Günaydınn tatlımm:)
Ayy kısır yaparsam şimdi bi tencere yerim ben sora da gazdan uçarım(
Ayy ne diyosunn damlacımm yaa acaip heyecanlandımm :)) saglıklaa mutlulukla gelsinn güzell kızınızz inşallah:))
Canım ben henüz almadım ama english home dan alocam heralde orda da 70*140 var gerci ama ne biliyim
Bu arada bu turuncu kasa ne güzel bi siteymiş yaa daha dün öğleden sora sipariş verdim biraz önce geldii kızımın mis gibi mustelaa ürünleri:))
Ayy şimdi okudum ne kadar heyacanlı kaç gün kalmışkilosu boyu posu maşallah çok iyi Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin son günlerin tadını çıkar dinlen bol bol ve süt yapacaklar şeyler ye canım malt içeceklerden içebilirsin.Sezeryan olunca vücut bazen anlamıyormuş bebeğin doğduğunu o yüzden bol bol süt yapan şeyler ye inşallah hiçbir sıkıntı olmaz..Doğunca bebeğin bizi unutma deneyimlerini bekleriz:)
Ever canım cok şükür gelişimi iyi. Doğan'a kadar 3 kg olur henüz 12 gün var. Bu günlerde kilo aldıracak daha cok şey yemem lazım. Ama alır zaten Heralde 2 haftada 200 gram. Herşey cok şükür cok güzel. Korktuğum gibi olmadı, kızım inşallah 8 ine kadar bekler ki doktor bekleyeceğini söyledi. Suyu cok güzelmiş cunku. Ay azure cok heyecanlıymış bu süreç. Belki seninle aynı anda gireriz doğuma :) senin tahmini ne zaman olacak? Sezeryan dimi canım?Canım bence de daha çok gençsin ve 3. bebeğini daha yeni kucağına alacaksın inşallah, bu ne acele. O adet döngüsü vücudumuz için ne kadar sağlıklı bir süreç, hadi eşin neyse de doktorun bilmiyor mu? Spiral veya hapla da gayet iyi korunabilirsiniz, hem Allah nasip edecekse tüpler bağlıyken de olur o çocuk ki bunu internetten de araştıeabilirsin, hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor.
Ayy çok sevindim Damlacım, gelişimi güzel ilerlemiş maşallah, tarih almak da inanılmaz heyecanlı. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Bizim de 2sinde randevumuz var, herşey yolunda giderse inşallah bize de gün verebilir bu kez. Seni ve Henayı yalnız bırakmaycaz galiba kızımla:)
Biz beşik aldığımız yerde 60*120 yataklar vardı ve orda yatağa uygun Alezi özdilek ürünlerinden veriyorlardı, ona da bakabilirsin canım.
Onunla alakası olacağını sanmıyorum canım artık yalancı sancılar bunlar diye düşünüyorumKızlar karnı kasılan var mı aranızda? bende dünden beri bir ağrı anlamadım sanki karnım geriliyor krem sürdüm ama nafile.Dün kontrolde doktorun yanındaki kadın karnımı temizlerken çok sert sildi ondan mı olmuştur acaba yoksa sancı veya kasılmam mı var? yardımcı olursanız sevinirim.
kızlar 32 haftanın içindeyim bebis 1800gr olmuş sizce nasıl iyimi..iri bebek olmaz dedi tam anlamadım neden öyle dedi..
