2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Haahhaa çok güldüm.
Nefes alıp verişinde bile karnım oynuyor az önce onu farkettim. Çok tuhaf...Normal yaşantımı özledim demişsin ya güzel özet olmuş aylardır bu evreye alışmaya çalışıyorum. okadar hareketli ve hafiftim ki..özledim o hallerimi...eşim de garibim sabret diyor ne desin...Kimse anlamıyor..
Hastaneye yakın diye ataşehire annemlere gidicez orda kalıcaz son günlerimizde..projeyi bitirmeye çalışıyorum harıl harıl çizim yapıyorum ee haliyle ne evle ne kendimle ilgilenebiliyorum. ayaklarımı uzatamıyorum. Mecbur oturur durumdayım sürekli...Ablam bilg. al da git dedi deli oldum resmen artık bacaklarımı uzatmam gerekiyor heran herşey olabilir dedim. Kötüyü düşünme biz 40 haftada doğurduk sende öyle doğurursun dedi. Kafalar rahat maşallah.. Onlarda bendeki ağrı sızı yoktu. Öyle sinir oldum ki. Az önce abimde ne zaman geliyorsunuz dedi şu işler bitsin dedim. Bilg.da al dedi. Bende gelince bacaklarımı uzatıcam çizim falan yapamam dedim. Karnım burnumda hareket zor ediyorum dediklerine bak. Çok gerildim.35. hafta da geçicem ataşehire artık uzaniyim bir tatil el insaf yani..abim ablam acımıyor.patronların düşünmemesi gayet normalmiş diyorum..

hangi hastaneye gidiyorsun canım? Ben de ataşehirde oturuyorum :)

benim randevum da haftaya cumartesi canım, günler geçmiyor artık.. Her an sanki bişey olacakmış gibi hissediyorum son günler bence bu yüzden zor geçiyor.. Erken doğarsa diye içim gidiyor..
Bende erken doğsun 38 . haftada kuzum kendiliğinden gelsin çok istiyorum . Eğer bekler gelmez se sonum sezeryan olur

Tabii ki joker annesi, yani babası yapacak canım. Valla Allah 40 haftayı dolduranlara yardım etsin diyorum artık, 32'den sonrası karambolmüş..
Doğru diyorsun babası yapacak artık...Cidden bebeğiminde benim de bir sorunum yok ama bu çatı ağrısı mı her ne ağrısıysa hareket edemez etti. Her hareketimde ağrıyor. 40 haftayı göreceğimi cidden pek sanmıyorum. Hayırlısı ne diyim..

Nerde pis,zararlı şey var canım onları istiyor.Midye dolma, kokoreç, işkembe çorbası, buz gibi bira :) Meğersem denize karşı patates kızartması eşliğinde soğuk bir bira içmek ne kadar güzel bir lüksmüş.Konsere gitmek istiyorum,eşim kalabalık ortamlarda birşey olur diye tedirgin olduğu için bu yaz hiçbir konsere gidemedim.Ben de çok şaşıracağım gibi geliyor bebeği görünce.Ama herkes işte anneler hamile kalınca, babalar bebek doğunca anlar aile olmayı vs. diyor.Eee bizim babadan ne farkımız kaldı :)Şimdi birşeyler hissetmemiz lazım değil mi :)

Gerçekten kimse anlamıyor.Hamileliği sevmediğim deyince,herkes tadını çıkar bütün ilgi senin üzerinde, hiçbir şey yapmadan durabilirsin, istediğin kişiden istediğini isteyebilirsin vs.vs. diyor.Ama ben bunlardan hoşlanmıyorum ki.Ben kendi işimi kendim yapmak istiyorum, ağır tencereyi kaldırması için eşime muhtaç olmak fikri benim hoşuma gitmiyor.

Abinin demesi normal hani hamile olmadığı için anlayamaz da,ablanların ki garip canım.Ama onların böyle sıkıntıları olmamışsa anlayamayabilirler.Maalesef herkesin hamilelik süreci aynı olmuyor.Allah yardımcın olsun tatlım, çok az kaldı, sabredelim demekten başka dicek birşey yok.

Kizlar bisey sorucam ben gecen ay cok hizli kilo aldim haftadw 1kg sekli de ama su son haftalarda cok az kilo almaya basladim sanirim biraz az yiyorum ve bu aralar cok hareketli gecti bu hafta sadece 300 gr almisim insallah bebis aliyodur kilo...

bende kilo alamıyorum ve artık kilo olayını hiç stres yapmamaya çalışıyorum, üstelik bebeğimde kilo olarak 2 hafta geriden geliyor,napayım bende çok zayıf doğmuşum hatta görenler bu bebek yaşamaz demişler, Sadece kemik ve deriymişim annem çok çirkindin yüzünü kimse görmesin diye hep örtüyordum diyor :) ama 40 günde toparlamışım, inşallah bizim bebişlerde sağlıklı olurlar

