2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

evet sorma valla ayakta kaldım :/ neyse ki fitim de sorun olmadı

evet sanırım halı olayı benden çıktı ama ben english home olarak düşünmüştüm aldığım halı da boşa gitti sen haklı çıktın..

Aaaa bugün benimm şafak 48 Muğla ymıs:)) ayy cok az kaldıı korkuyorummm:)

sanırım ben de korkmaya başladım firstcüm yetememe psikolojisine girmekten korkuyorum. Dün bir arkadaşım geldi oğlu var 1 yaşında, hala çalışmıyor ama bildiğin psikolojisi bozulmuş. Sürekli çocukla.. Dışarı çıkamıyor, sosyalleşemiyor falan.. Off bilemedim çok zor.

Hanımlar selam,
Umarım herkes iyidir, ben çok zor bir gece ve sabahtan sonra işe geldim
moral bozukluğundan gece midem çok ağrıdı sonra sanırım gaz sancısıydı sabaha karşı soğuk soğuk ter döktüm midem çok bulandı bayılıcam sandım havalar soğusun artık...

dimi? En azından bebek sahibi olurlar :) nüfus patlamasına sebep olabilirim :) canım benim aşağıda ağırlık oluşuyor çok yürüyemiyorum mesela. İdrar torbama çok baskı oluyor.. Kasık ağrısı çok olmadı bende..

günaydın canım.. Hayırdır inşallah kötü bir şey yoktur? Dikkat et kendine.. Bugün baya serin hava yağmur yağacakmış. Artık çok sıcak yapmaz zaten.

Hahahha evet masallahımız varr cok fit bir vücuda sahibizz forum olarak:))
Aldıgın halı cok mu kucuk geldi cnm ben sölemiştim ama oda küçük demiştin yaa olur diye düşünmüştüm tühh( baska biyerde kullanma sansın olmaz mı olmuyosa götür iade et bnce baska seyler al yerinee

Aynı duygularıı paylasıyoruZzzz (

Canım çok sağol cevapların için. Ben de visko olanından alacağım sanırım park yatağa. Karyola alınca da İşbirinkinden alırız belki. Sepet beşiğin de kendi yatağı var, ama o da yumuşak birşey, henüz incelemedim.

Ateş ölçer konusunda da deneme yanılmayla öğreneceğiz anlaşılan.

Güzel haberlerle gelin canım.

Alez alacak mısınız arkadaşlar? Ben alıyım diyorum ama acaba yatağın konforunu bozar mı ki?

Ben baktım, çok farklı olanları var Bir tanesi 36 tl idi, kalınca yumuşak birşey. Lastikleri de kenardan değil ortalardan enineydi. Diğerleri daha ince ve daha uygun fiyatlıydı. Ama ölçüleri hep büyük. 70*140 sanırım. Yatağın altına doğru katlarsın dedi, çok içime sinmedi. Tekrar bakacağım İzmir'e dönünce.

Çok kötü ya, hayatta İstanbul'da yaşayamam. İnsanlık ölmüş desene canım. İzmir'de ham
le görünce herkes kalkıp yer veriyor, ben de gölge ve kapıya yakın olan şanslı kişiyi seçiyorum :) İzmir can ya, başka yerde yaşayamam. Keşke tüm ülke İzmir olsa.

O zaman ben o kremi kendime alayım canım :) Benim de sivilce problemim oluyor ara ara bebişe niyet, anneye kısmet bir krem bu :)

canım aldım ben incecik bir alez, ebebekten. Bir tane de kayınvalidem almış. Bence etkilemez çünkü çarşaf gibi ince. Su geçirmez.

Teşekkürler arkadaşlar hemen ben de sipariş vereyim :)

Demek kafaları karıştıran Snowmuş :)Şimdi de diyor ben nerden bulacağım bu halıyı :) Snow'cum tatlım sanırım o halıyı bulmak ve bize de söylemek zorundasın artık :))) Hayırlısıyla bitirsek şu alışverişi ama artık anladım ki eksik hiç bitmeyecek :)

İyi yapmışsın canım, güle güle kullansın bebiş...E tabi seninki kız bebek, tarak lazım ben oyuncak ayı olanını aldım :)))

Aaaa bugün benimm şafak 48 Muğla ymıs:)) ayy cok az kaldıı korkuyorummm:)

Korkma tatlım, hayırlısıyla gelsin bebişler, gerisini sonra düşünürüz.Ben sadece işleri yetiştirememekten korkuyorum.Erken ve ani bir doğum olursa bütün herşeyi hazır ama hepsi pis :) Kendi geceliklerimi yıkadım ama ütülenecek daha Sen ne yaptın gecelik işini, annen bakabildi mi?

Rica ederim canım :) Evet bir de alezlerin boy sorunu var, çoğu büyük...En iyisi ben de araştırmalara başlayım,çok saol tatlım.