Evet bol bol Rezene çayı içmem gerekiyor bu süreçte artık birşey kalmadı ve sanki benim sütüm ilk gibi geliyor. Hala 75 takıyorum cunku neredeyse hiç büyümedi göğüslerim. Unuturmuyum tabiki unutmam ozaman da ay bebek uyumuyor ay cok uykum geldi soyle boyle dert yanarım size :) kızımız doğsa da ben buradayım hiç bir yere gitmiyorum :) inşallah firstcüm zaman daralıyor keske sizlerde doğum hakkında konuşsanız artık doktorunuzla. Mesela ben senin doğum şeklini cok merak ediyorum cok fazla istiyorsun normal doğum ama sanki sezeryan olacakmıssın gibi hissediyorum neden bilmiyorum
Evet geliyor sonunda :) bugun randevuya gittik hareketleri azaldı diye doktor da dedi hersey normal gözüküyor suanda suyu falan yerinde ama stres cok yapıyorsun en iyisi 10 unda alalım dedi bende 8 inde alalım dedim 9 u bizim yıldönümümüz cunku dedim oyüzden 8 inde geliyor kızım odamızı falan ayırttık fotoğrafçıyı da ayarladık suanda 2800 olmuş kızım :) sanırım 3 kg doğacak hersey isteğimiz gibi boyu maşallah iyi gidiyor 49 cm olmuşay ama biz cok heyecanlıyız haftaya bir kere daha kontrolümüz var sonra kızımız bizimle olacak inşallah
Canım ozaman haber ver olur mu çıkınca hemen. Senin için hangisi daha uygunsa bence onu olmalısın canım mazallah kan sulandırıcı kullanıyorsun ve normalde cok kanama oluyormuş doktorun yok olmaz derse lütfen ısrar etme bende sana birsey olmasından korkuyorumYaaa deme öylee damlacımmm ben cok korkuyorumm sezaryen den( evet normali cok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalımm hangisi olursa mecbur kabulumüz:)
Bugun kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor amcamız durumumuzla ilgili:)
Canım ya senin dün kontrolün varmış sanırım şimdi gördüm bir üst mesajdan. Hersey yolundamıydı? Evet canım 8 inde doğum var :) acaba saat kacta yapar ki hiç saat konuşmadık doktorla? Ne güzel eşinin de doğum günü şimdiden kutlu olsun ozaman. Bizimde peş peşe olacak iste 08.09 doğum, 09.09 evlilik yıldönümümüz :)Ayy damlacimmm cok cok sevindim gozunaydin henamiz maasallah cok guzel buyumus Allah hayirlisi ile kavusmayi nasip eder insallah buarada 8eylul benim esimin dogumgunu hayirli mujdeli haberlerini bekleyecegiz
Çok şükür canım Allah gönlünüze göre verdi inşallah, bizim kız başından beri Henaya yakın gidiyordu zaten, yani gelişimi biraz ilerde, coraspirini de bırakınca bundan sonra herşeye hazırlıklı olacaz dedi doktor. Ama sanırım 15 eylülü geçmez:)Ever canım cok şükür gelişimi iyi. Doğan'a kadar 3 kg olur henüz 12 gün var. Bu günlerde kilo aldıracak daha cok şey yemem lazım. Ama alır zaten Heralde 2 haftada 200 gram. Herşey cok şükür cok güzel. Korktuğum gibi olmadı, kızım inşallah 8 ine kadar bekler ki doktor bekleyeceğini söyledi. Suyu cok güzelmiş cunku. Ay azure cok heyecanlıymış bu süreç. Belki seninle aynı anda gireriz doğuma :) senin tahmini ne zaman olacak? Sezeryan dimi canım?
Bide bi bakmışız senin bebiş daha erken geliyor :)Çok şükür canım Allah gönlünüze göre verdi inşallah, bizim kız başından beri Henaya yakın gidiyordu zaten, yani gelişimi biraz ilerde, coraspirini de bırakınca bundan sonra herşeye hazırlıklı olacaz dedi doktor. Ama sanırım 15 eylülü geçmez:)
anladm canım o şekil korsem yoktu şortlu var oda zor olur gymesi bitane beldn baglamali alaym bariGünaydın,Hayırdır neden böyle düşündün..
Günaydın,ablam sezeryan olduğu halde hemen korse taktı ama belden bağlamalı olanlardan sanırım bizde o şekilde hemen takabiliriz.ayarlanabilir olduğu için ilk başta hafif sıkılıkta olur sonra sonra daha sıkı yaparız artık.
Güzel haberlerle gel inşallah:)
Benimle senin aranda 10 gün var dün doktor benim bebeğime 1900 dedi bence seninkinin kilosu gayet iyi takma hiçç..
Herkese de günaydın:)
Ne kadar güzel bir hediye olmuş sana :) doğum günün kutlu olsun.. benimde çarşamba günü doğum günüm ve kontrolümüz var inşallah benimde oğlum dönüp annesine güzel bir hediye verir hayırlısıyla
Maşallah barekallah canım, çok güzel bir hediye vermiş sana Allah:) Sana da sağlıklı mutlu nice yıllar diliyorum..
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA DA ŞİMDİDEN MUTLU YAŞLAR DİLİORUM KOCACIĞIN VE BEBİŞİNLE İNŞ. BENİM HEDİYEM ÇOK İYİ GELDİ İNŞ SANADA GÜZEL GÜZEL POZLAR VERİR OĞLUŞUN. İYİ HABERLERİNİ BEKLİYORUM YARIN...
