Merhaba,
Daha oncenyazmistim ama beni atlamissin sanirim:)
Mugla,30,sat 5 ocak,beklenen dogum12/10/2014,ilk bebek
evet canım..inşallah yarın duyucaz ilk kez.. siz daha önce gittiniz mi?
Herkese merhaba. Cok şükür dualarımız kabul oldu. Dua eden etmeyen herkese cok teşekkür ederim. Annanem 3 saatlik ameliyatın ardından sağsalim çıktı ameliyattan, şükürler olsun. Inanılmaz mutluyum suanda. Annanem benimle kızlar sonunda bizimle :))
iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmdarısı duymayanların başına inşallahhhh
iyi akşamlar kızlar doktordan geldim şimdi allahıma binlerce kez şükürler olsun bebeğimin kalp atışlarını duydum..nasıl mükemmel bi duydu rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu ayy çok mutluyummmmmmmmmmmmmmdarısı duymayanların başına inşallahhhh
kızlar hamsinin dışında hangi balık hamilelere iyi gelir ? bir de mevsiminde olan tabi sanırım.. de mi mevsiminde olan daha mı iyi olur..tadından çok faydası bakımdan tabi.
kızlar inşallah doğumlar kurban bayramına denk gelmez....
bayram tarihleri bunlar;
03 EKİM 2014 CUMA AREFE
04 EKİM 2014 CUMARTESİ KURBAN BAYRAMI 1.Gun
05 EKİM 2014 PAZAR KURBAN BAYRAMI 2.Gun
06 EKİM 2014 PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 3.Gun
07 EKİM 2014 SALI KURBAN BAYRAMI 4.Gun
benim daha sonra gözüküor ama ekim ayı sonuçta belli olmaz
kızlar benim kan testim 1794,8 çıkmıştı 7 sinde yaptırdığımda doktor değerlerin yüksek dedi bende bu iyi mi ya da ne dmek diye sormadım. anlayan varmı yüksekse noluyo
bdt den 2 hafta öncesi ve 2 hafta sonrası bu haftalar arası doğum heran olabilir yani bayrama denk gelebilir:)) ay inşallah dek gelmez sonra doktor izne ayrılır falan ay ne kötüü
çoğul gebelik olabilir canım eğer yüksek dediyse
ayyyyyy otursun yerinde izin mizin anlamam o doktor gelecekkkyani inş gelir :) amannn bi de onun stresi
yaaa Allahımmm 1 isterken 2 falnayyy inş. kısmet be cnm sağlıklı olsunda inş. hepimizinki. ikiz hamişler varmı acaba değerleri kaçtı onların merak ettim bak şimdi
kızlar inşallah doğumlar kurban bayramına denk gelmez....
Aaaa hic aklima gelmemisti
Bayram ne zamanmis
kızlar benim kan testim 1794,8 çıkmıştı 7 sinde yaptırdığımda doktor değerlerin yüksek dedi bende bu iyi mi ya da ne dmek diye sormadım. anlayan varmı yüksekse noluyo
valla izin alırsa nöbetçi doktor girer doğuma..:)
ewet var canım ama değerlerini bilmiyorum.hakkında hayırlısı sadece kan mı verdin ultrasondan bakmadı mı doktor
4 ekim bayramın ilk günü canım
7 sinde adetini kac gun gecmisti?
Benim adetten bir gun once 455, bir gun sonra 1100 du
Ikiz olur dediler ama simdilik tek kese gorundu
hayırlısı cnm inş. baktı kese gördük sadece :) olsa anlardı heralde amann benimki merak işte yarın olsun kalbi ni duyim de yawrumun daha ne isterimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?