2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Canım ben mustela konak önleyici şampuan alıcam. Onlar bundan değil sanırım? Evet cool bugün hiç girmedi gerçekten..

Canım arkadaşlarım ben turuncukasa adlı bir siteden Mustela2nın setini almıştım,içerisinde şampuan,nemlendirici,temizleme mendili bir de oyuncak ayı vardı.Aynı siteden bir de yine Mustela'nın pişik önleyici kremini aldım.Ama dikkat edin 2 çeşit var.Biri pişik önleyici,diğeri popişi kızarttıktan sonra sürülen pişik geçirici krem :)Ben önleyici olanını aldım.İlk önceleri konak önleyici şampuanı almayı düşünüyordum, eczaneye bilgi almak amaçlı gittiğimde eczacı konak oluşmadan bu ürünü kullanmaya gerek olmadığını, her bebeğin cildinin konak yapmadığını, eğer bir kere konak olursa o zaman cildinin konak yapmaya yatkın olduğunu anlayıp o zaman konak önleyici kullanmam gerektiğini söyledi.Bebeğin saç derisinde kuruluk yapabiliyormuş.Konağın ne olduğunu bilmediğim için fikir yürütemedim ama sonuç olarak konak önleyici şampuandan almadım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Haftasonu giremiyorum,işler,alışveriş vs. derken.Beklettiğim için özür dilerim arkadaşlarım :)

Maşallah kuzuya,hatta artık kuzuluktan çıkıyormu ne :) Aman rahat etsin karnında canım, rahatsız olup çıkmak istemesindense, isterse mideni bile yastık yapabilir :))

Bu konu beni delirtmişti.Herkes kulaktan ölçenlerin ve temassız olanların,diğer klasik koltukaltı ölçenlere göre 1-2 derece yüksek çıkarttığını söyledi.En son eşimle ebebekten aldık braun'un kulaktan ölçenini, kasada sıra beklerken önümdeki anne, "sakın almayın hep yüksek ölçüyor, kaç kere ateşi çok diye acile gittik,orada ölçtüler,sorun yoktu"dedi.Kararsız kalıp kasada bıraktık :)En son bir tane koltukaltından ölçenden aldım,eğer yetersiz gelirse,yada zorlanırsam temassız da alıcam.Son kararımız bu şekilde oldu canım :)

Ben geçen hafta Kraft'ın visko olanından aldım canım.Hem Kraft olması hem de Yataş'ın ürünü olması güven verdi bana.

Çok güzelmiş canım, güle güle kullan :)

Birden heyecanlandım canım,bir de gözlerim doldu.Bugünlerimize çok şükür.Coraspirinle su arasındaki bağlantıyı hiç bilmiyordum.Bakalım doktoum ban ne zaman bıraktıracak aspirini.Haftasonu gidince soracaım.Dualarım en başından beri seninle canım benim,inşallah kritik günleri atlattık,sorunsuz şekilde bebişlerimizi kucağımıza alacağız :)

günaydın canım :) bilgiler için çok teşekkürler. Ben kesin mustela alıcaktım, madem konak önleyici başta gereksiz ben de senin gibi yapayım, Allah korusun konak olursa o zaman alırız. Pişik kremi sudocream ya da desitin alacağım canım. Haftasonları hepimizin işleri oluyor ne demek aşk olsun

bu arada odaya halı aldın mı? Alacak mısın?

Kızlar günaydın ben geldimmm günlerdir giremedim hiç.
Bugün 5 te randevum var kızlar sonunda inşallah gidebiliyorum doktoruma. Kendi doktoruma gidemeyeli 1 aydan fazla oldu. dua edin bana inş her şey yolundadır kızım iyidir.
Bu arada çok sıcak geceleri uyunmuyor napıcaz, Allah güç kuvvet versin bizlere.
geçmişi daha okuyamadım bakıcam şimdi. İnşallah tüm anneler ve melekleri iyidir:)

herkese günaydın iyi haftalar diliyorum. sonunda beklenen haftaya geldim bu hafta doğum iznine çıkıyorum çok mutluyummmm :)

yuppii bende bu hafta sonu çıkıyorum senin adına da sevindim canım. Dinleneceğiz son hazırlıkları tamamlayacağız veeee mutlu soonn.... AMİİİİNN