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SAĞOLASIN. EVET CANIMMM ÇOK MUTLUYUZZ VALLAA :)
AYY DAMLACIM HABERİNE BAYILDIM RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN O ZAMAN SENİN İÇİN ŞAFAK BAŞLATALIMM... AYY SÜPER BİŞİY YA NE ZAMAN OLACAĞI BELLİ DARISI BİZLERİN BAŞINA ÇOK SEVİNDM CANIM
Canım ozaman haber ver olur mu çıkınca hemen. Senin için hangisi daha uygunsa bence onu olmalısın canım mazallah kan sulandırıcı kullanıyorsun ve normalde cok kanama oluyormuş doktorun yok olmaz derse lütfen ısrar etme bende sana birsey olmasından korkuyorum
hayrlı olsun canım ne guzel bi haber :)Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
Evet bol bol Rezene çayı içmem gerekiyor bu süreçte artık birşey kalmadı ve sanki benim sütüm ilk gibi geliyor. Hala 75 takıyorum cunku neredeyse hiç büyümedi göğüslerim. Unuturmuyum tabiki unutmam ozaman da ay bebek uyumuyor ay cok uykum geldi soyle boyle dert yanarım size :) kızımız doğsa da ben buradayım hiç bir yere gitmiyorum :) inşallah firstcüm zaman daralıyor keske sizlerde doğum hakkında konuşsanız artık doktorunuzla. Mesela ben senin doğum şeklini cok merak ediyorum cok fazla istiyorsun normal doğum ama sanki sezeryan olacakmıssın gibi hissediyorum neden bilmiyorum
Benimde şaka maka az kaldı sancıdır dediğin gibi inşallah çok zorlanmayız doğumda:)Onunla alakası olacağını sanmıyorum canım artık yalancı sancılar bunlar diye düşünüyorum
Günaydınn tatlımm:)
Ayy kısır yaparsam şimdi bi tencere yerim ben sora da gazdan uçarım(
Ayy ne diyosunn damlacımm yaa acaip heyecanlandımm :)) saglıklaa mutlulukla gelsinn güzell kızınızz inşallah:))
Canım ben henüz almadım ama english home dan alocam heralde orda da 70*140 var gerci ama ne biliyim
Bu arada bu turuncu kasa ne güzel bi siteymiş yaa daha dün öğleden sora sipariş verdim biraz önce geldii kızımın mis gibi mustelaa ürünleri:))
Canım bence de daha çok gençsin ve 3. bebeğini daha yeni kucağına alacaksın inşallah, bu ne acele. O adet döngüsü vücudumuz için ne kadar sağlıklı bir süreç, hadi eşin neyse de doktorun bilmiyor mu? Spiral veya hapla da gayet iyi korunabilirsiniz, hem Allah nasip edecekse tüpler bağlıyken de olur o çocuk ki bunu internetten de araştıeabilirsin, hiçbir yöntem %100 koruma sağlamıyor.
Ayy çok sevindim Damlacım, gelişimi güzel ilerlemiş maşallah, tarih almak da inanılmaz heyecanlı. Allah sağlıkla kavuştursun inşallah. Bizim de 2sinde randevumuz var, herşey yolunda giderse inşallah bize de gün verebilir bu kez. Seni ve Henayı yalnız bırakmaycaz galiba kızımla:)
Biz beşik aldığımız yerde 60*120 yataklar vardı ve orda yatağa uygun Alezi özdilek ürünlerinden veriyorlardı, ona da bakabilirsin canım.
Yaaa deme öylee damlacımmm ben cok korkuyorumm sezaryen den( evet normali cok istiyorum ama hakkımızda hayırlısı bakalımm hangisi olursa mecbur kabulumüz:)
Bugun kontrolumuz var bakalım ne dicek doktor amcamız durumumuzla ilgili:)
Canim benim göğüslerimde neredeyse ayni.Aman boşver böyle daha iyi :) süt olayını da kafama takip stres yapmıyorum ben.Olanı veririm artık.Ben ve kardeşim mesela dogdugumuzdan beri sütle birlikte mama da almışız maşallah övünmek gibi olmasın hep aklımız iyi hem de sağlığımız yerinde :) ama tabi inşallah yeterli sütümüz olur.Evet bol bol Rezene çayı içmem gerekiyor bu süreçte artık birşey kalmadı ve sanki benim sütüm ilk gibi geliyor. Hala 75 takıyorum cunku neredeyse hiç büyümedi göğüslerim. Unuturmuyum tabiki unutmam ozaman da ay bebek uyumuyor ay cok uykum geldi soyle boyle dert yanarım size :) kızımız doğsa da ben buradayım hiç bir yere gitmiyorum :) inşallah firstcüm zaman daralıyor keske sizlerde doğum hakkında konuşsanız artık doktorunuzla. Mesela ben senin doğum şeklini cok merak ediyorum cok fazla istiyorsun normal doğum ama sanki sezeryan olacakmıssın gibi hissediyorum neden bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?