Kızlar dün kayınvalidemdeydik. Kayınvalidem ebe, normal istemiyorum deyince hiç baskı falan yapmadı normal iyidir, sezeryan yapma gibisinden. Zaten o yalancı sancılardan sonra normalin bana göre olmadığını anladım Kamuran'ın dediği gibi. Kapıda karşılarken aman da aman torunum gelmiş dedi. Karnımı falan sevdi. Benim annem hiç böyle şeyler yapmaz. Üstelik kayınvalidemin diğer çocuklarından torunları da var, ilk değil yani bizimki. Bu arada kayınvalidem köyde görevliyken çocuklarını da götürürmüş gece acil doğumlara. Siz dönün arkanızı bakmayın dermiş. Ama tek göz oda sonuçta, herşeye şahit olurlarmış. Eşime diyorum acil durumda doğurtursun sen beni, bilinçaltında kalmıştır diye :)

Bir de aklımda bir konu var. Eşleriniz doğuma girecek mi? Normal doğuma dayanamazlar belki ama sezeryanda olabilir diye düşünüyorum. Çünkü arkadaşım o kadar çaresiz hissetmiş ki kendini sondayı takan erkek hastabakıcının elini tutuvermiş ameliyatta. Kardeşim eşinin doğumuna girdi. Bir elini anestezi uzmanı, diğer elini ben tuttum. Mutlaka girmeli eşin diyor. Oturtmuşlar kardeşimi eşinin yanına, destek olmuş. Eşim de girmek istiyor. Ama yanlış birşey yapıp, seni kızdırırır mıyım acaba o halde diye de düşünüyor. Doktorum izin verir mi gerçi onu da bilmiyorum.

Annem zaraya bakamadan ben internetten sipariş verdim cnm haftasonu:) gelir bikaç güne inşallah... Bugun gidip terlik alıcam lohusa tacını burda bulamadım ama gittigim bijuterici sipariş vericek bu hhaftaiçi o da gelirmiş...
Pazar gunu annemler geliyoo dolayısıyla onlarla beraber gelecek buyuk esyalar da geliyo yani bizim hazırlık maratonu pazardan itibaren baslıyo cnm:)

Benim oda için halı bulmam şart cnku oda büyük halısız cok boş gorunur gözüme bnde arastırırım yıkanabilir antialerjik flan bulabilirsem yazarım size

Normal dogumda eşimin yanımda olmasını istemem o beni daha cok strese sokar:)
Sezaryen için de bi arkadasımın eşi girmişti doguma...epidural yapılmıstı bebegin sesini duyunca ayaga kalkıp bakma gafletinde bulunmus ve karımın bütün iç organlarını gördüm bilseydim asla girmezdim diyodu:)

düşündüğüm kadar küçük değilmiş oda canım :) çok komik durdu halı.. Neyse artık değiştiricem ben de.

üff inşallah bu loğusa psikolojisi çok asabi yapmaz beni evde terör estirmek istemiyorum

ah siz İzmirlilerin İzmir aşkı canım İstanbul dışında her yerde yer verirler eminim ben. Bi İstanbul bu kadar bencil ve vicdansızla dolmuş..

aynen canım denemekte fayda var hahaha aynen ya ortaya fikri atıp sonra size sormam da iyi oldu neyse araştırıcam ben bu konuyu.
işleri yetiştirememekten ben de korkuyorum açıkçası. daha hastane çantam hazır değil, oda hazır değil. Uyku seti falan yıkanmadı.. Allah korusun inşallah hazırlıksız yakalanmayız

canım benim eşim de girecek. Normal da olsa sezaryan da olsa girecek. Ben çok istiyorum girmesini çok yalnız hissederim ben orda kendimi elimi tutsun yeter.. Allahtan benimki soğukkanlıdır. Panik yapmaz..

ah siz İzmirlilerin İzmir aşkı canım İstanbul dışında her yerde yer verirler eminim ben. Bi İstanbul bu kadar bencil ve vicdansızla dolmuş..
Istanbul gerçekten anlayuşsız insanlarla bencil insanlarla dolmuş. Ben o yüzden hiç bilmiyırum be otobüse ne başka birşeye. Mümkün olduğunca yürüyorum yada arabaya biniyorum. Cok tehlikeli ve insanlar bunu düşünemeyecek kadar benciller yazık. Ya ani fren yapsa ya düşsen yere sonra ah vah ederler. Allah hepimizi bu istanbuldan kurtarsın valla nefret ediyorum ben burda yaşayan coğu insanlardan. Cok sinirlendim bende inşallah onlarında yer verenleri olmaz.

aynen canım karşıdan karşıya geçerken bile durmuyorlar. Ne diyim Allah ıslah etsin..

Evde terör estirmekten bnde cok korkuyorumm cnku annemlerle kayınvalidemleri aynı evde dusunemiyorummm kabusss gbiii(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…