Sizin adınıza çok heyecanlandım.Aslında izne çıkınca da sıkılacakmışız gibi geliyor bana ama öğlenleri uyku bastırınca yada oturmaktan sırtım ağrıyınca keşke izini olsam diyorum :) Çok çalışıp yoruldunuz ve bu izni hakettiniz arkadaşlar, bizim için de bol bol uyuyun ve dinlenin :)

Tatlım az kaldı sıra bize de gelecek, biz de evde oturacağız :) Sanki izne ayrılınca bebiş hemen doğacakmış gibi geliyor.Değişik bir korkum oldu bu konuda :))

Pişik kreminde de desitin'in çok etkili olduğunu duydum.Bu kremlerin etkili olmasındaki en önemli faktör içerisindeki çinko miktarıymış.Desitinde bu oran fazla olduğu için pişiği hemen geçiriyormuş.Açıkçası ben pişik önleyici kullanıp, oluşumu baştan engellemek istiyorum ki bu çinkolu ürünleri en son aşamada kullanmak için.Kimi bebeklerde bu pişik önleyici kremler sayesinde hiç pişik olmuyormuş.Popişler önemli,bakımı iyi yapılmalı :)

Halıya en baştan beri karşıydım canım.Sonra First yıkanabilir alacağım diyince düşünmeye başladım.Ama sanırım ya hiç almayacağım, yada çok ince kilim gibi sık sık yıkayabileceğim birşey alacağım.Ama kalın bebek odası halılarından almamaya kesin kararlıyım canım... Sen ne yapacaksın halı konusunda ?

aynen canım gün gelecek sıra bize de gelecek :) neyse bugünü saymazsa 19 iş günü kaldı :)

canım ben sudocream i bir ara yüzüm için kullanmıştım. Çok çok iyi gelmişti. desitini araştırmadım önerilen kremler bunlar o yüzden ikisinden biri ama çok büyük ihtimal sudocream. kimisi diyor önleyici kullanmayın kimisi diyor kullanın yani gerçekten acemi olmak ne kötü hiçbir şey bilmiyorsun yengeme bir sorayım en iyisi ben onun tecrübelerine çok güveniyorum :)
ben de karşıydım senin gibi sonra baktım oda boş kalıyor yıkanabilir alayım dedim, haftasonu english home'dan paspas tarzı bi halı aldım ama bi serdim küçük kaldı o yüzden çok kararsız kaldım. Ama yıkanabilir halıları da nerden bulurum bi fikrim yok..

Ben halının küçük gelme olayıı daha önce başka bir odamda tecrübe ettiğim için şimdi odadaki tüm eşyaların yerleşmesini bekliyorum artık halı almadan önce :) Herkesin başına geliyor canım bu olay :) Yıkanabilir halı nerede var ben de bilmiyorum.First'cüm attı ortaya, şimdi gelip açıklasın bakalım bize :)Sudocream ciltteki hangi soruna iyi geliyor canım ?Belki ben kendime alırım onu :)))

Alez alacak mısınız arkadaşlar? Ben alıyım diyorum ama acaba yatağın konforunu bozar mı ki?

canım benim de hatam ölçmeden almak oldu, eşyalar gelip yerleşti ama işte neyse artık..
canım bende tiroidden dolayı bir ara çok sivilce çıkmıştı ve bunlar iz bırakmıştı yüzümde, sudocream hem bu izlere iyi geldi hem de sivilceleri akşamda sabaha geçirdi diyebilirim.

herkese günaydın,
sağlıklı bir hafta diliyorum
size de günaydın:)
Yapma Kamuran, sen bizim gözüpek yoldaşlarımızdansın, bu sahte sancılar yıldırmasın seni:) Şaka bir yana Allah hakkımızda en iyisini yazmıştır zaten canım, o yüzden hiç müdahale etmeyip olacağına bırakmak en rahat çözüm.
Herkese Günaydın,
Saat 10:00 da kontrolümüz var çok mutluyum:) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için:)
güzel haberlerle gelin inşallah, minnoşa selamlar...

