- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Hastaneye götürmek için bende çikolata almayı düşünüyorum. Doğum öncesi poğaça vs yapmak iyi fikir. Bende yapıyım öncelikli işlerimi toparlayım da.. bardak süsleme fikride güzel ama onu yapamam sanırım... herşeyleri çok güzel olacak inşallah kendileri gibiÇok güzel olacak ikramların , bende yaparım belki şerbet bardakları süsler bırakırım . Poğaça falan yapacağım daha difrize koyarım . Hastanede lokum yada çikolata ikram ederim birde kolonya tamamdır . Magnet yaptırabilirim ama
Rüyaların tersi çıkar derler ama benim rüyalarım bazen çıkıyoO bayanın Allah yardımcısı olsun o zaman:)) sen de ben de rüyalarımızda benim erken doğurduğumu görmüştük:)) bakalım tersi mi çıkar yoksa rüyamızdaki gibi mi olacak:) 1 Eylül'de belli olur benim sezeryan mı normal doğum mı olacağı. Hayırlısı olsun canım.
Normal dogumda eşimin yanımda olmasını istemem o beni daha cok strese sokar:)
Sezaryen için de bi arkadasımın eşi girmişti doguma...epidural yapılmıstı bebegin sesini duyunca ayaga kalkıp bakma gafletinde bulunmus ve karımın bütün iç organlarını gördüm bilseydim asla girmezdim diyodu:)
ah siz İzmirlilerin İzmir aşkıcanım İstanbul dışında her yerde yer verirler eminim ben. Bi İstanbul bu kadar bencil ve vicdansızla dolmuş..
canım benim eşim de girecek. Normal da olsa sezaryan da olsa girecek. Ben çok istiyorum girmesini çok yalnız hissederim ben orda kendimielimi tutsun yeter.. Allahtan benimki soğukkanlıdır. Panik yapmaz..
Istanbul gerçekten anlayuşsız insanlarla bencil insanlarla dolmuş. Ben o yüzden hiç bilmiyırum be otobüse ne başka birşeye. Mümkün olduğunca yürüyorum yada arabaya biniyorum. Cok tehlikeli ve insanlar bunu düşünemeyecek kadar benciller yazık. Ya ani fren yapsa ya düşsen yere sonra ah vah ederler. Allah hepimizi bu istanbuldan kurtarsın valla nefret ediyorum ben burda yaşayan coğu insanlardan. Cok sinirlendim bende inşallah onlarında yer verenleri olmaz.
size de günaydın:)
Yapma Kamuran, sen bizim gözüpek yoldaşlarımızdansın, bu sahte sancılar yıldırmasın seni:) Şaka bir yana Allah hakkımızda en iyisini yazmıştır zaten canım, o yüzden hiç müdahale etmeyip olacağına bırakmak en rahat çözüm.
güzel haberlerle gelin inşallah, minnoşa selamlar...
Hadi gözünüz aydın ya güzel güzel dinlenin, tekmelerin tadını çıkarın evde:)
Benim dönmüş canım, ne ara döndü anlamadım ama
sıkılmazsınız ya hazırlıklardı, alışverişti derken zaman geçiyor, iyi gelecek size inşallah.
size de günaydın canım:)
Bu halinle beddua etme Snowcum melekler ağzından kapar Allah korusun, düşünememişler demek ki, cahillik böyle birşey canım
Hadi inşallah sizde güzel haberlerle gelin, zeynep hanıma selamlar
Gelcez inşallah canım ya su zamanlar bi geçsin ailecek hep izmirin hayalini kuruyoruz. Başta ben tabi :) şimdiden ikinci köpeğimin cinsini bile belirledim bahçeli olcak ya nasılsa evimiz :) kuantumla kendime çekmeye calısıyorum kaderimi :)Offff çok fenaymış
Yok yooook İzmirim başka :) Biraz fanatiğiz ama haksız da değiliz hani. Öyle güzel bir şehir ki, öyle can, öyle samimi. Yaşayamam başka yerde, Allah mecbur etmesin.
