2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar karnı kasılan var mı aranızda? bende dünden beri bir ağrı anlamadım sanki karnım geriliyor krem sürdüm ama nafile.Dün kontrolde doktorun yanındaki kadın karnımı temizlerken çok sert sildi ondan mı olmuştur acaba yoksa sancı veya kasılmam mı var? yardımcı olursanız sevinirim.

yılmazneval07128482

Canım yazının başlangıcını görmedim azureden gordüm cevap yazmak istedim. Benim annemde iki cocuktan sonra doktorun istemesi üzerine bir daha cocugu olmasın diye kordonlarını başlatmış. Valla 45 yasında hala menepoza falan girmedi ki bizde erken menepoz var. Annanem teyzem falan hep erkenden girmişler. Ben kordon başlatmaya erken menepozun alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ama annem başlattığı için cok pişman. Yani eger bebek yapmak istese yapamayacakta ki istiyordu bundan 5 sene once falan. Cok şükür iki kardeşiz ama ne olacağı belli olmuyor ilerde. Evet suan 3 cocuktan fazlası sezeryan için riskli. Ama eskiden bu sayı 2 cocuktaymış. O ünüzden annemin kordonlarını bağlamışlar. Ne olacak belli olmaz. Belki teknoloji cok ilerler 4 cocukta problem olmaz ve sen bir cocuk daha yapmak istersin sonra başlattığın için pişman olursun, yapma bence. Hem de günahmış sanırım. Başka türlü korunun canım bence

Evet bol bol Rezene çayı içmem gerekiyor bu süreçte artık birşey kalmadı ve sanki benim sütüm ilk gibi geliyor. Hala 75 takıyorum cunku neredeyse hiç büyümedi göğüslerim. Unuturmuyum tabiki unutmam ozaman da ay bebek uyumuyor ay cok uykum geldi soyle boyle dert yanarım size :) kızımız doğsa da ben buradayım hiç bir yere gitmiyorum :) inşallah firstcüm zaman daralıyor keske sizlerde doğum hakkında konuşsanız artık doktorunuzla. Mesela ben senin doğum şeklini cok merak ediyorum cok fazla istiyorsun normal doğum ama sanki sezeryan olacakmıssın gibi hissediyorum neden bilmiyorum

Ever canım cok şükür gelişimi iyi. Doğan'a kadar 3 kg olur henüz 12 gün var. Bu günlerde kilo aldıracak daha cok şey yemem lazım. Ama alır zaten Heralde 2 haftada 200 gram. Herşey cok şükür cok güzel. Korktuğum gibi olmadı, kızım inşallah 8 ine kadar bekler ki doktor bekleyeceğini söyledi. Suyu cok güzelmiş cunku. Ay azure cok heyecanlıymış bu süreç. Belki seninle aynı anda gireriz doğuma :) senin tahmini ne zaman olacak? Sezeryan dimi canım?

Onunla alakası olacağını sanmıyorum canım artık yalancı sancılar bunlar diye düşünüyorum

kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..

Canim ultrasonla olculen degerler tamamen tahmini kesin degil yani soylenenden biraz az da olabilir bilir fazlada olabilir ben dun31+2 ydim 1630 kg dedi doktor bende once acaba az mi dedim ama sonra anormal bi durum olsa doktor normal demez dedim sonucta her bebek ayni kiloda dogmuyo anormal durum olsa doktorlarimiz uyarirlar sen icini rahat tut...

Yaaa deme öylee damlacımmm ben cok korkuyorumm sezaryen den( evet normali cok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalımm hangisi olursa mecbur kabulumüz:)
Bugun kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor amcamız durumumuzla ilgili:)

Ayy damlacimmm cok cok sevindim gozunaydin henamiz maasallah cok guzel buyumus Allah hayirlisi ile kavusmayi nasip eder insallah buarada 8eylul benim esimin dogumgunu hayirli mujdeli haberlerini bekleyecegiz

Canım ozaman haber ver olur mu çıkınca hemen. Senin için hangisi daha uygunsa bence onu olmalısın canım mazallah kan sulandırıcı kullanıyorsun ve normalde cok kanama oluyormuş doktorun yok olmaz derse lütfen ısrar etme bende sana birsey olmasından korkuyorum

