynep de çok öpüyormuş teyzesini:) İnşallah güzeldir her şey saatler geçmiyor bugün..
 
Gelcez inşallah canım ya su zamanlar bi geçsin ailecek hep izmirin hayalini kuruyoruz. Başta ben tabi :) şimdiden ikinci köpeğimin cinsini bile belirledim bahçeli olcak ya nasılsa evimiz :) kuantumla kendime çekmeye calısıyorum kaderimi :)
 


Ben de bir İzmirli olarak bu şehirden vazgeçemem. Eşim İstanbullu ama o da ben artık İzmirliyim diyor. Allah başka şehre gitmek zorunda bırakmasın. Sıcağı biraz üzüyor bizi bu aralar ama olsun İzmir bir başka:)
 

Canım biz bunu hastane ile daha önce konuştuk. Şu an izin vermiyorlar eşlerin girmesine ayılan bayılan çok oluyormuş daha önce izin veriyorlarmış. Ama ben de eşim de ısrarla istiyoruz eşim soğukkanlıdır. Biz hastaneye baskı yapmaya karar verdik ben çok istiyorum çünkü beni sakinleştirecek tek insan eşim. İnşallah eşim de benim yanımda olur. Bence sen nasıl rahat olacaksan öyle yapın tabi doktorun izin verirse
 

geçmiş olsun, bir kez banada olmuştu uykumdan uyanıp kıvranmıştım,ondan sonra olmadı çok şükür,
 

benim annem hep sever, konuşur..

ben devlet hastanesinde doğum yapacağım için yanıma kimseyi almazlar... ama açıkçası ben annemin veya babası olması durumuyla eşimin yanımda olmasını isterdim.. ama sadece elimi tutacak başucumda duracak.
 
ileryacım özel bir an. içinizden ne geliyorsa nasıl rahat edeceksiniz öyle yapın. tabi dr da izin verirse..
sezeryan olursa zaten çok durulmuyor (eşinin yanlış yapacak zamanı olmaz herhalde:)) ve sadece dr lar işlerini yapıyorlar. anneler ne olup ne bittiğini anlamadan bebeğin sesini duyuyoruz diyorlar.. anne için bütün mesele işte o yatağa başını koyduğun andaki hisler,ihtiyaçlar.
 
Günaydın tatlı anne adayları :)
Dün bütün gün dışarıdaydık eşimle haliyle dışarıdan beslendim ve hiç sağlıklı olmadı. Yatmadan mide yanması için renny içmeme rağmen gece midem boğazım öyle yandıki uyandım...Tekrar ilaç içtim yatmadan önce çok az içmiştim zaten..
minderi ikiye katladım resmen yarı oturur pozisyanda yattım.Gece eşimin söylediğine göre serinmiş ama ben alev aldım...
Arasıra sırtüstü yatıyorum eşim resmen nöbette uyarıyor. Ama sağ ya da soldan daha rahat geliyor bana...
Sırtüstü yatanlar var mı
 
Ben yatıyorum canım yani oyle amanda sol diye yatmıyorum. Tabi sola yatmak ilk tercihim ama gece atıyorum uyuyamıyorum once sağa dönüp deniyorum sonra sırt üstü yatıyorum. Elimi karnıma koyuyorum kısım oynamaya baslıyor sonra ben direk uyuyorum o şekilde. Kafamın altında iki tane yastık var bitanesi baya kalın insalerde rahat yatıyorum sanırım sırt üstü de
 
Sağlıklı değil diyorlar sanırım organlara baskı olabiliyormuş. Ama öyle bir durum olduğunda sanırım bizde rahatsız oluruz diye düşünüyorum.
Bende daha yüksek bir yastık kullansam iyi olacak. Mide yanmasını tekrar yaşamak istemiyorum . Tam bir eziyet...
Bu arada face deki eylül -ekim grubu anneleri çarşamba günü kadıköy balonda görüşeceklermiş.. Artık çoğumuz da izine ayrılıyor herkes izinde olduğunda bence bizde artık bir görüşelim güzel olur :))
 
hayırlı haberlerle gel inşallah canım

canım kime gidiyorsun bugün? Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)


günaydın canım iyi habeqlerini beklyoruz :)
Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?

Kızlar birde size birşey soracağım bu doktor konusunda kararsız kalınca dua ettim Allah'ım sen bana doğrusunu göster rüya göreyim diye.Dün gece rüyamda Türkiye hastanesindeki Figen hanıma gidiyordum ama anonslarda mehtap hanımın adı vardı.Ben bu iki doktoru da beğenmedim ve figen hakkında kötü şeyler duydum sizce ne yapsam gitsem mi?
 
Evde terör estirmekten bnde cok korkuyorumm cnku annemlerle kayınvalidemleri aynı evde dusunemiyorummm kabusss gbiii(

ben de ilk zamanlar çok kalabalık istemiyorum evi ama mecburen öyle olacak sanırım. Annem bizde kalacak ama kayınvalidem gider gelir. İnşallah kolaylıkla atlatırız o süreci canım
 
Ben hamileliğimin başından beri sorunsuz bir süreç yaşadım, neredeyse pek midem bile bulanmadı çok şükür, ama şu son haftalarda karın altında ağrılar başladı ve o bile beni tedirgin ederken normal doğum gözümde çok büyüyor, çevremdeki herkes normal yap diyor ancak ben sancı acısına dayanamayacağımdan sezeryan istiyorum, özel hastane olduğu için dr.um nasıl istiyorsan öyle olur ama istersen normal doğurabilecek durumdasın dedi. Eşim de bebek ve benim sağlığım açısından "normal yaparsın sen"diye destekliyor ama ben ikna olmuyorum, yine de sezeryan fikrimden vazgeçmiyorum. Benim gibi her şey yolunda olup da, sezeryan diye direten bayanlar vardır diye tahmin ediyorum. Daha önce sezeryan doğum yapıp sonrasında neler yaşadığını paylaşacak birileri var mı kızlar?
 

canım valla ben orda doğurmakla cebelleşirken onun bayılmasını düşünemiycem :) ama benimki bayılmaz. Zaten perdenin arkasında senin yanına oturtuyorlarmış. Bişey görmeyecek ki, sezaryende de hazırlıkları yapıp babayı alıyorlarmış, şimdi şöyle oluyor böyle oluyor derken bebek doğuyormuş baba da hiçbir şey anlamıyormuş anne de..
 

canım adam gerçekten doktor değil de tacir gibi ben hiç sevmedim, kontrole de gitmiycem. Gayrettepeyi aradın mı? Bu arada bence kilosu gayet iyi canım ve bence Herman az ölçüyor. o hastaneyi de doktorları da hiç bilmiyorum canım, hayırlısı olsun hakkında.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…