İşte ben de o yalnızlıktan tırsıyorum. Kan verirken falan çok rahat bakıyor, oooo süper fışkırıyor kanın, rengi ne güzel falan diye yorum yapıyor. Ama doğumda bayılırsa bilmem :)
Gel Damlacığım gel, İzmir bekler
Offff çok fenaymış
Yok yooook İzmirim başka :) Biraz fanatiğiz ama haksız da değiliz hani. Öyle güzel bir şehir ki, öyle can, öyle samimi. Yaşayamam başka yerde, Allah mecbur etmesin.
İşte ben de o yalnızlıktan tırsıyorum. Kan verirken falan çok rahat bakıyor, oooo süper fışkırıyor kanın, rengi ne güzel falan diye yorum yapıyor. Ama doğumda bayılırsa bilmem :)
Gel Damlacığım gel, İzmir bekler
Kızlar dün kayınvalidemdeydik. Kayınvalidem ebe, normal istemiyorum deyince hiç baskı falan yapmadı normal iyidir, sezeryan yapma gibisinden. Zaten o yalancı sancılardan sonra normalin bana göre olmadığını anladım Kamuran'ın dediği gibi. Kapıda karşılarken aman da aman torunum gelmiş dedi. Karnımı falan sevdi. Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz. Üstelik kayınvalidemin diğer çocuklarından torunları da var, ilk değil yani bizimki. Bu arada kayınvalidem köyde görevliyken çocuklarını da götürürmüş gece acil doğumlara. Siz dönün arkanızı bakmayın dermiş. Ama tek göz oda sonuçta, herşeye şahit olurlarmış. Eşime diyorum acil durumda doğurtursun sen beni, bilinçaltında kalmıştır diye :)
Bir de aklımda bir konu var. Eşleriniz doğuma girecek mi? Normal doğuma dayanamazlar belki ama sezeryanda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım o kadar çaresiz hissetmiş ki kendini sondayı takan erkek hastabakıcının elini tutuvermiş ameliyatta. Kardeşim eşinin doğumuna girdi. Bir elini anestezi uzmanı, diğer elini ben tuttum. Mutlaka girmeli eşin diyor. Oturtmuşlar kardeşimi eşinin yanına, destek olmuş. Eşim de girmek istiyor. Ama yanlış birşey yapıp, seni kızdırırır mıyım acaba o halde diye de düşünüyor. Doktorum izin verir mi gerçi onu da bilmiyorum.
ebru hanım çok iyiymiş, ben nagehan kaya'ya gidiyorum canım. doğumunu da o mu yaptıracak?
Herkese hayırlı sabahlar. Kızlar bu gece ili defa sağ alt tarafıma sancı girdi. Yalancı sancı dedikleri %100 bu. Bi anda uykumdan uyandım. O kadar zor ki anlatamam. Çok kötü oldum. Ikisi de kısa sürdü çok şükür ama ben ilk defa böyle bi sancı yaşadım. Ve artık normal doğumdan korkuyorum. Ne zormuş ne zormuş. Vurup geçti iki defa. Içimden sureler okudum. Allahım yardım etsin hepimize ama belki de benim zorunlu sezeryan olmamın sebebi bu. Allahım biliyor kimin dayanıp kimin dayanamayacağını. Ben iki kere vurmasına bile dayanamadım. Ne diyim ya çok etkilendim.
Kızlar dün kayınvalidemdeydik. Kayınvalidem ebe, normal istemiyorum deyince hiç baskı falan yapmadı normal iyidir, sezeryan yapma gibisinden. Zaten o yalancı sancılardan sonra normalin bana göre olmadığını anladım Kamuran'ın dediği gibi. Kapıda karşılarken aman da aman torunum gelmiş dedi. Karnımı falan sevdi. Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz. Üstelik kayınvalidemin diğer çocuklarından torunları da var, ilk değil yani bizimki. Bu arada kayınvalidem köyde görevliyken çocuklarını da götürürmüş gece acil doğumlara. Siz dönün arkanızı bakmayın dermiş. Ama tek göz oda sonuçta, herşeye şahit olurlarmış. Eşime diyorum acil durumda doğurtursun sen beni, bilinçaltında kalmıştır diye :)
Bir de aklımda bir konu var. Eşleriniz doğuma girecek mi? Normal doğuma dayanamazlar belki ama sezeryanda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım o kadar çaresiz hissetmiş ki kendini sondayı takan erkek hastabakıcının elini tutuvermiş ameliyatta. Kardeşim eşinin doğumuna girdi. Bir elini anestezi uzmanı, diğer elini ben tuttum. Mutlaka girmeli eşin diyor. Oturtmuşlar kardeşimi eşinin yanına, destek olmuş. Eşim de girmek istiyor. Ama yanlış birşey yapıp, seni kızdırırır mıyım acaba o halde diye de düşünüyor. Doktorum izin verir mi gerçi onu da bilmiyorum.
