Damlacığım topiğin ilk bebeği geliyor demek. Tebrik ederim şimdiden canım,gelişimi falan da çok iyiymiş maşşallah...kesin 3 kilo olur bebişin fazlasını bilmem ... Benim de sezaryen olacak ve ben de geçen hafta kontrole gittiğimde doğum günümüzü aldık ve bizim meleğimiz de 10 ekimde doğacak inşallah :)) o günü bile bile beklemek gerçekten çok daha heyecanlı oluyo ... geçen hafta 31+1 di ve kilosu 1800 gr,boyu 42 cm di... benim bebişim de inşallah 3 kg olur ...
Napıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?
Benim doğum tarihim 10 ekim :))
Heyyy benimde günüm belli veeee bende Allah izin verirse 10 ekimde bebisimu kucagima alicam
Napıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Eşim 24 eylüle alalım da benim doğum günümle 1 ay olsun arasında diyor ama bakalım :)) Ben emin değilim. Bi de doktorum ne dicek bakalım.
Bi de şunu düşünüyorum. Verada doğum 200 lira daha uygun. Orada mı yapsam nasıl olsa sezeryan diyorum.. Veradaki doktoruma sezeryan tecrübesini sorsam mı ne dersiniz ?
Annişler doğum tarihimizi aldık çok heyecanlıyız 8 Eylül'de kızımıza kavuşuyoruz :)
ne güzeeeelll desene 10 ekimde şimdiden 2 doğumumuz var :) hadi bakalım hayırlısı olsun
Doktoru internette araştır canım hastaları memnun kalmışsa orda yaptırabilirsin tabi. Tecrübe olayını sorarsan bence herkes kendisine göre iyidir. Sezeryan bence normal doğumdan cok daha riskli. Direk bele iğne yapıyorlar önümüzden sezeryanda mutlaka doktorun işinin ehli olmadı gerekiyor ben oyle düşünüyorum en azından aman dikkat canımNapıyım canım çok yoğun işlerim. Artık haftaya evimdeyim ama evde de internet yok:) Belki alırım cebime internet. Yada akşamları eşimin cebinden yazarım :)
Cnım bende kilo alması için cok uğraşıyorum cunku son 12 günümüz var. Sana tavsiye edebileceğim seyler mutlaka hergğn ev yoğurdu yemelisin bir bardak süt içmelisin. Ben çiğ kaju ceviz ve fındıkta cok Tüketiyorum. Onun dısında peynir yumurta cok yiyorum. Haftada bir balık yada semiz otu haftada 3 gün kıyma yiyorumz onun dısında sebze de mutlaka tüketiyorum soda içiyorum hergğn en az 1 tane. Ve bol bol su içiyorum. En önemlisi de yemekler den sonra sola yatıp en az yarım saat dinleniyorum. Buna rağmen haftada 100 gram ancak alıyor kızımKızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
Teşekkür ederiz erken gelen olmazsa baska oye gözüküyor :)ne kadar az kalmış :) inşallah sağlıkla alırsın kucağına, sanırım ilk sen bebişine kavuşacaksın
Kızlar bugün doktora gittik. 32+6da 1800gr çıktı. Kilosu düşük biraz 30+5te 1600 dü. Bende üzüldüm gebelik şekeri var yiyemiyorum. 2 aydır 2 kilo verdim kilo almadım. Ne yapsamda kilo alsa... İnşallah sağlık sorunu olmaz prensesimin. Bugün doktorumdan ısrar ettim 2 doz ciğer geliştirici vurdu... Bende 2 gündür hem popoda hem vajinada acayip bir baskı var... Yürürken çıkçak gibi oluyor... Sizde benim yaşadıklarımı yaşayan varmı?
MERHABA ARKADAŞLAR YÜRÜRKEN BACAĞINA KRAMP GİREN VAR MI? YÜRÜYEMİYORUM HİÇ BEN..
bende heyecanlandm.bebişimiz gelıyor ıns.cnm kızın zayıf olur dıye üzülme.hatta ınan zayıf olması daha ıyı bile. Çünkü zayıf bebeklerın bunyesı daha sağlam oluyor.o kdr çok zayıf ve tosun bebeklerın arasında kı farkı gördüm kı.bak gorumcemn bebegı çok zayıf doğmuş ama smdı ayı gbı masAllah.5yasında.dıer gorumcelerın tosun doğan ogullarıda hep hasta.sutunde faydası olcsk ıns.hıc kg ya takma kafanı.bnm göbekte aldı başını gıdıor anam.her saat bası buyuyor sankı.bır ara gobıs fotosu koyım dedım beceremedmvkoymayı yaTeşekkür ederiz erken gelen olmazsa baska oye gözüküyor :)
Doktora gidenler var canım doktor çok şeker ya ama 30lu yaşlarda o yüzden çekiniyorum. Çok güleryüzlü tatlı bi şey :) Bizim listemizi yapmış asmış odasına tarih sırasına göre :))))))) Hemşirenin yanına nst'ye çıktım aslında ama sormadım hiç aklıma gelmedi ona sormak. Ama bu hastanede yeni. Haberlere bakıyorum epidural normal doğum yaptırmışlar zorunlu görevdeyken. İnsanlar çok memnunmuş. Tokattaymış o zaman. Zorunlu görevini bitirmiş buraya başlamış..kolay gelsin canım sık dişini 3 gün kaldı :) evde bizi habersiz bırakma.. bence de doktorun ne diyeceği önemli bakalım ne diyecek. Canım o doktora giden yok mu? Bence hemşirelere falan sorsan daha iyi olur sanki? Doktorun kendisi ne diyecek tecrübem yok diyemez ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?