Ayy damlacimmm cok cok sevindim gozunaydin henamiz maasallah cok guzel buyumus Allah hayirlisi ile kavusmayi nasip eder insallah buarada 8eylul benim esimin dogumgunu hayirli mujdeli haberlerini bekleyecegiz
Canım ya senin dün kontrolün varmış sanırım şimdi gördüm bir üst mesajdan. Hersey yolundamıydı? Evet canım 8 inde doğum var :) acaba saat kacta yapar ki hiç saat konuşmadık doktorla? Ne güzel eşinin de doğum günü şimdiden kutlu olsun ozaman. Bizimde peş peşe olacak iste 08.09 doğum, 09.09 evlilik yıldönümümüz :)

Çok şükür canım Allah gönlünüze göre verdi inşallah, bizim kız başından beri Henaya yakın gidiyordu zaten, yani gelişimi biraz ilerde, coraspirini de bırakınca bundan sonra herşeye hazırlıklı olacaz dedi doktor. Ama sanırım 15 eylülü geçmez:)

Bide bi bakmışız senin bebiş daha erken geliyor :)

anladm canım o şekil korsem yoktu şortlu var oda zor olur gymesi bitane beldn baglamali alaym bari

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA DA ŞİMDİDEN MUTLU YAŞLAR DİLİORUM KOCACIĞIN VE BEBİŞİNLE İNŞ. BENİM HEDİYEM ÇOK İYİ GELDİ İNŞ SANADA GÜZEL GÜZEL POZLAR VERİR OĞLUŞUN. İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM YARIN...

Maşallah barekallah canım, çok güzel bir hediye vermiş sana Allah:) Sana da sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum..

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOLASIN. EVET CANIMMM ÇOK MUTLUYUZZ VALLAA :)

Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)

AYY DAMLACIM HABERİNE BAYILDIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN O ZAMAN SENİN İÇİN ŞAFAK BAŞLATALIMM... AYY SÜPER BİŞİY YA NE ZAMAN OLACAĞI BELLİ DARISI BİZLERİN BAŞINA ÇOK SEVİNDM CANIM

Hemencecik sizinde belli olmalı tarihiniz boyle beklemek daha güzel oluyor. Ama şimdi kesin biliyorum ya tarihi o yüzden daha da heyecan yaptım geçmez zaman bana artık :)

Saol canım benimm cok tsk ederim beni düşündüğün için merak etme dr normal olmaz sezaryen yapalım derse zorlamam sansımı kafayı yemedim dha:)) doktordan cıkınca haber veririm ttalımm :)

Anneme o gün sordum anne seninde göğüslerin bu aylarda küçük müydü diye evet dedi doğumdan sonra kocaman olmuş onunki küçük göğüs daha iyi süt oluyor dedi ne kadar doğru bilemem tabii ama olmayacak diye hiç düşünme..Bizim işyerindeki kadının sütü on gün sonra istediği gibi gelmiş ama inat ettim pes etmedim neredeyse bebekle yapışık yaşadım diyor ve mama vermemiş..

Onunla alakası olacağını sanmıyorum canım artık yalancı sancılar bunlar diye düşünüyorum
Benimde şaka maka az kaldı sancıdır dediğin gibi inşallah çok zorlanmayız doğumda:)

Büyük alsak birşey olmaz o zaman, yatağın altına doğru biraz katlayacağız sanırım.Site çok güzel, benim de hemen ertesi gün gelmişti :)

Çok saol canım haftasonu özdilek mağazasına bir bakayım.

Tatlım benim, doktordan iyi haberlerini bekliyoruz. Bakalım fıstığımız kaç kilo olmuş :)

Canim benim göğüslerimde neredeyse ayni.Aman boşver böyle daha iyi :) süt olayını da kafama takip stres yapmıyorum ben.Olanı veririm artık.Ben ve kardeşim mesela dogdugumuzdan beri sütle birlikte mama da almışız maşallah övünmek gibi olmasın hep aklımız iyi hem de sağlığımız yerinde :) ama tabi inşallah yeterli sütümüz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…