Ben yatıyorum canım yani oyle amanda sol diye yatmıyorum. Tabi sola yatmak ilk tercihim ama gece atıyorum uyuyamıyorum once sağa dönüp deniyorum sonra sırt üstü yatıyorum. Elimi karnıma koyuyorum kısım oynamaya baslıyor sonra ben direk uyuyorum o şekilde. Kafamın altında iki tane yastık var bitanesi baya kalın insalerde rahat yatıyorum sanırım sırt üstü deGünaydın tatlı anne adayları :)
Dün bütün gün dışarıdaydık eşimle haliyle dışarıdan beslendim ve hiç sağlıklı olmadı. Yatmadan mide yanması için renny içmeme rağmen gece midem boğazım öyle yandıki uyandım...Tekrar ilaç içtim yatmadan önce çok az içmiştim zaten..
minderi ikiye katladım resmen yarı oturur pozisyanda yattım.Gece eşimin söylediğine göre serinmiş ama ben alev aldım...
Arasıra sırtüstü yatıyorum eşim resmen nöbette uyarıyor. Ama sağ ya da soldan daha rahat geliyor bana...
Sırtüstü yatanlar var mı
Sağlıklı değil diyorlar sanırım organlara baskı olabiliyormuş. Ama öyle bir durum olduğunda sanırım bizde rahatsız oluruz diye düşünüyorum.Ben yatıyorum canım yani oyle amanda sol diye yatmıyorum. Tabi sola yatmak ilk tercihim ama gece atıyorum uyuyamıyorum once sağa dönüp deniyorum sonra sırt üstü yatıyorum. Elimi karnıma koyuyorum kısım oynamaya baslıyor sonra ben direk uyuyorum o şekilde. Kafamın altında iki tane yastık var bitanesi baya kalın insalerde rahat yatıyorum sanırım sırt üstü de
hayırlı haberlerle gel inşallah canım
canım kime gidiyorsun bugün? Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Hayırlı hberlerle gel inş canım:)
Ahh cnm ayakta mı kaldınn sen kocaman 8 aylık halinlee kıyamamm:)) saka bi yana da insanlar hakkaten cok öküz yaa
Cool'cum canım benimmm yıkanabilirr halıyı ben demedimm walla onu ortaya atan snow:))
Konak onleyci sampuan siparişi verdim...
turuncu kasadan da senin aldıgın dusında bi set daha vardı sampuan vücut losyonu tarak marak olan bide yuz kremi vardı galiba onu alyım dedim:)
Son olarak alez alıcam ben canımm...
Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?günaydın canım iyi habeqlerini beklyoruz :)
Evde terör estirmekten bnde cok korkuyorumm cnku annemlerle kayınvalidemleri aynı evde dusunemiyorummm kabusss gbiii(
Geldik kızlar..Kontrolümüz olduğu için Herman beye gittik tekrardan hemde fiyatı konuşuruz diye ama kuruş inmedi.. Birde gayet normal fiyatlar diyor sana göre normal de bana değil işte..Snowcum bugün beni de başından savdı yüzde yüz içime sinse belki parayı verecektim ama tam sinmedi..Bebeğime iyi dedi ama kilosu az gibi 1900 olmuş az mı sizce?
Kızlar birde size birşey soracağım bu doktor konusunda kararsız kalınca dua ettim Allah'ım sen bana doğrusunu göster rüya göreyim diye.Dün gece rüyamda Türkiye hastanesindeki Figen hanıma gidiyordum ama anonslarda mehtap hanımın adı vardı.Ben bu iki doktoru da beğenmedim ve figen hakkında kötü şeyler duydum sizce ne yapsam gitsem mi?
inşallah ebru hn yaptıracak, sanırım 2 ekimde sezeryan olucam,
nagehan hanımdanda herkes memnun ,yzaılanları okumuştum, senin normal doğummuydu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?