2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ayy canımmm çok sevindim hadi hayırlısı olsun bak heyecan bastı beni bile sen kimbilir nasıl olmuşsundur :) sabah mı gireceksin canım? Bir başak kadını geliyor :)
Sorma sorma heyecandan bayılcam :) son 12 gğn kaldı ne kadar az :) evet başak kadını geliyor snow kavuşuyorum kızıma :)

Hayırlı olsun damla, 2 haftan var resmen kavuşmana, sağlıkla afiyetle inşallah :)

ay damlacım heyecan yaptım valla senin yerine :) hayırlarla güzelliklerle gelir inşallah

Evet geliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuş ay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah

Sorma sorma heyecandan bayılcam :) son 12 gğn kaldı ne kadar az :) evet başak kadını geliyor snow kavuşuyorum kızıma :)

canımmm şimdi okudum maşallah kilosu falan süper çıkmış :) her şey yolunda çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok çok sevindim çok mutlu oldum gerçekten

Canım çok heyecanlandım,maşallah bebeğin kilosunda da boyunda da hiçbir sorun yok.Tarih olarak da çok erken değil.Herşey yolunda çok şükür.İlk bebişimiz geliyor desene,sağlıkla,mutlulukla inşallah...

Yani yazarken benim de içime bir şüphe düşmedi değil Nerde sizin yazlık? Babam da bu yıl almayı kafaya koydu, hatta yaylayı da satmış, belki size komşu oluruz :)

bizim yazlık kargıpınarında canım. ben artık sevmiyorum Mersin'i eskisi kadar. Çok değişti. Artık yazlık bence susanoğlu taraflarından alınmalı diğer yerler şehir içi oldu nerdeyse.

Kızlar bu alez konusu beni delirtti, ben hem park yatağa hem de odasındaki yatağa alez almaya karar verdim.Ama 60x120 ölçülerinde alez yok! sizler ne yaptınız büyük alıp,altına mı kıvırdınız? Bir de ne marka aldınız?

canım ikeada var sanırım 60*120 bir bak istersen. Benim park yatak 70*110 yatak da 80*130 o yüzden 70*140 aldım yatağı için. Park yatağına henüz almadım ama 60*120 alıcam ona da.

Canimmmm cok sevindim..Rabbim yar ve yardimcin olsun..eylulun ortalarinda dogumlar baslar hayirlisiyla :)

canım ikeada var sanırım 60*120 bir bak istersen. Benim park yatak 70*110 yatak da 80*130 o yüzden 70*140 aldım yatağı için. Park yatağına henüz almadım ama 60*120 alıcam ona da.

Çok teşekkürler canım.Biraz büyük, biraz küçük farketmez o zaman...

Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Birkaç gündür foruma giremedim malum ev temizliği. Bu habere cok sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kızını canim.Maşallah herşeyi de yerli yerinde keratanin :) Boyu kilosu süper masallah.

ben 60 a 120 alezi eminönünden havuzlu handan aldım vardı sebi bebe die bi marka 13 lira falandı

Evet biraz sıkmış canını ama çok mu çalışıyor acaba o uüzden uykusu ağırdır belki .. benimde o gün ağrım oldu eşim çok çalışmıştı o gün ne oldu dedi uyku arası sebebini anlatırken bir baktım uyumuş:) hep yapıyorsa kötü tabii de tek tük olur sende takma canım.en azından bebeğin için.

bizim yazlık kargıpınarında canım. ben artık sevmiyorum Mersin'i eskisi kadar. Çok değişti. Artık yazlık bence susanoğlu taraflarından alınmalı diğer yerler şehir içi oldu nerdeyse.
Babam da o taraftan düşünüyor, bana sorsan Ege tarafından alsa daha iyi ama babam da Mersin'den kopamaz. Yoksa yakın olsa hafta sonları da gideriz

canımmm şimdi okudum maşallah kilosu falan süper çıkmış :) her şey yolunda çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım çok çok sevindim çok mutlu oldum gerçekten

Canimmmm cok sevindim..Rabbim yar ve yardimcin olsun..eylulun ortalarinda dogumlar baslar hayirlisiyla :)

Birkaç gündür foruma giremedim malum ev temizliği. Bu habere cok sevindim.inşallah sağlıcakla kucağına alırsın kızını canim.Maşallah herşeyi de yerli yerinde keratanin :) Boyu kilosu süper masallah.

Hepinize tek tek tesekkür ediyorum :) evet cok heyecanlı bir süreç bu son dakikalar. Rabbim mutlulukla o günleri de görmeyi nasip etsin inşallah.

kızlar herkese günaydın.umarım herkes iyidir

Günaydınn tatlımm:)

ben de uğraşamam da annem uğraşabilir :) oohhh yap bugün de ye bari bi kısır hem sağlıklı

Ayy kısır yaparsam şimdi bi tencere yerim ben sora da gazdan uçarım(

Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)

Ayy ne diyosunn damlacımm yaa acaip heyecanlandımm :)) saglıklaa mutlulukla gelsinn güzell kızınızz inşallah:))

Canım ben henüz almadım ama english home dan alocam heralde orda da 70*140 var gerci ama ne biliyim
Bu arada bu turuncu kasa ne güzel bi siteymiş yaa daha dün öğleden sora sipariş verdim biraz önce geldii kızımın mis gibi mustelaa ürünleri:))

Canım bence de daha çok gençsin ve 3. bebeğini daha yeni kucağına alacaksın inşallah, bu ne acele. O adet döngüsü vücudumuz için ne kadar sağlıklı bir süreç, hadi eşin neyse de doktorun bilmiyor mu? Spiral veya hapla da gayet iyi korunabilirsiniz, hem Allah nasip edecekse tüpler bağlıyken de olur o çocuk ki bunu internetten de araştıeabilirsin, hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor.

Ayy çok sevindim Damlacım, gelişimi güzel ilerlemiş maşallah, tarih almak da inanılmaz heyecanlı. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Bizim de 2sinde randevumuz var, herşey yolunda giderse inşallah bize de gün verebilir bu kez. Seni ve Henayı yalnız bırakmaycaz galiba kızımla:)

Biz beşik aldığımız yerde 60*120 yataklar vardı ve orda yatağa uygun Alezi özdilek ürünlerinden veriyorlardı, ona da bakabilirsin canım.

Ayy şimdi okudum ne kadar heyacanlı kaç gün kalmışkilosu boyu posu maşallah çok iyi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son günlerin tadını çıkar dinlen bol bol ve süt yapacaklar şeyler ye canım malt içeceklerden içebilirsin.Sezeryan olunca vücut bazen anlamıyormuş bebeğin doğduğunu o yüzden bol bol süt yapan şeyler ye inşallah hiçbir sıkıntı olmaz..Doğunca bebeğin bizi unutma deneyimlerini bekleriz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…