2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba,
Daha oncenyazmistim ama beni atlamissin sanirim:)
Mugla,30,sat 5 ocak,beklenen dogum12/10/2014,ilk bebek

Beni de ekler misiniz arkadaşlar?
İzmir" denim.yaş :36 ilk olacak benim de Allah'ım nasip ederse
Sat 17 ocak idi.
Tahmini doğum tarihi 24 ya da 25 ekim çıkıyor.
Ben de 27 şubatta kalp atışını duymak için gideceğim nasipse.
Benimki tüp bebek.

cnm benim büyük geçmiş olsunn işallah biran önce iğleşip sizlerle olur annanen

darısıda diğer hamişlere ve bana işallahh rabbim kısmet ederse bende cumaartesi gideceğim bebeğimin kalp atışlarını duymaya işallah sağsalim kucağinada alırsın cnmm

şükürler olsun çoook sevindimmmm canım... inş. bizlerede yaşatsın o anı rabbim.. yarını bekliyorum dilerim tüm bekleyenler güzel haberlerle gelsin. gözün aydınnn...

kızlar hamsinin dışında hangi balık hamilelere iyi gelir ? bir de mevsiminde olan tabi sanırım.. de mi mevsiminde olan daha mı iyi olur..tadından çok faydası bakımdan tabi.

canım somon balığı tüm doktorların önerdiği ilk balıktır yağlı olmasından dolayı,vitamini daha fazlaymış. ben yemeğe başladım bence yiyin hamişler

kızlar inşallah doğumlar kurban bayramına denk gelmez....

bayram tarihleri bunlar;

03 EKİM 2014 CUMA AREFE

04 EKİM 2014 CUMARTESİ KURBAN BAYRAMI 1.Gun

05 EKİM 2014 PAZAR KURBAN BAYRAMI 2.Gun

06 EKİM 2014 PAZARTESİ KURBAN BAYRAMI 3.Gun

07 EKİM 2014 SALI KURBAN BAYRAMI 4.Gun

benim daha sonra gözüküor ama ekim ayı sonuçta belli olmaz

bdt den 2 hafta öncesi ve 2 hafta sonrası bu haftalar arası doğum heran olabilir yani bayrama denk gelebilir:)) ay inşallah dek gelmez sonra doktor izne ayrılır falan ay ne kötüü

kızlar benim kan testim 1794,8 çıkmıştı 7 sinde yaptırdığımda doktor değerlerin yüksek dedi bende bu iyi mi ya da ne dmek diye sormadım. anlayan varmı yüksekse noluyo

bdt den 2 hafta öncesi ve 2 hafta sonrası bu haftalar arası doğum heran olabilir yani bayrama denk gelebilir:)) ay inşallah dek gelmez sonra doktor izne ayrılır falan ay ne kötüü

ayyyyyy otursun yerinde izin mizin anlamam o doktor gelecekkk yani inş gelir :) amannn bi de onun stresi

ayyyyyy otursun yerinde izin mizin anlamam o doktor gelecekkk yani inş gelir :) amannn bi de onun stresi

yaaa Allahımmm 1 isterken 2 faln ayyy inş. kısmet be cnm sağlıklı olsunda inş. hepimizinki. ikiz hamişler varmı acaba değerleri kaçtı onların merak ettim bak şimdi

valla izin alırsa nöbetçi doktor girer doğuma..:)

ewet var canım ama değerlerini bilmiyorum.hakkında hayırlısı sadece kan mı verdin ultrasondan bakmadı mı doktor

kızlar benim kan testim 1794,8 çıkmıştı 7 sinde yaptırdığımda doktor değerlerin yüksek dedi bende bu iyi mi ya da ne dmek diye sormadım. anlayan varmı yüksekse noluyo

7 sinde adetini kac gun gecmisti?
Benim adetten bir gun once 455, bir gun sonra 1100 du
Ikiz olur dediler ama simdilik tek kese gorundu

valla izin alırsa nöbetçi doktor girer doğuma..:)

ewet var canım ama değerlerini bilmiyorum.hakkında hayırlısı sadece kan mı verdin ultrasondan bakmadı mı doktor

hayırlısı cnm inş. baktı kese gördük sadece :) olsa anlardı heralde amann benimki merak işte yarın olsun kalbi ni duyim de yawrumun daha ne isterimmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…