herkese günaydın iyi haftalar diliyorum. sonunda beklenen haftaya geldim bu hafta doğum iznine çıkıyorum çok mutluyummmm :)
Hadi gözünüz aydın ya güzel güzel dinlenin, tekmelerin tadını çıkarın evde:)
günaydın güzel annelere :) bebekleriniz doğum pozisyonuna döndüler mi acaba bende iki hafta sonra yıllık izin alıcam sonrada doğum izni 3 hafta inş. günleri sayıyorum artık
Benim dönmüş canım, ne ara döndü anlamadım ama
sıkılmazsınız ya hazırlıklardı, alışverişti derken zaman geçiyor, iyi gelecek size inşallah.
Herkeslere günaydın. Randevuya gidecekler güzel güzel haberlerle gelirsiniz inşallah. Doğum iznine çıkacak olanlar da lütfen cıkıp bizi unutmayın olur mu? İnşallah güzel bir hafta bizimle olur
size de günaydın canım:)
Bu halinle beddua etme Snowcum melekler ağzından kapar Allah korusun, düşünememişler demek ki, cahillik böyle birşey canım
Hadi inşallah sizde güzel haberlerle gelin, zeynep hanıma selamlar

Bu halinle beddua etme Snowcum melekler ağzından kapar Allah korusun, düşünememişler demek ki, cahillik böyle birşey canım

Hadi inşallah sizde güzel haberlerle gelin, zeynep hanıma selamlar

ay canım beddua dediğim "inşallah siz de hamile kalırsınız da yer vermezler" di kötü mü yapmışım? Ama üzüldüm çok.. Merhamet kalmamış. Bu arada benim minnak da doğum pozisyonu aldı bayadır kafası aşağıda takılıyo :)

yapmaaa beni de korkutmaa zaten gün yaklaştıkça korkmaya başladım Allah yardımcımız olsun, hepimiz için hayırlısını versin..

Alez alacak mısınız arkadaşlar? Ben alıyım diyorum ama acaba yatağın konforunu bozar mı ki?

Bazısı 32de bazısı 34te bıraktırıyor canım, ben 34e kadar kullandım. Alezi ben de aldım, su geçirmez birşey kullanmak önemli yoksa yatağı çabuk yıpranır, hem zaren ince birşey çarşafın buruşmasını da önlüyor daha rahat bence.

Herkese Günaydın,
Saat 10:00 da kontrolümüz var çok mutluyum:) Güzel bir hafta olur inşallah hepimiz için:)

Hayırlı hberlerle gel inş canım:)

Ahh cnm ayakta mı kaldınn sen kocaman 8 aylık halinlee kıyamamm:)) saka bi yana da insanlar hakkaten cok öküz yaa

Cool'cum canım benimmm yıkanabilirr halıyı ben demedimm walla onu ortaya atan snow:))
Konak onleyci sampuan siparişi verdim...
turuncu kasadan da senin aldıgın dusında bi set daha vardı sampuan vücut losyonu tarak marak olan bide yuz kremi vardı galiba onu alyım dedim:)
Son olarak alez alıcam ben canımm...

limonla çıkıyormuş bakalım pas lekeleri bir deneyeceğim hafta sonu. Ne şanslısın eşin ütüleyebiliyor herşeyi ben yaptım oysa
erken dogum riskim var gecenlerde hastanede yattım başka yapacak kimsede yok bende yatınca mecburen yapacak yoksa erkek milleti gönlüyle iş yapmaz pek lekelerde çıkar inşallah

Yani hem dua hem beddua olmuş seninki, sayende bebek sahibi olabilirler en azından:) kasık ağrılarından anlaşılıyormuş aslında başının aşağı indiği değil mi ya, bir süre oturup kalkınca topallıyordum ben sanki, bebeğim doğum pozisyonuna girmiş haberim yokmuş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…