Son düzenleme:

ay canım ne kadar aynıyız! Benim de öyle yasak olan her şeyi yemek istiyorum, bi rakı balık yapasım var ki sorma gitsin.. Ben de konsere gitmek istiyorum, akşam çıkmak istiyorum :S neyse bi Ajda konserine gidebildim :) bana da bugünlerin kıymetini bil diyip duruyorlar, bir kadının yaşayacağı en güzel günler diyorlar ama ben öyle düşünmüyorum :S evet bir mucize, Allah'ın en büyük hediyesi, en büyük şükür kaynağı ama çok zor bir süreç.. Sanki hayatım boyunca hamileydim gibi hissediyorum o kadar unutmuşum ki eski günlerimi..

ben de senin gibi başkasına muhtaç olma fikrini hiç sevmiyorum.. Her işimi kendim yapmak istiyorum ve yapıyorum da, eğiliyorum kalkıyorum sakınmıyorum kendimi.. Aslında yanlış, eşim gördüğü an müdahale ediyor, kızıyor ama en ufak şeyde çağırmak bana garip geliyor..

Sanırım ben çözdüm durumu..
Benim eşim hamile kalmadan öncede ilgiliydi her istediğimi yapıyordu ve bende kendi işimi kendim yapmayı seviyorum. Öyle ilgi bende olsun isteği olan biri de değilim zaten.. Yani hamileliğin bende hiçbir avantajı yok :)) Ama dezantajı var
Abim konusunda haklısın erkek sonuçta..
Ama ablam 2 bebek doğurdu.. ama benim gibi olmadı. 8 aylıkken horon tepti ben zor yürüyorum valla:)) Çekmeyen anlamaz doğru diyorsun :)
Az kaldı havalarda serinliyor çok şükür bebek işlerimi de bitirdim. Artık bacaklarımı uzatıp kitap okuyup beklemek kaldı :)

Bende erken doğsun 38 . haftada kuzum kendiliğinden gelsin çok istiyorum . Eğer bekler gelmez se sonum sezeryan olur
Bende de aynı endişe var nedense pufff... Eğer gelmezse Dr sezeryan falan derse diye ödüm kopuyor...Çoğu sezeryan rahat diyor ya ben de tam tersi sezeryandan çok korkuyorum resmen kesiyorlar ameliyat izi falan Allah kolaylık versin. İlk sütün gelmesi falan bi dünya zahmet.. Normal olmasını öyle çok istiyorum ki.. Ağrı eşiğime güveniyorum da sert ıkınabilir miyim diye endişem var benim de..38.39.hafta da gelsin istiyorum Terazi burcu olsun

Evet Alien :) En başından beri böyle hissediyorum :)

Ben hiç konuşamıyorum, herkes konuşmalısın vs. diyor ama bana anlamsız geliyor. Bir iki kere denedim kendimi deli gibi hissettim.Ama sanırım benimki garip.Herkes konuşuyor çünkü.Eşime diyorum bari sen konuş, bebek doğunca birimizi tanısın, o da konuşmuyo :)[/QUOTE]

Bende çok konuşamıyorum sanki sahtecikten yapmacıklık yapıyormuşum gibi geliyor o zamanda sevmiyorum kendimi:)) bende birtek ben mi böyleyim diyorum..Birde oğlum doğunca beni sever mi sevmez mi çok korkuyorum nedense..Ben çocukları çok severim iyi anlaşırım hatta ablamın kızı annesinden bana geliyor falan..eşimde başka çocuklar bile seni seviyor o canından parça sevmez mi diyor ama nedense korkuyorum.Sizde de var mı böyle durum..

Ben de hiç sakınmıyorum kendimi ama eşimden gizli gizli yapıyorum.Gördüğü anda hemen uyarıyor :) O kadar çok uyarıyor ki bazen uyarıları karıştırıyor :) Geçen gece uyku sersemi yataktayken bana "yavaş dön,bebeğe birşey olacak" diyor.Canım,psikolojisine nasıl işlemişse :) Az değil tatlım 8 aydırdır bu durumdayız,ben de aynen hep hamileymişim gibi hissediyorum...

Belki de haklısın, benim eşim de aynı şekildeydi.Hep yardımcı ve beni düşünen biri.O nedenle bizim hayatımızda bu durum bir artı olarak yansımadı.Ben de ilgi düşkünü değilim.Hatta fazla ilgi olunca hem utanıyorum hem de sıkılıyorum.

Ben de bacaklarımı uzatıp,kitap okumanın hayalini kuruyorum.Ve tabi elimde çayım,ohhh... Tam da Eylül ayının ortasında evde olacağım,dışarda hafif de yağmur olursa, hava da mis gibi kokar... Yada pikenin altında uzun zamandır beklettiğim yabancı dizilerin eksik sezonlarını izlemenin hayalini kuruyorum...Az kaldı o günlere :)Şimdi sadalye tepesinde,pc başında çalış Cool

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…